QPR"den daha iyi bir takıma gittik :) Arsenal olabilirdi ama akbaba Frank De boer atladı oraya :D
Senden oyuncu almak ? :))
Hadi hayırlı olsun :) yeni kariyerimiz ve takımın :)
Yukarıda 5 aşağıda 4 olmadı !!
Valla halil hocam kahin ahtapot olmak istemezdim ama ne yazık ki oldum :(
Newcastle hayırlı olsun hocam Kadrosu güzel Fovet dışında :)
Halil hocam Arsenala git ki rekabet olsun :)
Arsenal'e gidiyim rekabet mi olsun :) şaka mı yapıyon , Q.P.R şuanda Neewcastle'dan çok üstün bir takım , bu arada Newcastle harika oyuncular getirdi , ben henüz daha transfer yapamadım , bir oyuncuyla yollarımızı ayırdık , toplamda takıma 3 yeni oyuncu katılacak , ama fiyatlar çok uçuk düşmesini bekliyorum biraz
Transferleri koyun yav merak ettim newcastle transferlerini :D
Verratti mi :D
Evet çok da uygun bir fiyata aldı , ben teklfi gönderdim , daha doğrusu ben kime teklif gönderdiysem , Newcastle ona gönderdi , bende yaptığım teklifleri geri çektim , Kwadwo Asamoah'ın yanına en az onun kadar kaliteli bir oyuncu alıcam , satış listesinde şuan uçuk bir fiyatta , biraz daha fiyatın düşmesini bekliyorum :D
Bekliyoruz akşama gelirmi bu bombalar :D
Arkadaşlar oyunda olamadığım için Transferleri koyamıyorum.Transfer listemi ve Anlastığım isimleri paintten koyacam.Ayrıca Halil denen 2.Sınıf T.Direktör benden intikam almak icin canım kadar sevdiğim Axel Witsel"e kancayı taktı.51 Milyon euro istiyor kulübü,sırf inat uğruna bu parayı da verir yani :D
:D ahaha yorumları okuyunca çok gülüyorum kahinler basmış kariyeri bu arada:) newcastle kimleri almış bende merak etmeye başladım
[QUOTE=Moussa Sow7;2471960]Kanıtla istifa edeceğim!
çok iddialı bir çıkış
Görecem seni
Oğuzcuğum kardeşim bunlar hep yalan anladınmı bu Halil denen varya böyle konuşur anca icraatı yok ki ADAMSIN OĞUZ!!
Eyvallah Adamım,Halil"de icraat sıfır! Ben ne zaman onlarla ilgilenirim,İşte o zaman Halil devreye girer ve benden fazla para verir :)
http://o1305.hizliresim.com/19/x/nlbhw.png
Tamam beyler artık kariyere girmiyorum bırakıyorum bu işi by :( :(
o iş bitti Karabulut Muzır sizinle davada görüşeceğiz.Buda son yorumum olsun
transfer haberlerini okuduk artık , güncellemeyi bekliyoz :)
Vitselden bence daha iyi ortasahalarda var ama senin tercihin neymar ve hulk süper olur :)
Mario gomez zaten tam golcü dortmund takımındayken en çekindiğim oyuncuydu birde bayern çok iyi besliyordu onu o ayrı :D:D