Son 10 dakika,çok uğraşacağım TTnet ve Playstore la çok.
Printable View
Son 10 dakika,çok uğraşacağım TTnet ve Playstore la çok.
Ttnet çalışanı olarak müşteri hizmetlerini aramayın playstore hakkında bilgileri 0 :) gerçi diğer konularda da bilgili olduklarından şüpheliyim internet arızaları hariç oyalamaktan başka bir işe yaramaz müşteri hizmetleri.
Gelmez arkadaş bize key falan gelmez.
şimdi bu herifler 16.10.2013te vereceğiz dedi ya 10 dkları var hatta 8. Veremezlerse keyi ben bunlardan şikayetci filan olsam ne olur?
Baktım da hala gelmeyenler varmış. Skandal ya, ben 22:40'a kadar kafayı sıyırıyordum. Sabırlı olmaktan başka çareniz yok gibi.
Dava açacak arkadaşta bence pek o kadar uğraşmasın. Ciddi kurumsal bir iş yapsalardı zaten en başta sıkıntı olmazdı. O yüzden onlarda gerekçelerini rahat bi şekilde sunabilirler. Benden tavsiye, yine de sen bilirsin.
Yeter be arkadaş yeter ya. Vizelerim başlıyor bütün gece oynar yarın da ders çalışmaya başlarım diyordum key mey yok. Adiler..
betayı indirenler oyunun boyutunu yazabilirler mi?
Oyunlarım kısmına baktınız mı? :)
oyunlarım kısmına bakıyoruz tabi. Koskoca yazıyor aktivasyon kodu kısmında ' bu oyunun aktivasyon kodu bulunmamaktadır.'
Son dakikaları kod için..
00.01 ve gelmedi hala. Yapabileceğim bir şey var mı bu saatten sonra?
http://www.playstore.com/#!/oyun/foo...le-playstoreda
Bu yıl büyük yeniliklerle oyuncularn karşısına çıkmaya hazırlanan Football Manager 2014, oyun çıkmadan yaklaşık 2 hafta önce beta ulaşımına imkân tanıyan ön sipariş teklifiyle Playstore'da!
16 sı diye kesin birşey yazmamış adamlar zaten bize vaadde bulunmamışlar :D
Bende de aktivasyon kodu bölümünde hala 'Bu oyunun aktivasyon kodu bulunmamaktadır.' yazıyor.
Ben görmedim hiçte o yüzden paylaşayım dedim, uyucam sanırım bi profil bakacaktım keyifle içine ettiler gelmez artık bu saatten sonra.
yatıyım mı yatmayım mı kararsızım. Ulan ne güzel oynayacaktım sabaha kadar :@ hayır 23.40ta bile keyi alanlar oldu. Gelir mi 1 saat içinde gelmez mi onu da bilmiyoruz.
Bu saatten sonra key gelen olursa yazsın. Biz de ona göre bekleyelim ya da yatalım.
Ben kaçar 11 ekimde aldım zaten benden geç alan olmamıştır, bana yarına anca gönderir playstore :D
Ben 13ünde aldım ben de bekliyorum.Neye göre dağıtıyolar acaba ?
Koca evrende en son bana gelmezse ben de bir şey bilmiyorum. Rezil herifler.
betanın boyutunu yazacak biri yok mu?
Yatmayın millet, kodu yavaş yavaş atıyorlar sanırım. Şimdi oyunlarım bölümünde aktivasyon kodlarım gözüktü.
8 ekimde aldım, hala bekliyorum.
benim anlamadığım kodu mail adresimize göndericekler değil mi? oyunlarım bölümü derken neyi kastediyorsunuz?
kod gelmiş sonunda. Sabahlar olmasın ;)