Güncellemelerin bir yenisi daha geldi :)
Printable View
Güncellemelerin bir yenisi daha geldi :)
Arkadaş bu nedir ya sakatlıktan çıkan oyuncularım 1 hafta geçmeden tekrar sakatlanıyor üstelik hep aynı oyuncular saçmalığa bak ya
bu gidişle 14.1.10 filan olacak :D
Hey maşallah bu gidişle biz en az 8-10 güncelleme daha alırız :)
Volkan, Mert ve Erten aynı anda sakat olup saçma sapan bi kaleciyle maça çıktığımı gördüm ya ölsem de gam yemem.
Bu nedir arkadaş cidden ya.
Çıksın çıksın güncelleme iyidir :D
Oyuncu puanlamasını düzenlemişler herhalde, Sneijder 7.0 puan alabiliyor artık :D
abartı derecede sakatlık olmaya basladı ful sürüme gecildikten sonra.
160mb nin içinde bi ayar cekmişlerdir heralde
normalde bendede olurdu sakat ama şu an Drogba nın 1 aylık sakatlığı sürüyor, onun dışında sakatlık yaşamadım sezon başlıyacak 1 maç sonra :)
Cdkeystore üzerinden oyunu alan var mı
Evet hazırlık döneminde rotasyon yapılmazsa sakatlıklar üst üste gelebiliyor. Aynı dönemde Takım yüksek derecede kondisyon antrenmanı yaptığı için buda tetikliyor. Bende pek olmadı zaten sakatlık şimdiye kadar, ligin ilk maçını oynuycam az sonra. Ama bendede bir başlayınca revire dönüyor Takım bundan önceki kariyerlerimde genelde böyle oluyor :)
Biri çevirebilir mi şu yeni güncellemeyi neler değişmiş görsek.
Transfer sistemi değişti mi acaba, 10m'luk adamı 5m'a satamıyordum son yamada...
paul robinson kahkaha attirdi :)
Bizde daha full sürüme geçemedik yokmu nasıl geçicemizi bilen ne gerekiyor full sürüme geçmek için ?
Vay arkadaş ya oyunu aral'dan aldım ne 14.1.3 e yükseldi ne dark skini aktif edebildim ne çekiyoruz ya hala beta kullanıyoruz. ? Ne zaman gelecek bu oyun eve? Sesimizi duyan var mı?
Arkadaşlar bir sorum olacak, oyunu steam üzerinden aldım ve bir kaç gündür oynuyorum.Bu akşam oyunu açtığımda bir güncelleme yaptı, bu güncelleme kayıtlı oyunu etkilermi ?
bi sorum olacak takımlarımı 4-2-3-1 oynatıyorum defansı önde oynatsamd da geriye yaslandırsam da sürekli yardımcım defans ile orta saha arasında kopukluk var uyarısında bulunuyor varmı çözümü olan ?
Ben ikinci şifreyi kullanmadım. Beta yazısı da kalktı. 2. şifreyi nerede kullanmak lazım ? :D
4-2-3-1 taktiğini Galatasaray ile denedim ama çok pozisyon veriyordum.Daha sonra ortasahanın ortasında oynayan Selçuk ve Melo'yu DMC mevkisine çektim, atak yönünde pek fazla bişey kaybetmedim ama savunma olarak belirgin bir gelişme oldu, daha az pozisyon vermeye başladım.
Bence MC mevkisinde oynayan elemanlar DMC de de oynayabiliyor ise bu yolu bir dene derim.
Digital olarak satın alındığı zaman kodlar anında yollanıyor o yüzden sıkıntı olmuyor; ama kutulu alanlar sadece beta kodlar veriliyor. Diğer kodlar kutu ile geliyor; eğer önceden antlaşma yok ise. D&R sitesinden baktım onlar oyunu ARAL'dan alıyorlar ve kargoya vermişler. İstanbul içi ise bir gün içinde ulaşıyor. Eğer yarın öğlene kadar ulaşmazsa Pazartesi günü kesin gelir.
playstore'un bize vermiş olduğu 2.kodu beta bitince kullanacağız sanırsam.
haftasonu beta'nın kullanımı bitecek deniliyor. görecez bakalım.
Bu son guncellemeden sonra kayitli oyunumuza devam edebilcekmiyiz. Ya da yeni kariyer acmak dahami iyi olur.
takım taktiğe uyum sağlıyamıyor çok hazırlık maçı vs yapmama rağmen bu nasıl çözülür.
Arkadaşlar beta ve beta keylerin süresi 4 kasımda bitecek ve muhtemelen yeni key isteyecek steam. Olay bundan ibaret. Playstore yanlışlıkla onlarca kişiye 2 key dağıtacak kadar enayi değildir.
sizlere 160 mb güncelleme gelirken bana 2 mb geldi :D evet sanalsaray dan alanlar olarak ağzımız iyice yandı. teamwiever ile bağlanıcaz artık fm ye :)))