-
Fernandes telefonlara çıkmıyor
Yıllık 2.5 milyonda direten ve "Ret" cevabını alan Fernandes, yöneticilerin telefonlarına çıkmıyor
Beşiktaş'ta Fernandes krizi bir türlü tam olarak sonlandırılamıyor... Beşiktaş'la geçen yıl yaptığı opsiyonlu anlaşmadaki şartlara göre 2 yıl daha sözleşmesi olmasına ve yıllık 1.7 milyon Euro'ya oynamak zorunda olmasına rağmen sorun çıkartan Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes, Beşiktaşlı yöneticilerin telefonlarına çıkmıyor
VERİLEN CEVABA BOZULDU
Son olarak telefonla yaptığı görüşmede "Yıllık 2.5 milyon Euro istiyorum" diyen Fernandes, kendisine verilen olumsuz cevabın ardından telefonlara çıkmayarak tavrını belli etmeye çalıştığı ifade ediliyor.
YÖNETİM TAVİZ VERMİYOR
Beşiktaş yönetimi sözleşmenin açık şartlarını koz olarak kulanarak Fernandes'in zam talebine taviz vermiyor.
Haber Kaynağı: Takvim
-
“Şampiyonluğu elimizden alamazlar“
Portekizli yıldız ülkesinde verdiği röportajda, şu ana kadar Beşiktaş’a yeteri kadar katkı yapamadığını söylerken, "Şimdi her şeye sıfırdan başlayacağız. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu yıl başarısızlığın mazereti olamaz. Hepimiz çok çalışacağız" dedi
Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida yeni sezon için Türkiye'ye iddialı mesajlar gönderdi...
Ülkesinde O Jogo Gazetesi'ne röportaj veren yıldız oyuncu, "Bu sezon lige sıfırdan başlayacağım. Geçen sezon devre arasında geldiğim için hem uyum sorunu yaşadım, hem de rakiplerimizle puan farkı çok açılmıştı. Ancak bu yıl şampiyonluğu kimse elimizden alamayacak" ifadelerini kullandı.
Şu ana kadar Beşiktaş'a yeteri kadar katkıda bulunamadığını itiraf eden Almeida, yaşadığı sakatlıkların da verimini düşürdüğünü kaydetti. Kendisini çok formda hissettiğini ve ligin başlamasını sabırsızlıkla beklediğini belirten Portekizli golcü, "Bu yıl başarısızlığın mazereti olamaz. Herkes başarı için daha fazla çalışacak. Açıkcası Beşiktaş'a ilk geldiğimde Türkiye'ye alışmakta bir hayli zorluk çektim. Ailemden uzak kalmak da beni olumsuz etkiledi. Ancak Beşiktaş'ı çok sevdim. Arkadaşlarımın da yardımıyla adaptasyon sorununu atlattım. Beşiktaş'ta her gelen yeni oyuncuya büyük bir sıcaklık gösteriliyor. Bu ortam ister istemez sizi rahatlatıyor. Yabancıların bu kulüpte sıkıntı yaşaması imkansız gibi" dedi.
‘Teklifler hoşuma gitti’
Büyük kulüplerden teklif aldığını doğrulayan ve bunun çok hoşuna gittiğini saklamayan Almeida, "Bunlar profesyonellikte olağan şeyler. Fakat bir de gerçekler var. Beşiktaş ile üç yıllık daha sözleşmem bulunuyor. Ve bunu tamamlamak istiyorum" diye konuştu.
Portekizli oyuncu, vatandaşı Fernandes ile ilgili olarak da "Henüz takımda kalıp kalmayacağını bilmiyorum. Kendisiyle konuşamadım. Ancak ben yeni sezonda da onunla birlikte oynamayı çok isterim. Bu konu tabii ki yönetim ile Fernandes arasında" yorumunu yaptı.
Haber Kaynağı: Milliyet
-
Beşiktaş'ta Guti ve Q7 krizi
Yeni sezon hazırlıklarına Pazartesi günü başlayacak olan Beşiktaş'ta Guti ve Quaresma krizi yaşanıyor.
26 Haziran 2011 Pazar - 16:00
DHA
2010-2011 sezonunu Spor Toto Süper Lig'de 21 Mayıs'ta oynadığı Gaziantepspor maçı ile kapatan Beşiktaş, 37 günlük iznin ardından 2011-2012 sezonunun hazırlıklarına için yarın Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanacak.
Yarın saat 14.00'da tesislerde bir araya gelecek olan Siyah Beyazlı takım 28 Haziran Salı günü sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirecek. 3 Temmuz'a kadar çalışmalarını İstanbul'da sürdürecek olan Beşiktaş, daha sonra Avusturya'nın Leogang bölgesine giderek kampa girecek. 15 Temmuz'a kadar burada kalacak olan Siyah Beyazlılar, kamp döneminde iki hazırlık maçı oynayacak.
Beşiktaş yurt dışı kamp döneminde 12 Temmuz Salı günü SV Austria Salzburg ve 14 Temmuz Perşembe günü FC Pinzgau Saalfelden ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmalar Leogang bölgesindeki Leogang Steinbergstadion'da gerçekleştirilecek.
Beşiktaş yeni sezon öncesi Ersan Gülüm ve Manuel Fernandes'in bonservislerini alan Egemen Korkmaz, Burak Kaplan, Tanju Kayhan, Veli Kavlak, Mehmet Akyüz, Mustafa Pektemek, Sidnei Rechel da Silva Junior ve Bebe'yi kadrosuna kattı.
Bobo, Nobre, Nihat Kahveci, Hakan Arıkan, Ali Kuçik ve Erhan Güven Siyah Beyazlı takım ile yollarını ayırdı.
Siyah Beyazlı takımın kadrosunda yer alan ancak geride kalan sezonun ardından milli takım kamplarına giden İsmail, Ekrem, Almeida, Holosko, Egemen ve Sivok ise 1 Temmuz günü İstanbul'a gelecekler.
TAKIMDAN GÖNDERİLMELERİ GÜNDEMDE OLAN HILBERT, FINK, TABATA VE FERRARI YARIN NEVZAT DEMİR TESİSLERİ'NE GELECEKLER
Ayrıca Beşiktaş'tan gönderilmeleri gündemde olan Fink, Tabata, Hilbert ve Ferrari'nin de yarın Nevzat Demir Tesisleri'nde olmaları bekleniyor.
TELEFONLARINA CEVAP VERMEYEN GUTI VE QUARESMA İLE BAĞLANTI KURULMADI
Geride kalan sezonun ardında ülkelerine tatile giden Quaresma ve Guti'nin ise İstanbul'a ne zaman gelecekleri konusundaki belirsizlik sürüyor. Takımın toplanma tarihi bildirmek için Siyah Beyazlı ekibin ulaşamaya çalıştığı bu iki oyuncu ile de bağlantı kurulmadı.
Guti ve Quaresma'nın teknik heyeti arayıp ne zaman gelecekleri konusunda bilgi de vermedikleri öğrenilirken, Beşiktaş yönetiminin iki futbolcuya da takıma geç katılmaları halinde para cezası vereceği belirtildi.
Öte yandan teknik heyetten özel izin alan Simao ve Aurelio'nun yarın ki toplanmaya katılmayacakları, İstanbul'a dönüşlerinin 1 Temmuz'a uzayacağı öğrenildi.
Bu arada geçen sezon A takımda oynayıp zaman zaman A takım da forma şansı bulan Cumali Bişi, Atınç Nukan, Doğukan Pala, Furkan Şeker, Umut Kaya ve geçen sezon Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen Sezer Özmen'in de yarın Nevzat Demir Tesisleri'nde olmaları bekleniyor.
-
Beşiktaş yeni sezona "Merhaba" dedi
27 Haziran 2011 20:03 | NTV Spor
Beşiktaş sahaya indi. Siyah-beyazlılar, Guti ve Quaresma'dan yoksun olarak Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya geldi. 8 yeni oyuncu transferi yapan siyah-beyazlılar'da Tabata ve Ferrari yolcu. Yönetim, federasyonun sınırsız yabancı kuralına karar vermesi durumunda Chelsea'li Bosingwa için düğmeye basacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/160/bjk3_R7KFS.jpg
Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelerek 2011-2012 sezonu için toplandı.
Beşiktaş'ın iki yıldızı Guti ve Quaresma, sezon açılışına yetişemedi. Portekizli Quaresma annesinin rahatsızlığı, Guti ise çeşitli nedenlerden ötürü İstanbul'a henüz gelmedi. İki oyuncu da cuma günü İstanbul'a gelecek ve takımın Avusturya kampı kafilesinde yer alacak.
TABATA VE FERRARI'YE YOL GÖZÜKTÜ
Tayfur Havutçu yönetiminde 8 yeni oyuncuyla sezonu açan Beşiktaş'ta Tabata ve Ferrari ile yollar ayrılacak. Havutçu'nun raporu doğrultusunda iki oyuncunun da menajeriyle konuşuldu ve Ferrari ve Tabata için takım bulmaları istendi. Yönetim, Ferrari ve Tabata'nın takımdan ayrılmaları için her türlü kolaylığı sağlayacak.
Beşiktaş, Tabata-Ferrari ikilisini gönderdikten sonra yeni transfer için Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapacağı seçimin ardından alınacak yabancı kuralının durumuna göre çalışma yapacak.
Siyah-beyazlılar'ın hedefinde Chelsea forması giyen Bosingwa var. Yabancı sınırı kaldırılması durumunda siyah-beyazlılar, Bosingwa için harekete geçecek.
-
Vira bismillah. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon geçirmemiz umuduyla...
-
Seninle çikarim her yola Besiktas (Toyota)
:D
-
Tayfur Havutçu: Bu sezon Beşiktaş'ın yılı olacak
28 Haziran 2011 13:13 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, kendilerine güvenenleri mahçup etmek istemediklerini, bu yüzden de var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Kendilerine inandıklarının altını çizen Havutçu, "Bu sezon Beşiktaş'ın yılı olacak'' dedi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/161/tayfur3_IURXG.jpg
Beşiktaş'ın bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, yeni sezonun Türk futbolu ve Beşiktaş için hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımlara başarı dileyen genç teknik adam, ''Çalışmalarımıza dün başladık. 4 Temmuz'a kadar çalışmalarımız burada devam edecek. Ondan sonra kamp için Avusturya'ya gideceğiz. İzinli ve sezon sonu itibarıyla milli takım kampında olan oyuncularımız var. Bu hafta içerisinde hepsi bizimle beraber olacak. Hafta başı hep beraber çalışacağız'' diye konuştu.
''YENİ TRANSFERLER GEREKEN KATKIYI SAĞLAYACAK''
Tayfur Havutçu, takımlarına dahil ettikleri oyuncuların gereken katkıyı sağlayacağını dile getirerek, ''Aramızdan ayrılan arkadaşlar oldu. Onlara da kulübümüze yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Futbolun içinde olan şeyler. Yapılan transferler var. Yeni gelen arkadaşlar da takımımıza gereken katkıyı sağlayacaklardır. Zaten inandığımız için bu arkadaşlar burada bizimle beraber. Lig uzun bir maraton, bu maratonda bütün oyunculara ihtiyacımız olacak. Bizim hedefimiz hem ligde hem Avrupa'da hem de Türkiye Kupası'nda başarılı olmak. Bunun için de var gücümüzle çalışacağız'' dedi.
''GUTİ VE QUARESMA, 1 TEMMUZ'DA BURADA OLACAK''
Havutçu, iki gündür yaptıkları antrenmanlarda yer almayan yıldız futbolcuları Guti Hernandez ile Ricardo Quaresma'nın özel izinli olduklarını belirterek, ''Kendileriyle görüştüm, Quaresma'nın annesinin bir rahatsızlığı var ondan dolayı 1 Temmuz'da burada olacak. Guti'nin de çocuklarının okul problemleri var, aynı gün bizimle idmanlara katılacak'' dedi.
Yeni sezonda takımda düşünülmeyen futbolcular Tabata, Ferrari, Fink ve Holosko'nun durumuyla ilgili bir soru üzerine siyah-beyazlı teknik adam, ''Bu konuyla yönetimimiz ilgileniyor. O arkadaşlar aramızda değiller zaten. Holosko'nun izni var. O, cuma günü aramızda olacak. Zaten kampa gidinceye kadar kadromuz belli olacaktır'' ifadesini kullandı.
Tayfur Havutçu, İspanya'nın Valencia takımından transfer edildiği açıklanan Fernandez'in durumuyla ilgili olarak da ''Fernandez konusuyla da yönetimimiz ilgileniyor. Umut ediyoruz ki en kısa zamanda aramıza katılır'' dedi.
Yeni transfer düşünüp, düşünmedikleriyle ilgili bir soruya da Havutçu, ''Şu anda zaten yabancı fazlamız var. İlk önce bunu halletmemiz gerekiyor. Ondan sonra bakacağız, gerek duyduğumuz pozisyonlar olursa olabilir'' diye konuştu.
''KENDİMİZE İNANIYORUZ''
Beşiktaş'ın başında görev yaptığı için mutlu olduğuna işaret eden Tayfur Havutçu, ''Bize güvenenleri mahcup etmek etmek istemiyoruz. O yüzden var gücümüzle çalışacağız. Biz kendimize inanıyoruz. İnşallah bu sezon Beşiktaş'ın yılı olacak'' dedi.
-
Hoşgeldin Toyota
28 Haziran 2011 Salı 12:35
http://www.haber1903.com/images/habe...1309258722.jpg Beşiktaş Kulübünün göğüs reklamı için Toyota'yla anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.
Haber1903'ün edindiği bilgiye göre, Toyota göğüs reklamı sponsorluğunda ufak tefek pürüzlerin kaldığı ve bu hafta içi netlik kazanacağı gelen haberler arasında. Beşiktaş Kulübünün Toyota gögüs reklamından 6 milyon dolar alacağı ve bu paranın yarısını Ülker gurubuna vereceği öğrenildi. Ülker gurubunun alacağı 3 milyon dolar karşılığında elinde bulundurduğu mevcut 2 senelik göğüs reklam hakkını Toyota'ya devredeceği bildirildi.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
-
Yeşil sermayeden kurtulalım da kim sponsor olacaksa olsun, Toyota da olur, başkası da. Yalnız, sponsor olacak kuruluş amatör şubelere de destek sağlamalı, yönetim bu konuda gerekeni mutlaka yapmalı.
-
Beşiktaş camiasının acı günü!
Beşiktaş camiası efsane futbolusu Kaya Köstepen'in hayatını kaybettiğini açıkladı ve efsane futbolcu için başsağlığı mesajı yayınladı.
29 Haziran 2011 Çarşamba - 23:47
DHA
Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Kaya Köstepen vefat etti.
Siyah-Beyazlı Kulüp, internet sitesinden Kaya Köstepen'in hayatını kaybettiğini açıkladı.
Beşiktaş'ın internet sitesinden yayınladığı başsağlığı mesajı şu şekilde:
"Unutulmaz futbolcularımızdan Kaya Köstepen'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.
1957-58 sezonunda Beşiktaşımız'a transfer olan ve 1970 senesine kadar siyah-beyazlı formayı üzerinden çıkarmayan Kaya Köstepen, attığı kritik gollerle Beşiktaş tarihinin unutulmayanlar sayfasına adını yazdırmıştı.
Vefat haberiyle tüm camiamızı derin bir üzüntüye boğan Kaya Köstepen'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz"
-
Quaresma ve Fernandes İstanbul'da!
01 Temmuz 2011 Cuma 22:58
http://www.haber1903.com/images/habe...1309550380.jpg Beşiktaş'ın Portekizli yıldızları Ricardo Quaresma ve Manuel Fernandes, takımın yeni sezon hazırlık kampına katılmak üzere İstanbul'a geldi.
Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla Portekiz'in başkenti Lizbon'dan İstanbul'a gelen Portekizli futbolcular hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini kırmadılar. Bu arada pasaport işlemleri için bankoya gelen Fernandes ve Quaresma burada vize süresinin bittiğini öğrendi. Bunun üzerine tekrardan vize alan iki futbolcu Türkiye'ye giriş yapabildi.
"LİGE VE AVRUPA'YA HAZIR HALE GELECEĞİZ"
Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes, "Önümüzdeki sene hem lig de hem de Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz. Yeni transfer Bebe'yi Manchester United Takımı'ndan biliyoruz. Kendisi çok önemli bir oyuncu. Onunla birlikte oynamak çok iyi olacak. Avusturya kampında iyi bir çalışma döneminin ardından hazır bir hale geleceğiz" şeklinde konuştu.
Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı
-
Toyota'nın ödediği para çok iyi, takdir ettim yönetimi.
-
1 Temmuzda geLicek dedik, işsiz basın attı, tuttu ama Fernandes ve Q7 geLdi. Birtek Guti abi kaLdı.
-
Guti abi de dün gece takıma katıLarak oLaya noktayı koydu. Herkes tamamLanmış oLdu. BöyLece geLinicek deniLen zamanda herkes geLdi. Tam kadro idmanLara başLayabiLiriz. Sanırım en son Lucescu zamanından sonra iLk defa Avrupa kampına transferLer tamamLanmış ve oyuncuLar zamanında geLmiş oLarak gideceğiz.
-
Kamp Kadrosu Belli Oldu
02.07.2011 13:01
Futbol Takımımız, Avusturya kampına 28 kişilik futbolcu kadrosu ile gidecek.
4 Temmuz Pazartesi günü saat 11.00 özel bir uçakla Avusturya'nın Leogang bölgesine gidecek olan siyah-beyazlılarımız, 15 Temmuz’a kadar çalışmarını burada sürdürecek.
Kampta 2 hazırlık maçı yapacak olan takımımız, 12 Temmuz Salı günü SV Austria Salzburg ile, 14 Temmuz Perşembe günü de FC Pinzgau Saalfelden ile karşı karşıya gelecek. Saatleri daha sonra belirlenecek her iki müsabaka da Leogang Steinbergstadion’da oynanacak.
Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu'nun belirlediği Avusturya kamp kadrosunda 28 futbolcumuz bulunuyor. Hugo Almeida ile Tomas Sivok, kampa Avusturya'da katılacak. Kamp kadrosu şöyle:
RÜŞTÜ REÇBER
CENK GÖNEN
UMUT KAYA
İSMAİL KÖYBAŞI
EKREM HAYYAM DAĞ
İBRAHİM TORAMAN
ATINÇ NUKAN
EGEMEN KORKMAZ
ERSAN GÜLÜM
NECİP UYSAL
MEHMET AURELİO
MUSTAFA PEKTEMEK
MEHMET AKYÜZ
MUHAMMET DEMİRCİ
VELİ KAVLAK
TANJU KAYHAN
BURAK KAPLAN
SIDNEI
FABIAN ERNST
GUTI
HUGO ALMEIDA
BEBE
SIMAO SABROSA
RICARDO QUARESMA
MANUEL FERNANDES
ROBERTO HILBERT
TOMAS SİVOK
FILIP HOLOSKO
BJK.com.tr
-
Beşiktaş A2 takımının hocası belli oldu
02 Temmuz 2011 Cumartesi 15:27
http://www.haber1903.com/images/habe...1309610187.jpg Beşiktaş A2 takımını yeni sezona hazırlayacak teknik direktör belli oldu.
Siyah Beyazlı takımın yeni teknik direktörü geçtiğimiz sezon Beşiktaş U-17 takımında teknik direktörlük görevini yapan Cengiz Aydın Tahmazoğlu olurken, A2 takım kaleci antrenörü ise Hakan Yurtvermez oldu.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
-
Her sene niye değişir anlamam, geçen senenin başında da sergeni getirmişlerdi sanrıım ? yada önce ki yılın. sonuçta sürekli değişiyor bu mevki ve bence bu mantıksız.
-
Ridvan ve Onur için en iyisi bir sezon kiralanmalari. Demek Schuster'den sonra Tayfur hoca'da Ridvani yeterli bulmadi. Onur'u izledigim maclarda çok yetersiz kaldi ve istedigimiz düzeye gelirmi bilmiyorum o yüzden en iyisi kiralik.
-
Okay yokuşlu için Onur+para vermeliydik.Onur izlediğim maçlarda çok korkaktı.Düzenli 11 oynayacağı bir takıma gitmeli.
-
-
Ana sporsonluk içim 3 MD.Keşke amblem olsaymış.
-
tribundergi: SON DAKIKA Besiktas'ta Ersan Gülüm Avusturya Kampi'nda daha once sakatlandigi dizinden tekrar bir sakatlik gecirdi.
-
Haydi bakalım olacak iş mi yahu umarım uzun süreli değildir..
-
Ntvspor Canlı yayın
ersan çok büyük acı çekmiş ve Tayfur hoca antrenmanı bu yüzden bitirmiş
umarım uzun süreli bi sakatlık değildir
-
Ntvsporda görüntüler var.Ağlıyordu.Gerçekten kötü oldum.Tayfur hoca hemen antrenmanı sona erdirmiş.
-
durumu yarın çekilecek mr'dan sonra netlik kazanacakmış
-
Ersan Gülüm ayni yerinden sakatlandi. Durumu ciddi diyorlar
-
Yazık vallahi. Kronik hale gelmeden çözümünü bulsalar şu sakatlığın
-
-
Gecmis olsun Ersan :(:( umarim ciddi degildir ama ciddi gibi :(
-
umarım ersan yeni gökhan zan olmaz
-
Offfffffffffffffffffffff.Acayip üzüldüm bu habere.:uzgun:
-
Bütün gün süper olan moralim bu haberle altüst oldu. Böyle bir şanssızlık olamaz. Geçmiş olsun Ersan. Umarım çok ciddi değildir sakatlık. :(
-
Eyvah eyvah geçen seneki gibi başladık heralde. varan 1
-
Yarin olsunda ceksinler bi MR da bilgilenelim yan capraz baglar degilse sikinti yok.
-
Cok ama cok uzuldum. Cok severim Ersan'i videodan izledogim kadariyla baglar gibi gozukuyor. Cok kotu oldu, yazik ya.
-
-
Şimdi NtvSpor'da sakatlandığı pozisyonun görüntülerini izledim. Daha önce operasyon geçirdiği yerdenmiş sakatlığı sanırım. Umarım değildir ama bu çok daha kötü bir durum. Acı çekerkenki hali çok kötü. İnsanın içi acıyor.
-
Ersan Gülüm'ün sol ön çapraz bağı yırtılmış ve 6 ay sahalardan uzak kalacakmış. Ntv Spor'da verildi haber şimdi.
-
Aynı yer mi sakatlanmış? Offf offf.Çok kötü oldu gerçekten.Çok zor toparlanır artık.