5,9 kilobaytlık güncelleme zaten 3.1 bile değildir
Printable View
5,9 kilobaytlık güncelleme zaten 3.1 bile değildir
Kolaylık kısmına kısmen katılıyorum.
16.3 ten önce Fenerbahçe ile 4 sezonda 4 şampiyonluk, 3 ZTK 2 süper kupa almış, ŞLnde ise 1 kez 3. tur, 3 kez çeyrek final görmüştüm.
Güncelleme sonrası Göztepe'de aynı taktiğe çok ufak rötüşlar yaparak ilk sene PTT den çıktım, sonraki sene (sezon öncesi bakışında şampiyonluk oranına 201 verilirken) süper ligden düşmenin en büyük adayı gösterilmeme rağmen, GS ile aynı puan ile averajla 4. olarak takımı Avrupa ligine taşıdım. Mevcut sezonumda elemelerde Avusturya wienive play-off turunda PSV yi yenip, gruplara kaldım. Gruplarda ise Sevilla ve Club buruge galibiyetiyle 6 puanla 2. sıradayım. (gruptaki diğer takım krasnodar onadn 4 yedim) ligde yine avrupa potasındayım.
Bence oyunda kilit nokta takımın iyi bir taktik unsuruna sahip olmasından ziyade takım içi uyum. Aynı tatikle deneme amaçlı MAnchaster united ile yarım sezon oynadım. 7.likten yukarı çıkamadım. ve takımda sürekli husursuzluk mevcut.
Taktik kısmı ise ligden lige değişiyor. ben yakaladığım taktikle ve 2 farklı takımla deneyerek şu an Türkiye ligini çözdüm diyebilirim. Şahsi kanattim bizim lig yapısına uygun İtalya'da da başarılı olabilirim. (Katı felsefeyle 4-1-1-3-1 hücum oynuyorum)
Brezilya Takımlarının isimlerini düzeltmek için data\db\1630\dbc\permanent klasöründen brazil_kits ve Licensing2 dosyalarını siliniz... Yoksa Brezilya Ligi Ekiplerinin isimleri 3 harfli çıkar...
Fm 2017 ne zaman tanıtılacak?
3 sene önce adminlerimizden biri 3 tane site vermişti bi yorumda. İngilizce olarak insanlar reeldeki maçları yorumluyorlardı. Kimisi sayfalarca yazmış diyagramlar filan hazırlanmıştı. O siteleri hatırlayanlar var mı?
Sözü Geçen bir arkadaş varsa şu iğrenç taktik kutuları görselini ve kadrodaki oyunculara bakarken alt alta değilde eski serilerdeki yan yana görme görseli koyarlarsa bi zahmet rica etsin... oyunu her geçen sene görsel kaosa sürüklemekten bıkmadılar sade menü yapmak bukadarmı zor.