ya gelsin seneye fenere uefada final oynatsin saracoglunda kupayi kaldiririz :D
boyle habere boyle yorum :D
Printable View
ya gelsin seneye fenere uefada final oynatsin saracoglunda kupayi kaldiririz :D
boyle habere boyle yorum :D
Gerets kalmalı bence
kesinlikde Gerets kalmali, o kadro ile fazla bile yapiyo. Fernandez BJK ye yakisir ama.
Bu yorumu yaptıysa bile, öncelikle şunu sormak lazım ; 3 sene önce neden gelmedin ?
Fernandez o dönemlerde Fransa Ligi'nde görev yapıyordu, yanılmıyorsam da PSG'nin başındaydı. Galatasaray istemişti ve söylentiden ibaret bir haber değil resmi bir teklifti, önce "Tamam, geliyorum" demiş, ardından da "Kariyer" bahanesi ile gelmemişti, şimdi kariyer yapmaktan vazgeçmiş olmalı ki Türkiye'ye gelebileceğini açıklamış..
gerets cok basarili bence kalmali...
Iyide arkadaslar Geretsin bir yere gittigi yok zaten.Bu saaten sonra zor gider.
Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Adnan Polat, transferi kapattıklarını söyledi.
Galatasaray-Denizlispor maçı öncesi basın mensuplarına konuşan Polat, ikinci yarı için transferi kapattıklarını belirtirken, girişimde bulundukları Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ün de Türkiye'ye gelmeyi düşünmediklerini kaydetti.
Polat, Galatasaray'ın kadrosunu yeterli bulduklarını ifade ederek, ''Takviyeye gerek yok. Yıldıray ve Hamit'i birer kez aradım, ama kendileri Türkiye'ye gelmeyeceklerini söylediler. Ne yurt içinden, ne de yurt dışından transfer yapmayacağız. Transferi kapattık'' ifadelerini kullandı.
Ayrıca, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Antalya kampında denedikleri Almanya Üçüncü Ligi takımlarından Osnabrück'de forma giyen Bilal Aziz için girişimde bulunduklarını, bu oyuncuyu almaları halinde ise kiraya vermeyi planladıklarını belirtti.
Öyle bi acıklama yapmıski sanki zorla beni alın der gibi;)
Tabi canım hiç olurmu zaten sol bek çok iyi durumda önliberomuz dünya çapında hiç takviye gerekir mi. Tövbe tövbe ya çık adam gibi transfer yapacak paramız yok de boş yere kıvırma ve bunu transfer sezonunun başında yap taraftarı boşyere ümitlendirme para olmadıını bilioruz siz bunu bize adam gibi açıklasanız biz zaten kabul ederiz
ya sene sonunu bekliyoruz :D
bekle bekle nereye kadar
Kendimi bildim bileli hep aynı sözler, hep aynı isimler .. Bıktım vallahi .. Galatasaraylı olmak zor iş ..
inamoto yu takımdan kessin onun yerine kim oynarsa benim için en büyük transfer o dur .... cihan içinde aynı cümleyi kullanırdım ama onun yerinde oynuyacak kimse yok :(
herkes kendi işine baksın ;)
Adnan brothers konuşsun ;;)
Konuşmasınlar, az laf çok iş. Artık icraat yapsınlar. Yada boş konuşup laf kalabalığı yapmasınlar. Alamayacakları adamların isimlerini verip, taraftarları sinir etmesinler .
Galatasaraylılara kotu haber.Hamit ya Bayerne yada İntere gitcekmıs Alman basınına konusmus
Bende yeni duydum ayni haberi sen erken davrandin.
basınımızın transfer dönemi henüz kapanmadı :)
Aslan'da Canobbio iddiası
Sezon başında Teknik Direktör Gerets’e danışmadan Adnan Polat’a giderek zam isteyen Ilıç’in takımla ilişkisi kesiliyor... Belçikalı çalıştırıcının yönetime verdiği son raporunda Sırp yıldız için “20 dakikalık futbolcu. Onu da kendisi için oynuyor” dediği öğrenildi.
Akşam gazetesinin 22 Ocak 2007 tarihli sayısında yer alan haberde, sarı-Kırmızılılar’ın sezon başından bu yana izlemeye aldığı Celta Vigo’lu Fabian Nestor Canobbio ile ön görüşme yaptığı öne sürüldü.
Sarı-Kırmızılı idarecilerin de bu rapor doğrultusunda Iliç’i gözden çıkardığı ifade edildi. Tecrübeli oyuncunun sezon sonunda mutlaka gönderileceği belirtildi.
Monaco’nun kendisiyle ilgilendiği haberlerini de bizzat Sırp futbolcunun basına sızdırdığı, bu durumun da Galatasaray Yönetimi tarafından tepkiyle karşılandğı ileri sürüldü. Bu gelişmelerin ardından yeni bir oyun kurucu arayışına girişen Cim Bom, rotayı İspanya’ya çevirdi.
Celta Vigo ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan, 1.79 boyundaki Uruguaylı futbolcu, aynı zamanda İtalyan pasaportu da taşıyor. 27 yaşındaki Canobbio’nun piyasa değeri ise 1,5 milyon euro.
İlic'i aldılar Cok Ahım Sahım Mac Kurtarmadı Sımdı Bu Canobbio yu alıcaklar yıne adamı takımda tutamıycaklar ne olursa olsun oyun kurucu bır yıldız adam alması lazım galatasaray ın yoksa orta bolgede hıc bırsey yapamaz :(
İliç sezon sonuna kadar gitmez ama sezon sonunda ne olur bilemem
canobbio ya ihtiyacımız yok carrusca artık oynayacak gösterdiği güzel performanstan sonra ilic gidince yerine bi defans alsınlar
Ilicin kurtardigi bir mac var unutmayin besiktas maci iyi hatirlayin
Bu konuda çok haklısın.. Beşiktaş maçını tek başına kurtardı.
Ayrıca İlic çok dengesiz bir futbolcu, maçlarda bir var, bir yok. Bi maç çok iyi, bi maç çok kötü. Tam ortasını tuttursa aslında iyi olacak ama olmuyor. Ayrıca bazen öyle yerlerde, öyle goller atıyor ki, oh diyoruz.. :)
Gelecek sene açıkçası takımda görmek istemem. Gençlerimiz yetişiyor pırıl pırıl..
Liverpool, 19 yaşındaki genç yıldızı Arda için Cim-Bom’un kapısını çaldı. İngiliz kulübü, Menajer Benitez’in ısrarla istediği Arda için Galatasaray’a 10 milyon doları gözden çıkardı.
haberin kaynağı neydi acaba ona göre yorum yapacağımda
Bence buda balon haber.Kaynak nedir ayrıca?
Kaynak Haber 7
keşke gitse ama 15 e
Arda'nın daha tecrübe kazanması gerekir.İleride Liverpool'da oynayan bir yıldız olmasını çok isterim.İleride derken 10 sene sonra değil tabii.2-3 sene sonra kıvama ulaşır heralde.
ilic en azından bu yıl takımda bu bir
ikincisi;
Schalke 04 Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Adem Çukur, Galatasaray'a transferi gündemde olan Hamit Altıntop ile ilgili yaptığı açıklamada, "Hamit, sezon sonunda yüzde 80 Galatasaray'a transfer olacak" dedi.
Aynı zamanda Galatasaray Avrupa Taraftarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Schalke 04 takımında oynayan Türk futbolcuların transferini sağlayan Adem Çukur, "Hamit'in sezon sonunda Galatasaray'a gelme ihtimali yüksek. Hamit, profesyonel futbolcu. 2007 sezonu sonunda sözleşmesi sona erecek. Anlaşma sağlanması durumunda Galatasaray'da oynar" diye konuştu.
Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine gelerek bir takım ziyaretlerde bulunan Adem Çukur, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e de Schalke 04 Kulübü'nün atkısını hediye etti. Adem Çukur, Başkan Gülşen'in isteği üzerine Hamit Altıntop'u Çaycuma'ya getirme sözü de verdi.
üçüncüsüde;
Sabri Sarıoğlu ada yolcusu
Gözler Türkiye’de
İngiltere Premier Ligi kulüplerinden Everton, Sabri Sarıoğlu’nun peşinde. Bir süre önce Fenerbahçe’nin yıldızı Tuncay Şanlı’yı takibe alan İngilizler’in hedefinde bu kez de Galatasaray’ın genç yeteneği var. Everton’ın profesyonel oyuncu izleme komitesinin, bu doğrultuda gözünü Türkiye’ye çevirdiği ve transfer listesinde bulunun isimleri analiz edebilmek adına özellikle İstanbul’daki maçları mercek altına alınacağı ileri sürüldü.
Ölümüne Aslan!
Avrupa kupalarında gösterdiği performansla beğeni toplayan özellikle Anfield Road’da Liverpool’a karşı oynadığı ikinci yarının ardından birçok kulübü peşine takan Sabri ise şimdilik Galatasaray’da kalmak istediğini açıkladı. “Ölümüne Cim Bomlu’yum” diyen Sabri, “Tabii kulübümün menfaatine olacaksa giderim. Ancak öncelikle resmi teklif gelmesi lazım. Ondan sonra gereken değerlendirme yapılır” ifadesini kullandı
Hamıt kendı dıo ya Bayerne yada İntere gitcem dio burda hala Hamıt galatasaraya gelcek dıe konusuluo
Dogru olabilir.Arda gercekten mükemmel bir yetenek.Niye olmasin ki ? Ama 10 milyon dolara giderse yazik olur.
Konu G.Saray'da oynayan bir oyuncu ilgilendirdiği için Futbol Genel'e açılmalıydı. Konuyu oraya taşıyorum.
10 milyon dolar ı sadece bu oyuncuyu yetistirenler hakediyor. en az 20 milyon dolar.