Fatih Tekke artık bizdedir bence, çünkü herşey onu gösteriyor..:)
Printable View
Fatih Tekke artık bizdedir bence, çünkü herşey onu gösteriyor..:)
Yakında yalanlama gelir merak etmeyin... Artık bizim sitede yalanlamaktan bıktı :)
Şimdi ne oluyor abi, bekleyelim mi, beklemeyelim mi?:D
Zenith'de mutsuz olduğunu duyduk, Zenith satmayı düşündüğü için maç kadrosuna almamış olabilir.(Eğer sakat değilse) Yani Fatih büyük bir ihtimalle ayrılacak.
Fenerbahçe yönetiminin fotogol gazetesinde bile yazan haberleri yalanladığını düşünürsek ve bu haber yalanlanmadığına göre demek ki ilgileniyoruz. Yoksa çoktan yalanlanırdı.
Ve yönetimin yine ilgilendiği oyuncuyu alamadığında yaptığı gibi, bu oyuncunun takımımıza transferi söz konu değildir gibi bir yalanlama gelebilir eğer anlaşma sağlanamazsa.
Biraz önce de Galatasaray'a gelecek büyük ihtimalle diye duydum. Sonuçta Zenith Fatih'i satacak bence ve isteyen kulüpler arasında Fenerbahçe de var. Bu nedenle beklemeliyiz yazdım...
Tekke tamam, Topuz sırada
Avrupa'da golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçemiz, Trabzonspor'un eski oyuncusu Fatih Tekke ile kesin olarak anlaştı. Galatasaray ve Trabzonspor'un da istediği milli futbolcuyla kiralık olarak sözleşme yapan Sarı-Lacivertli yöneticilerin, Anderlecht ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme rövanş maçının ardından transferi kamuoyuna resmen duyuracağı öğrenildi. Bir sezon Sarı-Lacivertli formayı kiralık olarak giyecek olan Fatih Tekke ile, sezon bitiminde Rus kulübü Zenit'le anlaşıp, bonservis bedelini alma yoluna gidileceği de belirlendi.
Kayseri'yi ikna turu
Bu anlaşmanın ardından Rus ekibi dün UEFA Kupası'nda deplasmanda Moracce'yi 2-0 yendiği karşılaşmada milli golcüye görev vermedi. Sarı-Lacivertliler böylece Devler Ligi'ne girmesi halinde Fatih'i oynatabilecek. Diğer yandan uzun süredir peşinde olduğu Kayserisporlu Mehmet Topuz'un da işini bitirmek için ısrarını sürdüren Kanarya'nın, milli futbolcuya ocak ayındaki ara transfer döneminde Fenerbahçe formasını giydirmeyi planladığı belirtildi. Bu transfer için Kayseri yönetiminin ikna edilme turlarının sıklaştırılacağı vurgulandı.
Fanatik
Fatih Tekke bence Fenerbahçe'ni işini görmez.Hem 8 Milyon £ çok fazla..
Topuz haberleri yine çıkmaya başladı. Yahu bu kadar mı haysiyetsiz olunur? Bu kadar mı utanmaz olunur?
Kayseri satmıyoruz diyor,Mehmet Topuz gitmiyorum,mutluyum diyor. Ama bu gazeteler hala Topuz'dan bahsediyor. O kadar çok oyuncu transfer ettiler ki artık transfer edecek adam kalmadı mecburen joker olan Topuz'a dönüyorlar.
Tekke olmazsa Gökhan ve Topuz yine gündeme gelir,Kayseri yine haklı olarak yalanlar,Fotomaç denizi olmayan Kayseri için ''Kayseri'ye Fener Çıkartması'' diye başlık atar,by böyle sürer..bakalım ne olacak ?
fatih tekke transferi kesinlikle yalandır. benim tanıdıgıım fatih fenere asla transfer olmaz..
Appiah da 8 milyon € etmez diyodunuz ama adam geldiği ilk yıl kendisini göstermişti.. Artık şu kadar etmez bu kadar fazla demeyi bırakın.. Bence onlar bu işi sizden çok çok daha iyi biliyolardır..
Bonservisi sorun
Transfer sezonu açıldığından beri birçok yabancı golcü ile görüşen, ancak bir türlü anlaşma sağlayamayan Fenerbahçe, son olarak Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımında forma giyen Milli futbolcu Fatih Tekke ile görüşmelere başlamıştı. Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor'un da transfer etmek istediği milli golcünün, 2007-2008 sezonunda Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği bu haftasonunda kesinleşecek.
Sarı lacivertli yönetimin Fatih Tekke ile her konuda anlaştığı, ancak kulübün istediği yüksek bonservis ücretini düşürmeye çalıştığı öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi, en geç önümüzdeki haftaiçine kadar bu transferi sonuçlandırmak istiyor. Yönetimin bu transferi gerçekleştirmesindeki en büyük engel ise Rus kulübünün istediği 8 milyon Euro'luk bonservis bedeli.
Yıllık yaklaşık 3 milyon Euro alan Fatih Tekke'ye bu paranın yanı sıra 8 milyon Euro'luk bonservis bedeli de eklenince, yaklaşık 11 milyon Euro'luk bir fiyat ortaya çıkıyor. Bu nedenle 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fatih Tekke'nin 1 yıllık kiralanması da söz konusu.
Rusya'da istediği ortamı bulamayan Fatih Tekke'nin de Türkiye'ye dönmek istediği öğrenildi. Trabzonsporlu olduğu için Fenerbahçe'ye gidemez şeklinde yorumlar yapılan Fatih'in yakın çevreleri, "Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil. Fatih profesyonel bir futbolcu" diyerek sarı lacivertli kulübe yeşil ışık yaktılar. Bu arada Zenit St. Petersburg kulübü de Fatih Tekke'yi 8 milyon Euro'dan aşağı fiyata satmayı düşünmüyor. Bu haftasonunda sarı lacivertli yetkililerle, Rus kulübü yetkililerinin bir araya gelmesi bekleniyor.
DHA
ya bazıları demıs fatıh fenere yakısmaz 8 mılyon etmez bıze bıtırıcılıgı kafa yopları ve fızıgı ıyı adam lazım fatıhı ya sız tanımıyonuz yada ben karsı karsıya desen fatıh kafa topları desen fatıh babası kafa toplarının fızıgıde hıc fene deıl oyle kolay kolay yıkılmaz ayrıca rıdvan dılmen bıle dedı ben bı fatıh hayranı olarak gelmesını cok ısterım bu sıstremde sapına kadar oynar dıe bence fatıh su ana kadar ısmı FB yle anılmıs bı cok ısme( koevermans hselınk)e ve aklıma su an gelmeyen bı cok ısme 10 basar hemde hıc tartısmasız ben fatıhı beklıyorum ve ınsALLAH gelırse performansını gordugumuzde onu begenmeyenlerın suratını cok marak edıyom bırakın 8 mılyonu bız su ankı performansını gordugumuz deıvıde 6 kezmana 8 mılyon vermısız sıstem felan hıc ıcraat yok fatıh aldıgı parayı sonuna kadar hakeder (::)FATIH SULTAN TEKKE(::)
abi bidaha yazıyorum fenerbahce aynı nedenden dolayı schakleyi fifaya şikayet etmişken gidip önce fatihle sonrada zenitle anlaşmaya çalışmaz bunlar tamamen yalan haberler zaten yanılmıyosam fatih haberi 2-3 gün önce yalanlandı
fenerbahce.org sitesinden arama kısmına fatih tekke yazın kaçtane yalanlama haberi çıkıyo
Bende şaşırdım Fatih transferi ile ilgili spekülasyonlar çıkalı 2-3 gün oldu resmi siteden açıklama yok :icon_eek: Halbuki buna benzer bir haber çıksa gününde yalanlardı site... Doğruluk payı var galiba ;)
Sonucu bekliyorlar olmazsa yalanlaycaklar.
o zaman bende sana sunu soylerim medyada tumer haberleri cikinca yonetim hemen yalanlamisti 10 saat sonrada tumer imzayi cakmisti bu sefer basin fenerbahce org kendiyle celisio diyince FBorg da bi haber cikmisti ve 10 saat oncesinde basinda dedikleri gibi tumerle gorusmuoduk demislerdi yani 24saatte neler deisiyo ayrica tamam 1ay once tekke haberleri cikiyodo ama yonetim hemen yalanliyodu ama bu sefer fatih tekke fenerde haberleri bile 2 3 gndur cikiyo yonetimden ses cikmiyo ayricaayrica bugUn skkyturk spor haberlerini izledim ve fatihlle anlasildigini ve zenitle pazarlik yapildigini soyluyodu yani insALLAH(::) FATIH SULTAN TEKKE(::) fenerde
ii madem bu kadar eminsiniz ne diyeyim
G.Saray'da devrede
Kone'yi alamayan Galatasaray, Zenit Petersburg'da mutsuz olduğu için ayrılmak isteyen Fatih Tekke için devreye girdi. Bu transferde bir adım önde olan ve imza aşamasına gelen Fenerbahçe ise sarı-kırmızılıların devreye girmesi nedeniyle Fatih Tekke'yi henüz kadrosuna katamadı. Trabzonspor'un da kiralık olarak istediği Fatih Tekke'nin kesin durumu pazartesi
günü belli olacak. Zenit'li forvet, bu üç takımdan biri ile sözleşme imzalayacak
KONE OLMAYINCA...
Bu sezonki süper transferleri herkesten önce duyuran Fotomaç, F.Bahçe'nin Fatih Tekke'nin transferinde imza aşamasına geldiğini de ilk yazan gazete (15 Ağustos) olmuştu. Peki 15 Ağustos'tan bugüne kadar Fatih transferinin perde arkasında neler yaşandı da F.Bahçe, Fatih Tekke'nin alınmasında mutlu sona ulaşamadı? İşte bunları açıklıyoruz: Radyospor'dan Bülent Yüksel'in derin istihbaratına göre; 24.5 milyon euro'yu gözden çıkarmasına rağmen Kone transferini gerçekleştiremeyen G.Saray, Zenit'te mutsuz olan Fatih için devreye girdi.
KURSENKO İLE ZİRVE
G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Zenit Petersburg Başkanı Sergei Kursenko ile bir telefon görüşmesi yaparak randevu istedi. Kursenko'nun G.Saray'ın randevu talebine olumlu cevap vermesinin ardından Adnan Polat ve Haldun Üstünel, Fatih Tekke için perşembe günü apar topar Petersburg'a gitti. Zenit Başkanı Kursenko, milli futbolcu için G.Saray'dan 7.5 milyon euro isteyerek, bu rakamda kesinlikle indirim yapmayacaklarını söyledi. G.Saray, Kone'den çok daha ucuza gelecek Fatih transferi için Zenit'le el sıkışmak üzere.
FENER'LE EL SIKIŞTI
Fatih konusunda G.Saray'a göre bir adım önde olan F.Bahçe, Zenit'le bonservis rakamı konusunda henüz anlaşamadı. Sarı-lacivertliler, ilk görüşmeyi Fatih ile yaparak "Zenit'ten aldığın para ne kadar ise (yıllık 3.5 milyon euro) aynısını vermeye hazırız" diyerek golcü futbolcuyu ikna ettiler. G.Saray ise henüz Fatih ile görüşüp, el sıkışmış değil. Fatih, bir süre önce başkan Sergei Kursenko ile görüşüp, "Takımda beni dışladılar. Maçlarda ne pas alabiliyorum, ne de sahada pas atacak adam bulabiliyorum. Mutsuzum, ayrılmak istiyorum" demişti.
Trabzon kiralık istiyor
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, bordo-mavili taraftarlarla barışmak için Fatih Tekke'yi kiralık olarak yuvaya döndürmek istiyor. Zenit kulübü ile temasa geçen bordomavili takımın yönetimi, "Madem Fatih'ten yeterince yararlanamıyorsunuz ve satmak da istemiyorsunuz, o zaman bir yıllığına bize kiralayın" öneresini yaptı. Zenit cephesinden ise bu teklife şu ana kadar olumlu bir cevap gelmedi.
Alex: Fatih'i Fener'e alın
F.Bahçe'nin kaptanı Alex'in Fatih Tekke'nin alınmasını çok istediği belirtildi. Brezilyalı yıldızın, yöneticilere, "Takımda bir partnerim yok. Trabzonspor'da oynarken Fatih Tekke'ye hayrandım. Eğer Fatih, F.Bahçe formasını giyerse hem benim verimim artar, hem de Fatih takımda yaşanan gol sorununa ilaç olur" dediği öğrenildi.
Pazartesi kader anı
Fatih Tekke'yi isteyen kulüplerden F.Bahçe, golcü futbolcu ile prensipte anlaştı. Galatasaray da Zenit'e 7.5 milyon euro'yu vermeye hazır olduğunu belirtti. Trabzonspor ise eski 'Kral'ını kiralık olarak geri istiyor. Bu transferin pazartesi günü netleşmesi bekleniyor. Fatih Tekke'nin tercihi ise İstanbul. Bu F.Bahçe de olabilir, G.Saray da. Eğer transfer pazartesi günü sonuçlanmazsa, Ocak 2008'deki ara dönemde Fatih Tekke kesin olarak Türkiye'ye dönecek. Çünkü 11 Kasım'da Rusya'da sezon bitiyor.
Fatih Tekke mutsuz
Milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, gazetemize bu transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Fatih Tekke geçtiğimiz ay, beni arayarak mutsuz olduğunu söyledi. Ben de Zenit Başkanı Kursenko'dan randevu aldım. Fatih ile birlikte Kursenko ile görüşerek, futbolcumuzun sorunlarını anlattım. Fatih'in takımda en çok para alan oyuncu olduğu için dışlandığını anlattım. Bu yüzden yararlı olamadığını söyledim.
Başkan Kursenko, Fatih'in bu sorunlarını çözeceğini söyledi. Ama aradan 20-25 gün geçmesine rağmen aynı sorunlar devam ediyor. Fatih Tekke orada çok mutsuz. Petersburg'daki sosyal hayata alışamadı. Yiyeceklerini bile Trabzon'dan gönderiyoruz. Zenit'ten ayrılmak istediği doğru. Bonservisi 7.5 milyon euro. Zenit kulübü, Fatih'i bırakmak istemiyor. Ama Fatih ille de gitmek istiyorum diye bastırırsa kulübü, 7.5 milyon euro'yu veren takıma satabilir."
Fatih gelirse cift forvete dönülür fakat bu sefer Anelka'nin yasadigi sorunu Kezman yasayabilir.
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifFener'e geliyorum
"Fenerbahçe ile görüşmeler sonucunda anlaştım, hatta ön protokol bile yaptık. Salı ya da çarşamba günü Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geliyorum".
ACİLEN TOPLANDILAR
Bu sezonki süper transferleri herkesten önce tüm Türkiye'ye duyuran Fotomaç, Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'nin transferinde imza aşamasına geldiğini de ilk yazan gazete (15 Ağustos) olmuştu. Fotomaç yine bir ilke imza atarak Fatih ile görüştü ve ilk ağızdan imza haberini aldı: "Fenerbahçe ile protokol http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dimzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Bu müthiş transfer haberinin ayrıntıları ise şöyle: Kontenjan nedeniyle yabancı forvet alamayan Fenerbahçe yönetimi, Belediye yenilgisi sonrası acilen toplandı.
AYRILMAK İSTİYORUM
Sarı-lacivertliler toplantıda yıllardır peşinde oldukları Fatih Tekke için yeniden harekete geçme kararı aldılar. Bunun için de iki yönetici hemen Rusya'ya gidip Fatih Tekke ile bir araya geldi. Zenit'te mutsuz olduğunu her fırsatta dile getiren milli oyuncu, "Buradan ayrılmak istiyorum. Fenerbahçe'de de oynarım. Siz yeter ki kulübümü ikna edin" diyerek yöneticilere yeşil ışık yaktı. Hemen Fatih'in kulübü Zenit ile temasa geçen Fenerbahçeliler, Rus ekibinin 7.5 milyon euro'luk bonservis bedeli isteğiyle karşılaştılar.
YÖNETİCİLER GİDİYOR
Fenerbahçe ise 5 milyon euro teklif etti. Uzun pazarlıklar sonucunda sarılacivertli yönetim 6 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul edince taraflar el sıkıştı, Fatih ise senelik 2.5 milyon euro alacak. Bu gelişmelerden sonra Fatih, gazetemize bu transferi açıkladı. Milli oyuncu şunları söyledi: "Fenerbahçe ile protokol imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Fenerbahçe'nin yöneticileri pazartesi Rusya'ya gidecek ve küçük pürüzleri hallettikten sonra milli oyuncu ile İstanbul'a dönecek.
Fatih Tekke mutsuz
Milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, gazetemize bu transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Fatih Tekke geçtiğimiz ay, beni arayarak mutsuz olduğunu söyledi. Ben de Zenit Başkanı Kursenko'dan randevu aldım. Fatih ile birlikte Kursenko ile görüşerek, futbolcumuzun sorunlarını anlattım. Fatih'in takımda en çok para alan oyuncu olduğu için dışlandığını anlattım. Bu yüzden yararlı olamadığını söyledim.
Başkan Kursenko, Fatih'in bu sorunlarını çözeceğini söyledi. Ama aradan 20-25 gün geçmesine rağmen aynı sorunlar devam ediyor. Fatih Tekke orada çok mutsuz. Petersburg'daki sosyal hayata alışamadı. Yiyeceklerini bile Trabzon'dan gönderiyoruz. Zenit'ten ayrılmak istiyor." Üstüntaş, Fatih Tekke ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgilendiği belirtti. Ancak Fenerbahçe bu iki kulüpten hızlı davranarak işi bitirmeyi başardı.
Fotomaç
Tekke yola çıktı
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/tekke2800.jpg F.Bahçe'nin son bir girişim yaparak Zenit ile anlaştığı ve bonservisini aldığı Fatih Tekke'nin salı ya da çarşamba günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.
18.08.2007
Bonservis sürprizi
Ve Fatih Tekke Fenerbahçe için yola çıktı. Sarı-Lacivertli ekibin daha önce kiralık olarak el sıkıştığı Rus ekibi Zenit ile son bir görüşme yaparak milli oyuncunun bonservisini de aldığı öğrenildi. Golcü futbolcunun salı ya da çarşamba günü İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi. Fatih Tekke, Rus ekibinin UEFA Kupası’nda oynadığı maçta forma giymediği için Sarı-Lacivertliler’in Devler Ligi’ne girmesi halinde Avrupa arenasında boy gösterebilecek...
Alex, Fatih’i Zico’ya anlattı
Kaptan Alex ise Fatih Tekke ile ilgili olarak teknik direktör Zico’ya önemli bilgiler verdi. Brezilyalı yıldızın, Fatih’in çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ve takıma büyük yarar sağlayacağını ilettiği kaydedildi. Zico’nun Alex’in açıklamalarının ardından milli oyuncunun alınması için yönetime olumlu rapor verdiği ifade edildi. Diğer yandan sakatlığı nedeniyle Anderlecht maçında oynayıp oynayamayacağı belli olmayan Sambacı’nın durumunun iyi olduğu belirtildi.
kaynak fanatik
Tekke büyük ölçüde bitti. Kulüpten 2-3 gündür çıkan haberlere hiçbir yalanlama gelmedi. Bu da transferin büyük ölçüde tamamlandığını gösteriyor.
İnşallah bir pürüz çıkmaz ve gerçekleşir.
Tekke ile anlaşıldı ancak 8milyon euro çok fazla yönetim bunun için çare arıyor.
fatih tekke en fazla 4.5-5 miyon eder
Adriano da uzun süre yalanlanmamıştı.
TEKKE TRANSFERİNİN PERDE ARKASI!
http://img39.yukle.tc/images/4666321...0818112027.jpg
Fenerbahçe'nin gündemini fazlasıyla meşgul eden Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş son gelişmeleri sadece Milliyet'e anlattı.
Üstüntaş, Galatasaray'ın 20 gün önce Tekke'nin bonservisi için Zenit'e 4 milyon euro teklif ettiğini, Trabzon'un da bu oyuncuyu kiralamak istediğini; ancak iki kulübün de geri çevrildiğini söyledi. Menajer, ayrıca Fenerbahçe'nin, Zenit kulübüne henüz bir teklif getirmediğini de ekledi.
Rusya ekibinin, satmak istememesine rağmen, Fatih'in isteği üzerine 7.5 milyon euro karşılığında serbest bırakabileceğini açıkladığını da söyleyen Özcan Üstüntaş, Zenit'in ligde şampiyonluğu hedeflediğini vurguladı. Bu arada Zenitli yöneticilerin, Tekke'ye "Ya 7.5 milyon euro getir ya da ocak ayına kadar sus ve futbolunu oyna" mesajını verdiği de öğrenildi.
Tek forvet sıkıntısı
Fatih Tekke'nin en büyük sıkıntısının ise Fenerbahçe'de, Kezman'ınki ile aynı olduğu da ortaya çıktı. Milli futbolcunun, Hollandalı Teknik Direktör Dick Advocat'ın yönetimindeki Zenit takımında tek forvet olarak oynadığı için gol atmakta güçlük çektiği, bu nedenle takımdan ayrılmak istediği vurgulandı.
Türkiye ya da Avrupa'nın başka bir ülkesinde futbol yaşantısını sürdürmek isteyen Fatih Tekke'nin menajerliğini yapan Özcan Üstüntaş, oyuncusunun öncelikle Trabzonspor'a başvurduğunu tekrarladı: Üstüntaş şöyle devam etti:
İlk tercih Trabzon
"Elbetteki Türkiye'ye dönerse ilk tercihi eski takımı olacak. Ancak Trabzonspor 7.5 milyon euroluk bedeli ödemek istemedi. Kiralama istekleri de, Zenit kulübü tarafından kabul görmedi. Bu durumda Fatih için farketmez, Fenerbahçe ya da Galatasaray'da futbol yaşantısını sürdürebilir. Ancak şu ana kadar, Fenerbahçe'den hiçbir teklif gelmedi. Belki kulüp ile görüşüp sonra bize başvururlar. Çünkü Fenerbahçe'nin, sözleşmesi devam eden oyuncular konusunda hassasiyeti var ve önce kulübü ile görüşüyorlar. Ancak Zenit'e de böyle bir görüşme isteği gelmedi. Galatasaray'ın 4 milyon Euro'luk teklifi ise geri çevrildi".
Menajer, Zenit'in, Trabzonspor'a ödediği 7.5 milyon euro nakit bonservis bedelinin tamamını nakit olarak almadan Fatih'i vermeyeceğini de hatırlattı, "Ocak ayına kadar bu koşul dışında transfer gerçekleşmez. Fatih'in amacı para değil. Gerçekte Zenit kulübünden aldığı parayı başka yerde alamaz. Tek forvet olarak oynamak istemediği için ayrılmak istiyor" diye konuştu.
Üstüntaş, Fatih'in önceki günkü Avrupa Kupası maçında diğer dört önemli oyuncu ile birlikte forma giymediğini söyledi, bunun nedenini de Zenit'in sadece lig şampiyonluğunu düşündüğü için as oyuncularını dinlendirmesi olarak açıkladı.
MİLLİYET / Yusuf KOBAL
Record'tan Anderson iddiası
Portekiz'de yayaın yapan Record Gazetesi, Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Anderson'u renklerine bağlamak için kulübü Benfica'yla pazarlıklarını sürdürdüğünü iddia etti.
'Fenerbahçe'nin Brezilyalı defans oyuncusu Anderson'u transfer etme konusundaki baskıları devam ediyor.' Bu cümle, Portekiz'de yayın yapan Record Gazetesi'ne ait. Gazete, Fenerbahçe'nin, Portekiz Birinci Ligi takımlarından Benfica'da top koşturan Anderson'u transfer etmek istediğini ve bu konuda Portekiz ekibine baskılarını arttırdığını iddia etti. Gazete ayrıca, Anderson'un, Fenerbahçe'ye transfer olma haberleri gündemdeki sıcaklığını korurken, bu kez de devreye Ukrayna Birinci Lig takımlarından
Dnipro'nun da bu futbolcu için devreye girmesinin işleri karıştırdığını okurlarına aktardı..
Ukrayna takımının, Anderson'la ilgilendiğini açıklamasına kadar, bu transfere oldukça yaklaşmış olarak görülen Fenerbahçe'nin artık ne yapacağı ve nasıl bir yol izleyeceğinin merak konusu olduğu da belirtildi.
Öte yandan, Anderson'u transfer etmek için devreye giren bir diğer kulüp ise, Fransa Şampiyonu Lyon oldu.
Lyon'da oynayan Brezilyalı defans oyuncusu Cris'in sakatlığı üzerine, bu mevkideki eksikliği biran evvel gidermek isteyen Fransız kulübün de Anderson'u transfer etmek için girişimlere başladığı bildiriliyor.
Bonservisi hala Brezilya'nın Cruzerio takımında olan Anderson'un serbest kalması ve kontratını bitiş tarihinden önce sona erdirilebilmesi için 2,5 milyon euroluk fark olduğu ve bunu da Brezilya kulübünün talep ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.
18.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : İHA
Fenerbahçe defans almaz,alsa bile yabancı almaz.
Anderson haberini yabancı bir gazete yapmış, doğru olabilir. Bu Anderson kim, nereden çıktı diyenler olabilir. Anderson denince zaten ilk etapta iyi bir futbolcu değilmiş gibi gelebilir size, ama bu Anderson, Luisao'dur.
Luisao Brezilya Milli Takımının da oyuncusudur, kaliteli bir stoperdir. Eğer Luisao'yu alma gibi bir düşüncesi varsa yönetimin elini çabuk tutmalı zira çok kaliteli bir stoper ve Avrupai tarzda oynuyor, Brezilyalı stoperler gibi değil. Böyle bir düşünce varsa demek Edu veya Lugano'dan biri gidecek demektir.
Anderson Luis Da Silva "Luisao"
13.02.1981
Defans (DC)
192 cm
86 kg
Brezilyalı
Gerek yok Edu Luganı ikilisi yeterli bizim için
Edu'adan ne farkı var şu Luisao'nun?
Anderson'u Ertuğrul hoca istememişti.
Luisao'yu Ertuğrul Sağlam neden istememiş, böylesine kaliteli bir defansı, anlamak zor.
Luisao çok iyi bir stoper, Edu veya Lugano olmamış olsa gelmesini isterdim ama şu an on mevkiide Edu, Lugano ve Yasin gibi kaliteli isimlerimiz var.