Önder takımı bozar ben istemiyorum açıkçası..Bizde anca yedek olabilir ki değmez zaten yedek için..
Printable View
Önder takımı bozar ben istemiyorum açıkçası..Bizde anca yedek olabilir ki değmez zaten yedek için..
Arkadaşlar Skibbe AEK ile büyük ölçüde anlaşmış..
T.D için Hagi ye dönüş olabilirmiş..
Kaynak: RadyoSpor
Madem Teknik Direktör Bulamıyorlar Bülent Korkmaz var Kapı Gibi.. Biran Önce getirsinlerde, Transfer Yapalım Artık.!
Yönetimin amacı nedir hala anlayamadım büyük bir isim mi vardır?Ciddi cddi td mi bulamıyorlar nedir anlamadım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
G.Saray’ın Deschamps ısrarı
Galatasaray teknik direktör arayışında sona yaklaşırken, adaylar içerisinde bulunan Fransız teknik adam Didier Deschamps ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
Sarı kırmızılı yönetimin, Bayer Levurkusen’den ayrılan Michael Skibbe ile yapılan görüşmelerin olumlu gitmesine rağmen, Alman teknik adamı, Deschamps’ın ikna olma olasılığına bağlı olarak beklemede tuttuğu öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticilerin, Deschamps ile para açısından hiçbir problem yaşamadığı ve başarılı çalıştırıcının 2 milyon Euro’luk isteğini kabul ettiği, ancak futbolcu transferi prensipleri açısından görüş ayrılıkları bulunduğu öğrenildi. Galatasaray yönetimi, eğer Deschamps’ı detay konularda ikna ederse, önceliği Fransız teknik adamdan yana kullanacak. Eğer Deschamps ile pürüzler giderilemezse Skibbe ile olumlu giden görüşmelerin 1 hafta içerisinde sonuçlanabileceği öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticilerin, Deschamps ile anlaşma olasılığını gözönünde tutarak, Skibbe ile yapılan görüşmeyi gizledikleri öğrenildi.
FERDİ ELMAS 9 HAZİRAN’DA RESMİ İMZA ATACAK
Galatasaray, Çaykur Rizespor’dan transfer ettiği Ferdi Elmas ile 9 Haziran’da sözleşme imzalayacak. Ferdi ile kesin anlaşma sağlayan sarı kırmızılılar, Çaykur Rizespor’a Ferdi karşılığında kiralık verilecek oyuncuların belirlenmesinden sonra resmi imzaların atılacağı öğrenildi.
02.06.2008
Kaynak : DHA
milleti oyalıyolar.. o kadar isim içerisinden hiç birisi ile anlaşılamaz mı.. adamların gittikleri takımlarda öyle ahım şahım takım değil..:S
İnşallah Deshamps olur. Görüştüğümüz td ler arasında en iyi isim. Kaynak DHA haberin doğruluk payı çok yüksek. Bakalım haftasonuna kadar belli olacak dedi başkan, umarım bu Deshamps olur..
hani 1 kişiyle anlaştık ve bir kişiyle anlaşmak üzereydik o habere ne oldu hafta içi açıklıyacağım demişti adnan sezgin ama diğer haftaya geçtik hala tık yok ?
benim kalbim hagi den yana..100.yılda hagiye saglanan imkanlarla elinden geleni yaptı...efsanee geri dönn..!!
Garanti kalan yabancılarımız Nonda Linderoth ve Lincoln.Song giderse 2 gitmezse 3 yabancı hakkımız var.
Bu arada sevindirici haber Uğur Uçar iyileşti haberi sitede açıklandı.Takımla beraber sezon açılışıyla antremanlara başlayacak.
Önder Galatasaraylı oluyor !..
Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Önder Turacı'nın transferini bitirmek üzere !.. Lig TV'nin haberi:
Yöneticilerin Önder Turacı ile her konuda anlaşmaya vardıkları resmi imzanın atılmasının ise an meselesi olduğu ifade edilirken, Önder'in daha önce ön protokol yaptığı Rusya'nın FK Moskova takıma attığı imzanın engel teşkil etmediği belirtildi.
Önder'in Moskova ile yaptığı anlaşma gereği Rus kulübüne belli bir miktar tazminat ödeyeceği ve ön protokolün geçerliliğinin kalmayacağı ifade edilirken Fenerbahçe yönetiminin Zico ile devam kararını açıklaması halinde Önder'in hemen Galatasaray'la sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Önder Turacı, "Galatasaray ile anlaştık. Moskova'ya gitmiyorum. Kariyerimi İstanbul'da sürdürmek istiyorum. Parasal konularda bir sıkıntı ya da pürüz yok. Zico'nun kalması durumunda Galatasaray ile sözleşme imzalayabilirim" dedi.
(Lig TV)
Aziz Yıldırım Önder'i bıraktıklarını açıkladı. Gökhan ile forma yarışına girmeyi göze alamadı ve sezon devam ederken ayrıldı. Zico ile devam edilmese bile Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından sonra Önder artık tekrar Fenerbahçe'de oynayamaz. Geçen sezon Yozgatlı'nın yaptığını yapıyor, bu nedenle ayrılıyor dedi.
Önder alınırsa faydalı olacaktır, oynadığında yeterisz kalsa da elinden geleni yapan birisi. Giydiği formanın hakkını verecektir.
onder ancak yedek olarak oturur.. Ayrica goren eriksson man.city den ayrilmis yarin gazetelerde eriksson Galatasarayda yazarlar :)
Artık birisi gelsin ya şampiyonluğun üzerinden 22 gün geçti ve hala teknik direktörümüz yok.
5 gün içinde açıklanacaktır..Biraz daha sabır..Büyük ihtimal Deshamps ile anlaşmaya çalışıyorlar.Olmazsa Skibbe ye imza attıracaklardır..
Zaten Bu Hafta Sonuna Kadar Bulamıyorlarsa TD. Artık Uğraşmasınlar.. Kısa Bir Süre Kaldı TD. Takımı Bile Tanıyamayacak. Cevat Güler Kalsın Zaten Oyuncularda Çok Seviyorlarmış onu. Yanınada Arif Erdem veya Bülent Korkmaz'ı Getirtsinler.. Olmadı Hakan Şükür Çalışsın Cevat Hoca ile.. Önümüzdeki Sene Sonunda Onlardan Biri Geçer GS'Nin Başına.
Of yaa önderin ne işi var bizde :( Kim bilir yıllık kaç para alıcak ve büyük ihtimalle banko oynayacak.. :(
Arda 250 bin alırken önder kim yaa..:( önderi alacağımıza td alalım.. Pafta onlarca önder ve fazlası var u.uçar 5 önder eder..O para verilirse yedekte kalmaz zaten kalsada sorun çıkartır..
Önder Rusya'ya imza atarken parayı seçtim demişti ve 1,5 milyon Euro'ya imza atmıştı. Rusya işi yattı gibi, Galatasaray da alacaksa bu ücrete yakın para isteyecektir muhtemelen.
Önder'in kafa atmasına bayılıyorum zaten.Adamın kafaya top değince sanki patlıyor :D:D:D
Bence gereksiz transfer olur, gençlerden kaç tane önder çıkar.Adam almak için adam almaya gerek yok.
Önder'e gerek yok. Uğur var. Sabri de oynar sağ bek olarak.
Önder Fk Moskovayla anlastı bu arada.
Cska durumu çaktıysa tazminatı istemez gsye komisyon verir :)
Önder gelmesin o gelene kadar onun bölgesinde daha iyi futbolcularımız var
Önderide bu kadar küçümsemeyin.2 yıl önce Belçikanın en iyi oyuncusu seçilmişti.Ben stoper olarak beğeniyorum Önderi ama sağ bekte iş yapmaz.
Nederseniz diyin..Cl ligi için Tecrübeli en az 3 kişi alınması lazım..Bu kişiler yabancı olup direk takımda oynamaları lazım..Tomasson(Herkez karsı olabilir ama ben degilim:))..Simic çokta yaşlı az maliyetli olursa neden olmasın:D..Yanlız simic milanın son maçlarında oynadı bunuda belirtmek isterim:)
CL liginde söyle bir ortasaha iyi olabilir:)
-------Topal-Linderoth------
Lincoln-----------------Arda
----------Tomasson--------
---------Nonda(Karan)-----
Keske lincoln yerine çok teknik biri gelse..Tomasson yerindede lincoln oynar:)..Kısaca CL ligi için cift önlibero en mantıklısı olur..Her maçta hurra atak yapmayada gerek yok:)(Helsinborg,Bordeuax,sion)maçları gibi..Neyse konu sapmasın:D
Quote:
Aslan'da sıcak gelişmeler
http://img87.imageshack.us/img87/126...diby280md9.jpg
Ferdi Elmas, dün Florya´da sözleşme imzaladı. Simic, anlaşma için gün sayıyor. Tomasson´un işi de bitmek üzere.
3.6.2008
3 yıllık kontrat
Galatasaray Yönetimi, transferde atağa kalktı... Şampiyonlar Ligi’nde en az ikinci tur hedefleyen ve bu doğrultuda kadroyu güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Çaykur Rizespor’un 23 yaşındaki sol açığı Ferdi Elmas’la dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde 3 yıllık sözleşme imzaladı. Cim Bom, Ferdi’ye karşılık olarak Karadeniz kulubüne Serdar Keşçi, Uğur Erdoğan ve Uğur Akdemir’i verdi. Aslan, bir süre önce de Kartalspor’un 20 yaşındaki forveti Yaser Yıldız’la anlaşmıştı.
İtalya’da bitirdi
Yabancı transferi konusunda da ciddi gelişmeler var. Geçtiğimiz hafta İtalya’ya giderek Milan ve Inter’in başkanlarıyla görüşen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat’ın, Çizme’de Simic’le büyük ölçüde anlaştığı iddia ediliyor. Milan Başkanı Galliani bu teması doğrulamıştı. Diğer taraftan Milan’ın eski golcüsü, geçen sezon Villarreal forması giyen 32 yaşındaki Danimarkalı Tomasson’un da Galatasaray’la prensipte el sıkıştığı öne sürüldü.
M. Ali SABUNCU
Tomasson gelirse iyi olur.Lincoln'ün bu sene neler yaptığı ortada 1 maç cezalı 4 maç sakat 1 maç oyunda Tomasson orada da oynadığı için gelirse güzel olur.
Geçtiğimiz sezon özellikle ikinci yarıda gösterdiği performansla Sarı-Kırmızılılar’ın şampiyonluğunda en büyük pay sahibi olan Arda Turan’ın Avrupa’ya transferi konusunda yönetimden onay çıktı. Başkan Adnan Polat ve kurmaylarının, Newcastle United’dan gelen 12 milyon Euro’luk teklife ‘evet’ diyeceği, gelen sıcak parayla da yeni sezon için yapacakları yabancı transfer için start verecekleri öğrenildi.
Bilgileri Emre’den aldı
Arda Turan, milli takım kampına katılmadan önce Galatasaray’dan ayrılmak istemediğini, ancak yönetimin izin vermesi durumunda, İngiltere’ye sıcak baktığını dile getirmişti. Yıldız oyuncuyu uzun süredir takip eden Newcastle United, resmi teklifi Galatasaray’a 3 gün önce faksladı. İsviçre’de milli takım kampında bulunan Arda’nın ise Siyah-Beyazlı kulüple ilgili bütün bilgileri Emre Belözoğlu’dan aldığı vurgulandı...
KAYNAK: FANATİK
sanmiyorum bunun olacagini cunku yoneticiler kimseyi satmayacagiz diye acikladilar ama tabi belli olmaz
Galatasaray Yönetimi, transferde atağa kalktı... Şampiyonlar Ligi’nde en az ikinci tur hedefleyen ve bu doğrultuda kadroyu güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Çaykur Rizespor’un 23 yaşındaki sol açığı Ferdi Elmas’la dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde 3 yıllık sözleşme imzaladı. Cim Bom, Ferdi’ye karşılık olarak Karadeniz kulubüne Serdar Keşçi, Uğur Erdoğan ve Uğur Akdemir’i verdi. Aslan, bir süre önce de Kartalspor’un 20 yaşındaki forveti Yaser Yıldız’la anlaşmıştı.
İtalya’da bitirdi
Yabancı transferi konusunda da ciddi gelişmeler var. Geçtiğimiz hafta İtalya’ya giderek Milan ve Inter’in başkanlarıyla görüşen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat’ın, Çizme’de Simic’le büyük ölçüde anlaştığı iddia ediliyor. Milan Başkanı Galliani bu teması doğrulamıştı. Diğer taraftan Milan’ın eski golcüsü, geçen sezon Villarreal forması giyen 32 yaşındaki Danimarkalı Tomasson’un da Galatasaray’la prensipte el sıkıştığı öne sürüldü.
Galatasaray'lı değilim ama Önder'in Zico'nun durumuna göre gelirim demesi valla beni rahatsız etti.Önder nihayetinde Fenerbahçe'nin yedek oyuncusu.Galatasaray gibi bir kulüpten teklif gelmiş şart koşuyor.Ben olsam hiç almazdım.Zaten geldiğinde direk as oynayacağıda şüpheli.Fenerbahçe'de yedek kaldığı için ayrılmıyor mu zaten? Yinede eğer bittiyse hayırlı olsun.Belki Galatasaray'da çok daha iyi performans gösterir..Ama bana daha çok bizim Yozgatlı'yı almamız gibi olacak diye geliyor..
Zorunlu Açıklama
Bugün çeşitli medya organlarında, futbolcumuz Arda Turan ile ilgili transfer haberleri yer almıştır. Bu haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır.
Arda Turan'ın Galatasaray Spor Kulübü ile 5 senelik sözleşmesi bulunmaktadır. Ve herhangi bir kulübe transferi söz konusu değildir.
Galatasaray Spor Kulübü
Ferdi geldiyse Galatasaray için güzel bir transfer olmustur.Önder gelmesin yahu onun mevkisinde daha iyi oynayan futbolcularımız var
Önder bir kere Turacı onu almak yazı tura atmak gibi birşey Chelsea maçında gördük kalitesini yol geçen hanına çevirdi sağ kanadı:D
İnternet gazetelere bakayım dedim kafam karıştı,ne biçim bir cümle bu:
Götz'le gizlice sözleşme imzalayan Galatasaray, önceki gün Skibbe'yi Florya'ya getirdi, ancak asıl hedefte hâlâ Matthias Sammer'in olduğu öğrenildi.
Aynı zamanda teknik direktör adaylarınıda mı birbirlerine çalımlattırıyoruz.Güzel bir fanatik haberiydi yazanı tebrik ederim:D:D:D
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/...0603102309.jpg
Teknik direktör sorununa bu hafta son vermek isteyen Galatasaray yönetimi transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Cim Bom Standart Liege’in Brezilyalı forveti Igor De Camargo için harekete geçti.
Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılı kulübün transfer komitesinin, geçen sezon ortasında da gündeminde tuttuğu Camargo konusunda Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in yeniden görüşmeler yapacağı öğrenildi.
Öte yandan geçtiğimiz sezon Ankaraspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyspor’da kiralık olarak forma giyen Necati Ateş, Galatasaray yönetiminden çağrı bekliyor. Şu ana kadar kendisiyle hiçbir yöneticinin görüşmediğini belirten Necati, “Ne yapacağım henüz belli değil, çünkü kulüpten bana ‘Kalıyorsun veya gidiyorsun’ diye bir cevap gelmedi. Bu durumun bir an önce açıklığa kavuşmasını bekliyorum; ona göre rotamı belirleyeceğim” dedi.
GALATASARAY'IN İSTEDİĞİ DE CAMARGO'NUN VİDEOSU
http://www.dailymotion.com/video/x16...-camargo_sport
Beyler hakan şükür yeni sözleşmeyi kabul etmiyecek bizzat kendisine arkadaşım sordu alışveriş merkezinde