Part 2 Linkini verebiLirmisiniz ?
Printable View
Part 2 Linkini verebiLirmisiniz ?
part 1 yayında
Birinci videodan anladığım kadarıyla 3D hikâyesi yalan. İnşallah 3D olmaz.
2.partın linkini istiyorum .D
Part 2 Geldi !
Daha hiçbirşey kesin değilken önyargıyla yorum yapmayın.Belkide o 3d oyuna müthiş hava katıcak oyunu daha iyi oukyabilicez taktikleri geliştirebilicez.
Oyun çıksın oynayalım sonra gerçek yorumları yaparız. Şunu unutmayın FM yi artık oynamam diyenler efsane bitti diyenlere sözüm başka efsane yok ya bunu oynarsınız yada saçma menajerlik oyunlarıyla uğraşırsınız.En iyi zeka en iyi altyapı bu oyunda.Koskoca FM 2D motoruyla başarı yakaladı.Salak değillerdir heralde 3D ye geçip bir hüsran yaşatmak için.Bir bildikleri vardırki 3D koymuşlar.Bekleyip görelim..Saygılar.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=77URmWUc-1k[/youtube]
3d motoru baştan yapmıyorlar ya. kamerayı eymişler bizim topadamları 3 boyutlu yapmışlar. adamlar top yerine boşluklara tekme atmaadıkça eskisi gibi mantıklı oynarlar. 2d bile beklentileri karşılarken bence kimse pes serilerini beklemez sigames den.
3d motoru pes serileri gibi değilde menajerlik oyununa yakışacak mütevazi bir motora benziyor.
Ben anladığıım kadarıyla 3d olacak; bakalım 2.parta :D
14 ekimde oyun cıkıyor
pes gerçekçiliğiyle bi 3d eklenirse neden olmasın ki
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=77URmWUc-1k[/YOUTUBE]
Bir Görüntü
http://tr-load.com/img/image18/b58248f684.jpg
FM 2009 VİDEO PART 1 İNDİRME ADRESİ
SANALKAOS FARKI İLE TÜRKİYE'DE İLK BEN İNDİRİP UPLOAD ETTİM.
VE TABİ TSİ FARKI İLE :D
HERKES İNDİRSİN DİYE!
HERKES İZLESİN DİYE!
:yildiz::tur::yildiz:
http://rapidshare.com/files/142364391/FM2009.rar.html
:yildiz::tur::yildiz:
Hayır en başında jenerik var part 2'nin.
1. bölümde oyunun şimdiye kadarki gelişiminden bahsediliyordu.
2. bölümde ise 2009'da bizi ne yenilikler bekliyor onların bir kısmını videoda bahsedecekler. Bir kısmını ss ile gösterecekler. Ama tamamından bahsetmeyecekler. Oyun çıktığında bizlerin keşfetmesi gereken özelliklerde olacakmış
pes 10 dan fazla yıldır oynanışa ve grafiklere yönelmiş bir oyun.
fm ise grafiğe çok yer olmayan. tamamen yapay gerçekçiliğe yönelmiş bir oyun.
fm den pes kalitesinde bir 3d motoru bekleyemeyiz bu yüzden. ama bir menajerlik oyunu için oyun motoru gayet iyi olacaktır.
14 kasım'da çıkıyor ekim değil.
Bir de maç devam ederken oyuncularımızı motive edebilecekmişiz...
2 tane skin var
Oyunun ekranı çok değişmiş bunu söyleyeyim...
fifadaki gibi açı değiştirme var
Evet arkadaşlar hem 2D hem 3D
Evet hem 3d hem 2d var arkadaslar.!!
Eğer kendimiz eski sistem 2D olarakta izleyebileceksek maçı, güzel.
14th November, Yani 14 Ekim.
Birde her yeni duyduğunuz şeyi tek tek yazmak yerine hepsini bir yere not edip topluca verseniz herkes için daha iyi olur. Çok fazla gereksiz şey yazılıyor bence.
Bir lig açtıktan sonra başka bir lig ekleyebileceğiz sanırım.Böylece kariyerler arasında dolaşabileceğiz.Bu PSP için mi PC için mi bilmiyorum.
2D ve 3D , ikisi de olacak sanırım.Biz kafamıza göre seçiyoruz:)
Arkadaşlar 3D motoru niye beğenmediniz anlamadım?
Sonuçta SI Games başkalarına benzemez, saçma sapan bir motor yazmayacaktır, başka oyunlara da benzetmeyi unutuyoruz hemen..
3D motor ile artık kafaları, ofsaytları görebileceğiz, daha fazla oyunun içinde hakim olabileceğiz.
En basit örnek top istoplarının yararını anlayabileceğiz, görebileceğiz.
Çok güzel oldu çoook :)
Çok sevdim :)
Tanıtım Filmini izledim.
Mr. Jacobson'un oturduğu deri koltuğun boyutu baya büyük bir tane ben kendime alayım. :) Onun üstünde FM oynamak baya zevk verir.
Mustafa abi senide görmek isteriz bu tanıtımlarda. :) Malum en çok girilen ikinci resmi FM sitesi. Birincisi zaten Si Games. :)
Mustafa abi, hazır yeni site kuruluyor. Turksportal'da böyle bir tanıtım filmi yapsa. Güzel olmaz mı?
Bu arada oyun ne zaman piyasada olacak?
Arkadaşlar bomba geliyor; Medya baya bir geliştirilmiş ve sorulara biz yanıt verebileceğiz....Gerçekten...İstediğinizi yazıyorsunuz...Oyuncu medyayla tanışmak istiyorsa hayır tanıştırmak istemiyor tarzından ama siz yazıyorsunuz...
Aynı mesajı kaç kere yazmayı düşünüyorsun?
Özürdilerim...
transfer sistemi tamamen değiştirilmiş
Ve oyunculara oyuncu etkileşimi bölümünden antrenman yaparak bizim seçtiğimiz PPm öğrenmesini isteyebileceğiz....
Part 2'nin ilk 2 dakikasında PSP oyunundan bahsediyor.
Kulüp GÜveni kısmı daha geliştirlmiş ve kovulma aşamasına ne kadar kaldığı dahil her şey yazıyormuş; bu arada bunları ben çeviriyorum alıntı değildir...
Part 1'i upload eden arkadaş , Part 2 'yi de bekliyoruz.
Açıkçası ön yargılı davranmamın sebebi videoyu ilk görünce şoka uğramamdı.
Bir adan o 3D adamlar filan...
Sonra 2D'de olduğunu öğrenince rahatladım.
Hiç değilse onlada oynayabilecekmişiz.
Ana Menü'yü gördüm çok beğendim.Tema çok güzel olacak.
Medya konusunda umarım dedikleriniz doğru çıkar.
Resimler ne zaman ortaya çıkar bir bilginiz var mı?
Bir an önce görmek istiyorum resimleri , videoda iyi olmuyor çünkü.
3D de Taraftarlar Vs.. Yok Sanırım :(
Geçen yıl aralık dediler Ekim'de çıktı.. Yine öyle olur:)