Sabah üşüyordum ama; şimdi güzel. T-Shirt ile gezerim...
Bu arada dün niye telefonlarıma çıkmadın? :D
Printable View
Dün eve gelince şarja taktım telefonu ondan olabilir. :D
Sana bir kastım yok, maçta intikam alabilirsin :D
Bu arada kaleciler, avatarımdaki duruma düşmeyin aman. :)
Bu şarkı dinletme olayı neymiş öyle yav.Sınırsız mı hattınız öyle şarkı felan dinletiyorsunuz..:icon_smile:
gelipte serhat'a rakip olmayı çok isterdim ama maalesef bugün maçım olduğu için uygun olmadı. bir daha ki buluşmada inşallah tekrar geleceğim. iyi eğlenceler
Hadi bakalım ben hazırım =) Birazdan çıkacağım görüşmek üzere.
Arkadaşlar ben geçen günlerde konuya baktığımda karşıda olduğunu görünce birşey yazmadım.. Zaten geleceğim dememiştim, inşallah problem yoktur.. (İlk mesajda Hakan Sükürü ? gördüm de)
maç saat 5 buçuğa kalmış sahada amatör takım maçı varmış. :D Neyse takılın bakalım 5 buçuğa kadar. :D
Tarık dingosu beni aradı. Çocukların beynini yıkamış.
Maçımızı yaptık, detaylar Oğuz ekleyecek. Burada iyi bir muhabbet dönecek.
Öğlen beni arayan keklemeye çalışan ama başaramayan scar face'e selamlarımı gönderiyorum :D
Bu arada çok güzel bir uygulama idi. Saat 15.30'da maç var diye Erenler gitti ama; bi baktılar ki sahada amatör küme maçı oynanıyor. O sırada bende ağaç olarak kök saldım ve çiçek açıp meyve veriyordum. Neyse sonra Avrupa Yakası Kadıköy'e geçti, oturduk çay içtik, EreN ve Oğuz nasıl içtiğimizi bilir. :D Ardından maçımızı yaptık ve 17 cm'den bir gol kaçırarak dünya rekoru kırdım. Tabii o sırada kasıkdan sakattım... Güzel bir buluşmaydı tekrarı kısa sürede ama; bu sefer değişik bir organizasyon olacak.
Aygün aramızda karar aldık senin rengin bundan sonra pembe... Yenilenler ve gelmeyenler için...
Kim kazandı? :D
Valla kim yenildiyse ben o takımı tanımıyorum :D :D :D 3.30-4.30 da olsaydı tanırdım ama saat 6 da sözüm olduğu için bulunamadım pembişemem o yüzden :D :D :D
Resim yokmu resim?:p
Oğuz'da resimden ötesi var, video. =))) Çok uzun bir vide var, Mustafa abi edminimiz maçı çekti, ardından maç sonrası röportajlar vs hepsi o kayıtlarda...
Vaay bekLiyoruz o zaman.:D
süper bir buluşma oldu ama kaçırdık biz.inşallah başka sefere.resimeri vedioları bekliyoruz.
Evet resim ve videolar için beklemedeyiz.
Maçta öyle bir pozisyon var ki... İki vuruş direkten döndü, kaleci kurtardı, karamboller, bileği burkulanlar, nefesi kesilenler... Batuhan evet tam 17 cm den yaptığı kafa vuruşunda (ki top yükselmişti ve yere inerken vuruyor) topu üst direğe çat diye vurdu. :n: Ayrıca bunun dışında iki tane daha boş kaleye kaçırdığını belirtmeden geçemeyeceğim. Oyun sistemimiz 0-1-6 olmasına rağmen neredeyse yeniyorduk. Evet yenildik ama ezilmedik! :p
Biri kadroları yazsın da herkes gerçekçi olarak, FM puanlama sistemine göre puan versin. Böylece kimin ne kadar iyi oynadığı, maçı izlemeyenler tarafından anlaşılır. ;)
Eren 18 kişiyi çalımlayarak bir gol attı ama vidyo kaydı olmadığı için ispatlayamıyoruz. :p Ayrıca Eren de 19.34 cm den boş kaleye kaçırdı. :)
Tek tek değerlendirme yazacağım ama şimdi önce duş alayım. :)
Baştan belirtiyorum, maç sırasında kasığıma ağrı saplandı yıkamak için 5 dklığına dışarı çıktım. Ondan sonra iki boş kale ve o kafa pozisyonu yaşandı. Bu sebepten ötürü performans çok düştü ama; onun dışında frikikten Anıl'ın attığı güzel golde rakibin barajını tamamen yok ettim ve gol geldi... Bunu çoğu kişi yapamaz. :) Birde yaptığım pressleri hatırlatırım.
Benim merak ettiğim Serhat'ta hala tarkan bıyığı var mıydı?