Hey gidi günler hey...
Herşeye rağmen günler çatır çatır geçiyor... :)
Printable View
O değilde, 328 gün kalmış ühh.. :D
Abi 150 gün nere 450 gün nere :D Sırf askerlik için okunur bu üniversite :D
Baga Kıbrıs'ta su yok derler hep askerde. Çarşıya çıkınca yaz buraya bilgilendir bizi aslı astarı var mı diye. :D
Baga dede giderken 2 tane damacana götür yanında. nolur nolmaz :n: Bu arada askere gelecek varsa 2 kez düşünsün. Öncelikle üniversiteyi okumadıysa okuyup 4 yıllık bir yer bitirsin. :n:
Girne Semalarından Herkese Günaydınlar Ahali,
Şafak Demiş 123 4 Ay Sonra Aranızdayım :)
Emre, Valla Ben Güzelyurt Tarafındayım Ama Yerim Allaha Şükür Rahat Karargah Yazıcısıyım. Dün Gece İlk Nöbeti Tuttuk. İçme Suyunda Problem Yok Hergün Banyomuzuda Yapıyoruz
Herkese hayırlı gunler...
Nasılsınız, keyifler nasıl. Her ne olursa olsun sivilliğin tadını keyfini çıkartın. :)
Naber Millet Yokluğum Belli Oluyormu ? :)
Herşeye rağmen atarsa; 299...
Şaka gibi... :)
Şafak demiş 51.. Biletlerde geldi az kaldı geliyorum daha güzel oyun incelemeleri yapıcaz inş.
Darksiders 2, Max Payne 3, Geç kalınmış olsada Battlefield Bad Company 3, Co MW 3 ve daha niceleri
349.Dönem Yedek Subay adayıyım :) 12.12.12'de askerim inşallah
3 Kasım 1992 doğumluyum. Lise bitince eğer üniversiteye gitmessen 31 Ekim'e kadar askerlik şubesine gel, tecil ettir demişlerdi.
Bu gün diplomamla gittim işte. 31 Aralık 2015'e kadar tecil ettiler. 2015 e kadar örgün eğitimden üniversite kazanamassam açıköğretime kaydolmayı düşünüyorum en son ihtimal. Ama sanırım bir 4 yıllık falan tutturabilirim 31 Aralık 2015'e kadar.
Diyelim ki umduğum gibi gitmedi 4 yıllık üniversiteye gidemedim ve açıköğretime kaydoldum. Açıköğretimde bildiğimiz üniversite oluyor değil mi askerlik nezninde ? Yani sadece 4 yıllık açıköğretim bitirsem okuduğum için 5-6 aylık bir askerlik mi yapıcam ? Bu konu hakkında pek fikrim yok ama tecrübeli abiler var burada.
Şafak demiş 160 bitmiyo bea :(
160 da nedir ya ? :icon_eek:
Sadece 37..
5 Gün Sonra Düzce'deyim Şafak Demiş 86... :)
en son 86 da yazmışım şimdi olmuş $56 :) torumlarımın gelmesine 40 gün kaldı :)
Kısa dönem adam Şafak sayar birde yuuh... :)
Atarsa 245 :) Başka yok, olsada vaktim yok. :D
$38 Demiş :)
2 Gün Sonra Bizim Torunlar Botlarını Bağlayacak, Dört Gözle Bekliyorum Sizleri Çabuk Olun Sıkıldım Artık :D
Atarsa 98 :(
Beyler askere gitmek için ilk başta ne yapıyoruz okul bittikten sonra gidip başvurma şansımız var mı ?
Ben kilodan dolayı sanırım askere gidemiyorum. Bu prosedürler nelerdir, doktora veya muayeneye ne zaman gidicez :)
Var, askerlik şubesine gidip tecilini bozdurup gidebiliyorsun. Muayene de o aşamada oluyor. Kilo muhabbetinde tam bilgim yok yalnız, bazıları acemiliği yaptıktan sonra kilodan dolayı hava değişimi alıyor, bazıları ise acemiliği de yapmıyor. En sağlıklı bilgiyi şubenden öğrenirsin.
Abim ve kuzen kilodan dolayı çürük raporu almıştı ama :)
Çürük raporu almak bazı yerlerde karşına sorun olarak çıkabiliyor. Mesela, bildiğim kadarıyla devlet dairelerinde, resmi işlerde falan çalışamıyorsun. Memurluk gibi yani. Kısa dönem olarak gideceksen, hiç değmez o raporu alıp gitmemeye.
Abim aynı şekilde aldı ve doktor yani devlet memuru :)
Öte yandan yasal olarak almaları yasak. Orada Allah korusun bana birşey olsa hesabını kim verecek. Ben askerlikten kaçmaya çalışmıyorum ama durum da ortada.
$23 Demıs 3 Hafta Sonra Yanınızdayım :)
Kilodan dolayı çürük alsan sorun olacağını düşünmüyorum çünkü 20 yaşında 15 kilo eksiğin olur 27 yaşında 3 kilo fazlan olur. Yani kilo ölümcül veyada iş yapamayacak bir engel gibi bir problem değil değişken birşey.
bu arada 89...
Selamun Aleyküm Herkese iyi tatiller...
$:219....