http://forum.forzabesiktas.com
Bu site neden hâlâ açılmadı ya? Böyle uzun süreli bakım mı olur? Siteyi yeniden kuruyorlar herhalde!
Printable View
http://forum.forzabesiktas.com
Bu site neden hâlâ açılmadı ya? Böyle uzun süreli bakım mı olur? Siteyi yeniden kuruyorlar herhalde!
Bakım işi hikaye,sen o zaman söylediğinde inanmamıştım ben bakımda olduğuna.Son dönemde yaşanan olaylarla alakalı muhtemelen.
İbrahim Toraman: 'Temponu kaybetmişsin'
Sezer Öztürk: 'Kendi işine bak, kaptansan kaptanlığını bil'
İbrahim Toraman: FB'de kaptanlarına böyle mi yapıyordun ?
Sezer Öztürk: Alex Emre her sorunumla ilgilenirdi Onlar adam gibi adamdı, sen herşeye laf sokuyorsun.
Aralarında ki diyalog buysa sıkıntı büyük. :)
Bu diyalog gerçekse, Sezer Öztürk sadece kaptanına değil tüm Beşiktaş camiasına büyük ayıp etmiş
Böyle bir konuşmanın olacağını hiç ama hiç zannetmiyorum. Medya.
Böyle bir konuşma olsun ya da olmasın, 2'si de gönderilmeli. Çok fazla uzatmanın anlamı yok bu işi. Af falan, sakın ha!
Bilic affetmedi
Beşiktaş'ta 3 kez kavga eden ve idman sahasında yumruklaşmaya kadar gerilimi devam ettiren, bu yüzden kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk'ün durumları yönetimde görüşüldü ve iki oyuncunun kadro dışı cezasının devam etmesine karar verildi.
Siyah-beyazlı bazı yöneticilerin af konusundaki ısrarlarına rağmen Teknik Direktör Bilic'in geri adım atmadığı ve yönetime verdiği raporda iki oyuncunun kesinlikle affedilmemesini istediği öğrenildi. Bilic'in "Af çıkarsa disiplin olaylarının önüne geçemeyiz" diye yazdığı rapor yüzünden Beşiktaş yönetiminin bugünkü toplantısından af çıkmadı.
fanatik.com.tr. özel
Sevindim, doğru karar. Devre arasında, 2'si de gönderilir artık.
Beşiktaş Kulübü'nün net borcunun 476 milyon 822 bin 728 lira olduğu açıklandı.
Siyah-beyazlı kulübün Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, borçlarla ilgili bilgi verdi.
Tuncel, derneğin borcunun 30.06.2013 tarihi itibarıyla 251 milyon 34 bin 873 lira, BJK Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 31.08.2013 itibarıyla 293 milyon 425 bin 119 lira ve toplam borcun 544 milyon 459 bin 992 lira olduğunu belirterek, alacakların düşmesiyle beraber net borcun 476 milyon 822 bin 728 lira olduğunu dile getirdi.
Feyyaz Tuncel'in verdiği bilgiye göre Beşiktaş'ın 30.06.2013 itibarıyla kişilere olan borcu ise şöyle:
- Fikret Orman: 3 milyon 902 bin 692 lira
-Yıldırım Demirören (Kısa ve uzun vade): 103 milyon 992 bin 684 lira
-Ahmet Nur Çebi: 5 milyon 12 bin 558 lira
-Serdal Adalı: 9 milyon 792 bin 656 lira
-Tamer Kıran: 6 milyon 217 bin 452 lira
-Ahmet Kavalcı: 946 bin 71 lira
-Deniz Atalay: 393 bin 270 lira
-Diğer yönetim kurulu üyeleri: 1 milyon 159 bin 449 lira
"VODAFONE ARENA İSMİ TÜZÜĞE AYKIRI"
Tuncel, 2013 yılı içerisinde yıkım faaliyetlerine başlanan stat konusunda Vodafone Telekominikasyon AŞ ile yapılan sponsorluk anlaşması gereğince stadın adının sözleşme imza tarihinden itibaren "Vodafone Arena" olacağının belirtildiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Dernek tüzüğümüzün 5. e maddesi, BJK isim ve logosunun önde gelmesi koşulu ile sponsorluk anlaşmaları ve isim kullanım hakkı sözleşmeleri yapılmasına olanak tanımaktadır. Bu nedenle stadın adının 'Vodafone Arena' olarak kullanılması tüzüğümüze aykırıdır." Denetleme Kurulu Başkanı Tuncel, maaşların iki ay geç ödenmesinin de çalışanların motivasyonunu düşürdüğünü sözlerine ekledi.
BAŞKAN ORMAN KATILMADI
Divan Kurulu Toplantısı'na Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman katılmadı. Toplantıda kulüp yönetim kurulu adına ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, genel sekreter Metin Albayrak, yöneticiler Ahmet Ürkmezgil, Yalçın Kaya Yılmaz, Melih Sami Esen ve Berkan Gocay yer aldı.
"DERBİ MADDİ VE MANEVİ ZARARA UĞRATTI"
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Spor Toto Süper Lig'de sezon başında üst üste aldıkları dört galibiyetin ardından, Galatasaray derbisindeki olaylar sonrası maddi ve manevi önemli zarara uğradıklarını söyledi.
Siyah-beyazlı kulübün Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen olağan divan kurulu toplantısında konuşan Karadeniz, futbol takımının 2013-2014 sezonuna yeni teknik heyet ve kısmen yenilenen oyuncu kadrosuyla iyi başlangıç yaptığını belirterek, "Üst üste almış olduğumuz 4 galibiyetin hepimizi ümide sevk ettiği günlerde; nereden geldiği çözülemeyen rüzgarın ve Galatasaray maçındaki saha ihlallerinin neticesinde aldığımız cezalar, puan kaybetmenin ötesinde maddi ve manevi önemli zararlara sebep olmuştur" dedi.
Takımın son 5 yıldaki saha ihlalleri nedeniyle büyük zararlara uğradığını vurgulayan Karadeniz, şöyle konuştu:
"Almış olduğumuz cezalar, bir futbol sezonunda profesyonel şubeye ayırdığımız paraya denk gelir. Türkiye Futbol Federasyonu'nun buna rağmen acımasızca vermiş olduğu cezaları da ilave ederseniz, uğradığımız haksızlık ve maddi zararların hesabını siz yapın. Federasyonun vermiş olduğu kararlara karşı savunmamızı biraz daha ciddi ve kuvvetli yapmalıyız. Hepimizin elimizi taşın altına koymamız gerektiğinin altını çizmek istiyorum."
YENİ STAT KONUSUNDAKİ ENDİŞELER
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Karadeniz, toplantıda, üyelerin yeni stadın yapımı konusundaki kaygılarını paylaştı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın stadın yapımı için büyük gayret gösterdiğine dikkati çeken Karadeniz, şunları söyledi:
"Söyleyeceklerim konusunda 'acaba yanlış anlaşılır mıyım, başkanı üzer miyim, şevkini kırar mıyım?' diye düşünüyorum. Stat temelinin atılması merasimine sayılı günler kaldığı bu sıralarda üyelerimizin büyük çoğunluğunun konu ile ilgili neşe, heyecan ve mutluluğunu beraberce yaşarken; 'nasıl yapacağız, neyle yapacağız, nasıl bitireceğiz ve ne zaman bitecek' sorularına cevap ararken, yetkili hangi yöneticiye sorsam, 'ben bir şey bilmiyorum, başkan bilir' diyorlar. Herkesin gözü önünde ve aleni yapılan bir inşaat için yönetim kurulu üyelerinin 'ben bilmiyorum' demeye hakları ve lüksleri yoktur. Kaldı ki kulübümüzün hayati önemine haiz bir meseleyi bilmek durumda olmalılar diye düşünüyorum."
TOPLANTIYA YOĞUN İLGİ
Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı'na üyeler yoğun ilgi gösterdi. Divan kurulu üyeliği için sürenin 30 yıldan 25 yıla düşürülmesinin ardından toplantının yapıldığı salon tamamen doldu. Bazı üyelerin toplantıyı ayakta izlemek zorunda kaldığı gözlendi. Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, olağanüstü günlerden birini yaşadıklarını ifade ederek, "Kalabalığız, hazırlıksız yakalandık. Bundan sonraki günlerde bu sıcaklık ve alaka devam ederse tedbirlerini alacağız" ifadelerini kullandı.
Karadeniz, konuşmasının ardından Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile birlikte, kulüp üyeliğinde 60. yılını dolduranlara plaketlerini verdi.
Kaynak : ht spor
---------------------------------------------------------------------------------
Şahıslara olan borçları çıkınca, geriye 345 milyon 465 bin 896 lira borç kalıyor.
Vodafone Arena ismi de, Vodafone Şeref Bey Stadı olarak düzenlense keşke.
Fernandes senelik 3.5 milyon euro, imza parası olarakta 1.8 milyon istemiş.
Yönetim ise 2.5 milyon euro senelik 1.8 de imza parası vermeyi teklif etmiş, Fernandes efendi kabul etmemiş.
Haber kaynağı haber1903.
Ortada buluşsunlar, yıllık 3'e bitsin bu iş. İmza parasını da, yıllara bölsünler. Fernandes'in isteği çok ağır.
Türkiye'ye gelen yabancılarda sık karşılaştığımız bir olayı yaşıyoruz yine. Malesef bu tür futbolcuları fazla kaldırıp kendimiz şımartıyoruz tabi bunda basının payı çok yüksek. Fernandes'in gitmesini 2 yıldır çok istiyorum fakat bu sene olacak gibi.
Fernandes artık takıma zarar vermeye başladı. Ayrıca bu parayı hakkedecek performans ta göstermiyor. Tamam çok kaliteli bir isim ama hep duygusal oynuyor, oynamak istediğinde oynuyor. Sezona nasıl çok iyi başlamamızda payı varsa, şu anda ki düşüşün de baş sorumlusu. Fernandes tarzı oyuncular takımın beyni olamaz hiç bir zaman ve böyle oyuncular üzerine takım kurulmaz. Fernandes çok iyi yönetilen bir takımın, en iyi işleyen yardımcısı olur her zaman. Kalacaksa da bunun üzerine bir sistem kurularak takımda tutulmalı.
Eğer imzalamayacaksa devre arası satabiliriz umarım.En azından para kazanmış oluruz.Almeida ile hiç uzatılmasın.Ayakla gol atamayan forvetle şampiyonluk çok zor.
Portekiz devrimi bitsin artik cok para istemis Ferdi bey.
Huzursuzluk çıkaracak adamı Dünya yıldızı da olsa takımımda istemem. Orta yol bulunmalı, iki taraf da fedakarlık etmeli. İşine gelmeyen gitmeli.
Bu arada söylemeden edemicem. Beşiktaş'ın yıldızı Fernandes değil Oğuzhan'dır.
Bende Fernandesin son dönemlerde isteksiz futbolundan çok şikayetçiyim ve takımdaki dengeleri bozduğunu düşünüyorum.Aynı şekilde Almeidada gönderilmeli bize şöyle yırtıcı Emenike,Sow tarzı(Niang gibi ölmüş olmasın) bir forvet lazım.
Lütfen sayfaya giriş yapmayınız!
Forum en kısa sürede tamamlanacak ve gerekli duyuru yapılacaktır.
http://forum.forzabesiktas.com/
Nihayet!
Beşiktaş'ın Pedro Franco transferinde amiyane tabirle ‘kazıklandığı’ uzun süredir konuşuluyor ama ispatlanamıyordu... İddia şuydu: Franco’nun eski kulübü Millonarios ile olan sözleşmesinde ‘1.5 milyon dolara serbest kalır’ maddesi bulunmasına karşın Beşiktaş bu oyuncuya 2.4 milyon Euro ödedi, yani siyah-beyazlılar bu transfer için bugünkü kurlar üzerinden yaklaşık 1.3 milyon Euro fazla para verdi...
http://fotocdncube.gazetevatan.com/n...28457911_3.jpg
http://spor.gazetevatan.com/haber/is...lgesi/581614/5
Bu aptallık değil çakallık. Bizim yaptığımız aptallık, bu çakalları sorgusuz sualsiz yürekten saf duygularımızla desteklemek. Belki bu ortaya çıktı ama bütün "büyük" klüplerde transferlerin cogu "cebe indirme" amacıyla yapılıyor.
Hangi oyunculara ne kadar paralar verdik olsun o kadar da :(
Pedro Franco Açıklaması
Vatan gazetesinde futbolcumuz Pedro Franco'nun transferi ile ilgili yer alan iddialar hakkında açıklamamızdır:
Scouting ekibimiz, Pedro Franco'yu izlemeye almış ve Mayıs ayı içerisinde Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen'in göreve gelmesini takiben Özen'e tavsiye etmiştir. Bu tavsiyenin ardından yine Mayıs ayı içerisinde, Kolombiya'da Pedro Franco'yu canlı olarak izleyen Önder Özen, futbolcuyu takip edilecek oyuncular listesine dahil etmiştir.
O dönemde Millionarios kulübünün Pedro Franco'yu satmaya niyetli olmaması ve futbolcuya İspanya'dan teklifler yapılması nedeniyle, bonservis bedelinin 6-7 milyon Avro'ya çıkabileceği görülmüştür. 1 Haziran tarihinde futbolcunun fon vasıtası ile İspanya'nın Rayo Vallecano ile anlaştığının öğrenilmesi üzerine bu transferden vazgeçilmiştir.
Bugün Vatan gazetesinde yer alan Pedro Franco ile Millionarios kulübü arasındaki sözleşmenin, sanki kulübümüzün bilgisi dışındaymış gibi sunulması gerçeklerle bağdaşmamaktadır.
Franco'nun Millionarios kulübü ile arasında olan sözleşmeden haberimiz olmasının yanı sıra, Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, 18 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirdiği basın toplantısında bu konuyu gündeme getirmiş ve futbolcu ismi vermeden transferle ilgili gelişmeleri basın mensuplarıyla paylaşmıştır.
Pedro Franco ile eski kulübü arasındaki sözleşme maddesi oyuncunun kendi bonservisini boşa çıkartmasını kapsamaktadır. 1,5 milyon dolar getirmesi durumunda futbolcunun kendisinin bonservisini eline alabileceği belirtilmektedir. Ancak, yine aynı sözleşmede Millionarios kulübünün bir başka kulüp ile anlaşmaya varması durumunda bonservisi üzerinden %30 oyuncuya pay ödeneceği maddesi bulunmaktadır. Sonuç olarak, iddialara konu olan bu madde herhangi bir kulübün Pedro Franco'yu 1,5 milyon dolar bonservis bedeli ödeyerek transfer edebileceği anlamı taşımamaktadır. Ne yazık ki, bu madde söz konusu haberde kasıtlı olarak çarpıtılarak okuyucuya sunulmuştur.
Pedro Franco ile yapılan görüşmeler sırasında, oyuncunun menajerine önce 2 milyon dolar, daha sonra 2,5 milyon Dolar ve son olarak da 2,4 milyon Avro teklif verilmesine karşın, futbolcunun menajeri hem oyuncunun potansiyeli hem de Rayo Vallecano ile yapılan mutabakat nedeniyle, Franco'nun kendi lisanını konuştuğu ülkede daha büyük anlaşmalar yapabileceği düşüncesi ile teklifimize sıcak bakmamıştır.
Pedro Franco'nun menajeri, İspanya'daki fon ile daha avantajlı bir işbirliği ortamı oluşturulduğunu ileri sürerek oyuncuyu Türkiye'ye getirmek istememiştir. Pedro Franco'nun transferi ile ilgili tüm görüşmeler Kolombiyalı menajeri ile yapılmıştır.
Olumsuz geçen bu görüşmeler sonrasında futbolcu üzerinde hak sahibi konumunda bulunan Millionarios kulübü ile temas kurulmuş ve oyuncu için yapılan son teklif kendilerine de iletilmiştir. 4-5 hafta süren pazarlıklar sonrasında bonservis bedeli olarak Millionarios kulübü ile 2,4 milyon Avro'ya anlaşılmıştır. Oyuncu ile yapılan görüşmeler sonrasında kendisi de Türkiye'ye gelmeye ikna edilmiştir.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Temmuz 2013 günü KAP'a yaptığı bildirimde anlaşma şartlarını aşağıdaki şekilde duyurmuştur:
“Profesyonel futbolcu Pedro Franco’nun transferi için kendisi ve kulübü Millonarios ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Millonarios kulübüne oyuncunun transferine ilişkin 2,400,000 Avro fesih tazminatı ödenecektir. Oyuncu ile 5 senelik sözleşme imzalanmış olup şartları şu şekildedir;
2013-14 sezonu: 750,000 Avro
2014-15 sezonu: 750,000 Avro
2015-16 sezonu: 500,000 Avro
2016-17 sezonu: 500,000 Avro
2017-18 sezonu: 500,000 Avro”
Pedro Franco'nun Millionarios kulübüne ödediğimiz bonservis ücretinden, kulüp ile oyuncu arasındaki anlaşma sebebiyle, ayrıca pay alması üzerine, kulübümüz tarafından ilave bir menajerlik anlaşması yapılmamış ve herhangi bir menajere herhangi bir menajerlik ücreti ödenmemiştir.
Ayrıca Pedro Franco'nun transferinde Erdil Arpacı'nın hiçbir fonksiyonu olmamış, kendisi ile hiçbir temas kurulmamıştır ve bu transferin herhangi bir aşamasında dahili olmamıştır.
Vatan gazetesinde yer alan haberdeki iddiaların sebebi ise oldukça düşündürücüdür. Kulübümüzün futbolcu transferlerinde menajerleri devreden çıkartması sebebiyle, bir takım çevrelerin öç alma hevesiyle ortaya attıkları bu iddialara Vatan gazetesinin de alet edilmesi vahim bir tabloyu işaret etmektedir.
Kamuoyunun bilgilerine ve takdirlerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK
https://www.bjk.com.tr/tr/haber/57110/
Her zaman açıklama beklerim. Küçükken her gün Fotomaç veya Fanatik alıp okurdum ve inanırdım. Zamanla bu gazetelerin hiç biri zevk vermemeye başladı çünkü hepsi sükse yapmak peşinde.
Küçükken Amerikan güreşi ilerdim ve gerçek sanırım. Ne zaman ki gerçek olmadığını öğrendim, izlemekten sıkıldım. Bu da buna benziyor.
O değil de bu Franco'da madem potansiyel var,artık oynatmaya başlasak iyi olur.Bu sezon büyük ihtimal şampiyonluk yalan olacak.Bari genç bir oyuncu kazanalım en azından.
Şemsi, seninde dedigin gibi "gercekten hazir olsa oynatirlardi abi" :)
Vallahi açıkçası bende çok merak ediyorum Franco'yu. Ersan'ı görmek istemiyorum şahsen bu takımın ideal 11'inde.
Ee oyuncu kendi parayı ödeyip serbest kalsaydı sonra da ödediği parayı kulüp imza parası vs diye Franco'ya ödeseydi ?
14 KASIM PERŞEMBE: BEŞİKTAŞ - SHAKHTAR DONETSK - SAAT 19:00 - ATATÜRK OLIMPIYAT STADI..
17 KASIM PAZAR: BEŞİKTAŞ - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDIYE - SAAT 15:30 - NEVZAT DEMİR TESİSLERİ
---------------------------------------------------------
İBB ile hazırlık maçını ayarlayan kişi, neyin kafasını yaşıyor acaba? Bir senemiz de İBB'siz geçsin be arkadaş!
Spor Toto Süper Lig’de 13. ve 14. hafta programı şöyle:
Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe ile 30 Kasım Cumartesi günü saat 20:00’de Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında ise Sivasspor ile 9 Aralık Pazartesi günü saat 20:00’de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşılaşacak.
Türkiye Kupası Programı ise şöyle:
Beşiktaşımız, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Bucaspor ile 5 Aralık Perşembe günü saat 20:30’da Yeni Buca Stadı’nda karşılaşacak.
Resmi Site
Fenerbahçe kendi evinde çok iyi oynuyor ama en son evlerinde ki derbi yenilgilerini Beşiktaş karşısında aldı diye biliyorum. Azda olsa süpriz bekliyorum. Sivasspor ve Buca maçlarından mutlak galibiyet bekliyorum
Kazanmamiz benim icin hic de surpriz olmaz.
Keşke pazar akşamı olsaydı derbi.Pazar sabahı önemli bir sınavım var çünkü.Kötü sonuç alırsak sınav öncesi kötü olur.
Shakhtar Donetsk ile hazırlık maçı yapıyoruz. İlk yarı tamamlandı, 4-1 gerideyiz. Biz 1-0 öne geçtikten sonra, sahadan sildiler resmen. Attıkları 4 gol kadar, kaçırdıkları da var. 2. devre, burada bırakırlar umarım; yoksa tarihi fark gelebilir.
Defans, tamamen evlere şenlik zaten.
Cenk, 1-2 kurtarış dışında, her gelen topu içeri aldı. Tolga'nın arkasında 2. kaleci olarak devam eder bu haliyle.
Holosko sağ bekte olunca o bölge yol geçen hanına döndü. Yürüyerek geçiyorlar orayı. Gollerin çoğu Holosko'nun tarafından geldi.
Franco-Escude ikilisi ile göbekte çok aksıyoruz. Bu kadar da açık verilmez yani!
İsmail'in yiyecek çok fırın ekmeği var daha. İyileşti diye, direk monte edilmemeli takıma.
Dentinho, Necip ve Fernandes sahada yoktu ilk yarıda. Dentinho gidecek, eyvallah da; Fernandes'i anlayamıyorum. Bir imza olayı, bu kadar mı etkiler futbolcunun performansını ya? Necip, zaten bu kafayla, 18'e çok zor girer. Veli'yi pek beğenmem; ama Necip, Veli'den çok çok daha kötü!
Kerim ve Eneramo, ne etliye karıştı ne sütlüye. Hiçbir artıları yoktu, maç içerisinde.
Ömer, takımın en iyisiydi bence ilk devrede. Gol attı, pres yaptı, koştu, pozisyona girmek için uğraştı.
Bilic, epey bir fırça çeker soyunma odasında takıma. Bakalım, sahaya yansıyacak mı bu durum?
Beşiktaş sakın rotasyon falan yapmasın ligde rotasyon yaparsa Anadolu takımlarından bile kötü bir işleyiş var takımda şuanda izlediğim kadro itibariyle.