Kaptan hızlı davrandı:D
Printable View
Kaptan hızlı davrandı:D
Eli öpülecek adamsın Haldun Üstünel... :) Seneye Nobre ve Uğur inş... :)
Serdar Özkan futbolcu falan değil ama Mehmet Batdal çok iyi futbolcu, Jo'dan daha faydalı olur G.Saray'a. Baros-Batdal ikilisi hem havadan hem yerden iyi işler yapar.
batdal çok hantal. sadece top indirir.
Mehmet Batdalın fm profiline baktım. Hayırlı olsun ama eğer FMdeki arkadaş 1 sene boyunca izleyip yanlış değerlendirmediyse Süper ligde bile çok zor oynayabilecek oyuncu.
FM deki profiliyle olsaydı o işler.
Yok bende diyorum FM ile kıyaslıyorsan birçok oyuncu var öyle.
Bence En azından alternatif olur. Şans verildiğindede iyi değerlendirir bence Mehmet Batdal.
kadro derinligi icin transfer edilmislerdir.. yoksa ikiside gs de ilk 11 oynayacak düzeyde degiller.
Gökhan Zan'dan ders almamış Adnan Sezgin. Neyse hayırLı oLsun Galatasaray camiasına.
Gerçek performansını bilemem ama Serdar'ın Fm profilini merak ediyorum. Normalde nispeten iyi geçirdiği sezonlardan sonra bile hiç bir Beşiktaşlıyı memnun etmezdi, bu sezonun ardından da belli bir düşüş olur herhalde.
Serdar Özkan transferi tam bir skandaldır.
Valla bizim yönetimden 1 cacık olmaz seneyede UEFA için mücadele ederiz gibi duruyor Serdar Özkan'ı almışlar sıra kimde Nobre,Selçuk?..
Nobre'yi bekliyodum ben forvete :n:
Mehmet Batdal 2. lig için çok iyi oyuncudur ama 1. ligde ne yapar tartışılır. 2. Hakan Şükür olma kapasitesi olan ama Hakan'dan çok daha hantal oyuncu.. Umarım başarılı olur 1. ligde.
Sakat,cezalı gibi durumda düşünülebilecek çok iyi 2 alternatif.Kadro derinliği açısından iyi transferler,hayırlısı olsun.
Serdar Özkan, potansiyeli olan fakat bir türlü o patlamayı yapamayan genç , alternatif bir futbolcudur..Beşiktaş için de artık bir sorun haline gelen bir oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden transfer etmek doğru bir hamledir..
Hayırlısı olsun..
Ali Turan,Serdar Özkan,Mehmet Batdal nerdeyse beleş geldiler.Kadro derinli açısından iyi.Bakalım belki ummadık taş baş yarar..
Serdar Özkan neye göre potansiyelli oyuncu? Beşiktaşta ne yapmış? Bir ışık vermiş mi bu güne kadar? İyi oynar, oynamaz ayrı meseledir ama hangi mantıkla transfer ediliyor? Elde hiç bir mantıklı veri yok.
Emrah'a katılıyorum. Serdar Özkan kim ya? Sıradan, basit bir futbolcu bana göre. Potansiyelli falan denilemez. Bence boşa transfer.
Mehmet Batdal ise isabetli transfer, çünkü Batdal çok formda, hem havadan hem yerden çok iyi durumda. Sol ayağını müthiş kullanıyor, çok sert şutlar atıyor, çalım da atabiliyor, yani uzun diye hantal demek biraz haksızlık olur. Bence potansiyeli olan esas Mehmet Batdal'dır, Serdar Özkan değil.
Zaten Serdar kötü performans gösterirse gönderilir.Bonservisi olmadan alındığı için denenmeye değer bence.Zaten taraftarın çoğu istemiyor bu transferi.Ancak ben bekleyip görelim diyorum.Kadro derinliği açısından iş görür inşallah..
Bonservisi olmayabilir ama bi ton para verecekler şimdi kendisine.
Mehmet Batdal iyi sayilabilir ama Serdar Ozkan transferinin neden yapildigini anlamadim.Yetenekli olduguna inanmiyorum ben.Normal bir oyuncu.Bu zamana kadar birsey yapamadi bundan sonra yaparmi bilinmez tabii ama bence faydali olamaz Galatasaray'a..
Galatasaray'ın yeni sezonda Elano, Servet ve Gökhan Zan'dan kurtulması lazım.
Neill'in yanına bir yabancı stoper alınmalı, Keita, Baros, Kewell kalmalı ve orta sahaya bir oyuncu alınmalı. Böylece sahadaki 6 yabancı bu şekilde belirlenmiş olur.
Elano, Maldonado tarzı bir oyuncu, sadece biraz daha yetenekli ama bu yeteneğini pek göremedik. Orta alana Makelele gibi mücadeleci bir oyuncu lazım.
bekleyip görecez ama yönetimi beğenmiyorum artık...
Katılmıyorum Emre abi.. Elano gibi isabetli uzun pas atan yok bu ligde kim ne derse desin. Biz Elano'yla Ayhan'ı hiçbir zaman yanyana oynatmadığımız için genelde M.Topal,M.Sarp ikilisiyle oynadığımız için topu geriden çıkarmada zorluk çıkardık,Elano da hep geriden top çıkardı tüm bu sezon boyunca. 2-3 maç ofansif görev verildi onda da gerçekten herkesin takdirini kazandı. Maldonado Şili'nin dışına zor çıkmış bir oyuncu ancak Elano şuan ölüsüyle bile İspanya'nın,İtalya'nın iyi takımlarına gider doğruya doğru..
Sıkıntı çekilen forvet mevkisi için sadece alternatif olarak alınmış bir isim olsa gerek Mehmet Batdal.Şimdiden yorum yapmak çok zor.İzleyip göreceğiz.
Serdar Özkan ise tam bir transfer rezaleti şu an itibari ile.İleride tut ki iyi oynadı.O zaman kimse bir şey diyemez ama şu anda tam bir fiyasko.
Bu transfer sabrinin yükünün yarısın götürür artık sabri dağlara serdar taşlara vurur böylece sabride rahatlar :n:
Helal Olsun Gs yönetimine...Serdar muhteşem bir transfer :) :D
Beşiktaş'ın istemediklerini topluyoruz bu nasıl bir transfer politikası bende umutlanmıştım ki yeni sezonda değişen bi şeyler olur diye seneye yine fiyasko olacak gibi duruyor...
Yorum yaparken nasıl bu kadar gaddar olabiliyorsunuz arkadaşlar ? Geçen sezon milyonlarca € vererek bir sürü transfer yapıldı fakat beklenen maddi gelir sağlanamadı. Galatasaray yönetimi "en iyisini alacağız" diye taraftarı kandırmıyor!Adamlar bütçe dahilinde en uygun isimleri alacağız dediler. Serdar Özkan'a kim ne derse desin valla ben sevindim. Serdar kaçırdığı goller dışında kötü bir futbolcu değil. Hatta eğer kendine güveni gelirse Beşiktaş'lılar çok ağlarlar arkasından. Mehmet Batdal süper ligde neler yapar bilinmez ama en azından boyu Jo kadar var ve Türk :) Vuruşları da fena değil gibi... 2 oyuncu da Galatasaray'ımıza hayırlı olsun
| Serdar Özkan = Burak Yılmaz = Guiza | gs yeni bir guiza aldı işte ama ucuza :)
Arkadaş adam kanat oyuncusu. Sanki bizdeki sabri her yakaladığını atıyor muydu kanatta oynarken? Bekleyelim görelim... Gökhan Zan geldiği gün yönetime içimden saydırmıştım ama Serdar Özkan öyle olmayacak...
Madem makul ücretlerle transfer yapılıyor. Yabancı kaleci alınacaksa Stefan Senecky alınsın (: boşta bildiğim kadarıyla, ben beğeniyorum Senecky'i :D
Mehmet Batdal Türkiye Liglerinde oynadığı 125 maçta 42 gol atmış.. 18 tanesi geçen sezondan.
Serdar Özkan'ın tek sorunu gol kaçırması değil maalesef.Fiziği zayıf olduğu için ikili mücadelelerde genelde yenilen oluyor.Buna rağmen her seferinde ikili mücadeleye girmeyi tercih ediyor.Ortaları iyi değil.Çalımları iyi değil.Bir kaç sene öncesine kadar bu özellikleri daha iyiydi.Umut vaad ediyordu.Üstüne koyamadığı gibi,bir de geriledi futbolunda.Tabii Galatasaray'da bambaşka bir performans sergiler,bir kaç sene önce gösterdiği potansiyeline ulaşır,faydalı bir transfer olur bilemem.Galatasaray yönetimi de bunu umarak bu transferi gerçekleştirmiş olmalı.Yoksa başka bir açıklaması olamaz rakibinin beğenmediği adamı almanın.
Valla suan için ikiside iyi alternatif ikiside beleşe geldi , ama ben inanıyorum öyle istiyorum yani umarım başarılı olurlar ve herkesi şaşırtırlar .
Her sene bos transfer yaparız bi tane 2 sene önce Ferdi geçen sene Mustafa Sarp bu sene Serdar ama inş utandırır beni ve müthiş bi patlama yapar.
Hoşgeldin Mehmet Batdal ve Serdar Özkan , hoşgeldiniz Aslan yürekliler...