Ben de şunu anlamıyorum arkadaş , bugüne kadar Beşiktaşın seriçe gordonlara verdiği boşuna giden paralara sevinip dalga geçenler şimdi Beşiktaş'ın geleceğini kurtarma derdine düşmüş
Printable View
Ben de şunu anlamıyorum arkadaş , bugüne kadar Beşiktaşın seriçe gordonlara verdiği boşuna giden paralara sevinip dalga geçenler şimdi Beşiktaş'ın geleceğini kurtarma derdine düşmüş
Çok iddialı konuşuyorsun Eralp..
Herkes çok iddialı konuşuyor arkadaş :D Beşiktaş bu sezon tuttuğunu koparıyor. Robinho ikna edildiyse ve tek iş sponsora kalmış demektir ki öyle gözüküyor. Olay biraz bıçak sırtı gibi göründüğü kadarıyla...
Sponsor + beşiktaş + mansimov ile parası ödenebilir ancak robinho kendi takımıma da gelmesini istemediğim bir futbolcu bahsedilen para eden hazard için istenen bonservis bedelinden daha yüksek ben robinho'ya bu kadar para verileceğine 25 milyon euroyu basıp hazard'ın getirilmesini isterdim takımıma
Şu anda tvden spor haberlerinin sesi geliyor , Beşiktaş'ın gündeminde Robinho transferinin bulunmadığını gerekçenin ise yeterli sponsor kaynagının saglanamamış olduğu söyleniyor.. Yani Robinho transferi yattı demeye getiriyorlar işi. Q7 ve Guti'de de aynıları olmuştu , ona güvenerekten Robinho gelebilir diyorum..
Tahminimce en geç hafta ortasına kadar bu transfer olumlu bir biçimde sonlandırılmış olur.
Önce eldeki fazlalık yabancılar gidecek, sonra yeni transfer gelecek. :icon_cool:
Bende öyle düşünüyordum ilk başta Guti, Quaresma'da da böyle oldu diye ama bu adam Robinho onlarla arasındaki fark çok büyük durum açısından. Q7 düşüşteydi 7 milyon € gibi cüzi bir rakama alındı, Guti'nin bonservisi elindeydi ve yaşı fazlaydı. Robinho hem genç, hem şuanda Barça'nın bile isteyebileceği bir futbolcu aynı zamanda da bonservisi çok yüksek miktar. Demek istediklerim Robinho gelemez değil, artık hiçbir oyuncu şu takıma gelmez diye birşey yok zaten ama gelmesi o kadar da kolay değil. Beşiktaşlılar sabır taşı oldular resmen ama Robinho transferi kolay bitemez ki. Talibi bol, sponsor gerek, o gerek bu gerek.. Onun için Beşiktaşlılar transfer sezonu sonuna kadar heyecanlanabilir. :)
Guardian bile sallaıyor vay arkadaş vay : ) Ayrıca Robinho'nun gelmesi beni tek bir yönden korkutuyor nedense , bonservisinden form durumundan vs. değil de , bu adamın parasını olur da günü gününe veremezsek , yani Robi parayı dert edip kaçıp giderse çok sevdiği Brezilyaya dava falan açarsa maazallah bir daha sanmam çok kaliteli , ünlü oyuncular alabileceğimizi. Tek korkum bu.
Gülü seven dikenine katlanır hesabı olacak Ahmet. Robinho, şuana kadar Türkiye'ye gelen en ünlü yabancı olacak. O yüzden Beşiktaş yönetiminin maaşını aksatacağını düşünmüyorum. Onu riske alamazlar.
Fakat bu sefer de şöyle birşey olabilir. Neden Robinho'nun parası günü gününe yatıyor da bizimki yatmıyor diyen oyuncu çıkabilir. O, ötekinden daha tehlikeli bir durum.
Birbirlerinden pek farkları yok Aygün anlatılmak istenen şey farklı orda , sıfata takılma..
İLgiLenmiyoruz, gündemimiz de yok gibi açıkLamaLar yapmak bizim gibi borsada buLunan bir takımın yapması gereken bir davranış. Beşiktaş Guti ve Quaresma transferLerinde aynısını yaptı ama kesin oLarak anLaştıktan sonra KuLübümüz biLmem kim futboLcu iLe görüşmeLere başLamıştır formaLitesini borsada biLdirdikten bir kaç saat sonra ya da bir gün sonra resmi açıkLamayı yaptı. Robinho iLe City takımı iLe görüşmeLere başLanmıştır haberini yapmayan bir takım sadece Türkiye de değiL Avrupa da da bu kadar ses geLmişken bir şekiLde açıkLamada buLunmak zorundadır. Yoksa borsada başı beLaya girer.
Robinho konusunda bu açıklama fenere gönderme‚ bizde o kadar para verip dengeyi bozmayız‚ sponsor alacak mesajı verildi. Twitter-C.Kolot
Açıkçası bana mantıklı geldi bu yazıdıgı kolot'un.
Baktıgımız da Fenerbahçe'nin açıklaması
-----------------------------------------------------
Basında Beşiktaşlı bir yöneticinin açıklamalarına atfen Manchester City takımının futbolcusu Robinho ile kulübümüzün 26 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığına dair haberler yer almaktadır.
Söz konusu futbolcu için bahsi geçen rakamlar kulübümüzün geleceğini riske edecek boyutta olduğu gibi takım içi dengeleri de telafisi imkansız şekilde bozacak boyuttadır.
Yönetimimizin transfere bakışı günü kurtarmak ya da popüler olmak düşüncesinden uzak olup önceliğimiz kulübümüzün menfaatidir ve yarınlarıdır.
----------------------------------------------------------------------
Beşiktaş'ın açıklaması
Robinho her Beşiktaşlının kadrosunda görmek isteyeceği bir oyuncudur. Ancak Robinho ve benzeri futbolcuların transferini sponsor vasıtası olmadan gerçekleştirmek, kulübümüzün mali yapısını ve iç dengelerini bozacağı düşüncesi ile gündemimizden düşmüştür. Bugün için böyle bir sponsorluk teklifi de gelmediğinden Robinho transferi söz konusu değildir.
BEŞİKTAŞ JK
----------------------------------------------------------------------------------------------
En önemlisi de , Beşiktaş'ın açıklamasının sonunda yazana dikkat , Beşiktaş A.Ş değil , Beşiktaş JK.
Borsaya kesin olarak , aksi ihtimali gerçekleşmeyecek olan durumlarda gönderilen yazılarda benim bildiğim Beşiktaş A.Ş olarak gönderilir. Örneğin ;
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği açıklamada Guti ile 2 yıllığına anlaşmaya varıldığını duyurdu.
Açıklamaların manası , cümeller ve ayrıntılar iyice incelendiğinde ben bu sonuca ulaştım.
Beyler artık bu Robinho gelecek/gelmeyecek mesajları hususunda biraz özen gösterelim. Transfer döneminin bitmesine 10 gün kaldı, kalmadı. Herkes biraz sabırlı olursa sonucu göreceğiz zaten. Tartışma biçimi de Robinho şu nedenden gelmez, şu nedenden gelirden daha çok iddia biçiminde malum yarışa döndü. Gelecek diyen bir kişiye 40 kez gelmez denilince o kişinin düşüncesi değişecek değil; aynı şekilde gelmeyecek diyen bir kişiye 40 kez gelecek diyince o kişinin de düşüncesi değişecek değil. Dayatma yerine içi dolu tartışmayı denesek birşey kaybetmeyiz.
Ve is formalitelere kaldi !
Robinho to join by the end of 2010 Summer Transfer Window
Join By End Of Summer Transfer Window
Besiktas evens
Schalke 5/2
Fenerbahce 4/1
Benfica 6/1
Gelse de rahatlasak artık ya .. (!) :icon_lol:
Gelse rahatlar mısınız ? =D
Tamam Şems sen öyle diyorsan =)
Eğer tek rakip Schalke ise Beşiktaş aldı diyebiliriz. Çünkü Alman klüpleri çok doğru şekillerde yönetiliyorlar ve hiç bir transfere bu kadar para saçmazlar. Hele çok büyük bir kumar olan bir transfere.
Bu bizim yanlış yönetildğimiz anlamına mı geliyor ?
Biz derken Türk takımları demek istedim zaten Beşiktaş'a indirgememiştim.. Haklı olabilirsin yani çok doğru politikalar izlendiği söylenemez yönetimlerimizde ancak belli bir noktadan sonra risk almak gerekir bence.. Yani hasta bir çoçuğu alıp da kulübe monte ettiklerinde kimse Barca'nın çok akıllı bir iş yaptığını düşünmüyordu heralde veya Porto'nun ilk bakışta adı sanı duyulmamış oyunculara milyonlar saçmasını kimse anlayışla karşılamıyordu.. Ama zaman içinde ya tutar ya tutmaz. Verdiğim örnekte işte Porto bu riski hemen her sene alıyor ve o yüzden dünyanın en zengin kulüplerinden biriler.. O yüzden Diegolar'ı Luis Fabianolar'ı onlar Avrupa futboluna armağan edip kasa dolduruyorlar 'risk aldıkları' için..
evet su anda oranlar degismis ama nasil oluyorda BJK ile schalke'nin oranlari ayni onu anliyamadim yeni oranlar burda
Robinho to join by the end of 2010 Summer Transfer Window
Join By End Of Summer Transfer Window
Besiktas 1/2
Schalke 4/1
Santos 8/1
Fenerbahce 10/1
Benfica 12/1
Sosyal paylaşım sitelerinde ve forumlarda Beşiktaşlı taraftarların Robinho ile ilgili yorumları:
*İbrahim Üzülmez’e; Seni Real Madrid’e gönderemedik ama Real Madrid’i ayağına getirdik.
*Arkadaşlar fazla heyecan yapmayın, Messi ile henüz ilgilenmiyoruz.
*Böyle bir anda söyleme başkan, kalbi olan taraftarlar var.
*1 Nisan da değil ki “Şaka” diyelim.
*Seneye Messi, Ronaldo, Xavi... Ancak keser bizi.
*Eve benzini döktüm, gelmezse yakarım.
*Cama çıkıp avazım çıktığı kadar bağırasım var.
*Yönetim uyuma, karşılama için Konya Ovası’nı kirala.
*Beşiktaş’ın transferdeki yeni hedefi; Santiago Bernabeu Stadı.
:D
Başında beri inanıyordum en ufak şüphem yoktu ve sonunda oldu. Hala şüphesi olan arkadaşlar :)
http://forum.forzabesiktas.com/
; )
Resmi açıklama var da ben mi göremiyorum :)
Haftaya onu da görürsün rahat ol (::) Zaten senin forzanın nasıl bir site oldugunu bilmeni bekleyemem.Sadece şu kadarını söyleyeyim , Forza=Resmi site. Öyle bedavaya sıkan siteler gibi değil :) Ben onusenin için değil , şüphe duyan Beşiktaşlı arkadaşlar için koydum.
Yeter ya yeter en ufak birşey yazamaz olduk selam versek hesaba çekilir olduk
Ne şiddeti yahu kardeşim en ufak mesajımda bile belirli 3 kişi gelip lütfen tartışma ortamı oluşturmasın artık yeter yahu ! Beşiktaşlı olmayan birinin forzanın statüsünü bilemeyeceğini söyledim bu mu şiddet ? Niye senden ve diğer 1-2 kişiden başkası alınmıyor aylardır burda benim mesajlarıma da hep sen ? Demekki problem sende kardeşm , birsürü kişi var burda ama hep sen bana karşı bir muhalif tavır içindesin.
Ben nasılki Gsscout hakkında , Antu hakkında bilgi sahibi olamazsam bir fbli gsli kadar , bu da aynı öyle bir durum , içiniz mi fesat bilemiyorum yada anlaşıp üstümemi oynuyorsunuz bilmiyorum belirtli 3 kişi ama artık her mesajımdan cımbızla birşey aramayı bırakın. Burada insanlar rahat rahat mesaj yazamaz oldu sizlerin yüzünden kardeşim. Yapmayın artık şunu Bakın son 30 sayfaya hepsindede ben gelip burda "Selam millet " yazsam "Ne diyorsun sen ya ne selamı düzgün konuş" diyeceksiniz nerdeyse. cidden sakin olun az.Kural dışı birşey oldugunda yöneticiler siler mesjaımı ve bana söyler ahmet böyle yapma falan diye , ama hiçbirşey olmayan mesajda bile üstünüze birşeyler alınmanız falan iyi niyetli olmadıgınızı gösteriyor cidden.
Lafın banaysa sana masumane bir soru sordum üslubundan dolayı. Ama sen kalkıp başlığı büyük harflerle kin kusuyosun. Neler oluyor anlamıyorum. Benim niyetimi de bilen bilir. Yaptığım her yorumda objektif olmaya özen gösteririm ama piyango bize patladı. Başkalarına olan sinirini bana kustuğunu düşünerekten cevap yazmıyorum ama kendinize geliniz. Üslubunuza dikkat ediniz.
Biz burdayız bekliyoruz Robinho:D
Pazartesi veya Salı burda olacağı söyleniyor yıllık 4.7 m euro 1.7 sponsor
26m euro bonservis 10-15m arası sponsor karşılayacakmış.
Üslübumda bir aykırılık kurallara uymayan bir durum yok , sitem etmek ne zamandır üslup bozukluğu oldu. Herneyse lütfen artık buraya "Selam" yazsam bile alıtı yapıp cevap verme alışkanlıgınızı bir kenara bırakın sadece tek isteğim bu.
26 olacağını sanmam yani umarım değildir , öyleyse pek istemem gelmesini.
26m euro olacak büyük ihtimalle 10-15 arası sponsor geri kalan parayı 4 yılda ödeyeceğiz
48 ay taksit muhabbeti:D