Büyük ihtimal Store'lardan satılır ama bilete ulaşım yinede zor olur gibi geliyor. İyice düzene sokup planlama yapmadan GSTicket'a geçişte en büyük işkenceyi biz çekeriz. TTArena Metro çıkışında hiçbir işe yaramayan turnikeler gibi.
Printable View
Büyük ihtimal Store'lardan satılır ama bilete ulaşım yinede zor olur gibi geliyor. İyice düzene sokup planlama yapmadan GSTicket'a geçişte en büyük işkenceyi biz çekeriz. TTArena Metro çıkışında hiçbir işe yaramayan turnikeler gibi.
Galatasaray'da, 2012-2013 sezonu kombine kart genel satışına yarın başlanacak.
Terim o yapacağım dediği açıklamayı yapmayacak heralde , şampiyonluk gelene kadarmış :)
olaya farkli yonden bakcagim ben , zaten hocanin cezasi var 3-5 maç e simdi tff"ye hakemlere saydirsa yine ceza alcak gerek yok boyle seylere.
Ben ne kadar merak etsem de açıklamayı. Açıklamanın, sezon başında belli olan Play-Off'un kendilerine özel yapıldığı iddiası ve hayali zorluklar üzerine kurulu olacağı rahatsız ediyor.
elbette var. kendisi dedi sene sonunda söyleyeceğimiz çok şey var diye. şampiyonluk gelince her şey temiz , düzgün oldu o zaman. açıklayama yapacağım diyorsan yapacaksın, yoksa hiç böyle şeylere girmeyeceksin. açıklama yapacağız dediği zaman kim bilir kime mesaj yolladı.
Bu arkadaşlar namusları olan CAS'tan çekilince niye böyle davranmadılar büyük merak konusu :)
Gereksiz polemik yaratıyorsunuz.Herkes futbola odaklanmışken yine 3-4 gün böyle polemiklerle geçirirsiniz gününüzü.
Fatih Terim tatilde herhalde, şampiyonluktan sonra herhangi bir açıklama yapmadı diye biliyorum. Konuştuğu zaman değinecektir diye düşünüyorum.
Takımları savunma yerine doğruları savunmakta fayda var.
Bu sezon akıl almaz işler yapıldı. Sen tüm bunların üzerine söyleyecek çok şeyimiz var dersen insanlar senden söylemeni beklerler. Söylemediğin zamanda eleştiri alırsın.
Kendini çok akıllı sanan senaristler 2011-2012 dizisi için final bölümünü hazırladılar. Mekan, zaman her şeyi ayarladılar. Sen yazdıkları finali onların istediği mekanda başlarına yıkmışsın. Bugün daha yüksek sesle daha haklı şekilde konuşman lazım. Çünkü şampiyon olamasaydın ortalığı yangın yerine çevirecektin.
Susuyorsan şampiyon olunca her şey temiz mi oldu diye adama sorarlar. Yarın olası bir ceza geldiğinde yine konuşursan bu seferde fırsatçı olursun.
Her şeyi yerli yerinde yapmak gerekir. Basın toplantısını düzenleyeceksin ve bu federasyonla yandaşlarının ipini pazara dökeceksin.
Night_Mare17 arkadaşımız yanlış anlamasın da o iğne vuruyorsa sen vurma senin bir farkın olsun. Ben sana ya da bir başkasına güzel olanı yakıştırdığım için dile getiriyorum. Yoksa yazılanlara bilet kesen birisi değilim. Herkes istediğini yazar zaten bir sıkıntı varsa gerekli olan yapılır.
Benden önceki arkadaşta iğneleyerek yorum yapmıştı hatırlatayım bende cevap vermeden duracak değilim.
Başlığa tıkladım dedim bakayım biraz Takımım ile ilgili neler konuşuyor arkadaşlar.Yahu bari burda rahat bırakın insanı .Galatasaraylıdan çok Fenerbahçeli yorumu var.Ortalığı karıştırmaya gerek yok.Herşeyin mantıklı bir açıklaması varda bi Fatih hocanın konuşması kalmış koca ligden geriye.Canına yandığım dünyası.
Şimdiden 30.000'i geçmiş kombine alan kişi sayısı. Alacak kişilerin ellerini hızlı tutması lazım zira böyle giderse stadda yer bile kalmayacak sadece kombineliler dolduracak :D
Gidin Euro 2012 izleyin , yine neyi tartışıyorsunuz :D
Galatasaray'da kombine fiyatları çok iyi gerçekten. Biz de 5 maç ceza olmasına rağmen bizde 750'den başlıyor indirim de yok.
Seninle futbol alanında güzel sohbetler ediyoruz ama klasik Fenerbahçeli görüşünü kenara koymadıkça birbirimize aynı soruları sorarız. Ne olsa "Fenerbahçe" diye görmekten vazgeçmenin zamanıdır. Dünya Fenerbahçe üzerinden dönmüyor. Yine ana konuyu gözden kaçırıp "biz", "Fenerbahçe" diye görüyorsun.
Senaryo, Türk futbolunun dengesi bozulmasın diye yani birilerinin cebi dolsun diye yapılan yanlışlardır. Buraya, buraya ve buraya odaklanmak lazım.
Galatasaray'ın 7/24 eleştirmesi gerekiyor zaten. Bu yapılanlardan direk olarak Galatasaray etkilenmese bile Türk futbolu etkilendi. Galatasaray da bu ailenin içindeyse eğer kabuğu zarar görmüş bir oluşumda Galatasaray'ın da zarar görmesi doğaldır.
Galatasaray'ın sadece 2 yanlışı var. Konuşacağımız çok şey var deyip konuşmamaları birinci yanlışlarıdır. Maçlar oynanırken ortalık gerilmesin diye susuyor olabilirsin. Şampiyonluğu kaybetseydin anında konuşacaktın ama şampiyon olunca araya zaman koydular, belki de hiç konuşmayacaklar.
İkinci yanlış ise, biz ligi şampiyon bitirdik bir lig daha yapalım dediler mantığıdır. Herkes sürecin başında bu finali bilerek yola çıktı. (2 kere şampiyon kısmı espiri olduğu için ayrı tutuyorum)
11 Temmuz Rosenheim´da TSV Rosenheim´a karsi hazirlik maci var. 29 Temmuz da ise 1860 Münich ile Allianz Arena'da hazırlık maçı oynayacak
Oktay Mahmuti ile yollar ayrılmış.Ulan bi anlaşamadınız adamla.Yazık oldu.
Bülent Korkmaz.. Oktay Mahmuti..
Böyle karakterli adamları harcamak.. Utanıyorum.
çok şaşırdım
Oktay Mahmuti, reyistir, kraldır. Çok enteresan varsayımlar var, herkes ayrılığın sebebi için bir şeyler söylüyor. Sonuçta ne olursa olsun, Galatasaray > Oktay Mahmuti.
Muhtemelen Erman Kunter gelicek.Obradovic felan gelseydi bari Wild-Card için avantaj sağlardı.
Son Dakika:Galatasaray Medical Park, yeni sezon icin Ergin Ataman'a resmi teklifini iletti.
Hayır ya bu adam gelmesin. Hiç ısınamadım bu adama . Kötü karakter tipi var adamda :)
geçen hafta ergin atamanada teklif yapti diyorlar :D
Benim bildiğim Ergin Ataman için Galatasaray'lı diyorlardı uA forumda. Liseli tayfanın istediği Erman Kunter'e tercih ederim ben Ergin hocayı sonuçta Beşiktaş'la bu sezon yaptıkları ortada. Ama Ergin Ataman kendisini sahiplenen Beşiktaş'ı bırakır mı ya da Fikret Orman bıraktırır mı bilemem.