Tebrikler Tugay. Oyuncularımız bu sene göğsümüzü kabartıyor...
Printable View
Tebrikler Tugay. Oyuncularımız bu sene göğsümüzü kabartıyor...
Ada'yi fena salladi.
garcia zaten orta saha oyuncusu die biliyorum ben.. modric'ten sonra ggüzel bir transfer dha geliyor galiba..
İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, Anfield Stadı yerine, 60 bin kişilik yeni stat iznini aldı.
Kulüpten yapılan açıklamada, planlama komitesinin, 115 yıllık Anfield Stadı yerine yeni bir stat yapılmasına oy birliğiyle karar verdiği belirtilirken, ''Aslında biz, 71 bin kişilik bir stat düşünüyorduk'' denildi.
Trafik yönetimi sorununun aşılamaması halinde ise stattaki koltuk sayısının 45 bine düşürülebileceği bildirildi.
http://www.sporx.com/images/galeri/3...08018db7a1.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/3...8f91e74798.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/3...b68d423b67.jpg
Uzay üssü gibi stad :zuhaha Valencianın ki de öyle :)
Kale arkası ile yan tribünler arasındaki boşluk güzel durmuyor.Onun dışında gayet ihtişamlı bir stad.Hayırlı olsun.
Chelsea alsaydı keşke şampiyonluğu neyse artık geçti seneye ne olacak bakalım ?
Anfield Road gibi tarihi bir stda yazık olacak ama
Guardian gazetesi, Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'in Gattuso için Milan'a teklif yapmak istediğini yazdı
Gennaro Gattuso'nun sezon sonunda Milan'dan ayrılacağına dair haberlerin ardı arkası kesilmezken, İtalyan oyuncuya bir talip daha çıktı.
İngiltere'nin ciddi gazetelerinden The Guardian'ın iddiasına göre, Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, Milan'a giden Flamini'nin yerini doldurmak için Gattuso'ya bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
Daha önce Gattuso'ya olan hayranlığını ifade eden Fransız teknik adamın, bu kez genç bir oyuncu yerine, 30 yaşındaki Gattuso'nun peşinden koşması Arsenal'in transfer politikasında bir değişimin habercisi olarak görülüyor.
Manu'nun almasına gerçekten sevindim.
Chelsea Kulübü'nün sahibi Roman Abramovich, müthiş bir sezon çıkartan Michael Ballack'ı takımda tutmak için kesenin ağzını açacak
goal.com
Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkmasına büyük katkı yapan ve son yıllardaki en iyi sezonunu geçiren Michael Ballack, ödülünü alacak. Real Madrid ve Bayern Münih'in yakın takibi altında olduğu bilinen 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun da, kendi takımından gelecek 3 yıllık yeni dev sözleşme teklifine olumlu yaklaştığı ifade ediliyor.
Hâlihazırdaki aylık maaşı 150 bin avro olan Ballack'a ödenecek miktar yükseltilirken, Menajer Avram Grant'ın da takımın düzenini Ballack'a göre değiştirerek 4-4-2 dizilişine geçmeyi düşündüğü öğrenildi. Ancak Anelka'yla Ballack'ın uyumundan yararlanmak isteyen Grant'in, ikinci santrafor olarak elinde tutamayacak gibi göründüğü Didier Drogba'nın alternatifni de bulması gerekiyor.
Manchester City, Luis Felipe Scolari’yi takımın başına geçirmek için kesenin ağzını açtı
goal.com
Sven Göran Eriksson’a yıllık 3.1 milyon avro veren Manchester City, Scolari’yi ikna etmek için 3,2 milyon sterlin öneriyor. İsveçli teknik adamın hafta sonu oynanacak Middlesbrough maçı sonrası kovulması beklenirken, yeni hocanın Scolari olabileceği konuşuluyor.
2002’de Brezilya’ya Dünya Kupası kazandıran 59 yaşındaki Scolari’nin bir an önce Manchester City’ye imza atması kulübün sahibi Thaksin Shinawatra’nın en büyük dileği. Scolari’nin Portekiz’de okuyan iki oğlu nedeniyle kesin karar vermekte zorlandığı ifade ediliyor. Ayrıca Shinawatra’nın, bugüne dek Eriksson'a lâyık gördüğü muamelesin ve transfer için verilecek bütçenin de Scolari’yi düşündürdüğü vurgulanıyor.
Ballack´in kalitesi ortada zaten,son maclarda Chelsea´yi sirtlayan isim olarak görülüyor.Normal bir gelisme bence de.
Aynen Normal Ballack son zamanlarda epey sırtladı Chelsea'li..
Mourinho ateş püskürdü
İngiltere Premier Ligi'nde Arsenal ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu ManU'ya kaptıran Chelsea'de Menajer Jose Mourinho ateş püskürdü. Ligin en iyi ekibinin kendileri olduğunu belirten Portekizli, şampiyonluklarının çalındığını iddia etti.
Mourinho, şampiyonluğu ManU'ya kaptırdıkları Arsenal maçı sonrasında yaptığı açıklamada Ada'nın en iyi takımının kendilerinin olduğunu ancak başta hakemler olmak üzere herkesin ManU'yu şampiyon yapabilmek için elllerinden geleni yaptığını belirtti. Mourinho sözlerinin devamında "Şampiyon olamamayı kafaya takmıyorum çünkü biliyorum ki bunu biz hakettik bundan dolayıda çok rahatım benim takımım en iyisi" dedi.
Chelsea'de kalıp kalmayacağına da değinen Mourinho "Kalmamam için bir neden yok ben çok başarılı bir teknik adamım ancak ileriki günlerin ne getireceğini bilemem" şeklinde konuştu.
(Ligtv.com.tr Dış Haberler Servisi)
Manchester United’ın talip olduğu Palacios için Wigan hatırı sayılır bir miktar istiyor.
Wigan Athletic’te forma giyen Honduraslı orta saha oyuncusu Wilson Palacios bu sezonki performansıyla göz doldurdu. Manchester United ile Liverpool’un talip olduğu futbolcusunun omzuna etiket koyan Wigan, sekiz milyon sterlinden kapıyı açacak.
Sir istiyor
Sir Alex Ferguson’ın yazın mutlaka kadrosuna katmak istediği oyuncuyla ilgili olarak Wigan’a yakın kaynaklar teknik direktör Steve Bruce’un Palacios’un kalmasını istediğini ancak United’ın talip olduğu bir futbolcunun kafasının haliyle karıştığını söylüyor. Bu transfer yakında gerçekleşebilir.
goal.com
temkinli konuşmuş gidebilir belki
ayrıca hakem şikayetleri dünyanın heryerinde oluyor:D mourinhoya alıştık
Evet Ballack mükemmel bir oyuncu böyle bir kontrat gelmesi normal.
Newcastle'da yol ayrımındakiler
İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın teknik direktörü Kevin Keegan, İrlandalı defans Stephen Carr ve İngiliz Peter Ramage ile orta saha oyuncusu Avustralyalı James Troisi'nin sözleşmelerinin yenilenmeyeceğini bildirdi.
Keegan, yaptığı açıklamada, pazar günü Everton ile oynanacak sezonun son maçından sonra 3 oyuncunun da sözleşmelerinin dolacağını belirterek, ''Aslında Ramage'ın gitmesini istemiyoruz, ancak kendisi her maçta forma giymek istiyor. Ben de bunun garantisini veremem'' diye konuştu.
İngiliz teknik adam, kulüp için ''değerli'' olan Carr'a ilişkin de ''Yeni bir sözleşme teklif edilmedi, nedenlerini de kendisiyle konuştuk'' açıklaması yaptı.
Efsanenin en zor maçı
İngiltere futbolunun efsane isimlerinden Sir Bobby Robson kariyerinin en zor sınavını veriyor. Hayatının son 15 yılını hastalıklarla boğuşarak geçiren 74 yaşındaki teknik adam, 5. kez kanserle savaş vermeye hazırlayor.
Şu anda İrlanda Futbol Federasyonu'nda Milli takım sorumlusu olarak görev yapan Sir Bobby Robson, hastalağıyla ilgili yaptığı açıklamada Bugün çok iyi haberler veremeyeceğim. 5. kez kanserli bir tümörle karşı karşıya kalıyorum. Son 15 yılımı bu hastalıkla savaşarak geçirdim ve buna devam edeceğim" dedi. Geçen yıl bir operasyon geçiren ünlü teknik adama bu kez hiç bir operasyon yapılamayacağı ve tedaviye kemoterapiyle devam edileceği belirtilirken, Robson, bir de iyi haber verdi. "Bu tümör eskileri gibi büyük değil. Sadece birkaç milimetre. " İngiltere futbonunun yaşayan en önemli efsanelerinden biri olan Robson'ın tedavisinin hemen başlayacağı kaydedildi.
Futbola 1950 yılında Fulham'da başlayan Sir Bobby Robson, kariyeri boyunca İngiltere milli takımı, Barcelona PSV, Porto ve Newcastle gibi önemli takımları çalıştırmıştı.
(Ligtv.com.tr Dış Haberler Servisi)
Mourinho zamanında sistem kurbanı oLmuştu. O gidince yeniden doğdu. ALanın en iyi isimLerinden.
Her zaman klas bir oyuncudur ballack bu yıl chelsea şampiyonluk mücadelesinde ise bunda ballackın büyük payı var
Tottenham'dan Eto'o atağı
Barçalı Samuel Eto'o'nun son talibi, Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur oldu. Edinilen bilgiye göre İngili kulübü, bu transfer için ciddi girişimlerde bulunmaya başladı bile.
goal.com
Transfer dönemi yaklaştıkça, piyasa da karışıyor. Bu yaz gitmesi ya da gönderilmesi gündemde olan Barcelona golcüsü Samuel Eto'o için Tottenham Hotspur devreye girdi.
İspanya'da yayınlanan Marca gazetesinin haberine göre Tottenham kulübü, Kamerunlu oyuncunun transferi için, Barcelona kulübü nezdinde girişimlerde bulunmaya başladı. Haberde, "Barcelona kulübü, teklifi olumludan da öte bir yaklaşımla karşılarken, taraflar önümüzdeki hafta transfer pazarlığı için görüşmek üzere anlaştı" ifadelerine yer verildi.
Bonservisi el yakıyor
Edinilen bilgiye göre İspanyol devi, Eto'o'ya yaklaşık 35 milyon avroluk bir bonservis ücreti belirlerken, Barcelona'nın, böylesi bir satışın ardından yeni bir yıldız almak için kollayı sıvamayı planladığı vurgulandı.
Hatırlanacağı gibi Kamerunlu oyuncu, geçtiğimiz ay bir radyo programına katılarak, "İşler böyle gider de şampiyonluklar elde edemez hâle gelirsek, ayrılırım" demişti.
gerçekten doğru ya anfield road stadına yazık olacak valla tarih yatıyodu o stadyumda be ama yeni stadıda yapmak zorundalar chelsea.arsenal ve manu gittikçe dahada güçleniyorlar
The Guardian gazetesinin haberine göre Tottenham Hotspur, Portsmouth’un yıldız futbolcusu Lassana Diarra’yı transfer etmek üzere
goal.com
Londra ekibi Ocak ayında Fransız futbolcuyu almaya çok yaklaşmış; ancak yıldız oyuncuyu rakiplerine kaptırmak istemeyen Arsenal, Diarra’yı Portsmouth’a vermişti.
7 milyon avro’ya Portsmouth’a transfer olan 23 yaşındaki oyuncu, Ocak ayında yaptığı bir açıklamada, sözleşmesindeki bir maddeye değinerek, "Portsmouth kulübü benim kariyerimi burada tamamlamayacağımı biliyor. Sözleşmeme bununla ilgili bir madde koydurdum ve büyük bir takımın beni istemesi halinde serbest kalacağım. Umarım bu konuda bir sorun çıkmaz" diye konuşmuştu.
Spurs istiyor
Tottenham sportif direktörü Damien Comolli, Diarra'nın büyük bir hayranı ve yıldız futbolcuyu alabilmek için Portsmouth’a cazip bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
İki kulüp, Jermain Defoe’nun Portsmouth’a transferi konusunda pazarlık yaparken, Diarra’nın durumunu da görüşmüşlerdi.
Eğer Diarra Tottenham’a transfer olusa, orta sahada bir başka yeni oyuncu Luka Modric’le birlikte forma giyecek.
Real Madridli Sergio Ramos’un menajeri ile görüşen Roman Abramovich, transferi gerçekleştirebilmek için yıldız futbolcuya adeta bir servet teklif etti
goal.com
El Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre Abramovich, Madrid’de düzenlenen Euroleague Final Four karşılaşmaları sırasında Ramos’un menajeri René Ramos’la görüştü.
Chelsea kulübünün sahibi bu görüşmede şu anda Madrid’de yılda 3 milyon avro kazanan başarılı defans oyuncusuna vergiler hariç yılda 7 milyon avro önerdi. Chelsea’nin ayrıca yüklü bir bonservis bedelini de gözden çıkardığı, Real Madrid başkanı Ramón Calderón’un da yaz döneminde takıma yeni transferler getirebilmek için bu teklife sıcak baktığı iddia edildi.
Abramovich atakta
Premier Lig’de Manchester United’ın gölgesinde kalmak istemeyen Abramovich, sezon sonunda takıma takviye yapmaya kararlı görünüyor.
Daha önce de yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Rus işadamı, başta Ramos olmak üzere birçok yıldız futbolcuyu Chelsea’ye getirmenin hesaplarını yapıyor.
Real Madrid'in sembol isimlerinden biri olacak Ramos . Real Madrid'in satabileceğine ihtimal vermiyorum ...
Diarra yere bakan yürek yakan tiplerden galiba :D ahım şahım oynamıyor ama talipliside bitmiyor ..
Tottenham böyle büyük bir transfer gerçekleştiremez bence ..