Serbest kalır herhalde.
Printable View
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=beyaz
izlemenizi tavsiye ederim ahmet çakar tartışıyor canlı yayın
Başta Galatasaray olmak üzere bu Aydınlar'ı destekleyen bütün kulüplere çok kızıyorum, nereden çıkarıp getirdiler bu adamı. Çok zor bir dönemdi, tecrübesizdi bir yere kadar. Ülke futbolu en karmaşık gününde, adam hikaye anlatıyor. Dedikleri hiç mantıklı değil.
Lugano Juventus'ta haberlerini görür gibiyim...
Satılsınlar. Yeniden yapılanırız. Bu yapılanlar karşısında ezilmekten daha iyidir. Taraftar yönetimin arkasında. Çeksinler takımı ligden. Çekilecek cefa varsa çekeriz. Derlerse mali olarak sıkıntıdayız. Onu da karşılamaya gücümüz yeter Allaha şükür.
Arkadaşlar bugünü, bu operasyonu dikkatlice izleyin. Türk spor tarihinin gördüğü, görebileceği en büyük skandallardan birisi yaşanmakta.
MAA istifa etsin , sampiyonlar liginide istemiyorum. Bukadar insani bosuna oyaladi.
oyuncu menajerler toplantıya çağrılmış ligden çekilme gerçekleşebilir
UEFA belge gormedi mi? gormeden nasil kanaate vardi? gorduyse gizlilik noldu? @banu yelkovan
sadece bunu soruyorum..
Çekilme ihtimalinin sonuna kadar arkasındayım. Yaptıkları zulüm yeter artık.
Koskoca Tff başkanı hiç bir hukuki dayanak olmadan nasıl Uefa'ya güveniyor.Olurda Fenerbahçe suçsuz çıkar tazminat durumu ortaya çıkarsa bu tazminatı paşa paşa TFF öder.
uefa falan ödemez o parayı aydınlar şimdi böyle diyor. az önce tv'de bir kanalda tff karşılayacak olası zararları deniliyor.
Bu kadar rezil bir yönetim olamaz. Basketbolu mu yönetirler voleybolu mu bilmem ama Türk futbolunun içine ettikleri kesin.
Ben sahsen cekilmelerini istemiyorum, adam gibi MAA bank asyaya gönderecekse biran önce göndersin ve orda adam gibi oynayip tekrar yukselip tekrardan sampiyonluga oynayan Fenerbahce görelim yada bu ligde kalsin devam etsin böyle, ama tabiki isler karisik simdi. Fenersiz bir lig olurmu ya.
DiyeLim Fenerbahçe akLandı. UEFA da tazminatı ödedi. Herşey bitecekmi ? bu kadar mı oLacak, bumudur durum yani ? BeLki Fenerbahçe şu andan itibaren takımda ki en önemLi oyuncuLarını kaybedecek. UEFA ya da TFF bu oyuncuLarı sonra geri transfer edecekmi ?
Yönetimden Mesaj
Toplantiya bir renkdasimiz girdi ( tribunden soner abi) yonetime taraftarin istekleri iletildi. Yonetimden;
Ligden cekilme bizi 10 yil geriye goturur‚ amator kumeden baslatirlar ‚ simdi olagan ustu kongreye gidiyoruz‚ yarinda Aziz baskanla gorusecegiz aciklamasi geldi ...
http://forum.antu.com/images/bos.gif
http://forum.antu.com/images/bos.gif
Alıntı:Antu
Fenerbahçe'yi göndermeme kararını veren TFF. UEFA biz karşılarız dedi deniyor ama UEFA'dan gelen resmi bir taahhüt var mı acaba TFF'nin elinde? Yoksa eğer paşa paşa TFF ödeyecek o tazminatı tazminat gerektiren bir durum olursa.
Abi sinir oldum ya. Habertürkte adama her soruya bilmiyorum diye cevap veriyor. Önünü göremeyen bir adam koyarlarsa başa böyle olur. Adamın hiç ileri görüşlülüğü yok.
Maddiyatı geçtim manevi değerlerimizi kim ödeyecek olası bir aklanma durumunda ?
Şimdi bu gece kesin karar alınacakmış. Yönetim taraftara güveniyor deniyor. Sponsorluklar dahil herşey gözden geçiriliyormuş. Yani tepki olarak her anlaşma iptal edilecek gibi geliyor bana. Ama ligden çekilme olur mu bilmiyorum. Şu anda genel kurul sözkonusu gibi.
Ayrıca Aykut Kocaman'ın istifa ettiği haberleri geliyor. Birde futbolcu menejerleri çağrılmış. Oyuncu satışı olacak ŞL'de olmayacağımız için herhalde...
Nihat Özdemir Habertürkte. Toplantı sonucu bir karar alınmamış sanırım. Bir açıklama yok.