@kerimsaat
Ibrahim Altinsay sonradan bir süpriz olmaz ise 16 hazirandaki seçimde başkan adayı olacak.Urgancilar ve Dalgakiran da listesinde olabilir
Printable View
@kerimsaat
Ibrahim Altinsay sonradan bir süpriz olmaz ise 16 hazirandaki seçimde başkan adayı olacak.Urgancilar ve Dalgakiran da listesinde olabilir
Şimdi işin rengi değişir.
Yönetimdeki kaliteli isimlerin fikir ayrılıkları sebebi ile ayrılmasından sonra yavaş yavaş sinyalleri veriliyor bu durumun. Olasılığı bile umut verici, hadi hayırlısı diyelim.
İbrahim Altınsay'ın başkan seçileceğini düşünmüyorum; ne yalan söyleyim! Bir de, bunun üzerine küsüp gider, bir daha da ne başkanlığa aday olur ne de herhangi bir başkanla çalışır diye çekiniyorum. Direk futbol komitesinin başına geçse keşke.
Heyecanlanmaya başladım :)
@erginaslan
Altinsay... bugun uzunca konustuk... niyeti oldugu dogrudur...
Altinsay -sayet aday olursa- bu fikret ormanin da daha guclu bir listeye yonelmesi demektir. Coklu secim Besiktasin her turlu yararina olur.
Haklı bence.
Keşke İbrahim Altnsay başkanımız olsa.Çok isterim gerçekten.Tamam belki yine başarılı olamayabiliriz,bunun garantisi olamaz zaten hiç bir zaman ama en azından kulüpte artık saçma sapan şeylere tanık olup,krizlere girmeyiz.Profesyonel bir çalışma ortamı olur.O profesyonellik lafı, lafta kalmaz yani.Bu da mutlaka olumlu bir şekilde yansır kulübe,belki bugün,belki yarın.Ama şu da var.Özellikle stad yapımındaki ortaya çıkacak rantı ve mevcut kongre düzenini düşünürsek İbrahim Altınsay'ın başkan olması çok zor malesef.Bakalım hayırlısı olur inşallah.
KART1903 olayı müthiş olmuş. Harika bir şey. Kim düşündüyse aklına sağlık.
Maksimovic transferi gerçekleşirse harika olur. Beşiktaş Türkiye'nin Dortmund'u olabilir bu gidişle.
Ayrıca Samet Aybaba da kalacak gibi gözüküyor ki kalsın da. Yerine kim geçecek Daum mu?
Sene basinda anlasilmamisti sanmiyorum gelecegini gelirse S.A daha faydali olur Altinsayinda secilmesi cok zor Fikret Orman bu kadar batakliktan cikartmisken degisecegini sanmiyorum.
Gündemde olan Sırp oyuncular hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası, kapalı kutu gibiler. Kiralık olarak alınırsa daha iyi olur. TD konusunda ise Rıza Çalımbay gelmez, yabancı hoca geleceğini düşünüyorum ben.
Ozziyi Real izliyormuş
http://www.ligtv.com.tr/haber/devler-peslerinde-2
Böyle giderse elbet bir gün Madrid'de oynayacaktır, inanıyorum.
---------Necip-Oğuzhan
Holosko-Muhammed-Olcay
-------------Pektemek
İleride şu 6 ismi görmek isterim. Hatta sağ açıkta da Holosko yerine Erkan Kaş'a şans verilmeli.
Niang İstanbul'dan ayrılmış. Daha önceden de söylendiği gibi bir daha kiralanmayacak.
Veda maçı Ntvspor'da
Şu maçtan sonra Ahmet dursuna teklif gidebilir :D
Zafer Hoca bu halilyle kalede olsa şimdikinde 10 tane az gol yerdik.
Metin Tekin sağ kanadı felç etti :D
İyi bir kaleci, iyi bir teknik adam ve gerisi gelir diyorum ben.
İbrahim Altınsay gelsin gerisi geliyor diyorum bende.
Samet Aybaba ile bir sezon daha çekilmez. Umarım yarın gönderilir.
Samet Aybaba ile yollar ayrıldı (BEYAZ TV)
Hadi bir de Yılmaz Hoca gelsin
Bayern'den ayrılan teknik direktör gelecek iddaaları var.
O adam emekli oluyor gelmez.