cok zekı deılım canım:D senden zekıyım ama:n:
Printable View
cok zekı deılım canım:D senden zekıyım ama:n:
Olm senin aklın 2 şeye çalışıyo 1 i çakallığa diğeride -------- ona (anladın sen onu :D )
Neyse Beyler Bu gecelik yeter :) Hadi Selametle..
Muhabbetiniz de çok seviyeliymiş
Selam beyler bugün pek neşeli olduğum söylenemez moralim bozuk siz nasılsınız?
selamlar beyler,muhabbet yoksa size simdiden iyi geceler.muhabbet kurun gelirim :)
Bizimkiler taktı bana.Yakında net gidebilir :)
Ders çalışmıyorsun diye mi taktılar?
Evet Şemsi."Okuldan geliyosun bi açıyosun bilgisayarı gece 12'ye kadar.Bir kerede kitap aç ders çalış oğlum." bıktım bu laftan :)
Valla ben akşam 7:30'a kadar okul-dersane'de olduğum için pek bir şey demiyorlar.Ama saat 10:30 u geçtiğinde babam ya da annem gelip yeter olum sabah geç kalkıyorsun diyorlar.Halbuki hiç geç kalmadım okula..Ama benimde bağlantı sorunum var işte.10 dakkada bi kopuyor reset atınca düzeliyor..:( Bu sorun yüzünden turnuvaya da katılamayacağım,Fm ligede devam edemeyeceğim..:(
Merhabalar...
Yarın Almanca B1 diploması sınavının ilk ayağını yapacağız.İnşallah başarılı olurum.:)
Senin bu sorun bitmedi gitti Şemsi.En fazla 1 hafta sorunsuz oynadın :D Hoşgeldin 32 abi (: Ben çıkıyorum iyi geceler.
Sorun düzelmişti ne güzel.Format attık ses olmuyor diye,yeniden gitti internet.:D
Açmadanda girilmezki abi.:)
Guşluğu açar yatağa kaçar.
guşluğu kapatmak ilk defa nasip oluyor bak.guşluk kapanmıştır :D
Yeni Bi pazar gününde merhaba Arkadaşlar nasılsınız :)
s.a gençlik nasılsınız.
Heyytttt Abiniz Aygün geldi dağılın ulen :D iyiyiz mertcan sen nasılsın :)
iyidir aygun saol
selamlar :)
A.s Sarper
merhaba televole aman pardon kafe
merhabayın beyler....
merhaba arkadaşlar bende geldim:)
hoşgeldin şemsi naber????
Selam Arkadaşlar herkese İyi akşamlar...
iyidir emre abi bugün pek takılamadım çünkü maç seyretmek için arkadaşa gitmiştim gece onda kaldım
a.s iyi akşamlar arkadaşım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iyi yapmışın kardeş vallaha iyi oldu kazandık dün :)