Ben Arfa, Arsenal'e çok yakın
İngiliz The Sun gazetesi, Lyon'un kanat oyuncusu Hatem Ben Arfa'nın 20 milyon avro karşılığında Arsenal'e transfer olacağını yazdı.
The Sun gazetesinin haberine göre Arsenal, Ben Arfa'yla ilgilenen Liverpool, Manchester United ve Chelsea gibi takımların önüne geçerek, oyuncunun transferi konusunda takımıyla anlaşma sağladı.
Geçtiğimiz hafta, Lyon'un Ben Arfa'yı, Marsilya'dan Samir Nasri'yi alarak takasta kullanacağına dair çıkan haberlere rağmen; İngiliz gazetesi Arsenal'in transferi bitirdiğini iddia etti.
Habere göre, Arsenal, Tunus asıllı Fransız futbolcu için 20 milyon avro ödeme yapacak.
goal.com
Chelsea Bosingwa'yla anlaştı
Chelsea Bosingwa'yla anlaştı
Portekiz gazetesi O Jogo, Porto'nun sağbeki José Bosingwa'nın Chelsea'yle anlaştığını yazdı.
O Jogo gazetesi Chelsea ve Porto kulüplerinin, oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya vardığını ve İngiliz ekibinin futbolcu için 20 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceğini iddia etti.
Bosingwa'nın adı daha önce Manchester United'la anılmış olmasına rağmen, perde arkasında görüşmelerini sürdüren Chelsea, 25 yaşındaki futbolcuyla anlaşma sağladı.
2003 yılında Boavista'dan Porto takımına transfer olan Bosingwa, Avrupa futbolunun en iyi sağbeklerinden biri olarak değerlendiriliyor.
Tottenham, Eto'o için kaynak arıyor
Tottenham, Eto'o için kaynak arıyor
Tottenham, Barcelonalo yıldız Samuel Eto'o'yu kadrosuna katabilmek için sponsorlarından destek istiyor.
Kuzey Londra ekibi Tottenham Hotspur, Barcelona'nın Kamerunlu yıldızını transfer edebilmek için harekete geçti. Barça, yıldız oyuncusu için 35 milyon avro isterken, Eto'o haftalık 125 bin avro istiyor. Tottenham'ın oyuncularına verdiği üst limit ise 80 bin avro civarında.
Hedef büyük
Juande Ramos, önümüzdeki sezon ilk dört arasında yer almak için yıldızları kadrolarına katmak istediklerini açıklamış, ilk icraat olarak da Luka Modric'in transferini gerçekleştirmişlerdi.
Bu ilk değil
Eto'o için Barcelona'yla da görüşmelere başlayan Tottenham, bu transferi gerçekleştirebilmek için kaynak arıyor. Kulüp yönetimi sponsorlarla sürekli görüşme halinde. Tottenham, 2003'te de bu oyuncu için Mallorca'ya başvurmuş ama Barcelona devreye girmişti.