doğru haber abi çok şükür :)
Printable View
doğru haber abi çok şükür :)
yeri değil o yüzden linkini vermiyorum ama malum tapeyi dinlediniz mi ? şu stad işini durdurma ile alakalı olan
Bence bir süre bu başlıkta küfür serbest olmalı. Zira Ahmet Hamdi Çamlı ve Reyisine ben ağır bi gitmek istiyorum.
http://tr.eurosport.com/futbol/super...74/story.shtml
fikret orman dan bir şamar bekliyorum artık
Çomak sokmaya başladılar yine, bu stadı istediğiniz kadar yırtının bitireceğiz! Fikret Orman'ı BJK Başkanı olarak görmek istemiyorum, bilen bilir; ancak o da bu stadın bitiminde, o koltukta oturmaya devam edecek. Gidecekse de stad bitince gider! Siz ne yaparsanız yapın, emellerinize ulaşamayacaksınız!!!
Beyler yanlış olmasın kufurleri eden ahmet hamdi degil o sırada telefonu baskasi aliyor muhtemelen o zeki mi ne. Hatta gazete haberini okurken ac ahmet diyor. Yani o agir kufurleri eden ahmet hamdinin yanindaki baska bir nokta nokta.
Fikret orman ne yapsin. Sevdiği klube stad kazandiricam diye adamin çektiği cileye bak. Yazık ki be yazık ne hallere düştük.
Yarin obur gun bu iktidar giderse yalniz cok buyuk yargilanacaklar sokaga bile cikamayacaklar.
Küfrü eden şahsın ismi hiç önemli değil. Sen 111 yıllık kulübün başkanına o küfürleri nasıl edersin? Sorulması gereken o. Lafım sana değil, yanlış anlama. Sadece sorgulanması gereken olayı atlamayalım, onun derdindeyim.
En geç pazartesi günü, Fikret Orman'dan çok sert bir açıklama ve akabinde ''mahkeme önünde hesaplaşacağız, ne olursa olsun o stadı da bitireceğiz'' demesini bekliyorum.
Küfrü eden şahıslara da en derin muhabbetleri yolluyorum gece gece, kulakları çınlasın hepsinin ve güçleri yetiyorsa da durdursunlar stadın yapımını, o zaman görürler işte o pis ağızlarına aldıkları çArşı'nın ne olduğunu! Hadi bakalım, hodri meydan!
Sabrımızı sınıyorlar..
Yok canım ben anlıyorum seni . Bilgi amaçlı soyledim.
Valla ben gsliyim ama icimden bir parca koptu dinlerken. Seveyim futbolunu dedim. Gelip bir de taktik bilmem ne konusuyoruz. Aptal yerine konuyoruz. Hale bak.
Mahkeme falan diyemez cunku kayitlar illegal oldugu icin kanit gosterilemiyor. Boyle de bir hukuk var. Ama sabretmeliyiz. Sabredecegiz elbet gun gelir devran döner.
Ses kayıtlarının illegal olup olmadığı belli değil. 25 aralık operasyonunda yer alıyor olabilirler. Eğer savcı istemiyle polis dinlediyse dava açılabilir.
Gökhan Töre de sakatlanarak gerçek Beşiktaşlı oldu :D
Şaka bir yana üzüldüm ya,
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...khan-tore-soku
İki ay yok deniliyor. Böylece, sezonu kapattı diyebiliriz veya en fazla son 2-3 maça falan yetişir. Bu durumda Holosko'yu değil de, Kerim Frei'i kullanmaya başlamalıyız artık.
Holosko'ya kaldıysak yandık geçmişler olsun bize. Kerim oynasın daha iyi. Hiç değilse takıma adapte olur ve gelecek yıllar için zemin hazırlanır. Holosko'dan kötü olacağını zannetmiyorum.
Fikret Orman: "Tapelerde benimle ilgili konuşan şahıslar bir de gelsin benim yüzüme söylesinler."
Fikret Orman: "Biz siyasetin tamamen dışındayız ama şunu da açık şekilde söyleyelim, bu stat için Başbakan'ın çok büyük desteğini aldık."
basbakana laf kondurmamis...
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ta-kalabilirim
Hadi inşallah.
@Mamadou
habere tikladim, kapadim. sonra acaba yanlis mi gordum dedim, yeniden actim. fernandes kalmak istiyormus. buna insallah diyen tek besiktasli olabilirsin abdullah :n:
Bu adam üzerindeki en büyük belirsizlik sözleşmesinin sezon sonu sona erecek olması. Bunu bilen basına çok iyi malzeme çıktı. Sezona 4'de 4 başlayıp kazandığımız maçların hepsinde bu adamın etkisi oldu. Mental olarak sorun yaşamayan Fernandes her türlü bu takımı götürür. Açıklamasında da kariyerimin sonlarına doğru doğru kararı vermek zorundayım demiş. Başka bir takıma transfer olursa Beşiktaş'taki gibi ön planda olmak yerine en fazla görev adamı olur. Sözleşme imzalar imzalamaz zaten Oğuzhan varken gitmesine fazla üzülmem. Ama ben taraftar olarak kalmasını isterim. Umarım yönetim ve Fernandes orta yolu bulur anlaşırlar. Sezon başında imzayı çoktan atması gerekiyordu.
Ayrıca zamanında Fernandes'in verdiği tepkiyi şimdi başka takımın dünya yıldızı oyuncuları veriyor. Fernandes en ufak tepkisinde yerin dibine sokuluyordu. Şimdi ise haberlere bakıyorum geçiştiriliyor :) Üstünde bile durulmuyor. Fernandes olduğunda konu paso haber.
Fernandes'ten bize yar olmaz gibi geliyor bana. İstediğinde oynayan bir adam çünkü. Sözleşme uzatırsa da bu kendi istekleri doğrultusunda olacaktır bence ve bu durumda elimizde patlama ihtimali yüksek. Geçen sene gelen 10 milyon euro üzeri teklife satacaktık; ama geçti o tren. Kontenjan da 2 kişi eksilecek, gitmesi bizi çok fazla etkilemez. Atiba - Jones (kalırsa) - Veli - Oğuzhan ve alınırsa Hunt orta saha için yeterli olur.
Makul bir kontratla kalan Fernandes e kimse yok demez ama en az 2,5 milyon euro isteyeceği için ve bu sezonki performansı bu parayı hak etmediği için kalması zor bence...
Fernandes gitsin, onun yerinde artık Ozy oynuyor zaten. Onun yerine adam gibi mücadeleci top yapan bir ortasaha gelsin. Çok daha faydalı olur.
Ben Fernandes'i çoktan sildim.Bize şu dönemde katkı yapmayan adamın 1 milyon avroluk sözleşme imzalamayı kabul etse bile yeri yok bu takımda.
Holosko sezonu kapattı.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...sezonu-kapatti
Gökhan Töre sakatlandı diye Holosko oynadı, bu seferde Holosko gitti. Bir kurşun mu döktürmek lazım bu takıma artık bilemedim :)
Kerim oynasın çok daha etkili olacaktır. :D
Zaten Kerim için kendini gösterme fırsatı olacak. Bakalım oynatacaklarmı
Kerim için 2-3 maç ısrar edilirse kurtarırız o çocuğu.
Bu aralara Olcay'da çok durgun onu da yedek başlatıp Motta - İsmail ikilisini ileri geri oynatabiliriz.
Kerim yerine almeida - pektemek ikilisi ile baslarsa sasirmam
Ben Kerim'de hiç ışık görmüyorum umarım yanılırım.
Kerim-Pektemek-Almeida hücum hattıyla başlamalıyız bence artık. Holosko'ya da geçmiş olsun, dün son kez giymiş oldu Beşiktaş formasını. Sezon bitiminde gönderileceğini düşünüyorum.
Ben Mustafa 'nın kanatta oynayabileceğini zannetmiyorum
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...-anlar-yasatti
Bu adam giderse oturur ağlarım.
Sakatlıklardan dert yanıp duruyoruz da, bizde hoca bile sakat. :D
Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın localarına ünlü işadamları büyük ilgi gösterdi. Ömer Sabancı, 3 yıllığına 20 metrekarelik locaya 890 bin dolar ödeyerek Türkiye'nin en pahalı mekânlarından birine sahip oldu.
Musa Muhammed getirdik sağ bek için deneme amaçlı Nijeryalı o ne oldu bilgisi olan varmı ?