Güzel transfer olur bence.
Printable View
Güzel transfer olur bence.
Yalan haber diye düşünüyorum..Aykut Kocaman Brezilya'ya seyahat için mi gitti ? :D
Milliyet'in spor müdürü Cem Şengül, Dentinho transferinden kesinlikle vazgeçildi, boservis bedeli çok yüksek bulundu dedi dün akşam.
İlla ki Alternatifi vardır onun..
Norveçli Olarak Huseklepp'i İsteriz :D :p
''TRANSFER İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR''
Fenerbahçeli yönetici Nihat Özdemir, ara transfer döneminde Turkcell Süper Lig'in yıldızlarından Gökhan Ünal'ı renklerine kattıklarını hatırlatarak, transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.Özdemir, ''Gerekli mevkilere, gerekli transferleri yapmak için ciddi izleme ve görüşme çalışmalarımız devam etmektedir. Teknik direktörümüz Daum, sportif direktörümüz Aykut kocaman, teknik heyetimiz ve sporcularımız tam bir uyum ve takım ahengi içinde bizi de memnun eden örnek bir çalışma düzeni içindedir'' şeklinde konuştu.
Özdemir, sportif direktör Aykut Kocaman'ın transferle ilgili görüşmeleriyle ilgi basın mensuplarının toplantı sonundaki sorularına, ''Az bir süre kaldı. En iyisini yapacağız'' şeklindeki sözlerle yanıt verdi.
Kenan Evren Lisesi'nin karşılığında yapılacak 3 okuldan ilkinin Küçükbakkalköy'de yapımı tamamlanarak, Milli Eğitim İl Müdürlüğü'ne devredildiğini, çalışır duruma geldikten sonra stadın yanındaki Kenan Evren Lisesi'nin yeni yerine taşınacağını bildiren Özdemir, ikinci okul için Üsküdar'da çalışmaların başladığını kaydetti.
Ataşehir'de spor salonu yapılmak için satın alınan arazinin bedelinin nakit ödendiğini belirten Özdemir, bu yatırımın kulüp ile Ülker Grubu işbirliği ve sponsorluğuyla gerçekleştirildiğini hatırlatarak, ''Kendilerine teşekkür ederiz. Bu olay Türk spor tarihinin, kulüp ve kurumlarının en büyük yatırımıdır'' dedi.
Taraftar kart projesinde 175 bin 800 sayısına ulaştıklarını bildiren Fenerbahçeli yönetici, Fenercell projesi için de ''En yakın rakiplerimizi katlayarak, 150 bin aboneye ulaşmış durumdayız'' şeklinde ifadeler kullandı.
ALTYAPIYA İNGİLİZ ANTRENÖR EĞİTMENİ
Nihat Özdemir, futbol altyapıda görevli antrenörlerini eğitmesi için bir İngiliz eğitmen ile anlaştıklarını açıkladı.İngiliz eğitmen ile görüşmelerin tamamlandığını, altyapıdaki antrenörlerinin eğitim alacağını kaydetti.
'Madson ile ilgilenmiyoruz'
Bugün pek çok gazetede Brezilya kulüplerinden Santos'ta forma giyen Madson'la ilgilendiğimize dair asılsız haberler yer almıştır.
Santoslu oyuncuyu transfer edeceğimiz yönündeki bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Madson'u renklerimize katmak adına herhangi bir görüşmemiz veya çalışmamız olmadığı gibi adı geçen Brezilyalı oyuncuyu transfer etmek gibi bir düşüncemiz de bulunmamaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
İyi oldu Madson'un yalanlanması..İnşallah Dentinho yada Pedersen'den biri gelir..
bizim stoper eksiğimiz var doğru düzgün kanat oyuncularımız yok özer ile mehmet alex'in oynadığı yerde oynuyolardı geldikleri takımlarda.emre'nin alternatifi yok diyoruz ki bence mehmet kapatabilir orayı ama en az 2 transfer yapılmalı bence bi stoper türk bulunabilirse çok iyi olur birde iki kanatta da oynayabilen yetenekli bi oyuncu hatta deividi yollayıp Huseklepp ve Dentinhoyu getirseler harika takım oluruz ama...
Dentinho ve Dalton'u alırsak süper olur Deivid'i tek taraflı sözleşme fesh edip yada PSV ilgileniyordu bi ara oraya satalım.
Özer Ankaraspor'da çoğu maçta kanat oynuyordu. İdeal bir kanat oyuncusu mudur ? Hayır, ama görev verildiğinde 4-2-3-1'in sağ veya sol kanadında iyi işler çıkartır. Özer kendi açıklamalarında göbekte daha rahat ettiğini söylemişti. Hatta tam olarak bahsettiği bölge Emre'nin şuan oynadığı bölge fakat fiziki açıdan henüz orayı kaldırabilecek seviyede değil; bunda sezon başı kamp yapmamasının da büyük etkisi var. Ek olarak, Daum'un ne düşündüğü de önemli. Acaba Daum Özer gibi kanatlarda oynadığında çizgiye inmeyi değil de içeriye katetmeyi seven oyuncuları mı düşünüyor ? Yoksa Uğur gibi çizgiye inmeyi seven klasik kanat oyuncularını mı düşünüyor ? Şimdiye kadar ki görüntü içeriye katetmeyi seven oyuncuları düşünüyor.
Yaşı 30'un altında olan maliyeti az ama katkı yapabilecek bir oyuncu veya biraz tuzlu da olsa geleceği parlak bir oyuncu devre arası için iyi bir tercih olacaktır. Böylece Daum'un da elinde daha fazla seçenecek olacak ve rekabet daha da artacaktır.
Önder affedilmeyecekse kesinlikle alternatif bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var. Yerli bir oyuncu alınmalı.
Bence FB'nin kanat adami almasindan ziyade acilen stopere yonelmesi lazim. Turkiye liginde ofansif anlamda cok sey yapabilecek oyuncular var zaten FB'de, ama savunmada yasanacak bir tane (uzun soluklu) sakatlik FB'yi cok zor duruma dusurur, ki bunu gecen devrenin sonunda Bilica ile gorduk (ki o zaman Onder de vardi). Sol kanatta Wederson-Santos-Ugur-Ozer dortlusunden 2'si her zaman oynar belli bir seviyede.....
Bence Bilica'dan iyi oynar.. Bilica iyice artisliğe kaçmaya başladı. Kupa maçında çalım atmaya kalkıyor, bu maçta Youla'dan yediği çalım... Lugano ve Ali iyi ikili olabilir.
Transfer beklemekden sıkıldım.
brezilyalı istemiyorum ben artık alınıyorsa da sert adam alsınlar yumuşak oyuncu istemiyoruz ...
İtalyan alalım o zaman yada Alman :D
ya afrikalı olsun daha iyi =) essienin bize attığı golü hatırlamıyomusun döve döve girmişti resmen ceza sahasına =) Türkiye liginde öyle adam hertürlü iş yapar .. Avrupa kupalarındada yapar ... bugun tottenham - leeds maçı vardi bi pozisyon oldu dedim aha adam kalkamaz yerden hiçbişey yokmuş gibi kalktı devam etti leedsli topçu dün Fener maçını izledim en ufak şeyde adamlar off amana yatıyolar da yatıyolar ... mücadele yok hırs yok keşke takım lugano , emre , bülent korkmaz gibi oyunculardan oluşsa =)
Captan Özer kanada geçsin yerli Ronaldo izleriz ben söyleyeyim :)
Dentinho ve Pedersen'i yan yana koyamıyorum Dentinho'nun bariz bir üstünlüğü ortaya çıkıyor :)
Fenerbahce icin yeni bir iddia: Fredy Montero
http://www.golgolgol.net/Futbol_Inte...198-74648.html
Defans İtalya'dan, orta saha Almanya'dan, forvetler ise İngiliz olsun. He birde Cansu'da Berkecan'dan ayrılsın.
Kimseyi almayacağımııza eminim.
Nihat Özdemir alıcaz dedi bakalım hayırlısı bitemeden bi karar verseler Aykut Kocaman'ın listesine.
Gelecek hafta içine kaldı büyük ihtimalle transfer..Sivas maçına inşallah yeni transferi yetiştiririz..
Şerif, ben oynayamaz demiyorum; oynar, hatta şuana kadar da gayet başarılı ama Özer'in kendi röportajları var, orada söylüyor göbekte daha rahat ediyorum, oyunu çift yönlü oynamak istiyorum şeklinde. En beğendiği oyuncular sorulduğunda, Zidane ve Davids diyor. Ama Ankaraspor'da zaten birçok maçta kanat oynamış, kendini geliştirmeye hevesi olan bir oyuncu olduğundan sağ beke bile koysak elinden geleni yapacaktır. O konuda herhangi bir kuşkum yok.
Fenerbahçe'ye baktığımızda kanat oyuncuları içe girmeyi tercih ediyor. Muhtemelen bu Daum'un isteği ama Daum istemese dahi oyuncuların tarzı buna daha yatkın. Ben diyorum ki, bir tane klasik kanat oyuncusu alınırsa rekabete katkısı olur, Daum'un sakat ve cezalı oyuncular olduğunda elini daha güçlü tutar. Örneğin; önümüzdeki Sivas maçında, Özer sağa, Emre yerine Mehmet sol kanada da Vederson yerine transfer geçerdi. Ha alınmazsa ne olur ? Hiçbir şey olmaz, yerli alternatif bir defans oyuncusuyla birlikte kadro gayet iyi olur. Veya transfersiz şekilde Önder'in affıyla da bu sorun ortadan kalkabilir. Uzun lafın kısası; acil transfer diye bir derdimiz yok ama olursa da güzel olur.
iyice suyu çıktı artık. Yabancılar bile fenere oyuncu yamıyorlar :DQuote:
F.Bahçe'ye sürpriz golcü!
Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir'in transfer için derin bir çalıma yaptıklarını açıklamasının ardından gözler Aykut Kocaman'a çevrildi. Bir süre Brezilya'da bulunan ve özellikle Corintihans forması giyen Brezilyalı futbolcu Dentinho'yu takibe aldığı ileri sürülen Kocaman'ın rotasını Amerika Birleşik Devletleri'ne çevirdiği iddia edildi.
Kolombiya basını tarafından ısrarlı bir şekilde ortaya atılan haberde, Fenerbahçe'nin ABD MLS Ligi takımlarından Seattle Sounders'in Kolombiyalı oyuncusu Fredy Montero ile ilgilendiği ve bu transfer harekatının en geç bir hafta içerisinde sonuçlanacağı ileri sürüldü.
Bonservisi Deportivo Cali'de bulunan ancak kiralık olarak Seattle'de forma giyen golcü futbolcunün takımının kamp yaptığı yerden 25 Ocak Pazartesi günü ayrılarak Fenerbahçe ile transfer görüşmelerine başlayacağı ifade edildi.
Hedefinin Avrupa'da forma giymek istediğini her fırsatta dile getiren Fredy Montero için Rusya Premier Lig'den bir takımın da talip olduğu ancak genç golcünün şartların oluşması halinde Fenerbahçe'ye daha sıcak bakacağı öğrenildi.
Kariyerine 2005 yılında Deportivo Cali'de başlayan Fredy Montero, 4 yıl boyunca bu takımda forma giydi. Cali'de 4 sezon boyunca 56 maça çıkan Montero, 27 golün altına imza attı.
Teknik kapasitesi ve çabukluğu ile dikkat çeken genç golcü, 2006 yılında Atletico Huila'ya 2009 yılında da Seattle Sounders'a kiralandı.
http://www.sporx.com/img/2010/01/241264327420.jpg
24.01.2010Kaynak : Sporx.com dış haberler
Transfer sezonun bitmesine az kaldı ses seda yok.
bu takım neden transferlerde son bi kaç sezondur böyle anlamıyorum hadi yahu 30küsür gün lige ara verilmişti bu kadar günde nasıl bitmez transfer anlamıyorum ki
Sonrada taraftar kızınca şuçlu biz oluyoruz.
Devre arası transfer döneminde suskun kalan Fenerbahçe bombayı patlatmaya hazırlanıyor.
Sarı-lacivertli takım İtalya Serie A takımlarından İnter´in Portekizli orta saha oyuncusu Ricardo Quaresma´yı renklerine katmayı planlıyor.
CNN Türk´te canlı yayına katılan Abdurrahin Albayrak‚ Nihat Özdemir´in en büyüğünü getireceğiz açıklaması ile ilgili olarak ´Fenerbahçe Jo´dan daha ünlü bir isimi getiriyor ama bana kim olduğunu sormayın´ şeklinde açıklama yaptı.
Sonrasında Abdürrahim Albayrak´ın bahsettiği bu oyuncunun İnter´in 27 yaşındaki oyuncusu Ricardo Quaresma olduğu ve kulübün bu transferi önümüzdeki günlerde açıklayacağı öğrenildi.
Oyuncunun menajeri ise bugün İtalya medyasına Quaresma´ya Türkiye´den büyük bir takımdan teklif olduğunu söyledi.
Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir‚ transfer ile ilgili olrak dün yapılan divan kurulu toplantısında ´Biz en büyüğünü alacağız´ şeklinde açıklama yapmıştı.
Doğruysa değişik şeyler olur =)
Eskiden çok iyiydi şimdi fazla izlemedim gelirse Özer için kanatlarda nasıl oynayağı hakkında bilgi edinebilir Alex'den aldığı yardım gibi.Hem dil konusunda Brezilyalılarla iyi anlaşır.Takımda zaten 7 yabancı Guiza hariç bütün yabancılar portekizce konuşuyor. Vederson dahil.
Ama Dentinho önceliğim olur :D:D
Quaresma'yı İsterükk :D:D
Gelirse Müthiş olur valla..
RQ7 büyük ihtimal Fenerbahçede.
dentinho tercihimdir sorunlu bi Quaresma yerine ama neill geldi jo geldi dos santos gelecek diyolar altta kalmak istemeyecektir yönetim isimli oyuncu getirecektir ya da en azından son güne kadar bunun için çabalayacaklardır