kardes senin sikinne nerden bulabiliirim dosyayı söylsene aradım bulamadım
Printable View
kardes senin sikinne nerden bulabiliirim dosyayı söylsene aradım bulamadım
Multimedia bölümünde olması lazım
adı water2006
kardes sne o kadar paaryı nerden buldun hile yapmıssın bana msn adresini ver konusalım ordan
değer 19 yaşında
sanırım bir arkadaş sormuş water 2006 skin sanırım
sergennn bana msn adresini verde kadrona bakim kimleri aldınnnnn
burda açıkliimde başkalarıda hile yaptın demesin!
kadromda cavenaghi var(50 gol atarsa 99 trilyon vercem dedim ancak sezon sonu satıcam yani bu adam için para harcamadım)
vanden borre var (onun için az bi para harcadım)
başka biriside yok
parayı nerden buldun diceksen elimdeki yabancılardan kurtulmak için hepsini sattım zaten aldığım oyuncularada pek para harcamadım..
ya tommy hoiland ne zaman çıktı oyunda sizde ben bulamadım aramalarımda
ohh beee .:D ben de hızlı hızlı okuduum için adam öldü sandm. pardon:D
bu arada: stephen ademolu, slobodan rajkovic, pedro montenegro, johan iversen, artem fedetskyi, tore reginiussen cok yetenekli ve iyi oyuncular.tavsiye ederim:idea:
Ben şimdi denedim(daha aralık 2005) o şahıs çıktı.Quote:
Originally Posted by Bursaspor
legia varşovada edson diye bir adam var bi bakın allah aşkına. çıkmıyosa polonyodan bütün oyuncuları yükle diyerek yeni oyun açın bi bakın. adamın profili hakikaten süper ya.
o bahsettigi adamlardan ADEMOLU malesef ASY'de TROMSO formasıyla ofsayttan CİMBOMBOM'uza gol atmısdı gene o kara gün gözümde canlandı.Quote:
Originally Posted by ceZa_1905
oyuncu önerme bölümümüzü deneyin bakalım oraya atıyorum bunuda
ewt bende hatırladm:mad: ama olsun adam ii ye benzioQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
deivid...tek kelimeyle muhteşem!!!
size şu üç oyuncuyu birlikte mutlak alın derim
AMLC CSKA MOSCOW DANİEL CARVALHO
AMRC ZENİTH PETERBURG ANDREY ARSHAVİN
FC LİVORNO CRİSTİANO LUCARELLİ
BEN BUNLARI ALDIM CARVALHO ASİST KRALI 18 ASİST VE 8.06 ORTALAMAYLA OYNADI
ARSHAVİN 12 ASİSTLE VE 7.47 İLE OYNADI
LUCARELLİ DE 27 MAÇTA 30 GOL VE 8.11 İLE OYNADI BU ÜÇÜ BERMUDA ŞEYTAN ÜÇGENİ GİBİ
leandro gioda ve pablo vitti.2si de arjantinli ve süper oynuyo gioda (dc) , vitti (fc) oynuo.gioda'yı 50K'ya vitti'yi de 500K'ya alabilirsiniz 2si içinde değer.3. oyuncum da martin ligüera uruguaylı futbolcu (amc) oynuo.oyun açıldıında san luis takımında yaklaşık 2.3m$'a alabilirsiniz ama orta sahanın ofansif anlamda tüm yükünü çeker garanti veririm.
LEANDRO GİODA ve PABLO VİTTİ.2si de arjantinli ve süper oynuyo gioda (dc) , vitti (fc) oynuo.gioda'yı 50K'ya vitti'yi de 500K'ya alabilirsiniz 2si içinde değer.
3. oyuncum da MARTİN LİGÜERA uruguaylı futbolcu (amc) oynuo.oyun açıldıında san luis takımında yaklaşık 2.3m$'a alabilirsiniz ama orta sahanın ofansif anlamda tüm yükünü çeker garanti veririm.
gökhansenolu ve mehmet çogumu alın onlar çok dehşet adamlar
İyi bir defansın solu üstelik yerli Ç.Rizeden aldım harika bir deneyin daha önceden verildimi bilmiyorum :)
http://resimyukle.net/v1/uploads/3837ed957b.jpg
İyi bir defansın solu üstelik yerli Ç.Rizeden aldım harika bir deneyin daha önceden verildimi bilmiyorum :)
http://resimyukle.net/v1/uploads/3837ed957b.jpg
Sasha Iakovenko............ alın ve bir stara erkenden sahip olmanın keyfni yaşayın
dostum bu adama 30 milyon verceğine rodrigo palacio yu alsana misler gibi 20 20 adam en fazla 10 15 e alınır...Quote:
Originally Posted by sergenNn
sebastian pardo yu deneyen varmı varsa yorumyazarmısnız acele
Şiliden pek çok oyuncu denedim ama PARDO'yu denemedim yalnız hakkında olumlu görüşler duydum pek çok yerde. Sana ŞİLİ'den birkaç adam tavsiye edeyim MATİAS FERNANDEZ , JORGE VALDİVİA , FUENZALİDA , WALDO PONCE , CRİSTİAN ALVAREZ ve JEAN BEAUSEJOUR.Quote:
Originally Posted by notformoney
çok saol ama takımı sekillendirdim gibi iki yabancı daha alınca bitcek bunnarda muhtemelen :fabricio dieride kompany yada waldo ponce olacakQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
sattıklarımla 40mn ye yakın bi butçem oldu takım gs
sattıklarım
sabri s.
hasan s.
ümit karan.
volkan a.
altan.
tum yabancılar
fernando cevanaghi süper bi oyuncu manyak goller atıyo bitiricilik oyun esnasında süperr kesinlikle alın
arkafdaslar size onerecegim bir oyuncu
var nijerya milli takım oyuncusu john
abi mikel çok süper bi oyuncu
parası olamayan takımlar için amlc domzale takımına oynuyo hız 19 yas 21 dribling16 crossing 15 adıda juninho 100k fiyat var ama çok çok ii bişey bklemeyim anadolu takımı için ii
Hamad Al-Issa D/WB R 1M euro ya alırsınız harika
http://img176.imageshack.us/img176/9...led14mi.th.jpg,
mukemmel otesii bi forvett bazi ozellikleri dusuk olsadaa gercekten ii performans gosterioo ===>>>Cesar Delgado
Ahmet Ari bende çok kötu yhau en iyi özelligi 11 de. g. antepte oynuyor alıp yedeklerle antremanda geliştirebılırmıyım acaba