Fenerbahçe için önerdiğiniz taktik var mı ? bir türlü taktik uyduramadım şu takıma. :)
Printable View
Fenerbahçe için önerdiğiniz taktik var mı ? bir türlü taktik uyduramadım şu takıma. :)
Geçen sene mr hugh diye bi taktik vardı denemenizi tavsiye ederim
4-4-2 ve Grid taktiğindeki diziliş iyi işliyor. Ben şu ana kadar memnunum, ama daha iyisi elbet vardır.
http://www.fm-base.co.uk/forum/footb...-versions.html
hocam burdakı counter taktıgını tavsiye ederim inanılmaz sonuc veriyor fenerbahce nin oyuncu yapısına en uygun taktik diyebilirim...
Avrupa'da başarı gelmeyince taktiğimde değişiklikler yapmaya karar vermiştim ve taktiğimi 4-3-1-2'ye çevirmiştim. Şahsen bu taktikle Avrupa takımlarını dize getirdim desem yeridir. Alternatif arayan arkadaşlara şiddetle öneririm :)
Cristian Baroni için ofansif orta saha mevkisinde serbest oyuncu rolü verdim. Mevcut profilinin karşılayacağını düşünüyordum ve yanılmadım. Sekiz karşılaşmada üç gol iki asist yapan ve 7.41 ortalama yakalayan Baroni biraz önce iki-üç ay boyunca sakatlandı. Onun yerini doldurmak çok zor Sezer Öztürk ve Emre Belözoğlu'nun çeşitli karşılaşmalarda deneyeceğiz bakalım.
Mehmet Topal için defansın ortasında standart stoper görevi verdim. Kafa vuruşlarında zafiyet yaşayacağını ve olumsuz sonuçlar doğuracağını düşünürken, toplam yedi maçta iki gol bir asist yapan Topal 7.70 ortalama yakaladı. Attığı gollerin kafayla olması ise bana verdiği bir mesajdı adeta.
Son güncellemeden sonra Stoch'u ilk on sekize almıyorum bile. Zihinsel açıdan çok verimsiz bir profili var ve hiç haz etmiyorum öyle oyunculardan. Bu yüzden Caner'i ofansif orta sahanın sağında kanat oyuncusu olarak değerlendirdim. Sekiz maçta bir gol üç asist kaydetti ve 7.45 ortalama yakaladı. Son haftalarda fiziksel olarak düşüş yaşamasına rağmen karar verme yeteneğinin artması inanılmaz güzel.
Size de tavsiye ederim bu tür değişik varyasyonları. Oyuna zevk katıyor, transfer konusunda acele etmeden elde ki oyuncularla bir şeyler yapmak. Şu an kısa listede bir tek Alex var, o da gelmek isterse son yıllarını bizde geçirsin diyorum. :)
Düzenleme: Bu sekiz maçlık periyot içinde iki tane GS derbisi, iki tane Lille karşılaşması gibi ciddi müsabakalar mevcuttur.
christian ı satmak ıstıyorsanız 5.5 mılyon a porto ya kaptırabılıyorsunuz:D
Futbolun tanrısını tanıştırayım size :)
http://b1303.hizliresim.com/17/7/kumnp.jpg
http://d1303.hizliresim.com/17/7/kuncd.jpg
http://d1303.hizliresim.com/17/7/kundt.jpg
http://d1303.hizliresim.com/17/7/kungv.jpg
yuh özellikleri messi den bile iyi:)
Baroni'yi sattığımız zaman kural gereği paranın %33'ü A.Paranaense'ye, %33'ü Flamengo'ya gidiyor. Bu transfer kuralı gerçekte var mı ? 300 bin €'luk adamı 5 milyon €'ya alarak tarihi kazığı zaten yemiştik bir de böyle kuralları koymayız herhalde ?
bildigin hile ya o adam :) ona yakin bir oyuncuda bende cikti ama onun kadar yok henüz..
benim bildigim fener santos ile ilgileniyordu fakat bonservis ücreti yüksekti sonra takima ön libero bulamadiklarindan yaninda cristianida istediler toplam 15 milyon euro felan ödediler ikisine böylece santosun bonservis fiyatina 2 oyuncu birden almis oldular..
o değil de ben sow'un dribblinginin 9 olduğuna hala katılmıyorum. en az 12 olmalı en az...
selçuk şahin 7 top sürüyor sow 9. oyuna nasıl yansıdığı değil puanlamanın niye o kadar az olduğunu anlamıyorum. yoksa adamdan randıman alınıyor.
sow hızıyla çalım atan ayak tekniğinden mahrum bir oyuncu şimdi daha iyi anladım. iyi ki bu site var fm tartışmak benim için 2002 den beri zevk. iyi geceler :)
Ben Sow'un öyle ahım şahım Top Sürdüğüne pek şahit olmadım, Dar mesafedeki belli alanda topu iyi sürükler ve önündeki bir kişiyi ekarte etme yoluna gider. Ancak hem geniş alanda -özellikle kontra pozisyonlarda- topla ilerlerken hem de pozisyonu geliştirme, bitirme aşamasında çok vasat. Oyun görüşü de bu bağlamda kötü. Her şeye rağmen 9 bir rakam ve göze batıyor. 10 veya 11 olsaydı pek tartışılacağını sanmam. Keza top ayağına daha çok geldikçe, Oyun içinde Sow'u daha çok kullandıkça bu özelliklerini çok rahat geliştirebileceğini düşünüyorum.
Ofansif orta saha merkezde serbest oyuncu olarak oynattığım Sezer Öztürk'ten vazgeçemedim. Rotasyon oyuncusu olarak kadroda tutuyordum ama şimdi kesmeye korkuyorum.
2017 de uefayı almayı başardım önüme geleni satıyorum sırf ticaret yüzünden oynuyorum bu oyunu biraz para biriksin şl alıcam
Stsl de rakip yok fatih terim gsyi bırakıp liverpoolun başına geçti geçeli gas bitti diğerleri malum
Hasan Ali saatli bomba gibi, inanılmaz kontrolsüz girişleri sayesinde penaltı yaptırmakta üzerine yok.
hasan ali'yi ilk sezon satmıştım bursa'ya. atila turan en iyi Türkç sol bek.
Bende ilk yılımda ligin en iyi 11'ine seçildi. 7.40 gibi bir ortalamayla oynadı. Avrupada tabiki büyük takımlara karşı zorlanıyor ama genellikle iyi oynuyor. Ben en çok Egemen ve yedek stoperlerimden çektim saçma sapan penaltılar, adam kaçırmalar, saçma pas hataları.
Fenerbahçe'de ilk sezon 5-2-3 oynatacağım.
Yani;
3lü stoper, bekler savunmanın bir adım önünde ofansif olarak. ikili ortasaha, ileride üçlü forvet. Maçına görede forvet hattı iki ismi kanat oyuncusu oluyor.
Fantastik bir şekilde yönetmek istedim.
Henri Bienvenu, Miroslav Stoch, Serkan Kırıntılı gibi isimlere talip çıkmıyor hiç. İkinci sezonun hemen başındayım ve kiralıkta olsa yolları ayırmak istiyorum bu oyuncularla.
Kadro derinliğini sağlamak için Tita, Veysel Sarı ve Onür Kaya ile anlaştım. İsimden uzak, sadece işini yapmaları ve as takımı yedeklemeleri onların en büyük artısı.
Tamamen regen aramasına geçmek çok önemli Fenerbahçe teknik direktörleri için. Mevcut kadro ligi farklı kazanabiliyor, kupada ilerleyebiliyor ve Şampiyonlar Ligi'nde son 16 rahat görüyor. Moussa Sow'un komple forvet olarak efsanevi golleri, Krasic'in kanat oyuncusu olarak mükemmel asistleri, Meireles ve Emre'nin oyunu yönetmesi hoşuma gidiyor.