Muhtemelen dizi ve bileği kırıldı. Çok talihsizdi, büyük geçmiş olsun.
Printable View
Muhtemelen dizi ve bileği kırıldı. Çok talihsizdi, büyük geçmiş olsun.
Benim ayağıma ağrı girdi burada Allah acil şifalar ve sabır versin. Bileğinde kırık varmış.
Bu son ciddi sakatlık olur umarım.
Umut ve Salih nasıl oynuyor?
umut iyi salihde fena degil..
Valla içim gitti o sakatlıkta.Dualarımız Aydın'la.
Salih pek top alamadı ama Umut'u beğendim ben tekniği muazzam iş yapar bu adam bizde.
Offfff çok kötü çok. Çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir.
Umut bana direk olarak Emre Çolak'ı hatırlattı. Emre'den tekniği biraz daha düşük ancak onun kafasını kaldıran, kafası çalışan versiyonu gibi geldi :D Sanırım aradığımız da tam olarak buydu bizim :zuhaha
Aydın'a da büyük geçmiş olsun, umarım tez zamanda iyileşir.
yazık patates tarlası gibi zemin adamın ayağı kayması gerekiyoken zeminden geri sekti sırf bu yüzden kırıldı geçmiş olsun
Aydın'ın pozisyonda bende fena oldum, geçmiş olsun.
Elazığ'da iyi direniyor.
Çok kötü bir sakatlık oldu. İçim acıdı resmen. Bileği nasıl kırıldı yahu ben onu anlayamadım, yalnızca dizi kırıldı gibi duruyordu ama.
Geçmiş olsun Aydın Yılmaz,tez zamanda iyileşir inşallah.
Penaltı Elazığ kullanıcak.
Serdar attı 1-0. İyice kapanırlar gibime geliyor şimdi.
Öne geçtik sonunda, İnşallah böyle kalır.
O nasil kacti Serdar ?
Serdar Gürler kariyerinin en basit golünü kaçırdı sanırım.
O kaçar mı ya..
Serdar naptın ya :(
Aydın Yılmaz'ın sakatlığını gördüm futboldan acayip bir şekilde soğudum psikolojim bozuldu nerdeyse hele Aydın'ın ve yakınlarının psikolojisin şu an düşünemiyorum Allah sabır versin , cidden çok geçmiş olsun.
Oynadığımız futbol kötü Umut'u da pek beğenmedim tekniği var fakat tercihleri Emre Çolak gibi bence yanlış. Salih yerli statüsünde iyi gözüküyor güzel bindiriyor Sabri gibi işte :D
Aydın Yılmaz'a çok büyük geçmiş olsun, bu sezonu kapattı artık. Önümüzdeki sezon başlangıcına yetişir umarım.
Melo kendini yere bırakıp kıvranıyor,yorumsuz bir kişilik+ Burağın da ne yaptığı muamma
Felipe Melo'nun bu halleri ne olacak yahu..?
Burak şimdi Engin gibi yapsa hakemi boğazlasa suçlu mu olacak ?
Lanet olsun ya keşke gruplara kalmasaydık.
Aydın ve Bruma sezonu kapattı.
Burak şimdi burdan x maç ceza alır.Zart zurt pff bakalım daha neler görücez.
Burak niye kırmızı kart gördü kaçırdım o görüntüyü?
Hahahahahaha :n:
Hakeme gel :n: Tebrikler Elazığspor'a,bizden daha iyi oynadılar,hak ettiler maçı.Performansa yorum yapmıyorum.Burak'ın agresifliğine de bir şey demiyorum hepsini Aydın'ın sakatlığına bağlıyorum.Ben burada evimde iştahtan kesildim o adamlar orada maç oynuyor,en yakınlarına böyle kötü bir şey olmuşken yorum yapmıyorum yapsam ne olur ki zaten.
Melo'nun dirtiness tavan yaptı.
Kaçırman mümkün değil, çünkü öyle bir görüntü olmadı :D
Hakem raporu açıklık getirir konuya, kimse birşey anlamadı çünkü.
O değil de, gs bu maçı niye ciddiye aldı. Yenilse ne olacaktı ki. Sneijder falan sakatlansa nasıl hesap verecekti mancini. O zeminde futbol mu oynanır.
Yalnız Burak'ın olayını kimse anlamadı cidden. Çok merak ettim doğrusu niye kırmızı kart gördü.