Tebrikler Aslanlar... Bu takım inandıktan sonra daha büyük zaferler de elde eder. Juventus'u kupa 1'in dışına itmek çok keyifli oldu. 2. turda Bayern Münih dışında her takım gelebilir. Çıkar topumuzu oynarız. Hayırlısı olsun
Printable View
Tebrikler Aslanlar... Bu takım inandıktan sonra daha büyük zaferler de elde eder. Juventus'u kupa 1'in dışına itmek çok keyifli oldu. 2. turda Bayern Münih dışında her takım gelebilir. Çıkar topumuzu oynarız. Hayırlısı olsun
Muslera burada bıraksın futbolu yahu bulamayız onun gibisini bugün ne kadar kalite kaleci olduğunu gösterdi zaten.Bu arada Allah nazarlardan saklasın 2 maçtır gol yemiyoruz büyük iş çıkarttık Gençler'den de yemedik mi tutulmayız. :p
Geçen Sezon Sneijder Gelmeden Önce Orta Saha'da Sıkıntı Yaşıyorduk Ancak Bir Şekilde Bunu Çözüyorduk 1-0 2-0 Skorlarla Ama Rakiplerle Sürekli Pozisyon Kurtarma Yarışına Giriyorduk. Sneijder'in Gelişinde Herkes Çok Sevindi Ama Biraz Şaşırmış Hatta Garipsenmişti "Bu Adam Nasıl İş Yapacak" Diye O Zamanlarda Düşüncem Şöyleydi. " Sneijder Bize Kat be Kat Güç Verecek" Diyordum. Yaklaşık 9 Ay Sıkıntı Yaşadı. Pas Atıyordu Ama Pasları İsabetli Olmuyordu. Forvetlerle Bağlantı Kuramıyordu. Bunun Sıkıntısını Yaşıyordu Tahminimce. Tabi O Sırada Hoca Değişti Fatih Hoca Gitti Mancini Geldi. Ancak Ben Sneijder'in Ne Yalan Söyleyeyim Mancini'de Kendini Bulacağınıda Tahmin Etmiştim. Nitekim Aslında Buldu Ama Şansız Bir Sakatlık Dönemi Geçirdi. Şimdi İse Dönüşü Gerçekten Muhteşem Oldu. Arkasını'da Getireceğini Az Buçuk Tahmin Ediyorum Şimdi. Tabi Herhangi Bir Ağır Sakatlık Çıkmaz İse....
Gerçekten BÜYÜK TAKIM Gibi Oynadık. Bahanelere Sığınmadık. Çünkü Bu Sahayı Biliyorduk (ÖRN:Cluj Maçı). Herkes 60 Dakika Canla Başla Mücadele Etti. Drogba Yine Asist Yaptı. Böyle Devam Etmesini Diliyorum.
Kura'da Beklentim MANCHESTER UNİTED.
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...05971541_n.jpg
GMT ingiltere saatine denk geliyor bildigim.
Fazla tesaduf bunlar :)
Bizde Interle 28 sene sonra mac yapmistik, yine 1-0 kazandik. Golude 28 numarali Celu atmisti :confused:
drogba 11 değilde 9 numara olsaydı tam oluyodu :D
ekleme :
resmi yenilemişler
https://pbs.twimg.com/media/BbSqbtgCQAESjHx.jpg
12.12.2012 de ikinci yarinin 12. dakikasinda, 12 numarali giovinco 12. golunu atmisti birde :)
Bir Fenerbahcelinin gözünden Gs-Juve maçı.
Yazan Yiğit Yılmaz.
kaynakQuote:
Ülke puanı, ülke başarısı, Türk bayrağı gibi konulara girmiyorum. Galatasaray'ın Avrupa'da oynadığı maçlarda doğal olarak rakiplerini destekliyorum. Eğer futboldan zevk alıyorsak, eğer futbolu bir oyun olarak görüyorsak onlar da bizim maçlarda rakipleri desteklesin. Bu çok doğal.
Fotoğrafı bile zor seçtim, en Galatasaray ile alakasız fotoğraf bu. Başlık kolay, skoru yaz geç. Ama o başlık bile beni üzmeye yetiyor. Galatasaray Juventus maçı öncesinde Juventus’un bu maçı alacağını söylesem de işin taktiğine, ilk maç oynanan oyuna, Galatasaray’ın bu tarz maçlarda sahaya koyduğu oyuna baktığımda Juventus’u şanslı görmüyordum. Galatasaray yenilmez ancak turu Juventus geçer diyordum. Gollü beraberlik maçla ilgili tek beklentimdi.
İlk gece maç başladığında bunu gördük. Galatasaray net şekilde daha iyi oynarken müthiş bir kar başladı. Daha sonra hakemin bir an kimsenin ne yaptığını anlamadan verdiği ‘’Erteleme’’ kararı derken biz iyice makara yapıyor, Galatasaray’ın tur atlayacağı ihtimalini kafalardan siliyorduk.
Bir gün sonra yine ‘’Galatasaray’ın tur atlaması stresi’’. Galatasaray Avrupa Kupası maçına çıkıyor ancak ben de heyecan yapıyordum. Belki de Avrupa’nın Fenerbahçe için daha önemli olduğunu düşünen benim için böyle. Galatasaray’ın geçen yıl yakaladığı Avrupa başarısından sonra bu sene de aynı seviyeye gelmesi beni üzecekti.
Mücadele bir gün sonra berbat zeminde kaldığı yerden başlıyordu. İş yerinde sessiz bir şekilde maçı izliyor. Her geçen saniye 0-0'a kilitlense gibi gözükse de yine de içimde kötü bir his vardı. Sırf Ercan Taner’in maç sonunda ‘’Zor oldu ama oldu’’ diyeceğini tahmin ettiğim için, sırf Galatasaray taraftarlarının iki gün üst üste cefa çektiği için bir hediye alacaklarını düşündüğüm için, sırf Kutay’ın maça gittiği için bile o golün geleceğini biliyordum. Geldi de. Sneijder Buffon’u avladı ve Galatasaray’ı Avrupa’nın en iyi 16 takımı arasına yazdırdı.
Avrupa’nın en iyi 16 takımı arasında Galatasaray, Avrupa’da üst üste gruplardan çıkan Galatasaray… Bu cümleler beni üzüyordu. Ezeli rakibimin Avrupa kupası oynuyor olması beni ne kadar üzüyorsa, tur atlaması iki katı üzdü. Bizim avrupa'dan men ediliğimiz yıl ezeli rakibimizin oralarda olması hoş değildi.
Galatasaray’lı taraftarlar, milyonlar çocuklarına anlatacak hikaye bulmuşken, biz Fenerbahçe taraftarları ya da Galatasaray’ı sevmeyen, tabii bunu sadece sahada kazan-kaybet olayına indirgeyen taraftarları üzülüyordu.
Galatasaray’lılar bir üst tura çıkmanın tadını çıkarırken, bizler Juventus maçı yüzünden kötü bir gün geçiriyorduk, üzülüyorduk.
Buradan Juventus camiasına ve Conte’ye selamlarımı yolluyorum. Bir de başbakan Pirlo var. Başbakan değil, muhtar Pirlo.
juvenin atak yaptigi yarisahanin bozuk olmasi konusunda adamlar hakli.
hep onlar mi cakallik yapacaklar, bir sefer de bizimkiler yapsin :zuhaha
yalniz sahanin o kismi gercekten de tarlaya dondu, daha da adam olmaz orasi :D
http://tr.eurosport.com/futbol/sampi...47/story.shtml
Bu benimde dikkatimi çekmişti.i. Eğer cidden bunu düşünerek yaptılarsa helal olsun :D
Hahahah sağ üstte Furbizia Turca yazıyor :D
"Türk çakallığı" demek ahah iyi güldüm :D
Yalnız Cluj maçında olan bize olmuştu. :D Biz yine de 1-1'i bulmuştuk her koşulda gol atıcaksın kardeşim ben anlamam. :p
juve maçın iptali için dilekçe vermiş diyorlar
Ehühe ne ağladılar ya yok böyle bir komedi.Onların temiz olan sağ kanatı bizim hiçbir işimize yaramadı.Hatta 2-3 kere top kaybettiği Eboue hızını ayarlayamadığından.Juventus gerçekten bunu yapacaksa rezilliğin daniskası.Fakat adamlar şike konusunda uzman olunca mevzuyu çakmışta olabilirler direk :zuhaha
Uefa delegasyonu o saha şartlarını görüp maç oynanacak diye karar verdi mi ?
Verdi.
Bitti.
Ama tabi UEFA'ya bir Türk takımı aleyhinde arguman geliyorsa o zaman insan olabileceklerden çekiniyor.
Adamlar kötü de oynamadı topları takır takır attılar golde kaçırdılar neyin kafası bu. :D Atsalar bunların hiç birini konuşmazlardı. :)
Eboue'nin 2-3 kere süremediği pozisyonlar var hatırladığım kadarıyla, yenilince bu duruma düşecek takım mıydın be Juve ?
Bu maçla ilgili okuduğum en güzel yazı;
http://targetstriker.blogspot.com/20...-juventus.html
Golü koklamış ve istemiş resmen.Helal olsun :)
Buraya yazdım mı bilmiyorum ama gol anı benim resmen içime doğdu. İlk defa böyle bir şey hissettim. Dejavu gibi bişeydi. Top ortasahadayken ellerimi kafamın üstüne koydum ve "Allah'ım gol geliyor, gol geliyor" dedim. Çok ilginç bi ruh haliydi. Anlatamıyorum şuan o hissi. Durdum ve topun ağlara gitmesini bekledim resmen :)
Maçı internetten seyrettim.İnternetteki yayına göre golden 2-3 dakika önce dışarıdan böyle goool tarzı bir bağrışma sesi geldi ama tam bir şeye benzetemedim.Neyse pozisyonları buna göre seyretmeye başladım,aha gol mü değil mi derken baktım gol olmuyor,herhalde başka bir şeye bağrıştı elemanlar derken gol oldu.:D Baya şaşırdım tabii böyle olunca.:) Senin bu mesajı görünce o geldi aklıma.