Son Dakika..
Eskişehirspor yönetiminin son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle teknik direktör Mert Çeken'in görevine son verebileceği öğrenildi.Mert Çeken'in birkaç gün içinde bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.
Printable View
Son Dakika..
Eskişehirspor yönetiminin son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle teknik direktör Mert Çeken'in görevine son verebileceği öğrenildi.Mert Çeken'in birkaç gün içinde bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.
kendileri kaybeder dimi Mert.....?__?_?_?
Eğer öyle bir şey yaparlarsa çok saçma olur.
Es-Es kendine gel..Bırak cekochan ya,sen de git G.Saray'a , F.Bahçe'ye , Beşiktaş'a..Seni istemeyeni sen de isteme ;)
Kendin istifa et.
İstifa etme takım değiştir :)
İstifa etmek oyunu kapatmak mı?
yok Yönettiğin takımı bırakmak demek......
Transfere ek bütçe iste vermezler büyük ihtimal sende ültimatom gönder.
FLAŞ HABER!
http://img527.imageshack.us/img527/3950/ads305zlg6.jpg
Eskişehirspor teknik direktörü Mert Çeken az önce düzenlediği basın toplantıs ile görevini bıraktığını açıkladı.Çevresinden aldığı baskılar nedeni ile görevi kaldıramadığını söyleyen Mert Çeken şu açıklamalarda bulundu:
"Görev yapmış olduğum 3,5 sene boyunca iyi ve kötü anılarım oldu burada.Bu büyük camiada kimseye kırgın değilim.Artık bu yükü kaldıramayacak konuma geldiğim için bırakıyorum.Bir menejer bazen en iyi konuma geldiyse bırakması,en iyi yerde bırakması onun hakkıdır.Benden sonra gelecek hocaya çok iyi bir takım bırakıyorum.Bu camia ileride Avrupa'da çok iyi günler yaşayacak.Benim kalbim ise daima Eskişehirspor için çarpacaktır.
Basın toplantısından sonra sokağa dökülen Eskişehirliler,Mert Çeken lehine tezahuratta bulundu.Ana meydanda yüzbinler toplandı.
http://img502.imageshack.us/img502/4355/62277832dr2.jpg
Mert Çeken kendisine yapılan yoğun sevgi gösterilerine rağmen görevine geri dönmeyeceğini araştırdı.
Eskişehir'de bazı yerel basın organları şimdiden Mert Çeken'in görevinden ayrılması ile ilgili çeşitli spekülasyonlar ortaya atatken,ortaya çıkan en güçlü teori Mert Çeken'in Başkan'la tartıştığı bu yüzden görevinden ayrıldığı belirtiliyor.İşte o tartışma
*************************************************Quote:
Başkan::Merhaba Mert otur şöyle..
Mert Çeken::Buyrun başkanım
Başkan::Takım son haftalarda acaip formsuz.Ve ben bundan hiç hoşnut değilim Mert.Böyle giderse senin 2011 yılına kadar olan sözleşmeni feshedip seni görevinden almayı planlıyorum.
Mert Çeken::Başkanım siz beni ne ile tehdit ettiğinizin farkında değilsinizdir herhalde?Şu takıma 3,5 senede kattıklarıma bi bakın!2.Ligde küme düşmemeye oynayan bir takımı aldım Süper Lige çıkarttım.Türkiye Kupasında final oynattıktan sonra UEFA Kupasında çeyrek final oynattım.
Başkan::Düzgün konuş terbiyeni takın!Seni kovuyorum!
Mert Çeken::Siz beni kovamazsınız!Ben istifa ediyorum.
Evet arkadaşlar.Size 3,5 senelik bir kariyer anlattım bugüne kadar.Bu kariyeri yazarken ki amacım sizleri okurken eğlendirmek,eğlenirken FM'ye sevgi ile bağlanmanızı sağlamak,içinizde FM oynama isteği uyandırmaktı.Aslında 1-2 sezon daha devam edecektim ama tadında bırakmaya karar verdim.Kariyer hikayeleri bölümüne ortak kariyerim haricinde kısa bir ara veriyorum.Çok yakında yeni bir kariyerle karşınızda olabilirim tabiki.Ama şu an değil.Önce biraz ortalık durulsun da.Yeni kariyerimi Elhadji Maxi Update ile yine bir Türk Telekom Lig A takımı ile yapmayı planlıyorum.Takım önerileriniz beni sevindirecektir.Şimdilik görüşmek üzere.(q)
Bravo Bravo En BÜYÜK MENAJER BİZİM MENAJER. bu arada o "taraftarız biz çekeriz cefa mert çeken bizi bırakma" bu sözü biz okulumuzdan ayrılan müdür için yazmıştık :) "ÖĞRENCİYİZ BİZ ÇEKERİZ CEFA AHMET HOCA BİZİ BIRAKMA" :D Yeni takım olarak Gebzespor'u tavsiye ederim ilk başta bütçesi güzel bir forvet olarak Serkan Gedik ve ya Tevfik Köse sen seç :D onları alabilirsin sonra bir Sağ kanat alman gerekecektir... ucuza iyi adamlar var bir de takımdan ayrılmış olan Y. Ecevit ve Hakan var onları takıma geri çağır bir dfe gidenlere bak orada giden iyi bir golcü var. UZUN OLDU BİRAZ AMA :D
way be Mert'e bak çekmiş resti..Bravo......
Mert yapma bunu Eskişehirli'lere. Takımına geri dön.
çok başarılı bi kariyer oldu tebrikler mert dediğin gibi tadında bırakmakta fayda var
Başka takıma git bence..Bırakma bu kariyeri..İnşallah sadece Türkiye Ligi'ni açmamışsındır.
Bence de bırakma kariyerini.Başka takımdan devam et.Eminim başarıya ulaşacaksın ;)
Dediğim gibi arkadaşlar.Ortalık biraz durulduktan sonra Türkiye ligleri gerçekçi hale getiren Elhadji Maxi Update ile yeni bir kariyere başlayacağım.Türk Telekom Lig A'da takım önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.Zaten bu oyunu bırakmamın başlı sebeplerinden birisi oyunun 7.0.0 versiyonu üzerine olmasıydı.
Bence Orduyu Kur
Yaz aylarında yapacağım yeni kariyerim Elhadji Maxi Update yaması ile olacaktır.Takım önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim
GençlerBirliği Oftaş yada KasıMpaşa........
Pazarspor...
Kasımpaşa çok iyi olur bence :) ..
Önerileriniz için sağolun.Hepsi dikkate alınacaktır.:)
İstanbul B.Ş.B'ni al derim :)
Pazarspor'da ısrarlıyım :)
ama lig A'dan alıcakmış...PazarSpor diyosun.........
Lig A,Lig B farketmez.Siz yeterki önerin.Ben hepsini dikkate alıyorum.:)
Mert bunları da dikkate al Altay veya Karşıyaka
Fatih Karagümrük,Pazarspor,Kahramanmaraşspor'dan birini al bence..
dediğimki gibi GEBZE :)