Haydi Liverpool bir kez daha kazan. Bu yolda yalnız değilsin.
Printable View
Haydi Liverpool bir kez daha kazan. Bu yolda yalnız değilsin.
hiç heveslenmeyin milan affetmez bu sefer
Gönlüm bu kez Milan'ın kazanmasından yana...İstanbul 2005'de yaşadıkları deyim yerindeyse tam bir ' Felaket ' idi.Ve de bu onları gönüllerde Favori yapıyor...Fakat, Böyle bir maçın favorisi olabilir mi ? ;)
bizi elemelerine rağmen milan ın kazanmasını çok istiyorum.çünkü 2005 yılındaki finalden sonra milan için çok üzülmüştüm.liverpool zaten bizim ezeli rakibimiz.ama iyi olan kazansın diyelim
Kaka' nın olduğu takımı sonuna kadar desteklerim... İnş... AC MilaN kazanır ŞL yi...
Bu maçı tarafsız gözle izleyeceğim.Umarım güzel bir maçla bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni noktalarız.Her iki takıma da başarılar diliyorum.
Kutlamalar şimdiden başladı
Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'un Milan'la oynayacağı karşılaşma için Atina'ya gelen Liverpool taraftarları, Şampiyonlar Ligi kupasını müzelerine götürecekleri inancıyla kutlamalara erken başladı.
Atina'da Liverpool ile Milan arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesi kentte çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Sindagma Meydanı'na akın eden Liverpool taraftarları, kutlamalara erken başladı.
Bol bol içki tüketen İngiliz taraftarlar, marşlar söyleyerek Atina merkezinde eğlendiler.
Liverpool taraftarları, Avrupa Şampiyonlar Ligi finalinde Milan'ı yenerek, Şampiyonlar Ligi kupasını müzelerine götüreceklerini
ya Milan ya da Milan
forza Mİlan
Beyler Hakan sukur Karizma yapti:D
Crouch liverpool lu kurtaracak
HAKAN ne hava atti ama
Ne yaptı? Görmedim.
Kuyt attı... Daha uzatmayla 5-6 dk... bakalım neler olucak...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2007 ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU AC MilaN...
Milan şampiyon...
Arkadaslar Kral ne yapti ? :)
Tebrikler Milan
Dün akşam Atina da oynanan şampiyonlar ligi final karşılaşması milan ın üstünlüğüyle sona erdi
maça her iki tarafta kontrollü başladı ve ilk 15 dakikada birkaç cılız atak dışında kayda değer bişey olmazken,kaka ve gerrard gibi yıldızların etkisiz oluşu maçın sıkıcı geçmesinin nedeniydi.45. dakikada gereksiz bir faul yapan liverpool faturasını ağır ödedi.pirlo nun kullandığı serbest vuruşta inzaghi ye çarpan top,reina yı kontrpiyede bıraktı ve milan bu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
http://i13.tinypic.com/642gxs1.jpg
ikinci yarıda savunmaya önem veren milan karşısında liverpool ataklar bulmaya başladı ve en önemli atağını 55. dakikada gerrard ile buldu ama gerrard maçtaki performansı gibi kötü bir vuruş yaptı ve dida çıkardı.
82. dakikada ise kaka nın akıl dolu ara pasıyla buluşan inzaghi kendisinin ve takımının ikinci golünü attı ve taraftarlarını büyük bir sevince boğdu.87.dakikada ise kuyt farkı bire indirdi ve bu gol akıllara 2005 finalini getirdi.ama tarih tekerrür etmedi ve maç 2-1 sona erdi.böylece milan 2 yıl öncesinin rövanşını almış oldu.
http://i9.tinypic.com/6b1xrpu.jpg
http://i19.tinypic.com/6fpds79.jpg
38 yaşındaki maldini bu kupayla 5. avrupa kupasını kazanmış oldu ve adını efsaneler arasına yazdırdı.
http://i12.tinypic.com/62olths.jpg
ayrıca maç sonrası milanlılar çılgınca sevinirken,liverpool tribünleri takımını bağrına bastı ve oyuncularını alkışladı.
tebrikler milan
Maç zevksizdi ama Milan iyi oynadı ve maçı aldı..
evet serhat ulueren maç büyük bi zevke sahne oldu falan dedi ama çok zevksiz bi maçtı harbiden
Milan'ı tebrik ediyorum.2005 yılının intikamını aldılar.
Maç kötüydü. Zevksizdi. Mialn'ı tutuyordum. Ve öyle oldu.
İşte bu beeeeee!!!!
Hesap görüldü. :D
Bursa'dan Dolmabahçe'ye ve Milano'dan Liverpool'a selamlar. :D
98 ton bira kutusu!
Liverpool ve AC Milan arasında oynanan Şampiyonlar Ligi final maçının ardından, temizlik görevlilerinin Atina sokaklarından yaklaşık 98 ton bira kutusu topladıkları bildirildi. Atinalı bir belediye yetkilisi, AC Milan'ın Liverpool'u 2-1 yenerek Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olduğu final maçının ardından, Flash Radyo İstasyonu'na yaptığı açıklamada, Atina sokaklarından temizlik görevlilerinin 7 kamyon bira kutusu topladıklarını duyurdu. Yetkili, bunun 98 tona denk geldiğini de ifade ederek, "Her kamyon 14 ton ediyor. Final maçından sonra sokakları sabunlu suyla yıkamak zorunda kaldık" dedi.
Çoğunluğu Liverpoollu olan binlerce taraftar, biletsiz olmalarına karşın Atina'ya gelmişlerdi. Taraftarlar stadyuma giremedikleri için Atina'nın büyük meydanlarında toplanmış ve dev ekranlardan final maçını takip etmişlerdi. Atina'nın genel anlamda, Şampiyonlar Ligi finalinde başarılı bir sınav verdiği ifade ediliyor. Şehirde, holiganizm anlamında ciddi bir sorun yaşanmazken, yalnızca karaborsa ve sahte bilet satıcılarının Yunan polisini zorladığı belirtiliyor.
24.05.2007
Kaynak : İHA
Konu güncelliğini kaybettiği için indiriyorum
Tebrikler Milan..