goren hıle var sanır sen gıt manu ya fark at :) tebrıkler cok guzel bı mac olmus
Printable View
goren hıle var sanır sen gıt manu ya fark at :) tebrıkler cok guzel bı mac olmus
Moore gerçekten süper. Hızı ile olayı bitiriyor. Bu sene patladı, İngiltere milli takımının as forveti oldu, değeri 20 milyon avroya vurdu.
ben hemen alayim o zaman 8m euro teklifi mi kabul ettiler. ama o kadar param yok.
Tebrıkler devamını dılıyorum..
Premiership 32. Hafta
Wigan:2-2: Aston Villa
http://img381.imageshack.us/img381/1968/57359936yg8.jpg
Güzel gecede galip yok!
İki ekibin de başabaş futbol sergilediği mücadelede Aston Villa bastısa da galibiyeti yakalyamadı. Bordo mavili ekibin golleri Bianchi ve Cisse’den geldi. Aston Villa bu maçla puanını 70’e çıkardı.
Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta: Çeyrek Final : Aston Villa-Manchester United
Kırmızı şeytanlar intikam ve tur için avantajlı bir skor için sahaya çıkacaklar. Aydoğan’ın öğrencileri de yarı finale çıkmak için avantajlı bir skor arayacaklar. Bakalım bu maçtan karlı çıkan taraf kim olacak?
Sampiyonluga az kalmis
Insallah mutlu sona ulasirsin
Forumda okumaktan en zevk aldigim kariyer bu. Insallah böyle devam eder ve diger kariyerler gibi 2-3 sezonda bitmez
abi sana şampiyonlar ligi yakışır devam et çok güzel gidiyorsun
Abi tek kelimeyle harikasın basarılar
Şampiyonlar Ligi Yarı Final İlk Maçı
Aston Villa:4-1:Manchester United
http://img381.imageshack.us/img381/7222/99458444ah1.jpg
Villans biçti, ezdi, geçti
Müthiş gecede Şeytanlar sahadan yine boyunları bükük ayrıldılar.
Dakikalar 13’ü gösterdiğinde Garay savunmanın arkasına uzun bir pas gönderdi. Van der Sar’ın çıktığını gören Moore akıl dolu bir aşırtma ile topu ağlara yolladı: 1-0
Golden 2. dakika sonar Ruz sağdan taç kullandı. Topu alan Diarra yerden Moore’a gönderdi. Moore Van der Sar’ın sağından topu ağlarla buluşturdu: 2-0
21. dakikada sağdan Ronaldo’nun ortasında Klose kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 2-1
Golden hemen 3 dakika sonra altın kafa sahnedeydi. Leyrielton’un süper ortasında topu klas bir vuruşla ağlara gönderdi: 3-1
İkinci yarıda da Villans baskısını sürdürdü. 82. dakikada gecenin yıldızı Moore Bianchi’nin pasında topu kalecinin solundan ağlara gönderdi: 4-1
Mça bu skorla bittiğinde United’lı futbolcular şaşkın, Aydoğan’ın öğrencileri ise gururluydu. İkinci maç bir hafta sonra oynanacak.
Oooo muhtesem abi
Arkadaşlar son maçın resmi çıkmış mı? Imageschack'ten upload ettim de.
E tamam iste ilk sezon degil yani onu demek istedim:icon_wink:
Ilhan abi ManU senden cok cekcek gibi ya nedir bu?:D Moore herkezi MosMoore edio zaten Bianchi'nin kafasi altin... Kuyumcuya satsak onu:D Bu gidisle Aston Villa hem ligde hem CL'de sampiyon olur
ManU macini kastediyorsan cikmis
Bu taktiğin İtalyan takımlarına karşı nasıl işlediğini çok merak ediyorum. Bu taktikle 3-4 takım çalıştırdım ama hiçbiri ama hiçbiriyle İtalyan takımlarıyla oynamadım. Yani acaba Cl'de İtalyanlarla karşılaşırsan nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum.
Evet resim çıkıyor. Bu arada puan kaybetmişsin ligde chelsea ne yaptı puan farkı 2 yemi indi ? Ayrıca lig maçlarından sonra chelseanın maçınıda skor olarak eklersen puan farkını bilmemiz açısından daha iyi olur, başarılar.
Premiership’te haftanın mücadelesi: Aston Villa – Chelsea
70 puanlı Aston Villa ve 68 puanlı Chelsea bu hafta çok önemli bir mücadele verecek. Aydoğan’ın Moore’u bu maçta yedek soyundurup Şampiyonlar Ligi mücadelesine saklaması bekleniyor. Chelsea’nin şampiyonluk mücadelesininde öne geçmesi için bu maçı kazanması şart. Bakalım müthiş maçın galibi kim olacak?
Ooo gerçekten heyecanlı bir maç. Ancak bence Moore ilk 11'de başlamalı. Zaten CL'de 4-1 gibi bir üstünlüğün var. Tur garanti gibi. Ancak bu maçın telafisi yok. Moore mutlaka oynamalı.
Abİ Moore Oynat Premier Lİge Bu Kadar YaklaŞtinkİ BÜyÜk Rİsk Aliyorsun
Valla sampiyonluk yolunda onemli bi mac Sosa'yi mi koyacaksin Moore'un yerine? Bu maci kazanman sart Moore'un yerine forvetlerin var zaten yedek kalsa da sorun olmaz diye dusunuyorum ama kimin oynayacagini merak ediyorum. Umarim kazanirsin ve puani farkini acarsin! Basarilar
Moore oynamayacak çünkü kondüsyonu çok düşük. Ayrıca Cisse de süper bir forvet. Maç birazdan geliyor.
Aslında beraberlik bile yeter.
Abi O Zaman Cİsse Oynasin Abİ Moorenİn Kondİsyon Nasil DÜŞÜk Adam Manu MaÇinda Şov Yapti
Yenirsin chelsea. Bianchi firtina gibi eser
Aydoğan için büyük gün!
http://img364.imageshack.us/img364/6...a100mamku1.jpg
Yaklaşık 1.5 yıl önce bordo mavililerin başına geçen profesör Aydoğan bugün 100. maçına çıkacak. Aydoğan için bugünün anlamı büyük. Bakalım takımı hocasına bugün bir galibiyet hediye edebilecekler mi?
Aydoğan'ın maçtan önce basın mensuplarına yaptığı açıklama:
http://img266.imageshack.us/img266/5...yorumumlw5.jpg
Haydİ 100. MaÇin Şerefİne Abİ Şov Yap TrİbÜnlerİ Mest Et