2 takımıda günahım kadar sevmem ama Barcelona'nın böyle kazanması onlara olan nefretimi 2 kat daha arttırdı...Bu yüzden finalde Ronaldo'nun takımını destekleyeceğim...
Printable View
2 takımıda günahım kadar sevmem ama Barcelona'nın böyle kazanması onlara olan nefretimi 2 kat daha arttırdı...Bu yüzden finalde Ronaldo'nun takımını destekleyeceğim...
Pozitif futbol oynayan takım kazandı harika da oldu.%30 a %70 topla oynama oranı olan bir maçta Chelsea'nin tur atlaması büyük talihsizlik olurdu. İniesta'nın golünden sonra F.Bahçe gol atmış kadar sevindim valla :n:
Bu akşam kim kazanırsa kazansın sevinicem.Müthiş bir maç olucaktır.ManU kazanıcak gibi geliyo bana ama Barcelona alıcaktır maçı.Geceyi iple çekiyorum.
İlk yarı 0 ikinci yarı 2 oynadım iddaa da. Güldür yüzümüzü ManU.. :) C. Ronaldo'nun gecesi olacak. ManU tarihe geçecek.
Hadi Barca tek bir kupa daha (: D.Alves , Abidal , İniesta ve Henry eksiklikleri can sıkıcı İniesta ve Henry oynayabilirde diyorlar ama ne kadar verimli olurlar tartışılır.Ama Barca yinede Barcadır . Barca nın kazanması dileğiyle .
Barça Alır Bence.
Yarı final chelsea-Barça maçı hala akıllarda İniestanın golü 90+ larda son saniyelerde yerimden fırlamıştım :D harikaydı..nefes kesmişti hele golden sonra Guardiolanın gol sevinci mükkemmeldi ya :D
Bu akşamda çok kaliteli bir maç izleyeceğimizden şüphem yok Barcelonanın kazanmasını istiyorum kalbimle bu sene kupaları hak ettiler çok iyi oynuyorlar pozitif futbol Daniel alvesin olmaması barca yı biraz zora sokabilir ama onun yerine Carlos Puyol oyniyacak sanırım..
Bu maçı belkide barcelona cephesinde en iyi şekilde yaşayabilecek takımın abiliğini yapabilecek örnek bir kaptan..
Barcelona-ManU Forever !
Ferguson Barca'nın eksiklerini iyi değerlendirir, tecrübesini konuşturur.
Başından beri Bu kupayı en çok hakkeden takım Barcelona. Bu maçta Belki dünyanın en iyi orta sahasına sayip Barcelonada İniesta'nın olmaması Üstüne Geride Dani Alves ve Abidal eksikligi Barcelona icin Büyük bir kayıp. Gönlüm Barçadan Yana Ama Manchester Alır diyorum.
Manchester United korkulacak bir takım. O yüzden sonucu kestirmek imkansız. Ama berabere bitse penaltılara uzasa fena olmaz :)
İŞTE İLK 11'LER...
BARCELONA
Victor Valdes
Busquets
Puyol
Pique
Sylvinho
Yaya Toure
Xavi
Iniesta
Messi
Henry
Eto'o
MANCHESTER UNITED
Van der Sar
O'Shea
Ferdinand
Vidic
Evra
Anderson
Carrick
Park
Giggs
Ronaldo
Rooney
Gönlüm Barça, aklım Manu diyor. Ronaldo'nun ise pek birşey yapcağını sanmıyorum.
Saldır Barca, Yürüyedur Messi. Barçalayın.
Maçı star şifresiz veriyor değil mi ?
Gooool Eto'o..CR kaçırdı 2 kere.Eto'o bir geldi attı.
Barça 1-0 :D Oyunu Man.U Oynadı Barça Attı :D
Barça'm benim ya... :D Barça maçı 3-0 veya 3-1 alır. =)
Barça cok rahat oynuyor ama hala çok iyi değiller manu ise rezalet. orta saha da baglayıcı amc-mc tarzı bir adam oyuna girmeli ki bu adam scholes
Biz oynarken adamlar attı, herşey alt üst oldu. Kontrol tamamen Barcada. Beklediğim kadar zevkli geçmiyor maç. İkinci yarı daha iyi olur umarım.
Ronaldo sanırsam tek forvet oynuyor , kanatlarda kullabilirdi daha etkili olurdu , genelde Ronaldo takım öndeyse kontra için tek forvet oynuyordu ama bu maçta tek forvet cıktı Sir'ün bir bildigi vardır :)
Oyun anlayışı ilginç gerçekten. Devre arası değişiklikler olur herhalde, bu böyle gitmez çünkü.
Görkemli bir final açılışı oldu . Barcelona gol attıktan sonra kendine geldi . Golden sonra ManUtd sadece seyirci pozisyonunda Umarım böyle de devam eder Barca bu kupayı da alacaktır ...
Maç çok zevksiz vallahi uykumu getirdi, bu mesajdan sonra yatacağım zaten.
Kazanan 110Milyon Euro mu alacak benmi yanlış duydum :D ?
Messi 2'ledi..Dediğimiz Gibi Barça Rahat Bir Galibiyet Alıyor...
Messi Messi Messi :D Hakan Şükür müsün be, o nasıl kafa vuruşu. Barçalar demiştik :)
Gitti kupa, yazık oldu.
Çok güzel atı Messi vallaha bravo.Ayrıca Ronaldo resmen boş kaleye atamadı :n:
Kupa Barça'nın Artık...90 Dakkada İşi Bitireceklerini Biliyordum.Bu Barcelona Oynadığı Zaman Durduracak Takım Yok...Hakettiler , İyi Oynadılar ve Aldılar...