Ersun Yanal geleceğine Büyük Kaptan devam etsin. Böyle bir saçmalık yapmaz herhalde yönetim, hem Ersun Yanal taraftarlarca sevilmeyen bir isim.
Printable View
Ersun Yanal geleceğine Büyük Kaptan devam etsin. Böyle bir saçmalık yapmaz herhalde yönetim, hem Ersun Yanal taraftarlarca sevilmeyen bir isim.
Ersun Yanal bu takmı anca fm'de yönetir :)
SON DAKİKA: G.Saray, Adriaanse'yle anlaştı
Hollanda televizyonu RTL-7, Galatasaray'ın Co Adriaanse'yle anlaştığını açıkladı.
01.Haz.2009 23:21:07
Ayrıntılar az sonra Goal.com'da...
Umarım doğrudur. Hollanda basınında son dakika haberleri gecmeye başlamış.
Hollandalı teknik adamlara güveniyorum , umarım dogrudur :)
Haberleri ilk ben verdim:)
Co Adriaanse'yi almış Gs.
Adriaanse ile anlaştık!
Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasarayımızın Co Adriaanse ile anlaşma sağladığı iddia edildi.
Hollanda basınında yer alan iddiaya göre Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz Adnan Sezgin'in Adriaanse ile Hollanda'da görüştü ve anlaşmaya vardığı ifadeleri yer aldı.
61 yaşındaki Hollandalı teknik adam Ajax, AZ Alkmaar ve Porto gibi takımları çalıştırırken Porto ile 2005/2006 sezonunda şampiyonluk yaşamıştı.
Webaslan.com dış haberler
Hollanda,Portekiz basınında co ile anlasdıgımız yazıyor..Hollandada hemen hemen bütün basında yazıyor
Sport1 'de Co kendisi söylemiş .. Rtl de Johan Lerksen söylemiş..Çok saygın bir muhabirmiş ... Nederland 2 ' den de teyit gelmiş..
Adriaanse açıklaması
Hollandalı teknik direktör Co Adriaanse'nin menajeri Willem Zeilmans, Galatasaray ile görüşmelerin devam ettiğini, henüz kesinleşen bir şey olmadığını bildirdi. Zeilmans, Hollanda RTL-7'nin, ''Galatasaray Co Adriaanse ile anlaştı'' iddialarına ilişkin AA muhabirine açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı takımın, Adriaanse ile ilgilendiğini kabul eden Zeilmans, ''Görüşmeler devam ediyor, ancak kesinleşen bir şey yok. Olup olmayacağı konusunda bir şey söyleyemem'' dedi.
61 yaşındaki Hollandalı teknik adam, aralarında Ajax, AZ Alkmaar, Porto, Metalurh Donetsk ve Red Bull Salzburg'un da bulunduğu birçok takımı çalıştırdı.
02.06.2009
Kaynak : AA
Bilmiyorum ne kadar güvenilir gazete fakat böyle bir haber yazmışlar.Quote:
El futuro de Juande Ramos podría estar en el fútbol turco. El Galatasaray quiere al ex entrenador del Real Madrid para capitanear su nuevo proyecto y ya se ha producido la primera toma de contacto: representanes del club se han reunido con el manchego en un céntrico hotel madrileño.
Esta primera reunión tenía como objetivo que ambas partes pusieran en común sus respectivos intereses. Se han escuchado y han decidido darse un plazo de dos o tres días para tomar una decisión definitiva. En principio, el Galatasaray ofrecerá a Juande hacerse cargo de su banquillo durante las dos próximas temporadas.
AS
Google’dan cevirdim. Onun cevirdigi kadarı ile;
"Eski Madrid TD si Ramos gelecekte Galatasarayda olabilir. Yöneticiler ile Madridde bir otelde görüşüldüğünü yazmış. İlk görüşmede 2 tarafın da cıkarları üzerinde konuşulmuş. 2-3 gün sonra karar verilecekmiş. Ramosu 2 yıl için Galatasaray’da görebiliriz."
gibi birsey yazılmış.
Bülent Abide Bloğunda yazmış;
"Gelecek programın ilkinden başlayalım. İspanyol basını da nasıl olsa uyandı (!) Adnan Polat ve Haldun Üstünel bu sabah Madrid'e gitti. Juande Ramos ile görüştüler. Co Adriaanese'yi nasıl olsa cepte tutuyorlar. Ani bir ziyaretti. Ramos'un pratikte çalıştıracağı üst sıralara oynayan bir La Liga takımı yok. Tekliflerini yaptılar ve bunun bilinciyle geri çekilip ardından bir futbolcuyla görüştüler. Real Betisten..."
Ramos da önemli bir teknik adam; ama bakalım neler görecegiz daha.
Emre'ye katılıyorum , Adnan Polat bu işi başaracak gibi iyi ve tecrübeli bir teknik direktör gekliyoruz artık bu takımın basına :)
Bu arada umarım Betis'ten görüşülen isim Emana'dır :p Toulouse'deyken de çok istemiş, bir türlü alamamıştık kendilerini.
Bir diğer ihtimal olarakta Aurelio geliyor aklıma.
Galatasaray’ı gelecek sezon hangi teknik direktörün çalıştıracağı merakla beklenirken İspanyollardan sürpriz bir iddia geldi.
İspanya’da yayın yapan AS Gazetesi, Real Madrid’den ayrılan Juande Ramos’un, Galatasaray ile anlaşabileceğini iddia etti.
Gazetenin haberinde Galatasaraylı yöneticilerle Ramos’un, Madrid’in merkezinde bulunan bir otelde görüştükleri ve birbirlerine taleplerini sundukları ileri sürüldü. Gazete, Galatasaray’ın yeni oluşturacağı projenin başında Ramos’u görmek istediğini ve İspanyol teknik adamın geleceğinin Türk Futbolu’nda olabileceğini belirtti.
AS Gazetesi, tarafların şartları gözden geçirmek için birbirlerinden 2 gün süre istediklerini ve eğer anlaşma sağlanırsa Ramos’un sarı-kırmızılı kulübün kendisine önerdiği 2 senelik sözleşmeye imza atacağını da okurlarına duyurdu.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Yeni uyandılar :p
Tecrübeli ve otoriter bi antrenör gelsin artık da biz de her maçı izlerken fıtık olmayalım..
Bu kadar benzerlik olmaz ya Dejavu gibi :D Geçen senede Rijkard, Laudrup falan derken gittiler Skibbeyi getirdiler, bide sezon bitmeden gönderdiler . Umarım bu sefer en azından 1 sezon tahammül edebilecekleri birini bulurlar ama aynı geçen sene gibi olur gibime geliyor.
Juande Ramos benim beğendiğim bir hocaydı GS alabilirse istikrarı yakalayabilir kanımca
Emana mükemmel üstü bir transfer olur.G.Saray'ın o bölgede pek ihtiyacı yok gibi ama(M.Topal,Barış,Ayhan) gelirse çok çok faydalı olur.Sanırım sözleşmesinde küme düşme durumunda serbest kalır maddesi varmış.Buda gelişini kolaylaştırır.Aslında tam bizim aradığımız adam...:)
Emana oyunu iki yönlü oynayabilen bir oyuncu her takımda banko yeri var :)
Bülent Korkmaz ile yollar resmen ayrılmış, gün içerisinde yeni hocanın da açıklanacağını düşünüyorum.
Evet Bülent Korkmaz'ın görevine son verilmil.NTVsporda son dakika olarak geçti.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'ndan Açıklama
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlük görevini 24 Şubat 2009 tarihinden bu yana sürdürmekte olan Sayın Bülent Korkmaz'ın kulübümüze sunduğu istifa yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.
Sayın Bülent Korkmaz'a teknik direktörlük görevi süresince büyük bir özveri ile yürüttüğü çalışmalarından dolayı Galatasaray Spor Kulübü olarak içtenlikle teşekkür ediyoruz. Bülent Korkmaz'a bundan sonraki kariyerinde üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Spor Kulübü
Beklenen oldu diyelim..
Evet Ama Yazık Oldu..
Güle Güle Kaptan...
Olamaz mı :)
Bence kaptan kalmalıydı. Ama teknikdrektör olarak değil antrenör olarak
Burda Önemli Oaln Büyük Teknik Direktör Olup Olmayacağı Değil.Takımın En Zor Zamanında Başına Getirdiler Ve Yem Olarak Kullanıp Taraftarın Önüne Attılar.20 Yıl Boyunca Futbolculuk Hayatında Kolu Çıktığı Halde Bile Ölümüne Mücadele Eden İnsanı Taraftara Yuhalattılar , İstifa Diye Bağırttılar.Kısacası Bülent Korkmaz'ı Yem Olarak Kullandılar.Yazık Olmasının Sebebi Bu.Yoksa Büyük Teknik Direktör Olur veya Olmaz Burası Bizim İçin Önemli Değil.