İşte hezimet diye buna diyoruz çağdaş (k).Asistanım Kutluhan'ı da tebrik ediyorum (ı).
Printable View
Bize Beceriksiz Diyenlere Günlerini Gösterdik!!!
Maçta Rakip Takıma Fazla Atak Vermedik.Ancak kontraataklarla gol bulmaya çalıştılar ama nafile.Man. City maçına 3 defansif eksikle çıkmamız ve silvaya yapılan faul nedeniyle yenildik.Taraftarlarımızdan özür diliyoruz.
http://img19.imageshack.us/img19/8929/adsz1lwj.jpg
City nin acısı Sevilla ' dan çıktı..!
Önceki hafta 90+1 korner golüyle M.city e yenilen Everton bu hafta deplasmanda 90+3 te kornerden kazandı.!
http://img31.imageshack.us/img31/6821/macm.jpg
hasan hocam bu gidişe bir dur demelisin artık. taraftarın heyecanlı.
Everton macında 2. yarıda oynadıgımız futbola Barca dayanamazdı. Ama bir türlü gol atamadık. Zafer 4 tane adamımı sakatladı. Burdan bir kez daha hakemlere sesleniyorum. YETER!!! Ayrıca Zafer i de bu baskıya dayanabilidiği için tebrik ediyorum...
Ligin en dengeli ekibiyiz hepsinden 2şer 2şer :zuhaha.
Rakibimiz bizi evire çevire yendi :n: Ama bu başarının takım kalitesinden kaynaklandığını düşünüyorum hala ! Dediğimiz lafın arkasındayız! :n: Rakip takımı tebrik ederiz ama menajeri asla :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligin datasıyla uğraşmaktan takımı denemeye fırsatımız kalmadıgı için lige çok hazırlıksız başladık ancak şu an itibariyle msn kapatıp oyunu sahura kadar bir deneyeyim e bir taktik yapayım bari tottenham için... yoksa rezil olacagız :n:
Artık bu tür lafları takmıyoruz.Oyunumuzu oynuyoruz ve rakipler delik deşik ediyoruz.Menejerliğimi herkeze kanıtladığımı düşünüyorum.Artık böyle diyolaglara girmeyeceğimizi belitiyoruz takımca.Quote:
Rakibimiz bizi evire çevire yendi :n: Ama bu başarının takım kalitesinden kaynaklandığını düşünüyorum hala ! Dediğimiz lafın arkasındayız! :n: Rakip takımı tebrik ederiz ama menajeri asla :D
SEVİLLADAN TOTTENHAM MANAGERİNE VERYANSIN!!!
Gecen günlerde nam-ı diğer Nannar ın managerlerin hakemlere bos yere yüklendiği, sucları kendilerinde aramaları gerektiği sözlerine Ümit Boğa sert yanıt verdi. Gecen macta 4 oyuncusunun adeta biçildiğini söyleyen Ümit Boğa hala hakemleri koruyan Hasan Hocaya ates püskürdü. Son olarak da Nannara sordu? Bu 4 sakatlık da mı bizim hatamız?
Vicente değilde jaquin ve silva çok iyi anlaşıyor.Arada villada bunlara katılıyor.
TCL 5.HAFTA
PORTO 3-1 VİLLARREAL
Maçın Başında Hemen Bir Kırmızı Kart Üstüne Yetmedi Birde Penaltı Yine Yetmedi İlk Yarının Sonlarında Bir Penaltı Daha Atağa Çıkarken Bize Yapılan Faulleri Es Geçen Rakibede En Ufak Bir Temasta da Tereddütsüz Çekinmeyen Bir Hakem Oyunumuzu Sık Sık Kesen Bir Hakem Herhalde Bu Maçta Yenilmemek Bizim İçin Mucize Olurdu:o
Porto Teknik Direktörü Turgay Yetkin'in Önceki Haftada Federasyona Aleyhine Ağır Beyanatlar İçeren Sözlü Atışmaya Girdiği ve Federasyonunda Porto Menejeri Turgay Yetgin'e 14 Gün Ağır Hak Mahrumiyeti Cezası Verdiği İçin Bu Maçta Takımını Tribünden İzlemek Zorunda Kaldı:n:
Oyunun Bizim Aleyhimizde Ne Kadar Kesildiğini Siz Görün:icon_twisted:
tamam hocam ozaman uçarız artık kolay gelsin allah zihin açıklığı versin :D
TCL 6.HAFTA
VİLLARREAL 1-0 O.LYON
Maça Tutuk Başladık ve Oyunu Üstünlüğümüze Alana Kadar Bir Hayli Zorlandık Ama 2.Yarının 60.Dk'sından Sonra Oyunun Kontrolünü Tam Olarak Elimize Geçirdiğimizde Aradığımız Golü Sonunda Bulduk Özellikle Bu Maçın İlk Yarısı Çok Ama Çok Kötü Bir Oyunla Oynadık Taraftarlarımızdan Özür Diliyoruz Devre Arasında Takıma İyi Bir Fırça Attıktan Sonra Takımda Toparlanma Belirtileri Nihayet Oldu Bu Maçın İlk Yarısını Bir An Önce Unutmak İstiyorum Yoksa Darmadağın Oluruz Rakip Bir Hayli Bunalttı Çünkü:0:
sanırım senin maçında benim halimi anlamışsındır hocam:DQuote:
Maçın Başında Hemen Bir Kırmızı Kart Üstüne Yetmedi Birde Penaltı Yine Yetmedi İlk Yarının Sonlarında Bir Penaltı Daha Atağa Çıkarken Bize Yapılan Faulleri Es Geçen Rakibede En Ufak Bir Temasta da Tereddütsüz Çekinmeyen Bir Hakem Oyunumuzu Sık Sık Kesen Bir Hakem Herhalde Bu Maçta Yenilmemek Bizim İçin Mucize Olurdu:o
Hasan hocam Fraizer Campbellı oynat forvet hepsinden iyi oynar o eleman yoksa kümeye vallaha :n:
valla hemsonun kendi kariyeri yetmio tcl ye dalıyor helal valla
Çağdaş şahlan seni bekliyoruz , unutma boynuz kulagı gecer :D
hasan abi , merak ediyorum acaba forvetlerin maçtaki özelliklerini nasıl ayarlıyosun ? forvetlerinin player instructions ayarlarını ss atabilir misin acaba ?
Villarreal maçı tam bir şanssızlık olmuş anlaşılan. Kalecisi maçın adamı olmuş 85'de gol yemişiz ama olsun tebrikler Bahadır :) Bu ligi biz alacağız merak etme. Fiorentina maçı için de tebrikler :)
Valla Pavlyuchenko çok şanssız.. Genelde iyi oynuyor ama gol atamıyor...Keane sonradan girdiğinde atıyor ama ilk 11'de denemedik henüz tek forvet oynadıgımız için... Dediğim gibi 2 forvetli bir sisteme dönebilirim...
atayım bir ara oyuna girdiğimde...
Anket açıldıgında ben size dedim medya'ya göre 9. sıradayız, bize oy fazla vermeyin diye :n: birazdan medyanın sırasını ve şu anki sırayı bir karşılaştıralım :D
SEZON BAŞINDAKİ MEDYA TAHMİNİ SIRASI!
1-Sevilla
2-Valencia
3- Lyon
4-Man City
5- Porto
6-Fiorentina
7- Atl. Madrid
8-Villareal
9-Tottenham
10-Everton
6. HAFTA İTİBARİ İLE OLUŞAN GERÇEK PUAN DURUMU :)
Everton , Tottenham, Fiorentina ve Lyon takımları medyanın umdugu sıralamalarına çok yakın yerde bulunurken ; Man City, Atl. Madrid ve Villarreal takımları tahminlerden daha başarılı gidiyorlar. Geriye kalan 3 takım olan Porto,Sevilla ve Valencia ise geride kalan 6 hafta sonunda oluşan tabloda taraftarlarını hayal kırıklıgına uğratmış durumda.
http://i32.tinypic.com/ayrp5w.jpg
Herkes City'nin peşinde :) puanlar birbirini yakın herkes herkesi yeniyor :D
Neden pazartesi ?
Hafta Sonu Menejerler Lig Maçlarını İzlemeye Gideceği İçin Kadronun Full Olması İçin Öyle Gerek Görüldü:)
Bu Arada Bizim Ligde Amma Tatil Oluyor Yav:D Türkiye Tatillerini Geçtik:n:
arkadaslar güzel bir kariyer oluyor.mali kardes güvencimiz tam sana ŞAMPİYONsun.macların güzel.valla en cok şarırtan tottenham ve porto oldu:Dhocam sanssız maclar oynuyor galiba
http://img39.imageshack.us/img39/1450/1687r.png
At. Madrid Asistan Menajeri Benitez Jr. Açıklama Yaptı:
Öncelikle şu oynanan son 2 maçtan bahsedeyim.. Özellikle ilk maça değineyim.. Çok üstün oynadığımız bir maçta sadece 1 puan alabildik.. Eğer son vuruşlarda biraz daha etkili olabilseydik 3 puanı kesinlikle kapardık.. Olmadı ama çok problem değil,telafi edeceğiz.. Bizden 1 puan koparan Sevilla'yı da tebrik ediyorum.. İyi oynamadılar fakat tabi ki maçın başında 10 kişi kalmaları bunda bir etkendi.. 2 tane gol yememizde bizim defansif zaafımızı gösteriyor tabi ki.. Bunada ileride çözüm bulacağız.. Gelelim Fiorentina maçına.. Gerçekten çok çok şanslıydılar.. Çünkü maçı yarıda bırakmak zorunda kaldım.. Oyunumda donma yaşanınca tatile çıkmak durumunda kaldım ve maçı tamamlayamadım.. Onlarda haliyle kazandılar.. Olsun,ileride telafisi mutlaka olacaktır.. Hazır ligteki maçlardan başlamışken ligin genel durumunuda değerlendireyim.. Bizim için en büyük sürpriz tabi ki Tottenham.. onlardan böyle bir performans beklemiyorduk.. Yani böyle kötü bir dönem geçirmeleri gerçekten üzücü ama zamanla toparlayacaklardır.. Porto ve Everton'ın yerleride şu anda olması gerektikleri yerler değil.. Ayrıca Olympique Lyonnais'un bulunduğu yer gayet normal.. Aynen City gibi.. Gerçekten iyi bir kadroları var bu iki takımında ve haliyle iyi sıralarda.. Biz ise Maxi Rodriguez,Simao ve Diego Forlan gibi oyuncularımızı kaybetmemize rağmen çok iyi bir yerderiz,daha da yükseleceğiz.. Her şey zamanla.. Önümüzdeki maçlarda çok daha iyi yerlerde olacağımızdan eminim.. Bu arada değinmek istediğim çok çok önemli bir nokta var.. Alican.. Takıma şu ana kadar hiç bir şey katamadı.. Yönetim ise onu menajer olarak tutmakta ısrarlı.. Benim ilk günlerde gelememe sebebim belli.. Alican gelme dedi.. Eğer o çağırsaydı ben çoktan burda olurdum.. Neyse sözün özü Alican takıma hiç bir şey katamıyor hatta takımın kuyusunu kazıyor.. TCL yönetimi takımıyla ilgilenmeyen bu menajeri ya uyarmalı ya da işine son vermeli.. Alican benim sevdiğim biri fakat böyle olmaz,böyle devam edilmez.. :0: Sanırım bu açıklamam şu an için her şeyi özetliyor.. İleriki günlerde yeni açıklamalarım olacak,saygılar.