freco dedi mi ben artık korkuyorum ya. o yüzden aman deyim.Quote:
Originally Posted by mustafagungor
Printable View
freco dedi mi ben artık korkuyorum ya. o yüzden aman deyim.Quote:
Originally Posted by mustafagungor
G.Saray'a iki sürpriz aday
Transfer çalışmalarını sürdüren sarı - kırmızılılar, iki sürpriz adayı gündemine aldı. Teknik Direktör Eric Gerets'in raporu doğrultusunda kolları sıvayan yönetimin, Şilili Jorge Palacios Vargas ve Çek oyuncu Jan Polak'la temasa geçtiği öğrenildi.
İtalya'nın Livorno takımında top koşturan 30 yaşındaki Vargas savunmada görev yapıyor. Daha önce Çizme'de Empoli ve Reggina takımlarının formalarını da giyen tecrübeli futbolcuyla görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Almanya'nın Nürnberg takımında oynayan orta saha oyuncusu Jan Polak ise 25 yaşında ve bu sezon 32 lig maçında görev yaptı. Sarı - kırmızılı yönetimin, Nürnberg'le 1 sezon daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu ve kulübüyle pazarlık halinde olduğu vurgulandı.
02.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : Milliyet
"Elbette G.Saray'ı isterim"
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Real Madrid'in Danimarkalı ön liberosu Thomas Gravesen, Türk futbolunu çok sevdiğini söyledi.
Fransa ile önceki akşam deplasmanda karşılaşan ve 2-0 mağlup olan Danimarka Milli Takımı'nın orta saha dinamosu Gravesen, Kopenhag Kastrup Havalimanı'nda ayağının tozuyla Milliyet'in transferle ilgili sorularını cevapladı.
Sarı-kırmızılı kulübün kendisini transfer etmek istediğini duyduğunu belirten yıldız oyuncu, "Bu konuda pek fazla konuşamam, Her şeyi menajerim John Sivebaek biliyor" dedi.
Türk basınında son günlerde kendisi hakkında hergün bir şeyler yazıldığını duyunca gülmeye başlayan Gravesen, "Ben buna da karışamam, ama şu anda İstanbul'a gitmem söz konusu değil görüyorsun buradayım" ifadesini kullandı. Ancak ısrarlarımızı kıramayan Gravesen, Galatasaray'ın teklifiyle ilgili suskunluğunu bozarak, şunları söyledi:
"Türk futbolunu çok seviyorum. Elbette böyle büyük bir kulüp ve o muhteşem ateşli taraftar önünde oynamak isterim. Fakat, Real Madrid'le iki yıl daha sözleşmem var. Kulübümde şu anda bir belirsizlik söz konusu... Eğer beni istemediklerini açıklarlarsa, o zaman menajerimle gelen teklifleri oturup değerlendiririz. Şimdilik kesin bir şey sözkonusu değil".
Resmi teklif yok
Gravesen'in menajeri John Sivebaek ise Galatasaray tarafından kendilerine resmi bir teklif gelmediğini belirtti. Sivebaek, Avrupa'daki birçok kulüp gibi, sarı-kırmızılı takımın da futbolcusunu istediğini bildiğini de ekledi.
Sivebaek konuyla ilgili olarak, "İki kulüp görüşmüşse, onu bilmem. Bana Real Madrid'den gelen herhangi bir şey yok. Bilindiği gibi Real'de, yönetim belirsizliği var. 2 Temmuz'da yeni başkan ve yönetim seçilecek. Ben bu tarihe kadar bir sonuç çıkacağını tahmin etmiyorum. Eğer, Real Madrid'den 'Gravesen'i satmak istiyoruz' haberi gelirse, o zaman oturur, gelen ciddi teklifleri değerlendiririz" diye konuştu.
Sivebaek, mevcut belirsizlikte Gravesen'in, İstanbul'a gelmesinin şimdilik sözkonusu olmadığını sözlerine ekledi.
02.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : Milliyet
vargası almak çok büyük hata olur
Yıldıray, kimin için geleceğini açıkladı
02 Haziran 2006 08:15
Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bayern Münih’ten de teklif alan Hertha Berlinli futbolcu Yıldıray Baştürk, Türkiye'de formasını giyeceği tek takımı şu sözlerle açıkladı...
Galatasaray’da Yıldıray Baştürk sevdası bitmiyor... Sarı kırmızılı yöneticiler, uzun süredir istedikleri milli futbolcunun İranlı menajeri ile bir görüşme yaparak, tekliflerini yinelediler.
Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bayern Münih’ten de teklif alan Hertha Berlinli futbolcu, gelecek sezon hangi takımda forma giyeceğine bir hafta içinde karar vereceğini söyledi.
Yıldıray, telefonla konuştuğu sarı kırmızılı yöneticilere, "Şu an teklifleri değerlendiriyorum. Kararımı en kısa sürede vereceğim. Eğer Türkiye’ye gelirsem, yalnızca Galatasaray’da oynarım" dedi.
Galatasaraylı yöneticiler ile Yıldıray’ın hafta sonunda Almanya’da yüz yüze bir görüşme yapmaları bekleniyor.
Cimbom Yıldıray'da ısrarlı...
Fenerbahçe'nin 100. yılını kutlayacağı yeni sezonda da şampiyonluğu kimselere kaptırmak istemeyen Galatasaray, güçlü bir kadro oluşturmak için her yolu deniyor. Orta alana gerçek bir süper star transfer etmek isteyen Sarı-Kırmızılı yöneticiler, bunun için de Türk Milli Takımı ve Hertha Berlin'in yıldız oyuncusu Yıldıray Baştürk'ü transfer etmek istiyor. Türkiye'de tatilde bulunan gurbetçi futbolcuyla yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Türkiye'de oynama fikrine artık sıcak baktığını belirten yıldız futbolcu, 'Öncelikle kulübümle görüşülmesi ve bonservisimin alınması gerekiyor' şeklinde konuştu.
4 MİLYONU BEĞENMEDİLER
Galatasaraylı yöneticiler, şu sıralarda Yıldıray Baştürk'ün 2007 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu Hertha Berlin Kulübü'nü ikna etmeye çalışıyor. Kulübüne ilk etapta 4 milyon euro öneren ve olumsuz yanıt alan Sarı-Kırmızılı yöneticiler, tekliflerini 5 milyon euroya kadar çıkardı. Hertha Berlin'in bir hafta içerisinde Galatasaray'a yanıt vermesi bekleniyor.
------------------------------------------------------------------------------------
Gravesen, G.Saray ile ilgili konuştu...
02 Haziran 2006 07:15
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Real Madrid'in Danimarkalı yıldız futbolcusu Thomas Gravesen, Sarı-Kırmızılı kulübe transferiyle ilgili sorulara şu yanıtı verdi...
Danimarkalı yıldız oyuncu, Türk futbolunu ve Türkiye'yi çok sevdiğini söyledi, "Elbette böyle bir kulüp ve o muhteşem taraftarın önünde sarı-kırmızılı formayı giymeyi arzu ederim. Ama Real Madrid'de şu anda belirsizlik var" dedi
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Real Madrid'in Danimarkalı ön liberosu Thomas Gravesen, Türk futbolunu çok sevdiğini söyledi.
Fransa ile önceki akşam deplasmanda karşılaşan ve 2-0 mağlup olan Danimarka Milli Takımı'nın orta saha dinamosu Gravesen, transferiyle ilgili sorularını cevapladı.
Sarı-kırmızılı kulübün kendisini transfer etmek istediğini duyduğunu belirten yıldız oyuncu, "Bu konuda pek fazla konuşamam, Her şeyi menajerim John Sivebaek biliyor" dedi.
Israr ettik
Türk basınında son günlerde kendisi hakkında hergün bir şeyler yazıldığını duyunca gülmeye başlayan Gravesen, "Ben buna da karışamam, ama şu anda İstanbul'a gitmem söz konusu değil görüyorsun buradayım" ifadesini kullandı.
Israrlı sorular karşısında Gravesen, Galatasaray'ın teklifiyle ilgili suskunluğunu bozarak, şunları söyledi:
"Türk futbolunu çok seviyorum. Elbette böyle büyük bir kulüp ve o muhteşem ateşli taraftar önünde oynamak isterim. Fakat, Real Madrid'le iki yıl daha sözleşmem var. Kulübümde şu anda bir belirsizlik söz konusu... Eğer beni istemediklerini açıklarlarsa, o zaman menajerimle gelen teklifleri oturup değerlendiririz. Şimdilik kesin bir şey sözkonusu değil".
Resmi teklif yok
Gravesen'in menajeri John Sivebaek ise Galatasaray tarafından kendilerine resmi bir teklif gelmediğini belirtti. Sivebaek, Avrupa'daki birçok kulüp gibi, sarı-kırmızılı takımın da futbolcusunu istediğini bildiğini de ekledi.
Sivebaek konuyla ilgili olarak, "İki kulüp görüşmüşse, onu bilmem. Bana Real Madrid'den gelen herhangi bir şey yok. Bilindiği gibi Real'de, yönetim belirsizliği var. 2 Temmuz'da yeni başkan ve yönetim seçilecek. Ben bu tarihe kadar bir sonuç çıkacağını tahmin etmiyorum. Eğer, Real Madrid'den 'Gravesen'i satmak istiyoruz' haberi gelirse, o zaman oturur, gelen ciddi teklifleri değerlendiririz" diye konuştu.
Sivebaek, mevcut belirsizlikte Gravesen'in, İstanbul'a gelmesinin şimdilik sözkonusu olmadığını sözlerine ekledi.
Kaynak: Milliyet
Haber: İrfan Kurtulmuş
Gelenler: Henüz hiçbir oyuncu alınmadı.
Gidenler: Saidou (Nantes), Heinz (gönderilecek)
Gündemdekiler: Robert, Davids, Ze Roberto, Gravesen, Simplicio, Mehmet Topuz, Emre, Denilson, Geremi http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D
erkan özbeye noldu acaba bilen varmı vazgeçildi diyolar ama
harbiden ne oldu o adama millet kütür kütür imza attırıyor biz hala seyrediyoruz Hayır geçtim yabancıyı bari iyi 1-2 türk alalım lig gitmesinn elimizden
acele atmesin sonra yanlış adamları getiriyorlar.
Emre Galatasaray'a mı dönüyor?
Şampiyonluk kutlamalarına devam eden Galatasaray’da Emre Belözoğlu iddiası.
http://image.haber3.com/haber/45281.jpg
02 Haziran 2006 12:26
İkinci Başkan Adnan Polat, Souness’ın Newcastle United’dan ayrılmasından sonra mutsuz olan eski oyuncusuna ‘Bize gel’ dedi. Emre ‘Neden olmasın’ yanıtını verdi. Polat, bonservisi 7 milyon euro olduğu için ‘Süper Bücür’ü kiralamayı planlıyor
Ada’daki Durumu Belirsiz
‘Süper Bücür’ Emre Belözoğlu, Galatasaray’a geri dönüyor!.. İkinci Başkan Adnan Polat’ın Sarı-Kırmızılı kulüpte futbolun başına geçmesi ile birlikte Emre de eski kulübüne yeşil ışık yaktı. Menajer Souness’ın Newcastle’dan ayrılmasından sonra belirsizlik ortamı içinde kalan Emre’nin Galatasaray’a 1 yıllığına kiralanması gündeme geldi.
İlk Tercihi Galatasaray
Türkiye’de Galatasaray’dan başka bir kulüpte oynamayacağını her zaman çıkıp açık yüreklilikle söyleyen Emre, kendisine bu teklifi ileten Adnan Polat’a ‘Ağabey senin emrin olur. Galatasaray’a vefa borcumu hiçbir zaman unutmam. Newcastle’a yeni hoca geldikten sonra size cevap veririm’ diyerek yeşil ışık yaktı.
Tapusu Pahalı
Yönetim, Emre’den gelecek cevaba göre orta sahaya yapacağı transferlere de şekil verecek. Emre konusu ile Adnan Polat’ın yakından ilgilendiği, Newcastle ile görüşmeleri sürdürdüğü ifade edildi. Emre’nin bonservisi ise 7 milyon euro...
Star
gravesen ve emre'nin gelmesi galatasaray için iyi olur..
Fb ye gelmeyecerği kesinde bize gelebilir...
Heee DOğRu siz daha zenginsiniz..
bunun zenginlikle alakası yok.hem herşey para değildir fb li arkadaşım.siz de sürekli yok zenginiz yok bilmem ne diyosunuz.gördük yöneticilerinin ne hileler yaptığını
kARdeş Bu işLeRde paRa yüRüR adam ProfesyoneL ..
aynı zmanda gönül işidir...
gönüL işi heR zaman 2.pLandadıR..
desenize ikinci plan her zaman kazanır:D
ARjantinli Brezilyalı oyuncular bir zamandan sonra ülkelerine dönüyor onlar profesyonal değil mi?
Başarıya ulaştıktan sonra gönül dünyası açılıyor oyuncuların onlar da insan sonuçta.Ben futbolcu olsam Galatasaray hariç başka büyük takımda oynamam.Fazladan alacağım birkaç yüzbin dolar umrumda bile olmaz -tabi herkes ben değil umrunda olanlar gidiyor işte-
Bu anlamsız saçma atışmalarınız devam ederse konuyu kapatmak zorunda kalıcam
burası transfer topici.tartışma yı sürdürdüğüm için herkesden özür dilerim...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Galatasaray yönetimi Crystal Palace'ın Finlandiyalı yıldızı Aki Riihilahti'yle görüşüyor... 60 kez Finlandiya milli takım formasını giyen Aki'nin hem defensif hem de ofansif yönü var!..
Galatasaray yönetimi şu sıralarda Finli yıldızla görüşme halinde!..
G.Saray A.Gücülü futbolcuyu istedi...
02 Haziran 2006 15:00
Galatasaray, Ankaragücü'nün 23 yaşındaki futbolcusunu kadrosuna dahil edebilmek için transfer teklifinde bulundu. Genç futbolcu bu öneri için şu açıklamayı yaptı...
Ankaragücü'nün 23 yaşındaki stoperi Emre Güngör, Galatasaray'dan transfer teklifi akdığını belirterek, "İki kulüp aralarında anlaşırsa Galatasaray'da seve seve oynarım" dedi.
4 yıldır Ankaragücü'nde forma giyen Emre Güngör, Galatasaray'ın kendisini transfer etmek için girişimde bulunduğunu belirterek, "Ancak kulübümle 1 yıllık sözleşmem daha var. İki kulüp aralarında anlaşırsa, seve seve Galatasaray'da oynarım. Bundan sonraki hedefim milli takımda oynayabilmek. Bunun için çaba harcayacağım." dedi
--------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar özellikle adam hakkında yorum bekliyorum yani nedir ne değildir?
bence alinmasin... istanbulspor dan yalcin alindi zorunlu maclarda oynatildi.. emre alindi defansa gerek yook..
Quote:
Originally Posted by Meziyet
burası galatasarayın transfer sayfasıdır kim daha uzağa yapar tartışması deildir (özur dilerim ama baska laf bulamadım)
bazı seyler verdiklerinizle(para ,söz,çeşitli vaatler)değil yaptıklarınızla değerlendirilir
yıldırayın dediği gibi bitek galatasaryda oynarım demiş(ne kadar doorudur bilemem) ama bunu soylediyse bunun nedeni galatsrayın ligi araç avrupayı ise amaç olarak gormesidir
lütfen burda transferleri konuşalım,tartışalım,yazalım,çizelim ama lütfen üç büyük klüp kavgasına girmeyelim
ayrıca ne yıldıray,ne emre,ne gravesen nede ze roberto gelir bunlar tamamen yalan haberlerdir
galatasary ön elemeyi geçmeden yabancı transferi yapmayacak emin ola bilirsiniz
ve yaparsada bunlar yukarıdaki isimler olmaz yine sırbistandan,çek cum.tinden ,ne biliim bu tip ulkeleren yapar :D
önemli olan alınacak oyuncunun ismi deil klübe ne kattığıdır...:) :) :)
Muğla Galatasaraylılar Derneği'nin açılışına katılan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, açılışta yaptığı konuşmada, Galatasaray'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacağını belirterek, "Çok iyi bir kadro kuruyoruz. İstediğimiz transferleri yapacağız. Emre Belözoğlu da Galatasaray'a dönmek istiyor. Kendisiyle görüştük. Şu an için herhangi bir problem yok. Emre'nin işi tamamdır" dedi. Sarı-kırmızılı taraftarlara gelecek sezon çok büyük ve anlamlı bir şampiyonluk daha yaşatacaklarını kaydeden Polat, "Gelecek sezon da biz şampiyon olacağız" diye konuştu.
-Alinti-
bence Galatasaray daki bu transfer durgunlugu firtina öncesi sessizlige benziyoor... bu sene kaliteli ve bir tanede olsa buyuk bir isim alinacagini saniyorum... insallah öle olur.
gravesenle van der meyde bi gelse yeter.
emreyi alcam demiş daha ne olsun
Adnan Polat Emre'yi getirirse harika olur.
emre tamam demiş acaba klüple de anlaşıldımı
Hem de ne Harika olur :)