Bir de itiraz etmesi yokmu bir de profesyonel oyuncu diyoruz böylelerine.
Printable View
Bir de itiraz etmesi yokmu bir de profesyonel oyuncu diyoruz böylelerine.
terry haketmiş kırmızıyı :D
Vay arkadaş resmen geçirmiş ingiliz nede olsa doğru karar
Atamaz Messi.
Şampiyonlar Ligi'nin en fazla penaltı kazanan takımı bir tane daha kazanıyor. Çalıyorlar desek daha doğru sanırım.
Vay be kaçırdı
Penalti degildi bence , messide kacirdi ztn :D
Önce Ziegler sonra Messi kaldı mı daha bişey
drogba reyize bak :D adam orta sahadan vuruyor :D
Drogbadanda iyi defans olurmuş :D
Referee
Cüneyt Çakır
Assistant referees
Bahattin Duran (TUR)
Tarik Ongun (TUR)
Fourth official
Fırat Aydınus (TUR)
Additional assistant referees
Hüseyin Göçek (TUR)
Bülent Yıldırım (TUR)
Hepsi orda :D
20 dk kaldi hadi Chelsea!
barcelonalı oyuncular çok hakeme oynuyorlar en ufak pozisyonda 2 3 kişi hakemin etrafını sarıyor
Drogba 1-2 pozisyon gereği değil; ciddi ciddi sol bek oynuyor. Puyol da forvet arkası gibi. :}
bu güntekin en az 50 kere sabırla arıyorlar demiştir bune ya :D
Chelsea 6-4-0 oynuyor
Di Matteo reyiz İnter'in Barça'yı elediği maçı izletmiş belli :D
ofsaytmı o ya ?
Evet offside dı gördüğüm kadarıyla.
+4 gelir bakalım nolcak
Tooooooorreesssssssssssssssssssssssss
Torres senden beklemezdim be ne yaptın ne ara gittin :D
torrrrrrrresssssssssssssssssss bitti beeee
Fernando Torressssssssssssssssssssssssssss!
mourinho şuan evinde ne yapıyor acaba :D :D :D
Heyt be adamım attı :D Yarın da Bayern tur atlar inşallah.
Yok böyle bir maç
Geçmiş olsun çok sevindim valla Barçayı gram sevmem Madrid alır kupayı :D
acaba barça taraftarı facede falan tur atlayamadık ama olsun ezdik onları demiş midir :D
Barça'ya yazık oldu. Eline geçen fırsatları değerlendiremessen başkaları değerlendirir işte ne kadar iyi oynarsan oyna...
Barça furbol oynuyo diğerleri onları oynatmamaya, bu iki kutba dönüştü futbol iyice ve artık böyle maçlar seyretmek istemiyorum...
Alin iste 50 milyonluk gol :)
Valdes orada artık penaltı riskini almalıydı, son dakka olmuş kaçınıyor penaltıdan. Neyse sevindim Chelasea'nin turu geçmesine, darısı Bayern'e.
Yok daha neler ya ne maç oldu. :n:
Barça yalan oldu :D
Mourinho şampiyonluk turuna çıkmıştır şimdiden. 3 kez ŞL kupası kazanan ilk TD olacak sanırım. Ya da var mı başka?
Barça'yı çözdüler artık seneye de çıkamazlar finale :D
Tebrikler Chelsea. 10 kişiyle 2-0'dan ve rakip sahada, üstelik penaltı da kurtararak maçı çevirip turu geçtiler. B.Münih finale çıkarsa çok değişik bir mücadele izleyebiliriz.
Barca ise, ilk maçta kaçırdığı gollere yansın. O maçı izledikten sonra, bugün çok farklı bir skor bekliyordum.
Topları Arena'dan getirmişler :D Chelsea'nin elemesine sevindim ama harbi yazık oldu Barcelona'ya o kadar insana öyle futbol mu olur oğlum :D
Yalnız Barca futbolu falan çirkinleştiriyor diyen bazı insanlar var.Barca değil karşısındaki takımlar çirkinleştiriyor.Ama Torres attı be :D Torreeees :D Torrresss :D Olum dön eski formuna :D Finalde kupayı sen getir Chelsea'ye efsane ol :D
Yarın da Bayern tur atlasın da çifte bayram yaşayalım :D
Galatasaray Fenerbahçe maçı vol 2 oldu :D.Atamayana atıyorlar böyle bize attıkları gibi.Ciddi ciddi sevindim Chelsea'ye.Barcelona sempatizanları gene varını yoğunu Barca'ya basıp yattı.İddia'da ne hikmetse büyük maçlarda gereğinden düşük oran alan takımları kazanamıyor.Bu arada
Hala Madrid.