cruz mükemmel bır oyuncu ıngılterdede gol krallıgında ılk 5 e gırdı galıba alsınlar ya lg kaliteli olsun gs de alsın bırılerını.
bu snee guclu rakıpler olsun karsımızda onları yenıp sampıyon olmak daha zevklı olur
Printable View
cruz mükemmel bır oyuncu ıngılterdede gol krallıgında ılk 5 e gırdı galıba alsınlar ya lg kaliteli olsun gs de alsın bırılerını.
bu snee guclu rakıpler olsun karsımızda onları yenıp sampıyon olmak daha zevklı olur
Santa Cruz müthiş transfer olur.
Emre yılda 3.5 Milyon € alacak. Bu Fenerbahçe'de maaşı en yüksek olan oyuncu olma özelliğinide taşıyacak. Umarım aldığı parayı hak eden oyun oynayacaktır. Kezman'dan sonra en çok kazanan oyuncumuz olacak.
Santa Cruz..Bu sene C.Ronaldo ve Adebayor'un arkasında gol krallıgında 3.sırada yer aldı..18 ya da 19 gol attı..öyle hatırlıyorum..Bana göre Fenerbahçe'nin aradıgı golcü tipine çok uygun..
Santa cruz alırsa çok iyi olur fb.Kanoye ve sheva dan daha fydalı olur..Fb tam aradığı tipte bir golcü..
Hemde Daha Yakışıklı..:D
İŞTE FENERBAHÇE'NİN SÜPER YABANCISI!..
Her sezon flaş transferlerle Türkiye’yi ayağa kaldıran ve dünya medyasının bile gündemine oturan Fenerbahçe’nin bu sezon da çok büyük bir yıldızı kadrosuna katacağını daha önce bizzat Başkan Aziz Yıldırım açıklamıştı.
Günlerdir bu konu üzerindeki araştırmalarını sürdüren MARATON.COM.TR’nin transfer ekibi sonunda bombayı patlattı!..
İşte açıklıyoruz…
Fenerbahçe’nin yeni transferi FREDERIC KANOUTE!..
MARATON.COM.TR ÖZEL NOTU: Bu haber resmen açıklanmasa bile hem Kanoute’ye hem de Fenerbahçe Kulübü’ne yakın ve güçlü kaynaklar tarafından “yüzde 95 bu transfer bitti” şeklinde doğrulanmıştır.
Büyük ihtimalle bu transfer 1-2 gün içinde Fenerbahçe tarafından resmen açıklanacak. Başkan Aziz Yıldırım’ın pazartesi günü Fenerbahçe Televizyonu’nda yapacağı açıklamaların içinde Kanoute’nin transferinin yer alması da bizi hiç şaşırtmayacak.
Shevchenko gelirse daha iyi olur..
Aziz Yıldırım yapmış olduğu röportajda yıldız bir ismin Fenerbahçe'ye gelmek istediğini ve onlarında bu oyuncuyu alabileceklerini belirtmişti.Tam olarak hatırlamıyorum bu röportaj Sevilla maçlarından sonra mı yapılmıştı ama Fenerbahçe'den etkilenen Kanoute haber yollayan oyuncu olabilir.Hem Brezilya'lı değil hemde Müslüman olması kendisini Fenerbahçe'ye yaklaştırıyor bence.Bakalım Aziz Yıldırımın'ın 2 haziranda açıklayacağı 2 isimden birisi o olabilir.Diğeride büyük ihtimal Emre olur.Fenerbahçe transferde nokta transfer diye tabir ettiğimiz hamleler yapıyor bence..
Kanoute transferi resmi sitede bi doğrulansın ondan sonra sevincimi yasarım simdilik beklemedeyim:)
kanoute çok kaliteli değil ama fenerbahçede iş yapar
Kanoute de bitti rahat olun :)
Kariyerine Bakarsanız Okadarka Parlak Değil. Yeni Parlıyor, Fenerbahçede iş Yapabilir Geçen Gün Yazmıştım. Sanırım 3+1 yıllık 3.5 mn € civarında mal olacak fener'e.
Yok hayır inat olsun diye değil eğer çok kaliteli olsaydı tottenhamdan yollanmazdı
Kanoute gelirse çok süper olur. Tam istediğimiz tipte bir oyuncu. Gol vuruşları çok iyi, fiziği çok sağlam, o boya posa görede oldukça hızlı, hareketli bir forvet. Üstelik bence en iyi zamanını yaşıyor. Şu anda 30 yaşında ve bir forvet için en verimli döneminde.
Heh, Kanoute'yi de sıradan bir forvet yaptınızya ne diyeyim..
Benmi Yanlış Biliyorum? 29 yaşına Gelmiş ve Geçen Sene Attığı Gollerle Çıkış Yapan bir Oyuncu Değilmidir Kanoute?? Allah Allah Sanki Kötü bir Forvet Dedik..
Kanoute Fener'de iyi iş yapar, güzel forvet.
30 yaşında ve çıkışını 2006 yılında Sevilla'nın Uefa'yı ilk kazandığı yılda yaptı.
28 yaşında yıldızının parlaması onu kötü bir oyuncu yapmaz?
Kanoute iyi transfer sevilla'nın onu bırakmasına şaşırdım ama kerzakov ve konede var onlarda..
Senin mesajını görmedim Anıl, Peskolik onu kötü bir oyuncu yaptınız diyince bende bilgi olması adına yazayım dedim :) Ortaya yazdım yani :D
Adaş'ın dediği gibi Toni örneğinide vercektimde vazcaydım :)
Kanoute'de gelirse Fenerbahçe'yi kimse tutamaz...
ben yanlış anlamışım ozaman :) Alınırsa Katkı Sağlıyacağına Eminim.
Kanoute çok başarılı bir forvet ve gelirse yarar sağlayacağına kimse ses çıkaramaz bence gerçekten türk futboluna gelen en iyi forvetlerden diyebiliriz (Tanju Metin Oktayları yabana atmak olmaz)
Fotmaç aylardır Kanuote'yi yazıyor onlar bekletmiyorda Maraton.com tutmuş 1 saat sonra yarım saat sonra diyor.Bende herelde yeni hiç yazılmamış birini yazacaklar sandım:D
Bize yararlı olacaktır.UMarım gerçekleşir.
Valla ben pek inanmadım ama olursa inanılmaz bi transfer yapmış oluruz.Buna yakın 1-2 transfer daha yaparsak seneye bizi kimse tutamaz.
Bir de Kanoute hergün yazılmasına rağmen yalanlama sık olmuyor. Şimdi dönüp bakmıyorum ama aklımda kalan Kanoute ile ilgilenmiyoruz açıklaması pek yok. Mali Genel Kurul da haftaya ertelendi, bu hafta içi tüm transferlerin gerçekleşeceğini düşünüyorum, genel kurulda da Aziz Yıldırım bunlardan bahsederek icraatlarının olumlu yönde olduğunu üyelere aktaracaktır.
Kanoute'nin ilk tercihi Müslüman bir ülkenin takımı olmasından dolayı Fenerbahçe olabilir.Kanoute'nin bu din aşkı uğruna neler yaptığını biliyoruz..
Kanoute'ye kötü oyuncu demedim sadece çok kaliteli değil dedim benim çok kaliteli anlayışım kaka ronaldinho eto'o gibi futbolculardır yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim ayrıca daha önce dediğim gibi kanoute fenere gelirse çok katkı sağlar
Kanoute alınıp Maldonado ve Deivid gönderilerek Deivid'in yerine tam manasıyla kanat olan bir isim alındığında seneye bomba gibi başlarız.
Emre boş olan 5 numarayı mı yoksa 10 numarayı mı seçecek merak ediyorum.
5 numara boş değil Yasin var ama ben 10 numara verileceğini pek zannetmiyorum.
5 numara Yasin'in değilmi?
Bencede Deivid gönderilmeli. Töbe elimizden çıkaramayız bi daha :D
Kezman dururken Deivid'i göndermek saçma olur Kezman'ın bize en ufak bi yararı yok ...
Zico kalırsa Deivid de kalır. En mantıklısı Kezman-Appiah-Maldonado ve Deivid arasından 3'ünü gönderip 1 tane kaliteli forvet, 1 tane de sağ kanat alınması. Kalan yabancı ile potansiyeli olan bir transfer +2 kontenjanını oluşturur, mutlu mesut yaşarız.:D
Bir de Alex 10 numarayı giymeyeceğine göre, gelen transfer forvet olursa 9 numarayı giyeceğine göre Emre de 10 numara olabilir. Ya da çok istiyorsa 5 numarayı alır, Yasin 10 numara giyer.:p