Görecez gelecek sene gelecek mi?
Printable View
Görecez gelecek sene gelecek mi?
Gitsin Yaw Artik Birazda Barcayi Dusunsun Para Kazandirsin
Hamburgun yaptığı tamamen barbarLık...
Vaart ın açıklamaları doğru gelmeyebilir ama o durumda olan herkes aynı şeyi yapardı belkide daha fazlasını
İtalya medyasının Fotomaç'ımı yazdı bunu.Gerçi gitsede farketmez gelen parayla çok daha iyiler alınabilir ama takımlar özdeşleşmiş bir isim R10..
Milan'lıyım.Bu oyuncuyu Milan'da görmek istemem..
Dos Santos yetişiyor geriden o sağ kanada messi sol kanada gelirse ronaldinho satılabilir olma ihtimali yüksek bir transfer olur tabi seneye
Sneijder hayranı olarak Ajax forması almayı düşünüyordum. Şimdi ise ilk işim R. Madrid forması almak olacak. :)
Van der Vaart alma ihtimalimiz yüksek.14 milyon euro'luk teklifimiz reddelimiş ama daha yükseğe cıkabilrmişiz.Bugün Hamburg'un Uefa kupası macında oynamadı Vaart,Valencia giderse Cl'de oyanayamaz diye oynatmamıslar.Yani bu transfer her an gercekleşebilir.
vaart gelirse orta saha da kim formayı teslim edecek vicente,jo**uin,albelda,silva oynuyor sanırım silvayı keserse yanlış yapar valencia.
bu arada konu hayırlı olsun valencia iyi takımdır:icon_cool:
atletico madrid vojvodinayı yıldızlarıyla geçti.3-0
............leo franco.................
seitaridis...pablo...perea...pernia
.........raul garcia...maniche.......
maxi..............................reyes
.........agüero.....forlan............
oyuncu değişiklikleri
reyes-simao
agüero-luis garcia
maxi-jurado
goller:
maxi rodriguez 37
forlan 59
agüero 70
Kampa henüz yeni katılmalarına rağmen;forlan ve agüero çok iyi bir ikili oldular,gollerinide attılar.maxi de bir kanat oyuncusu olmasına rağmen gollerini sıralamaya devam ediyor.eller in ilk 11 de olmaması beni ayrıca sevindiren bir olaydı.ikinci maç 30 ağustosta sırbistan'da.
atletico için normal bir skor..asıl gücünü sonraya saklamalı..
Tam kafamda tasarladığım kadro sahadaymış.Skor için takımımı tebrik ediyorum..
Mata, Zigic ve Hildebrand'ı beğendim.Valenica iyi bir kulüptür gözümde..:)
J u a quin-v.d.vaart -vicente valla sanmıyorum 1ini kesme derdinin olcanı bu 3'lüm sakatlığı atlatıp kolay kolay 3'üde aynı anda sağlam olması zor...
aslanlar galip bekle bizi la liga..
yakında forumda mılan barcelona savasları cıkabılır
maçın golleri bu linkte.
http://www.youtube.com/watch?v=MYk6qZaiB28
Goller güzelmiş.Kadro dizilişi de tam istediğim gibi.Bu taktikle çok gol atarız bu sene:)
Mehmet Topuz seneye Fenerbahçe'de haberini ilk bizim medyamız yapmıştı. Avrupa medyası da bizim medyayı örnek alarak sallıyor :)
Herkesin görüşü,fikri farklıdır.Tartışma çıkmasın..;;)
Madem kıyaslama yapamıyoruz. Niçin o zaman bu takımların en iyisini seçmek için turnuvalar düzenleniyor?
İyi de, bunlar zaten başarıyı elde etmek için gereken faktörler.
Tam olarak değil. Örnek vermem gerekirse, Porto hem CL hemde Uefa kupasını aldığı 2 sene içerisinde sadece futbol oynadı. Ama ne bir Barcelona gibi, ne de ManU gibi taraftar desteğini almadı. Çünkü taraftarı sadece kendi ülkesi içinde. Şampyionlar ligini alan bir takım doğal olarak başarılı sayılır, ama dünyanın en iyi takımlarından sayılmıyor işte.
Bence başarılarıda bir kulübü dünya kulübü yapar.Taraftar sayısı dünya kulübü olmasında çok da önemli bir etken değildir.Verdiğin örnekte Porto o zaman Avrupa'nın en iyi takımlarındandı.Ama şimdi değil.Devam ettiremediler.Devam ettirebilseydiler çok sayıda taraftarı olmadığı halde en iyiler arasında yerlerini devam ettirebilirlerdi.Başka bir örnek vereceksek.Juve'nin taraftar sayısıda çok fazla değil.
O zaman turnuva olayının mantığı yok. Porto; adamlar çin'e açılmaya başladı, Brezilya'da da taraftarları var ama diğerleri kadar gözönüne gelmemesinin en büyk sebebi Portekiz liginde oynamasıdır.ŞL yi kazandığı sene en büyük takım oydu.Geçen sene Milan kazandı, Milan. Bu sene kim kazanıp en iyisi olacak?
En iyi kulüpler zaten her sene belirleniyor.
Bu sezon Valencia'yı incelemek zevk verecektir..