1461 liginde direk ilk ikiden çıkacak takımdan biri. Hatta hafta sonu Konya maçını izledikten Babam'ın bu takım çok rahat çıkar demesine karşılık gelecek haftalarda ayağını kaydırırlar demiştim haklı çıktım :) Tamda düşündüğüm gibi çıkartmayacakları belliydi. Takımın en iyi iki oyuncusunu 2 M€ gibi bir paraya satmak akıl karı değil. Sercan Kaya Trabzonspor'da bile direk ilk 11'de oynayacak kalitede bence. Ozan İpek'in MİY transferinde bakanın katkısı ve bu iki oyuncunun transferi. Siyaset'in futbola bu kadar el attığı başka bir ülke yoktur yok. Alt liglerde daha çok oluyor. Yazık olmuş cidden.
Trabzonspor ile ilgili Ünal Karaman'ın takımın başına geçirilmesini bekliyordum. Ama 1 ay önce getirdikleri adam istifa etti veya başka bir şey olmuştur. Tolunay Kafkas belki sezonun kalan kısmında bir nevi beklentileri karşılayabilir ama gelecek sezon ona güvenip takımı onun isteklerine göre kurmazlar umarım. Trabzonspor'un başarılı olması için yönetiminde ve teknik heyetinde bir tane bile Trabzon'lu olmayacak. Yabancı hoca şart.