bi nevi kanu,heskey. :)
Printable View
@nerazzuri
kanuya hakaret olur bence, heskey bir nebze de kanu o kategoriye girmez. :)
fellaini top bile indiremez, indirse de arkadasina gitmez. bosuna yer aramayin derim, koyun stopere takilsin :D
Fellaini boyunu kısaltsın adam olur. :p
İnsan düşmanını bu kadar yermez :n:
Westham United eski Lazio'lu Mauro Zarate'yi renklerine kattı
Face'de dolaşırken gördüm.
Premier Lig'de sözleşmesi sona eren oyunculardan oluşan 11, fena değil.:
http://i.hizliresim.com/aqNvq4.jpg
Eto'yu alır o zaman Ünal Başgan. :0:
SON DAKİKA - Manchester United'ın sahibi Malcolm Glazer 85 yaşında hayatını kaybetti.
Liverpool, Bayer Leverkusen'in genç yıldız adayı Emre Can'ın sözleşmesinde yer alan serbest kalma miktarını ödedi. Premier League ekibinin 9 milyon 750 bin paund (yaklaşık 35 milyon lira) ödediği kaydedildi.
Almanya 21 Yaş Altı Futbol Takımı'nda forma giyen Türk asıllı futbolcunun adı İtalyan devi Inter ile de anılıyordu.
Liverpool'un kısa süre içinde genç orta saha oyuncusuna imza attırması bekleniyor.
Trt Spor
Liverpool Emre Can'ı aldı. Şimdi resmi açıklama yapıldı.
http://www.liverpoolfc.com/news/late...l-in-principle
Emre Can çok iyi transfer.
Henderson,Lucas,Coutinho,Allen,Emre ve Kaptan ile çok iyi bir orta saha hattına sahip olduk.Savunmaya da sağlam takviyeler yaptık mı 1-2 yıl sonra ortalığı dağıtırız bu kadro ile.Tabi en önemli transferimiz Suarez'i kulüpte tutmak olacaktır.
Romelu Lukaku: "Chelsea'den ayrılmak istiyorum. Benimle ilgilenen birçok kulüp var."
Bugün Chelsea sayfalarında hep Filipe Luis adı geçti.Büyük olasılık onuda bitirecekler.
Costa-Filipe-Fabregas...
cesc fabregas ile anlaşıldı. dünya kupası olduğu için açıklanmıyor sanırım. 33m€. pique'de geçen günlerde ağzından bu transferi kaçırdı.
diego costa'da bitti, açıklanmamasını dünya kupasına bağlıyorum. 35m€ civarı.
filipe luis'i ilk defa burada duydum. ashley cole takımdan ayrıldı, bertrand var ama mourinho pek düşünmüyor sanırım. felipe biraz yaşlı, pek verimli olabileceğini düşünmüyorum.
fabregas konusunu biraz deşersek, 2010 yılında ''bir gün mourinho'nun takımına gidersem, beni öldürebilirsiniz'' demişti.
lampard'ın gidişi ardından bu kadar nokta bir transfer gerçekten tebrik edilesi. performansı nasıl olur, fabregas'ı bilmeme rağmen hala bende büyük bir soru işareti. chelsea-fabregas? uyum olur mu? göreceğiz.
33 milyon euro fabregas için resmen beleş , United niye almadı ki cuk otururdu takıma :(
Edit :
Manchester United, Chelsea'nin de peşinde olduğu Southamptonlı sol bek Luke Shaw ile haftalık 198 bin avro karşılığında 5 yıllığına el sıkıştı.
Kırmızı Şeytanlar ile 5 yıllığına toplam 49.5 milyon avro karşılığında el sıkışan 18 yaşındaki İngiliz savunma oyuncusu, bu anlaşma ile tarihin en pahalı genç oyuncusu olacak.Goal.Com
Manchester United'ta Hollandalı Teknik Direktör Louis van Gaal ile yönetim 250 milyon Euroluk transfer harcaması konusunda anlaştı.İngiltere basınındaki haberlere göre ise Liverpool'dan Suarez, Juventus'tan Pogba ve Borussia Dortmund'tan Reus için girişimler başladı.
http://www.transfermarkt.com.tr/tran...ew/news/162361
Hadi İnşallah, umuyorum, Kırmızı Şeytanlar bu yıl bomba gibi bir dönüş yapacak.
bu inanılmaz bir rakam. zannetmiyorum ki doğru olsun. shaw 50m€ teklif alacak kadar geliştirmedi kendini.
250m€'luk bütçeyle piyasaya girecekse manu, tozunu attırır ortalığın.
pogba için 70m€ altında bir teklif kabul etmeyecek juventus. psg devre arası o çıtayı yükseltti.
suarez'in manu'ya geleceğine ihtimal vermiyorum ben. real madrid oldukça ciddi, 65m€ gibi bir teklifle başlangıcı bile. suarez'in gönlü de madrid'de.
Dortmund'daki yıldızları almamız lazım özellikle Hummels ve Reus'u. Ayrıca Mangala'yı ve Shaw'ı da da istiyorum ben. Bir de MCye adam aldık mı tamamdır işte Fabregas iyi giderdi oraya :( Kroos'un ismi de geçiyor o da iyi olur United için. Suarez biraz ütopya , pogba ise cuk otursa da istemiyorum ben enayi gibi oluruz o kadar para verip Pogba'yı alırsak.
Shaw şu an alınabilecek en iyi solbek. Fiyat çok uçuk ama bu sene var olmak istiyorsak solbeke kaliteli bir oyuncu almak şart , o yüzden olabilir bence. Shaw'ı alırsak uzun yıllar solbek sorunumuz kalmaz.
Reus ve Suarez i unutun ikiside kendi takımında kalacaktır , Pogba ya kimse 70 m € vermez , verilmesi büyük enayilik olur keza shawada kimse 50 m € vermez leighton baines , filipe luis gibi adamlar varken hemde tamam büyük potansiyel olabilir ama şuan o kadar etmez
Manchester yıllar boyu çok da pahalı olmayan transferler yaptı.Bu sene keseyi biraz açabilirler,50 değil 40,70 değil 55 verebilirler yani.
sen oyuncuya verilecek yıllık ücreti mi kastettin ? ben bonservis sandım zaten bonservisi hallederlerse o kadar vermelerine gerek kalmaz shawa bonserviste 50 m € olmaz taş çatlasa 25 m € olur bence
baines in yaşı ilerledi tabi shaw çok daha genç ama şuanda baines hem daha ekonomik olur hemde daha iyi katkı yapar bence
Tottenham Mancini'yle anlaşır artık :D
Chelsea'ye gitmem diyen, dalga geçen Fabregas.. Para çok acayip bir şey. :)
ne işin var hacı chelseada
Cesc Fabregas: ''Herkes ilk tercihimin Arsenal olduğunu bilir. Ama onlar benimle ilgilenmediler bile.''
Lampard'ın yerine alınabilecek en iyi ismi aldı bence Chelsea. Barca tekrar almak ister mi acaba, onu da merak ediyorum. :)