Capello şampiyon yaptıktan sonra göndermek hem ayıp olur hemde hata.Delbosque'yide aynı sevdadan gönderdiler sonra olanlar malum.
Printable View
Capello şampiyon yaptıktan sonra göndermek hem ayıp olur hemde hata.Delbosque'yide aynı sevdadan gönderdiler sonra olanlar malum.
Coupet Atletico Madrid'de
Fransız kaleci Gregory Coupet Atletico Madrid ile anlaştı. Fransız L'Equipe Gazetesi'nin haberine göre, İspanyol ekibi Atletico Madrid ile 3 yıllık sözleşme imzalayan 35 yaşındaki kaleci önümüzdeki bir kaç gün içinde resmi sözleşmeye imza atacak.
Fransa Milli Takımı'nın kalesini de koruyan Coupet, Fransa şampiyonu Lyon'un Nice'den aldığı başarılı kaleci Hugo Lloris'in transferinden sonra kulübünden ayrılmıştı.
sporx
Kaynak : Reuters
Coupet üst düzey bir kaleci ancak Euro 08'de biraz şanssızdı. Abbiati'nin geri dönmesiyle Madrid için iyi bir seçim bana göre. Yaşına aldanmamak lazım.
Coupet üst düzey bir kaleci ancak Euro 08'de biraz şanssızdı. Abbiati'nin geri dönmesiyle Madrid için iyi bir seçim bana göre. Yaşına aldanmamak lazım.
Lyon LLoris'i aldıktan sonra Coupet'in ayrılacağı belliydi , A.Madrid daha iyi bir kaleci alabilirdi Seneye ŞL'de mücadele edecekler ve hedefleri yükselttiler
Barca için güzel transfer ama bakalım Arsenal yerine kimi bulacak.Gerçketen çok etkili bir forvet onun gibisini bulmak zor olacaktır.
Abbiati & L.Francodan daha ii olduğu kesin...
Capello çok iyi Real ondan iyisini şuan için bulamaz tabi Lippi dışında
Attıklarından çok kaçırdığı müthiş pozisyonlarla hafızamda yer edindi.Bence doğru transfer değil, ona gelene kadar daha iyileri alınabilirdi.Arsenal'in ise arayacağını sanmam, biri gider biri gelir..
43 trilyon iyi para ben olsam adebayor a vermezdim o kadar
Adebayor kadroda yenileşme hareketine giden Barca için bence harika bir transfer.Barca onun için ödediği paranın karşılığını alacaktır..Bakalım Arsenal yerine kimi alacak.Belki Henry geri dönebilir..
FM'de İngilizler abarttılar bir çok oyuncuyu, kusura bakmasınlar.
Adebayor'un dribblingi 18 olur mu be!#$½#$
cengiz aßi adam 7.71 le oynuyor sana diyom ya 40m plase atiyor :n:
Zlatan, Villa, F.Torres den daha ii yapmışlar nerydeyse...
İsveçli orta saha oyuncusu Kim Kallstrom, bu yaz Lyon’dan ayrılarak Sevilla’ya gidebileceğini açıkladı.
2006 yılında Lyon’a transfer olduğundan beri iki lig şampiyonluğu yaşayan Kallstrom, yeni teknik direktör Claude Puel’e rağmen Fransız temsilcisinden ayrılmak istediğini belirtti.
İspanyol AS gazetesine konuşan Kallstrom, Sevilla’nın kendisiyle ilgilendiğini itiraf ederek “Önceden birşey söylemek istemedim çünkü milli takımdaydım ancak Sevilla’nın benimle ilgilendiğini duydum” diye konuştu. Lyonlu oyuncu Euro 2008’de İsveç milli takım formasıyla iki maça çıktı.
La Liga’nın kendisi için çekici bir lig olduğunu da söyleyen İsveçli oyuncu “Sevilla büyük bir kulüp. La Liga’nın ne kadar büyük bir lig olduğunu da biliyorum. Çok iyi takımlar var. Elbette İspanya’da oynamak isterim, orası belki de Dünya’nın en iyi ligi” diyerek Sevilla’ya ver La Liga’a göz kırptı.
İki kulübün bu transfer için görüş birliğine vardığı ve ufak detayların çözülmesinden sonra oyuncunun Fransa’dan İspanya’ya transfer olacağı da alınan bilgiler arasında.
Süper transfer olur ßence Kallström İspanya'da sürekli 11'de de oyanrsa ii işler yapar...
junınhonun golsesı ardında kalmaktansa sevıllaya gıtmesı daha mantıklı
Marquez Real'e gitsin. :D
Öyle gözüküyor. 30 yaş üstü futbolcu çok az.
Genç T.D. lazım genç!!!
İspanya'da yapılan bir araştırmaya göre en çok taraftar Real Madrid'in.
İspanya Sosyolojik Araştırma Merkezi'nin mayıs ayı sonunda yaptığı bir ankete göre, İspanyollar'ın yüzde 32.8'inin Real Madrid taraftarı oldukları bildirildi.
İspanya Sosyolojik Araştırma Merkezi'nin (CIS) açıkladığı 237 belediye ve 49 ilçede yapılan anket sonuçlarına göre, en fazla taraftarı bulunan takım sıralamasında, Real Madrid'in ardından yüzde 25.7 ile FC Barcelona 2., yüzde 5.3 ile Valencia CF 3., yüzde 5.1 ile Athletic Club Bilbao 4. ve yüzde 4.3 ile Atletico Madrid 5. sırada yer aldı.
Ankette, İspanyollar'ın çoğunluğu "en fazla parası olan kulüp ligi kazanır" görüşünü doğru bulurken, "futbolda gerekenden fazla para döndüğü ve yolsuzluk olduğu" iddialarına inananların oranı da yüzde 40 çıktı.
Ayrıca İspanyollar'ın yüzde 72.8'i, "mümkün olması durumunda her zaman takımlarının maçlarını izlediklerini" bildirdiler.
eline sağlık
Normaldir..
capello kovulacak yerine getafe'nin antrenörü getirilecek.
Macerayı cok seviyor Madrid ...
Getafe'nin teknik direktörü açıklama yapıp duruyor Real Madrid'in başında olmak isterim şeklinde. Teknik direktörü olan bir takım için böyle açıklamalar yapması bence yanlış. Tabi kendini düşünecek Real Madrid gibi bir takımın başında olmak ayrıcalıktır ama bana göre yanlış bu tip açıklamalar. Capello Şampiyonlar Ligi'nde eski Real Madrid'i geri döndüremedi ama en azından ligi bırakmadı. Kalırsa daha iyi olur ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olabilir.
CapeLLo takımı yeni oturttu tekrar harcanmasın takım !
Normal bişey... Real ztn daha da popüler... Bende Real taraftayım msla...