Yuruyus ile ilgili tum resimleri videolari burda gorebilirsiniz.
http://onrmdnci.tumblr.com/
Printable View
Yuruyus ile ilgili tum resimleri videolari burda gorebilirsiniz.
http://onrmdnci.tumblr.com/
Takımın silkinip kendine gelmesi lazım. Bu kadar pozisyona girip 2 önemli maçlarda da değerlendirememek üzücü. Hala herşey bizim elimizde ama insanın içi acıyor bunca emeğe. Canları sağolsun.
Necati gereksiz maçta varsın,gerekli maçta yoksun be abi.Yakaladıklarını atsaydın Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında şu an şampiyonluk turu atıyordu takım.Neyse İnşallah kalan 2 maçta atarsın :)
Bilmediğimden soruyorum, puan eşitliğinde verdikleri buçuğu geri mi alıyorlar? Arkadaş söyledi de saçma geldi bana.
Terim umarım Beşiktaş maçında Necati'yi oynatmaz oda ders çıkarır böylece hatalarından...
Evet şu an puan farkı 3 ama normalde 2.5.Yani Fenerbahçe kazanınca 0.5 puan önümüze geçiyor.
rahat olun renktaslarim telaslanmaya gerek yok o takimin basinda "IMPARATOR" var ayaginizi denk alin yani :)
haha nasıl bir ligdir ya işimiz buçuklara kalıyor:D
Teşekkür ederim, keşke vermeselermiş o zaman yahu :)
İşte vermemişler diye farzet :D 3 değil 2,5 puan öndesiniz diye düşün :)
Galatasaray maçlarının biletlerinin ortalama fiyatları ne kadar ? Çok pahalı olsa gerek, Stattaki boşluk Şampiyonluk mücadelesi veren takımın uzağındaydı.
Evet tribünler bu maç kötüydü. Bunda fiyatın etkisi çok.
Açıkcası pahalı hem de saat 22'de bitti maç milletin işi var gücü var yakındakiler geldi büyük ihtimal onun dışındakiler gelemediler tabi...Uzaktakilerin gitmesi zaten 2 saat sürer malum :) biraz da bundan dolayı...
Ona bende kızdım.Madem maça gitmeyeceksiniz yarın yapın şu yürüyüşü.Ben direk herkes maça gidecek diye düşünüyodum.Millet yorgunluktan bayılmış zaten halleri kalmamış maça gitmeye.
Hemde fazlasıyla, Arena'nın akustiği Saraçoğlundan kat be kat daha etkili. Fenerbahçe seyircisi stadını iyi kullanıyor, bana göre Galatasaray taraftarı bunu iyi bir şekilde kullandığı zaman, o stat rakipler için çıkılmayacak bir yer olacaktır.
Onlarda bir etken tabi ama şurada kalmış 2 maç bazen fedakarlık göstermek gerek örneğin ben yarın yine derse giremeyecem ve bir dersim devamsızlık yüzünden sınırda olacak. Haftaya kupa maçını izlersem 2 dersten devamsızlık yüzünden kalıyorum :D Değer mi ? Değer : )
Evet organizasyonun tribünlerdeki boşluğa etken olduğu kanısına bende katılıyorum.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, şampiyonluk yolunda iki altın puan kaybettikleri maçtan sonra öfkesine hakim olamadı. Sarı-kırmızılı hocanın karşılaşmadan sonra soyunma odalarının girişinde beklediği hakemlere, el-kol hareketleriyle birlikte ağır sözler söylediği bildirildi.
Bir hayli sinirli olduğu gözlenen Fatih Terim'in tünelin önünde beklediği hakem Tolga Özkalfa, yardımcıları Cem Satman, Volkan Narinç ve 4. hakem İlker Meral'e verilen kararlar nedeniyle tepki göstererek, ağır ifadeler kullandığı vurgulandı. Hakem Özkalfa'nın, Terim'in sözlerini raporuna yazdığı ve sarı-kırmızılı teknik adamın bugün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edileceği kaydedildi.
Fatih Terim'in, Profesyonel Futbol Disiplin Talimatı'nın, "Sportmenliğe Aykırı Hareket" başlıklı 37. maddesine göre 1-3 maç veya 15-30 gün hak mahrumiyeti cezası alabileceği ifade edildi. Terim, 1 maç ceza alırsa Beşiktaş derbisini tribünden izlemek zorunda kalacak. PFDK'dan 2 maç ceza çıkması halinde Fatih Terim, Süper Final'in son haftasında Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak maçta da yedek kulübesinde yer alamayacak.
Bu arada Fatih Terim ilk yarı sonunda yayıncı kuruluşun kameramanına da yakından çekim yaptığı için tepki gösterdi.
Normal sezonda Kadıköy'deki maçta son dakikada Baros'un direğe nişanlanması, Trabzonspor maçında Mehmet Batdal'ın kaçırdığı..
Süper Final'de Fenerbahçe maçında gole çevrilemeyen pozisyonlar ve son olarak dün akşam Necati'nin rövaşatası..
Bahane üretmeye gerek yok, elimizdeki şampiyonluğu verdik. Geçmiş olsun.
Bir şeyi unutmamak lazım,yıllar sonra bu yılı hatırladığımızda bizim müthiş oyunumuz hatırlanmayacak,hatırlanacak tek şey o kupayı kaldıran takım olacak.Hep iyi oyun iyi oyun diyoruzda gol atamazsan şampiyon olamazsın.Biraz şans da gerekiyor tabi o da bizim takımda yok.Oyuncular iki maçıda kazanıp şampiyon olmak zorundalar.Bu kadar hafta lider gidip şampiyonluğu verirlerse çok yazık olur.5 puanlık farkı ne yaptık ettik kendi kendimize kapatmayı başardık.İnşallah Fenerbahçe bugün puan kaybederde şu puan kaybı fazla üzücü olmaz.
Yıllar sonra ne şampiyon ne de iyi oynayan hatırlanacaktır.
Fenerbahçeliler çektiği sıkıntıları diğerleri de Fenerbahçe'nin kollanışını hatırlayacaktır. Kim haklıdır derseniz Allah bilir.
Yahu henüz garantiledik mi şampiyonluğu nedir bu stres hem önceden Şampiyon belli tarzı şeyler söyleniyordu, hemde şimdi erken bizi şampiyon ilan ediyorsunuz.
Yapmayın şunu dün mesela birçok kişi komik duruma düştü.
Ünal Aysal: Şu anda oynanan bir lig var. Bu lig bitinceye kadar o ligi şaibeli hale getirecek görüşten kaçınmak lazım.
Ünal Aysal:Hiçbir şey zaman içinde kaybolmayacak.Hiçbir şey unutulmayacak. Hiçbir şey unutturulmayacak.Daha münasip zamanda cevap vereceğiz
Galatasaray - Besiktas macin hakemi Bülent Yildirim
2.5.2012 tarihinde oynanan Galatasaray-Trabzonspor müsabakasının devre arasında Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim ile Lig TV çalışanı olarak görev yapan bir kameraman arasında yaşandığı iddia edilen olay, bir gazeteye ait internet sitesinde gerçeğe aykırı olarak yayınlanmıştır.
Nitekim anılan internet sitesi, haberin doğruluk ve gerçeklik taşımaması karşısında duyarlılık göstermiş ve haber çok kısa bir sure sonra yayından kaldırılmıştır.
Bu vesile ile, basın ve yayın kuruluşlarının yayınlayacakları haberlerin doğruluk ve gerçeklik sınırlarını aşması halinde gerekli hukuki yollara başvurulacağını kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla.
Galatasaray Spor Kulübü
http://targetstriker.blogspot.com/20...yuruyelim.html
Duygularıma tercüman olmuş..