kendini benimle karıştırıyosun galiba :D Görüşücez yenilen SUSAR ;;)
Printable View
kendini benimle karıştırıyosun galiba :D Görüşücez yenilen SUSAR ;;)
Yenilen 1 gün boyunca cafeye yazmıcak anlaştıkmı...:D
ve yenilen birdaha karşısındakine meydan okumıycak ;;)
Ortam koyu Kopışma kokusu alıyorum :n:
yok mehmet ne kapışması erdem abi yenilmek istiyomuş bende yardım etmek istedim :n:
Ayrıca yenilen taraf Sırf TSİ için 300 tane oyuncunun Face Pack lerini yayınlamak üzere hazırlayacak...:D:D:D (Şaka ,şaka sen o kadarını yapazsın...):D
Erdem abi Senle dalga geçiyo bu yen şu aygünü AğLasın biraz :D
Görücez bakalım kim ağlıycak ;;)
Aygün akşama kadar baya bi göz yaşı biriktir derim...:D:D
erdem abi msn'i açma şansın var mı ? yoksa burdan söyliycem bi konu hakkında ;;)
Şu an açamam.Akşama söylersin...
Merhaba Arkadaşlar kim var kim yok.Çoktan beri uğrayamıyorum.Bi hal hatır sorayım dedim.
selam arkadaşlar yeni pes 6 faceleri yaptıö her koyduğumda mesajlar birleştiriliyor linki buraya koyıyım bari:D
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=37244
nassınız..:D
Merhaba arkadaşlar ben geldim uzun bir süredir aranızda değildim şimdide geçici olarak bulunuyorum yarın Allah izin verirse buralardayım:)
S.a ;;)
a.s aygün naber ödev varmı? :)
iyiyim abi senden nbr ? hiç ödev olmazmı yine aynı ödev :D Yarın son gün :( :)
sağolasın bende iyiym.ee hazırmı ödev??
ödev hazır ama onu elle yazıcam çıktı istemiyo :(yapmam 2 saat sürer :(
ya bu öğretmenlerinde çıktı istemiyorum lafına gıcığım ha.üniversiteye gelincede bilgisayarsız olmaz diyolar sonra.ama belki onlarda haklı kopyala yapıştır ikilisi mevcut :)
bana bak aygun o hocana sole fazla ödev vermesin.sonra bızı rahatsız ediyorsun yaw.:D:D
ayrıca hocana selamımı söyle:)
Aygün 1 saat içinde çabuk ödevini yap.Yoksa akşama ödevim var deyipte bahane bulma..:)
Bu arada hadi arkadaşlar bir kaç mesaj daha atında Cafe 100.sayfasına ulaşsın....
100. sayfaya ulaşabilmek için :D akşama kapışma mı var Erdem :)
kım ulaşacak acep?
valla çok mesaj atın şansınız artsın :D reklam gibi oldu :n:
hehe :D:D...benden sonra yazan..
ben ama 100 olmaz heralde :D