Abi saçmalamayalım istersen. 7 yabancıyı da forvetle dolduralım o zaman? Messi, ibrahimovic, Eto'o, Henry, Rooney, Benzema, Higuain olsun bütün yabancılarımız.
Printable View
İçimden bir ses diyor ki Nonda'yı göndercez Lindi yerine orta saha lazım olacak bize çünkü ve Lindi şu anda tam olarak iyileşmiş durumda her nekadar sakatlanma olasılığı çok yüksek olsada...
abi Kewell daha sözleşme imzalamadı zaten 32 yaşına geldi Arda TTArena'da oynadıktan sonra banko gidecek o zamana kadarda Gio takıma ısınır iyi olur bence...
saçmalayan sensin, okuduğunu anla bence önce kardeşim :icon_smile: "Ona bile burun kıvırabilecek durumdayız" dedim farkındaysan. Yani onun alınacak olması bi nebze tartışılabilir. Bana kalırsa yanlış bir hamle olmaz, jo avrupada oynayamıyor, Gio nonda dan kat kat daha iyi oynar. Seneye de olası bir Arda'nın takımdan ayrılmasından sonra da o bölgeye monte edilebilir. Başkasına göre böyle olmayabilir herkesin düşüncesi kendine. Bana kalırsa ortasahaya savaşçı bir Emana, Hitzlsperger tarzı bir oyuncu daha iyi olur forvetten. Yine de Gio alınsa da hata yaptık demem, Rijkaard bizden daha iyi bilir sonuçta. Zaten farazi konuşuyoruz belkide transfer bitti.
Jo hakkaten iyi transfer ama Baros'un yokluğunu aramaz mıyız derseniz bence ararız. Baros çok farklı bir golcü. Hayırlı olsun. Sevindim. :)
Jo bizde kiralık olduğu süre içerisindeki maaşının 3/4 ünü city'den alacakmış. GS.Org editörü ve gs dergi editörü twitterinde yazmış.
Acaba sene sonu opsiyonlu mu aldık Jo'yu bu konuda bir bilgi var mı?
http://www.liverpooldailypost.co.uk/...0252-25656954/
Yoruma bakın.
Toffeeman11 wrote:
Galatasaray seems to be keen on Evertonians....
my question is now, who will be the next on?
:D :D
Türkçesi nedir :D
CahiLL oLmasında kim oLursa oLsun :D
teşekkürler :D Bukadarı yeterLi :p
Haldun Üstünel İstanbul'a gelmemiş bi transfer daha var büyük ihtimalle:)
ben aygün'e demiştim de hayal kurmak güzeldi demişti.nonda da giderse gio'da gelecek hiç merak etmeyin.
kaynak:turkspor.net
Ntvspor'da Dos Santos'u bitirmeye çalıştığımız söyleniyor.
Satın alma opsiyonu süper olmuş.Büyük ihtimalde alrız zaten.Tebrikler yönetim..
Eurosporttan yorumlar :D
http://uk.eurosport.yahoo.com/210120...latasaray.html
15.so what's bloody next?arteta,pienaar?
gs is* running out of everton's players maybe before they* face in europa league
From Baybora, on Thu 21 Jan 9:22PM
baros'n sözleşmesini dondurma gibi bir durum varmış.. Dos santos da gelirse :D
BeLamısınız kardeşim,iLiğimizi kuruttunuz.OLdu oLacak FeLLaini,CaHiLL dizin.:(:D
32 - JO
Tevezimin numarası. Güle güle giy Jo.
fm10'da evertonla her yeni oyuna başladığımda yaptığım ilk iş jo'yu man.city'e geri göndermek oluyordu.
vay bana vaylar bana.
Baroş'un sözleşmesi dondurulacak. Sezon sonu Nonda gidecek Baroş geri dönecek falan diyorlar. hadi hayırlısı.