bunlara bende çok güldüm :D
Printable View
by sperman da gelmiş :n:
Saatci Selman en bombası değil mi sizce de :D
Biri şaka yapmaya çalışıp tepki toplayınca kimliğini geri çekip makaraya vurmuş olabilir mi:D
Fena güldüm yahu :n:
Komedi resmen :zuhaha:zuhaha
laiglenoliy en beğendiğim bu hahuahuda :n:
Bende ofise yazmaya hazırlanıyordum şimdi bu durumu. Burda gördüğüm iyi oldu. Sabah kafeye yazmıştım referans sayım 2 den 11 e fırlamış diye. O +9 luk kısım yukarıdaki listedekiler işte. Niyeyse kurban ben olmuşum :) Şu anda By Sperman var üye olan. Birinin canı sıkılmış uğraşıyor. Vakit israfı :)
Kenan Seranoglu çok iyi ya bilenler bilir efsanedir kendisi :zuhaha
vallaha ya uğraşılan şeylere bak nereye çevirdiler burayı.ben bilmiyorum cihan senin olman tesadüf değil gibi de neyse :)
Saatci Selman ve Laiglenoliy çok iyi ya :n:
Nedvedmanita :zuhaha
Birisi kısa bir özet geçse bu durum nası gelişti neler oldu ben pek anlayamadımda. Geç gördüm biraz mevzuyu.
Pilavlı arkadaşlar mevzu yaptı heralde Turksportal'da. Kısaca durumu anlatabilecek olan var mı ?
Cümleden geçmiş olsun.
Yapan zevzek(veya -ler) iyi uğraşmış ama bu üyelikler fake mi değil mi dikkat etmeden üyelik onayı vermek hata olmuş.
Kenan Şeranoğlu'nu hatırlamak tebessüm yarattı, "milleti titan titana" başlıkları hemen gözümün önüne geldi.
Cihan çok haklı, zaten yapılan troll felsefesine de aykırı olmuş.
Engin'in durumu çok garip olmuş, o zaman isteyen istediği adı yazar milletin başını yakar. Olmaz öyle şey, yazık günah.
http://e1207.hizliresim.com/z/u/b2vk5.png
Euro - Tl ilişkisi :D
ThreebWooD nedir ya kim ulan o :D
İnsan az orjinal olur da kafadan TripWooD yapar dimi ?
Senin nickin de pek orjinal değil Görkem'ciğim :0:
Hehe nicklere bak :D Kim olduğunu tahmin edebiliyorum hatta büyük ihtimalle odur :D