Sezgin hancı ,Rijkaard yolcu olduğu sürece değişmeyecek gibi görünüyor yanlış transferler zinciri..
Printable View
Sezgin hancı ,Rijkaard yolcu olduğu sürece değişmeyecek gibi görünüyor yanlış transferler zinciri..
Avustralyalı oyuncuyu satış listesine koyan Blackburn Rovers ile görüşmelere başladığı ileri sürülen sarı-kırmızılı kulübün, Emerton için 2.5 milyon avro'yu gözden çıkarttığı ifade edildi. Galatasaray, sağ kanatta süratli futbolu ve müthiş enerjisiyle dikkat çeken oyuncunun transferini bitirmesi halinde Neill ve Kewell'dan sonra 3. Avustralyalıyı kadrosuna katmış olacak.
Kaynak : Spor iks
B Avustralya'lı sevgisi de nerden çıktı anlamıyorum. Adam gelmiş 31 yaşına. Sen git genç ve potansiyelli oyunculara yönelsene. Hayret bişey ya.
Sağ kanatta gücü tükenmeyen bir Keita var.Artık sol tarafa oyuncu düşünseler.
Şimdi şöyle de bakmak lazım olaya Haldun Üstünel devre arasında 2 tane yanlış transfer yaptı.Biri kesinlikle JO ALVES'tir ki bu oyuncu o kadar da göze batacak bir oyuncu değildi.Sonuçta CSKA Moskova dan Man City ye 17 M EURO YA transfer olmuş.Tek sorun UEFA da oynamayacak olmasıydı.Diğer yanlış sayılabilecek transfer ise,Giovanni Dos Santos'tur.O da ne zamandır oynamıyordu ve yeteneğini zaten biliyoruz.Herkes biliyor.
Değişik bir açıdan bakarsak bu olaya,bu iki transfer Linderoth ve Nonda nın sözleşmelerinin feshedilmelerine neden oldu.Linderoth a tamam;ama Nonda gidince takımdan Atletico Madrid maçına forvetsiz çıkmak zorunda kaldık.Böylece Uefa dan elenmiş olduk.
Nonda güzel oynar mıydı bilmem;ama en azından hava toplarını alırdık.Hadi o da olmadı hiç forvette oynamamış bir oyuncu koymak zorunda kalmazdık.
Hepsini bir kenara bırakırsak,geçen sene yaz dönemindeki transfer sezonunda Haldun Üstünel son gün bir yabancı forvet oyuncusuyla anlaşmıştı.(Hatırlarsanız 7 yabancı futbolcuyla bitirmiştik o transfer sezonunu)Fakat bu transferi Frank Rijkaard istememişti.Bunun nedeni de bu transferi gereksiz görmesiydi.Yani Atletico Madrid maçında forvetsiz oynamamızın bir nedeni de buydu.
Şimdi Adnan Sezginden bahsediliyor.Adnan Sezgin Thomasları,İnamotoları gibi oyuncuları yıldız transferler olarak gösterilmesinin yanı sıra Skibbe gibi bir teknik adamı da Galatasarayın başına getirmişti.Tamam çok kötü bir hoca değil kabul ediliyorum,ama Ali Sami Yen de alınan 5-2 lik mağlubiyetle nasıl gönderildiğini ve Bülent Korkmaz ın gelip,ligi nasıl 5.bitirdiğimizi hatırlayın.Zaten bu yanlışlardan dolayı yabancı transferlere Haldun Üstünel bakmaya başladı.
Gelin ikisinin aldığı adamların bazılarını karşılaştıralım
Adnan SEZGİN-- İnomoto , Thomas , Skibbe
Haldun ÜSTÜNEL-- ELANO , NEILL,RİJKAARD
Peki ikisininde yaptığı hataları karşılaştıralım.
Haldun Üstünel,devre arasında gereksiz iki transfer yaparak Uefa da elenmemize neden oldu.(O penaltı pozisyonunu saymıyorum...)Ligi 3.bitirdik.
Adnan Sezgin,kalitesiz yabancı oyuncuları alarak ligi 5.bitirmemize neden oldu.
VE DE ŞİMDİ YAŞANAN STOCH VAKASI...
Adnan Sezgin Stoch un bonservisini düşürmeye çabalarken,aradan Fener geliyor 2 günde bitiriyor transferi kamuoyunu hayırlı olsun hadi bakalım deniliyor.Haldun Üstünel baksa bu genç oyuncuyu kesin alacaktık.Eminim bundan.Şu örnekten bile Galatasaray'ın ne kadar büyük bir yanlış yaptığı ortada...
İyi günler dilerim...
Haldun Üstünel kafasına göremi yaptı o transferleri? Yanlış yapmışlar eğer Haldun Üstünel'e boykot koydularsa :D
Galatasaray, Grella'dan vazgeçti!
Yıllık 1.5 milyon Euro da indirime gitmeyen Avusturalya'lı oyuncudan vazgeçildi. Sık sık sakatlanması ve aşırı sert oyunu tercih etmesi Galatasaray'ı geri adım attırmak zorunda bıraktı.
Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot...usu-elano.html
31 yasındaki oyuncuya 1.5 Milyon Euro fazlaydı zaten , Stoch'da bu parayı vermedik diye Fener'i tercih etti.
Daha uygun daha karlı transfeler yapacaktır Galatasaray yönetimi.
Adnan Sezgin yabancı transfere el attı diye korkmayın, Galatasaray'ın artık hataya tahammülü kalamadı hem yönetimin hem taraftarın..Bu doğrultuda yıldız değil de daha çok takıma faydalı olacak adamları alacaktır yönetimimiz kimsenin kuşkusu olmasın..
Yahu benim anlamadığım tamam Haldun Üstünel devre arasında 2 yabancı getirdi, Joao Alves en büyük yanlış oldu tamam ama bu adamları Haldun Üstünel Florya'ya gelip "Size 2 adam getirdin alın" demiyor ki.. Haldun Üstünel'e oyuncular söyleniyor o da gidip görüşüyor. Haldun Üstünel Galatasaray'ın yapılamaz denilen transferlerini yapmıştır Türkiye'ye de üst düzey oyuncular getirilebileceğini ispatlamıştır.. Şimdi çıkıp biz bu adamı günah keçisi mi yapıyoruz? O zaman bize yazıklar olsun...
Yabancı sınırlamasının da etkisiyle Kewell takımda kalacak şeklinde haberler görmeye başladım. Umarım doğrudur, Harry futbolu Galatasaray forması altında bırakmalıdır.
Yarım saat sonra sözleşme imzalasınlar Kewell'la..
Ya şimdi ha Haldun Üstünel ha Adnan Sezgin kafasına göre almıyorlarki admaları? teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer yapıyorlar..Yoksa bizmi yanlış biliyoruz? açıkcası kim alırsa alsın görevi adam gibi bi adam getirsinler onu istiyor taraftarımız..
Yıldız istemiyoruz artık, gelen oyuncu faydalı olsun da. Capone 90'lı yıllarda geldiğinde kim tanıyordu? Savaşçı bir defansif orta saha lazım. Fakat Galatasaray transfere Topal'ı sattığından daha fazla para vermeyecek. Sözleşmesi bitmiş oyunculardan da kaç tanesi kaliteli bilmiyorum. Ribery'de olduğu gibi biz her zaman az para ödeyerek veya para ödemeden yıldızları alacak güçteyiz. Bir çok ülkede lobimiz var. Transferde sabırlı olmamız lazım. Rakipler iyi transferler yapabilir ama bu bizden iyi olacakları anlamına gelmez. Birbirine uyumlu oyuncular alabilirsek ve kafası rahat bir Arda ile çok iyi oluruz. Adnan Polat Arda'yı satmayacağını söylüyor zaten. Avrupa'nın büyük liglerinin büyük takımları dışında hiç kimseye satmam diyor. Büyük klüpler de henüz bir teklif yapmış değil.
Rota Kazım Kazım
12 Haziran 2010 Cumartesi * 09:42
Stoch’u ezeli rakibi Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasarayımız, Slovak oyuncunun rövanşını almak için hiç hesapta olmayan bir isimle temasa geçti.
http://www.webaslan.com/_img/haber/manset_aracizgi.gif Stoch'u ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasarayımız, Slovak oyuncunun rövanşını almak için hiç hesapta olmayan bir isimle temasa geçti. Sarı kırmızılıların, Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Kazım Kazım'ın peşinde olduğu iddia edildi
Webaslan.com
Rövanş nasıl oluyor bu yahu, verir 5 milyon bonservis bedeli, alır Kazım'ı. Fenerbahçe'den bonservisiyle oyuncu almayı rövanş olarak düşüneni hiç görmemiştim.:p
Haberin sallama olduğunu hepimiz biliyoruz boşuna yorum yapmaya gerek yok bence Seko..
Aman diyim sakın! :(
Delinin biri taş atmış yine kuyuya.
Rövanş dedikoduları hat safhada. Ben Fenerliyim. Bu aralar misilleme için Semih'in adı geçiyor ama bence Galatasaray misilleme yapacaksa Tuncay ile yapmalı işte o zaman gerçekten misilleme olmuş olur.
Zaten sallama da haber ama hiç mi kafaları çalışmıyor, Semih için yazsalar ki şu anda bile Semih'i almak için yine bonservis parası ödemesi gerekir Galatasaray'ın ama hadi federasyonda dava, şu karar çıkabilir vs gibisinden haberi bir şeye dayandırırsın da, Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusunu alarak nasıl rövanş olacak, bunu hiç akıllarına getiremiyorlar mı anlamıyorum.
Ben Fenerbahçe'ye misilleme yapacağımızı düşünmüyorum.. Fenerbahçe'nin de Stoch'u biz görüşüyoruz diye aldığını da hiç düşünmüyorum.. Sol açığa gelecek vaadeden iyi bir oyuncu almamız lazım Arda gideceği zaman orayı emanet edebileceğimiz hızlı,ayağına hakim bir oyuncuya ihtiyacımız var. Umarım Arda takımda kalır, çünkü Tottenham ve Liverpool devrede olduğu sürece Arda'nın kafası karışabilir düşünmeye başlamış bile zaten ama gerçekten kendini bu takıma vermiş bir Arda tozu dumana katar. Sağ bek için Belletti adı geçti Lig TV'de geçen gün gelirse o da faydalı olur ve kesinlikle çok iyi bir ön liberoyla çift yönlü ortasahaya ihtiyacımız var.. Bu bölgelere kaliteli transferler yaparsak her kulvarda başarılı oluruz diye düşünüyorum ama karşımızda transfer politikasını değiştirmiz ve bütçesi bizden çok daha yüksek olan bir Fenerbahçe var. Onlarla oynadığımız tüm maçları bu sene kazanmamız lazım,hepsini...
yok kazım'ın kontratı 2011 mayısında bitiyomuşta falanda yazıyolar o haberi servis edenler güya bak sene sonu bitiyo kontratın o zaman alalım seni der gibi yani net yazılmamıs ama o haber bunu hissettiriyo sallamasyonun daniskasını yazmışlar ortalığı karıştırmaya çalışıyo her zamanki gibi medya
Totomaç neler yazmış öyle Krasic'e Elano+4 milyon CSKA buna sıcak bakıyormuşta falan filan çok FM oynuyor bunlar ya :n: :n:
Tshabalala-Modise-Sibaya üçlüsünde 2sini alsınlar şampiyonuz :D
Kaleci Khune de Türkiye Ligine gelse fena olmaz.
Tshambalala gelirse Türk spikerleri arasında kaos çıkar :D Marek Heinz geldiğinde bile adını nasıl söyleyeceğini şaşırıp, sonunda Marek demeye karar vermişlerdi :D
Stoch konusunda yönetimin beceriksizmiş gibi gösterilmesine karşıyım, mevcut kadroda FBnin Stoch'a bizden daha fazla ihtiyacı var eğer takım elinden Keita ya da Arda'yı bu sezon çıkarmayacaksa /ki hiç sanmıyorum/ bu durumda Stoch'un transferi zorunlu değil ve Fbnin verdigi kadar para verilmesi yanlış onun yerine bütçeye uygunluğu dogrultusundan Grella'dan daha iyi bir orta saha oyuncusu alınmalı.. Ayrıca kaleci ve bek açıgı da unutulmamalı..
Kaleciden ziyade kaliteli orta saha ve ön libero almamız lazım...
Bu arada aldığım son bir habere göre Arda Turan için 12 Milyon € teklif gelmiş ve yönetim teklifi 17-18lerde kabul edermiş en fazla.. Arda yönetim ve antrenörle arasındaki pürüzleri ortadan kaldırmış en azından 1 sene daha kalmayı düşünüyor. Ancak teklif verenin hangi kulüp olduğunu öğrenemedim ve Arda'nın kafasını tamamen Galatasaray'a vermesi transferden daha çok sevindirdi beni :)
Katılıyorum ama hiçbir baba öz oğluna küs kalamaz bence :)
İkinci Stoch vakası!
Miroslav Stoch'u Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, bu transferin rövanşını Julio Baptista ile almak istiyor.İtalya basınında hemen hemen her gün yer alan Baptista, Galatasaray ve Fenerbahçe transfer haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi.
Football Itallia ve Corriere dello Spor'ta yer alan habere göre Fenerbahçe ve Galatasaray Baptista'yı kadrosuna katmak için kıyasıya rekabet halinde.
Özellikle Galatasaray'ın bu transferde oldukça istekli olduğu ve Baptista için 6.5 milyon avro'luk bir bonservis bedelini gözden çıkarttığı ileri sürüldü.
Roma kalecisi Doni ile de temas halinde olduğu iddia edilen Galatasaray'ın Doni ve Baptista için Roma'ya 10 milyon avro'luk bir teklif ettiği ve İtalyan kulübünün de bu teklife oldukça sıcak baktığı Çizme basınında sıkça işleniyor.
Real Madrid ve Arsenal'den sonra Roma'da da istediği ortamı bulamayan Baptista'nın 2010 Dünya Kupası'ndan sonra takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Roma ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı yıldızın peşinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yanı sıra İngiltere Premier League takımlarından West Ham United ve Tottenham da bulunuyor.
Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve bu doğrultuda iddialı bir kadro kurmak isteyen Tottenham'ın Baptista'yı transfer edebilmek için iyi bir teklifle Roma'nın kapısını çalması bekleniyor.
Baptista'nın yanı sıra Galatasaray'ın talip olduğu bir başka Romalı Doni için de başta AC Milan olmak üzere Sampdoria'nın devrede olduğu biliniyor.
13.06.2010Kaynak : Sporx.com dış haberler
Baptista'yı alırsak eğer Sol Açık'ta çok faydalı olur içeriye doğru yaptığı cut'larla.. Ama yine basında çıkan isimlerin dışında çok farklı birini alırsak hiç şaşırmamak gerekir. Ben yine öyle birşey bekliyorum...
Basın taktı bi rövanş'a. Eeee böyle haberler dikkat çekiyor nede olsa.
Stoch ile ilgili bir diğer haber de, Fenerbahçe transferi bitirip, açıklamak için DK bitmesini bekliyormuş, fakat GS ile Stoch haberi çıkınca 10 Haziranda açıklamışlar.
Artık bizimde bir bomba patlatma zamanımız geldi bence..BJK,FB alıyor adamları biz izliyoruz resmen..
Baskanin konusmalarindan sonra rahatim bu maddi imkansizliklara ragmen yine iyi oyuncular gelecektir ins ne kadar yönetime kizsamda güveniyorum.
Yine kimsenin beklemediği bir transfer yapacağımızı artık sadece umut ediyorum..
Fenerbahçe Stoch u alır,Beşiktaş Quaresma yı alır,Galatasaray bakalım ne yapacak..