Aldıgımız meşaleler sisler boşa gitmesin ya. :D
Printable View
olası bi kötü sonuçta yine yakın onları yine oyuncuları tribüne çağırın unutmayın beyler daha bir finalimiz daha var :D :D bizde finaller bitmez :D :D daha bide süper kupa var :D
12 yaşındaki bir çocuğu bıçaklamış Galatasaraylılar Facede Twitterda öyle yazıyor.
Eğer bu doğruysa tebrikler Galatasaray ve onun olaysız temiz Taraftarları !
Yönetimin şampiyon olunursa resmi bir kutlama hazırlığı yapmayacağı söyleniyor, Aziz Yıldırım tahliye olana kadar.
[YOUTUBE="llBcz_1YC-o"]Arena Glatyatörleri [/YOUTUBE]
bir iki kendini bilmez adamın yüzünden koskoca iki kulüp taraftarı sanal alemde birbiriyle kavga ediyor yazıklar olsun hangi kafadır bu anlamıyorum ki
Mecidiyeköy'de bir karaborsacı sahte bilet sattığı için olayda bıçaklama olmuş. Anlayacağınız bizimle bir ilgisi yok.
Sabah Gazetesi yazmis dogrumu bilmiyorum.
FBahçeli ve G.Saraylı taraftarlar birbirine girdi. Aralarında Şekip Mosturoğlu'nun oğlunun da bulunduğu 3 taraftar yaralandı.
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Fu...glu-bicaklandi
Edit : Batu mostoroglu ; Ben Sağlamim soranlara tesekkur ederim arkadasıma refakat ediyorum
Batu Mosturoglu @StBatu
Bayan ve cocukların icinde bulunduğu metrobuslere mecidiyekoy gsnindir diye bıçakla saldıranlar...
Olay sırasında orada bulunan Şekip Mosturoğlu'nun oğlu Batu'nun twitter hesabından.
Mecidiyeköy metrobüste Galatasaraylı bir grup Fenerbahçeli 12 yaşında bir çocuğu bıçakladı.Şöyle bir resim buldum ama pek birşey belli olmuyor.
http://img824.imageshack.us/img824/6...4983171156.jpg
Yazık...
Şampiyonluk kime giderse gitsin şehirde olay çıkacağını düşünüyordum ama olaylar başlamış bile...
Yalan haber. Taraftarları birbirine düşürmek için çıkıyordur. İnanmayın
Benim resmimi niye sildiniz yahu. Yaralanan kişinin resmini attım yalanlarla forumu da mı kandırmaya çalışacaksınız.
Yalan haberdir.
F E N E R Goooo Oooo Ooo Llll Gol Gol
İyisiyle kötüsüyle bir sezon bitti. Gökhan'ın Beşiktaş maçında topu tutaması orada kaybedilen 3 puan şuan şampiyonluktan etti diyebiliriz orada berabere kalsak şampiyonduk. Sene boyunca gerek sakatlıklar , gerekse saha dışında TFF , PFDK , mahkemeler daha bir çok şey ile savaştık. Her maç öncesi bir olay oluyordu. Genede sezon sonu finaline kadar geldik. Tüm oyuncuları kutluyorum akıttıları ter hepsine helal olsun. Türkiye Kupası'nı alırlar olmadı yapıcak bişi yok :)
Sivas maçını kazanmasaydınız operasyon olmazdı diyen Mehmet Berk, Galatasaray şampiyon olduğuna göre artık davayı bitirin de gelecek sene de binbir türlü dertlerle mücadele etmek zorunda kalmayalım.
Allaha şükürler olsun bu sezonu anlımızın akıyla bitirdik.
Gelecek sezon şartlar eşitlenir o zaman görürüz ben aykut hocanın 4 3 3 sistemine hayran kaldım 2 tane orta saha ile çok daha iyi olur