işte futbolu bilmiyor diyorum orda o hareketi yaparak ne amaçladı başka birşey düşünemiyorum ne gerek var orda girmesine öyle bu futbolu bilmediğin gösterir
Printable View
işte futbolu bilmiyor diyorum orda o hareketi yaparak ne amaçladı başka birşey düşünemiyorum ne gerek var orda girmesine öyle bu futbolu bilmediğin gösterir
Belki bi anlık sinirine denk geldi abi çok uzucak bu konu buluşma yapınca tartışırız :D
2 senedir acayip sinirliyim yönetime ondandır belki herşeylerine karşıyım artık Zico yu gönderdiler ya benım içinde bitti Aziz Yıldırım öfkeliyim kısacası başkana :) buluşma yapcağımıza inanıonmu :D kimse yok ki
valla benimde yorumum şu ki baroninin yerine aurelio olsa takım son yılların en iyi takımlarından biri olur hatta nerdeyse kovulan edu'yu da bilicaya tercih ederim
Baroni evet güzel oynuyor tam görev adamı. Ama bence fenerbaçe baroni dışında kalan oyuncuların haricinde görev adamı değil ileride iş yapabilecek futbolcu lazım.. Belki maç başına 1 gol değil 1,3 gol falan yicez ama eminim ki atacağımız gol sayısı daha çok artacaktır. Bu bakımdan ben de aurelio'cuyum
Tabiki Edu Bilicaya göre kat kat daha iyi bir isim. Bir kere müdahaleleri çok iyi olan bir isimdi. Hata yapıyordu. Hataları ayrı ama defans yapmayı, savunmada ne yapılacağını biliyordu. Hava toplarında felanda iyiydi.
Ama EDU, Bilica gibi topu oyuna sokamıyodu.
her güzelin bir kusuru vardır :)
Bugün bir çok gazetede yer alan Inter'de forma giyen Mancini'nin kulübümüze transferine ilişkin haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme gereği duyulmuştur.
Brezilyalı oyuncunun menajerleri vasıtasıyla tarafımıza ulaşan Mancini'yi transfer etmemiz yönündeki önerilerine reddetmemize karşın, bu tip haberlerinin arttığını ve basınımızın bu yolla gereksiz bir şekilde meşgul edildiğini görmekteyiz.
Menajerlerin kendi menfaatleri için bu yönde bir kamuoyu yaratma çabası içinde olduğunu hatırlatarak, oyuncuya dair herhangi bir çalışmamız olmadığını belirtiriz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=18418
Transferden vazgeçildi.
NTV
:zuhaha
Bana Kalırsa Şöyle Bir Kadro Kurarım...
--------------Volkan-----------------
G.G---Lugano--Ömer Toprak---Santos
-------------------------------------
-----------Emre----Baroni------------
Huseklepp---------Alex-----------Özer
-----------------Güiza---------------
-Yedeklerede
-Orhan Şam‚Eren Güngör‚Serdar Aziz‚Ceyhun Gülselam´dan En Az 2´si...
Böyle Bir Kadro´yla Çok Rahat Uefa´da Final Oynarız...
Gerçekçi Olmak Gerekirse Böyle Bir Kadro Kurabiliriz...
Kadrodaki Diğer Oyuncularımızıda Değişmeli Olarak ilk 11´dekilerin Yerlerinde Kullanabiliriz...
Bu Arada Bursaspor Araştırmacısı Olarak Serdar'ı Benden İyi Bilirsiniz Yorumlar Nedir Acaba Alabilirmiyim :zuhaha :D
Yaklaşık 10 gün önce attığım mesaj. Yedek kulübesine oyuncu transfer etmek istemiyor Aziz Yıldırım. Ben hala defansa bir yabancı alınmalı görüşündeyim ama, ofansif açıdan yabancıya gerek yok şimdilik ama defansa bir yabancı alınırsa, 11'de oynayacak yabancı sayısında da sıkıntı yaşanmamış olur.
Defansa alınmayacaksa, başka bölgelerde yabancı alınmasına gerek yok görüşündeyim.
Mancini Fenerbahçe'ye önerilmiş ve biz reddetmişiz o da güzel =) daha iyi bir isim getirecekler heralde
2 tanede maça çıktı, ilk çıktığı maçta maçın adamı oldu. Baya geride kalmışsınız :n:
Ohooo Ömer Harbiden Yanmış Yaa Baksanıza Her Kafadan Birses Çıkıyor Olayı Bilen Yok Kesin Yanmış :p
Şaka Bir Yana Coşkun Bey Bursaspor Araştırmacısı Olarak Serdar'a Ne Diyorsunuz :p
omer toprak oynamaya basladi hatta gecen hafta sonuydu yanilmiyorsam , stuttgart a karsi 90 dakka oynadi izledimde maci gayette iyi bir performans sergiledi
HusekLepp kim yahu :S?
Mancini'yi beğenmediğimize göre Robinho falan gelecek heralde..:D
Edit
Maicon'la karıştırmışım. :D
gündemlerinde olmadığını açıkladı.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...mac_.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 11:57 TSİ 27 Ocak. 2010 Çarşamba
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Inter'de forma giyen Mancini'nin transferine ilişkin haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme gereği duyulduğuna dikkat çekilerek, şu ifadelere yer verildi:
"Brezilyalı oyuncunun menajerleri vasıtasıyla tarafımıza ulaşan Mancini'yi transfer etmemiz yönündeki önerilerini reddetmemize karşın, bu tip haberlerinin arttığını ve basınımızın bu yolla gereksiz bir şekilde meşgul edildiğini görmekteyiz.
Menajerlerin kendi menfaatleri için bu yönde bir kamuoyu yaratma çabası içinde olduğunu hatırlatarak, oyuncuya dair herhangi bir çalışmamız olmadığını belirtiriz."
Bizim yönetim transfer yapmayacak anlasildi :)
Allah Allah kimi alacagiz yahu adam kalmadi yalanlamadigimiz :D Insallah bu hafta ici aciklanir transfer..Kimi alacagimizda mechul..
kimseyi almayacaklar gibi gözükmekte
Fenerbahçe'de yönetimin kadroya katmak istediği oyunculardan gelen olumsuz haberler keyifleri kaçırıyor. Yönetim, Daum'un transfer ısrarına rağmen sezon sonuna mevcut kadro ile devam etme kararı aldı.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...i2_.hlarge.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 17:09 TSİ 27 Ocak. 2010 Çarşamba
Sarı-lacivertliler, ara transfer döneminin bitimine sayılı günler kala gözünü İtalya'ya çevirdi. Inter'in fazla forma sansı bulamayan kanat oyuncusu Brezilyalı Mancini'yi kadrosuna katmak için ön çalışmalar yapan yönetim, aldığı olumsuz yanıtlara karşın ısrarını sürdürüyor.
Inter Kulübü ve Mancini'ye resmi teklif götüren Fenerbahçe, ara transfer döneminin sonuna kadar bekleme kararı aldı. Eğer bu transfer gerçekleşmezse, teknik direktör Christoph Daum'un ısrarlarına rağmen mevcut kadro ile yola devam kararı uygulanacak.
Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, cezalı oyuncuların fazla olmasının yanında Güiza'nın üst üste ikinci gün de antremanlara katılamaması can sıkıyor.
Topuğundaki sakatlığı nükseden İspanyol forvetin durumu Cuma günü netlik kazanacak.
Daum, cezalı Lugano, Emre, Cristian ve Santos'un yerine forma vereceği isimleri belirlemeye çalışıyor. Savunrmada Deniz, orta alanda Özer ve sol kanatta Vederson'u ilk 11'e monte eden Daum, forvet hattında Semih-Gökhan ikilisinden birisini tercih edecek.
sol kanatta vederson mu sol bektir herhalde o.insallahta öyledir bıktım vedersonun sol açıktaki performanslarından uğur boral sakat değilse oynasın işte...ve yönetim transfer yapamıyo kabul etmek lazım eskisi gibi hemen yalanlamıyolar da alamadıkları zaman ilgilenmedik diyolar.ama bu takım şampiyon olacak herşeye rağmen olacak yine de bu gözümüzü boyamamalı sadece şampiyonluk istemiyorum ben 2010a kadar avrupa kupası demişti aziz başkan yıllar önce şimdi yönetim verdiği her sözü tutuyo deniyo nerde yahu avrupa kupamız, hadi almayı geçtim artık adını bile anmıyolar avrupada başarının.politikadır bu işte baskı artmasın, beklentiler artmasın diye ama o zaman bi kale arkası biletini de 55 milyona satmayacaksın bi baba 2 cocuguyla maca gitmek istese 200-250 milyon minumum maliyeti isviçrede yaşamıyoruz türkiye burası.kulübede oturan oyuncular 2 milyon 3 milyon eurolar alabiliyolar yazık o paralar fenerbahceyi destekleyen herkesin.
Umudumu kestim transferden.
Transfer o kadar çıkmaza girdi olasılıklar üzerine konusuyoruz onu alsak bunu alsak yazık valla...
3-4 aylık kiralık yıldız getireceğimize bırakın gelmesinler. Alıyorsak adam akıllı alalım.
Aykut Kocaman '' Olağanüstü bir durum olmadığı sürece transfer yapmayı düşünmüyoruz. ''
Çıldıracam valla çıldıracam...
Nedir bu transfer merakı.
o zaman Nihat Özdemir çıkıp '' en iyisini alacağız'' demesin.