Bugün hazırlık maçımızda Kuyt forvet.Merak ediyorum iş yapıcak mı bugun.
Printable View
Bugün hazırlık maçımızda Kuyt forvet.Merak ediyorum iş yapıcak mı bugun.
Formaları sızdıran kişi şuan muhtemelen zevkten dört köşe olmuştur. Nasıl bir zevkse artık...
Ben de tam aynısını söyleyecektim. Daha önceki formalarda da aynı şeyi yapmışlardı. Bir türlü arma ve bayrak arası mesafeyi ayarlayamadılar.
Formaları pek beğenmedim, geçen seneki formalar çok daha güzeldi.
Bir turkuaz forma, bir arma forma gibi özgün tasarımlar olmamış bu sene.
Bende formaları beğenmedim.Çubuklu bile nedense pek hoş gelmedi gözüme.Sarı beyaz çubuklu, lacivert de tek renk çıksa hiç sıkıntı olmayacak da, hep kendini tekrar etmemek için ve her yıl forma satmak için ne yazıkki her sene tasarımlar değişiiyor.
Bence formalar arasında (resme göre) en güzeli beyaz olmuş. Sarı-Lacivert çubuklu klasik zaten ama diğer çubuklu hiç olmamış.
yalnız bişey dikkatimi çekti bizim simgemiz parçalı bi normal sarı kırmızı parçalı yapıyoruz bi tanede kırmızı ve başka tonda kırmızı parçalı fenerbahçenin simgeside çubuklu bi normal sarı lacivert çubuklu bi tanede mavi lacivert çubuklu :D 3. forma da ikimizde de beyaz :D
Beyaz forma hariç güzel olmuş.
Kuyt süper arkadaşlar forvette harika paslar dağıtıyor duvar paslarıda dahil iyi bi görüntü çizdi şu ana kadar forvette
En sağdaki forma, ilk bakışta İnter formasını anımsattı bana.
Takim Cok Kotu alex defansa kadar gelip oyun kuruyor acilen bi emre tarzi bir oyuncu birde top yapan defans lazim , kuyt 1-2 pozisyonda iyiydi.
kuyt'ın arkasına iyi anlaşacağı ortasahadan ona destek verecek bi oyuncu yada yanına bi santrafor olduğu zaman verimli olacağının sinyallerini veriyor.takımın temposuz ve pres yapmamasına tek isyan edem ayrıca saha içinde.baroni topal çok kötü, hasan ali mehme topuz iyi ve istekliler
vay vay hasan ali'ye bak sen... bu kadar yetenekli olduğunu bilmiyordum. bence gökhan'ın sol bekini bulduk.
Transferlerde hep böyledir transferler arasında Kuyt Topal Salihi falan konuşurken Hasan Ali düzadam dendi şu 3 maçta çok iyi şeyler yapıyor.
Abi maçı izliyordum ajdarın müziği çalmaya başladı nasıl bir işkence :S
Sırtı dönük oynayabilen forvet = Dirk Kuyt
Formalar içime sinmedi açıkçası ne bileyim işte budur dediğim olmadı maalesef geçen sene çok daha özenilmişti.
Geçen senede kötüydü be hocam en azından bu sene lacivert mavi hoş olmuş
abi alex oynasın ya... varsın defans yapmasın. bir sene daha ilk 11'de izleyelim şu adamı dünya gözüyle.
Formalar çok büyük hayal kırıklığı. Şu çubukluyu klasik yapın azıcık yahu.
Hasan Ali solda yardırıyor bu gece
orhan şam: mustafa doğan'dan sonra fenerbahçe tarihindeki en yeteneksiz sağ bek olabilir.
Selçuk ne zaman giricek yahu
o orhan şamı hangi mantıkla aldılar anlamadım zaten :)
Hasan Ali gerçekten hiç böyle oynamasını beklemiyodum gerçekten çok iyi bu adam.
Arkadaşlar bir şey soracağım.. Gökhan Ünal'ın bonservisi bizde mi ? UEFA'daki oyuncu listesine baktım forvetlerin arasında Gökhan'da var.. Liste 20 Temmuz tarihinde güncellenmiş. Bilgisi olan var mı ?
Bu arada ilgili link;
http://www.uefa.com/teamsandplayers/...tic/index.html
özer'i satıp yerine emekli zafer biryol'u alsınlar daha çok sevinirim yeminle.
Birde şov yapıyomuş Gökhan bu sene olurmu olur :)
2 yıllık kiralanmamışlar mıydı okan alkan'la beraber?
recep güzel oynuyor , şimdiye kadar görebildiğim iki pozisyonunda da gol tehlikesi yarattı.
edit: recep , alex ile çok güzel verkaça girdi , yine kaleye düşünüp vurdu , helal valla , o ilk girdiği maçtaki özgüvensizlik yok , nazar değmesin.
2 yıllık kiralandı ama bonservisi bizde
O degilde artık kazanalım yahu 1 tane hazırlık maçını.
Yine kazanamadık ha.Oda güzel.Bu arada formaların hiçbiri hoşuma gitmedi.Hele beyaz olan 3.yü nasıl tamamlasak demişlerde son yarım saatte yapmışlar gibi.
Beyaz antreman forması gibi.
Hazırlık maçlarını izlediğim kadarıyla,
Hasan Ali çok iyi transfer, Ziegler'den daha iyi bir görüntü çizdi şimdiye kadar. Ziegler'i beğenmiyordum, Hasan Ali zamanla daha da iyi olacaktır, daha genç bir isim. Alman altyapısında yetişen, üstelik daha 23 yaşında.
Egemen için bir şey diyemeyiz, sakatlık geçirdi, hazırlık maçlarında da sadece bugün oynayabildi.
Mehmet Topal, bana göre bu senenin en iyi transferi F.Bahçe adına. Çok şey katacak diye düşünüyorum takıma, böyle bir orta sahaya ihtiyacımız vardı.
Kuyt da sanırım forvette değerlendirilecek gibi görünüyor ki bence daha faydalı ve verimli olacak ama joker bir oyuncu, nereye koy orada oynar, o yüzden iyi transfer.
Salih için daha önce güzel şeyler söylemiştim, hala arkasındayım.
Mehmet Topuz'un takıma monte edilmesi gerektiği kanısındayım, orta sahadaki dinamoyu oluşturacak bir isim, ama göbekte oynatırım ben olsam. Krasic gelirse Topuz zaten sağ kanatta forma şansı bulamayacağından göbekte oynayabilir.
Krasic ve Stoch'u, arkalarında da Hasan Ali ve Gökhan Gönül'ü etkili kullanacak Aykut Hoca. Merkez için bence, Topal-Topuz daha mantıklı geliyor. Topuz topla katedebilen de bir futbolcu, Kayserispor'daki pozisyonuna geri döndürülmeli.
Geçen seneki formalar daha iyiydi bence
Shevchenko:
Quote:
Türk taraftarları takımlarına çok destek veriyor.Diğerleride öyledir ama Şükrü Saraçoğlu bir cehennem gibi.
Ondan mı 4 tane attın lan allahsız :D