Aslında bakarsan Uyum sorunun babası cıkar :D , Brezilyalılar kendi aralarınada çete gibidir istemedigi oyuncunun anında kuyusunu kazarlar Zico gittikten sonra Aragonesi yediler adeta :D
Printable View
Aslında bakarsan Uyum sorunun babası cıkar :D , Brezilyalılar kendi aralarınada çete gibidir istemedigi oyuncunun anında kuyusunu kazarlar Zico gittikten sonra Aragonesi yediler adeta :D
Aragones'i sadece Brezilyalılar değil ,oyuncusundan tut malzemecisine kadar adamı istemiyorlardı..
Daum un oLduğu ortamda kimse kimsenin kuyusunu kazamaz. Daum o konuLarda çok tutumLu davranan bir hoca ve Aragones gibi disipLinsizLiğe taviz vericek bir adam değiL. Daum varken grupLaşmamış biLmem neymiş bu tarz şeyLerden korkmanıza gerek yok.
bu gruplaşma biraz da medyanın gazıyla ortaya cıkıyor gibi brezilya çetesi falan böyle şeyler olduğunu yada olacağını hiç sanmıyorum..
Lugano'nun menajeri İstanbul'da
Avrupa Ligi ön eleme maçında Honved'le karşılaşacak Fenerbahçe'de, Lugano konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. İtalyan kulüplerinin ilgilendiği Uruguaylı futbolcunun menajeri İstanbul'a geldi.
Lugano'nun menajeri sarı-lacivertli yöneticilerle bir kez daha pazarlık masasına oturacak. İtalyan kulüplerinden gelen teklifleri beğenmeyen Uruguaylı futbolcunun Fenerbahçe'ye dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor.
Fenerbahçe'nin bir diğer futbolcusu Güiza'yla ilgili transfer haberleri de çıkmaya devam ediyor. Fransa basını, Lyon'un Güiza için ısrarını sürdürdüğünü yazdı. Fransız kulübü'nün İspanyol futbolcu için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı ancak teknik direktör Christoph Daum'un, Güiza'nın takımda kalması için yönetimden istekte bulunduğu öne sürüldü.
Sarı-lacivertlilerde Honved maçı hazırlıkları da sürüyor. Alman teknik adam, maç kadrosunu şekillendirmeye başladı. Daum'un yeni transferlerden Andre Santos'u ilk onbirde oynatmayı planladığı ancak Cristian konusunda kararsız olduğu belirtiliyor.
Ntvspor
Bu gruplaşma olaylarını medya sektöründe çalışan bir abimizden öğrendim. Umarım böyle şeyler gerçekleşmez.
28 Temmuz 2009 tarihli Vatan Gazetesi'nde yer alan "Roni-Kaka yetmez Sercan da gelsin" başlıklı haberin Kulübümüzü ilgilendiren bölümü gerçek dışıdır.
Haberde yer alan, Sercan için Bursaspor'a 5 milyon euro teklif edildiği yönündeki ifade doğru değildir.
Transfer döneminde Bursaspor Başkanı Recep Yazıcı ile Sercan için bir temasımız olmuş, ancak Sayın Yazıcı futbolcularını satmayı düşünmediklerini açıklayınca, söz konusu girişim pazarlık aşamasına gelmeden sonuçlanmıştır. Dolayısıyla haberde geçen "Fenerbahçe Sercan'ı resmen istemiş, Bursa cephesi 8 milyon euro artı 3 futbolcu talep etmişti" ifadeleri de hayal mahsulüdür.
Kamuoyunun bilgisine,
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Kulübü
------
Akşam, Hürriyet ve Milliyet gibi Türk Basını'nın önemli gazetelerinin, bugün okuyucularına, Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Daniel Güiza hakkında asılsız haberler sunarak, suni gündem yaratmaya çalıştıklarına tanık olmaktayız.
Hedeflerimiz doğrultusunda takımımıza büyük katkı sağlayacağına yürekten inandığımız İspanyol Milli oyuncuyla ilgili bu asılsız haberleri, üzüntüyle karşılıyoruz.
Her geçen gün başka bir örneğiyle karşılaştığımız bu tip haberlere itibar edilmemesi gerektiğini bir kez daha kamuoyunun bilgisine sunarız.
Fenerbahçe Spor Kulübü
---------
28 Temmuz 2009 tarihli Pas Fotomaç gazetesinin manşetinde yer alan "Daum Tekke'yi istedi" haberi tümüyle gerçek dışıdır. Kulübümüz tarafından Fatih Tekke'ye ya da kulübü Zenit'e yapılmış bir teklif söz konusu değildir. Bu yönde bir transfer çalışması gündemimizde yoktur. Sadece gecen sezon öncesinde Tekke'yle bazı görüşmeler yapılmış, bunlar da kamuoyuna yansımıştır.
Bu tip asılsız iddiaları haberleştiren gazeteler taraftarımızı yanıltmaya devam etmektedir. Pas Fotomaç Gazetesi bu iddianın kaynağını açıklamalı, aksi takdirde gerçek dışı haber yaptığını ilan etmelidir.
Saygılarımızla
Fenerbahçe Spor Kulübü
Yalanmalar havada uçuşmuş :)
işe yarasa bari. geçenlerde toplu yalanlamada kuranyi'nin de adı geçiyordu ertesi gün bir daha kuranyi haberi yapıldı :)
Tuncay yalanlanmadı :p
Medyanın tamamen uydurması..Daum geldi hersey iyi gidiyor sorun cıkmıyor diye sacma sacma haberler uyduracaklar..
Bu arada Lugano kalır Tuncay gelirse son yılların en iyi kadrosu olur..Tuncya kiralanır büyük ihtimalle Aziz Baskan bedava giden oyuncuya para vermez..
Tuncay geri dönecek gibime geliyor. Aykut Kocaman Vatan'ın haberine göre Tuncay'ı aramış ve ben ikna edeceğini düşünüyorum.
Tuncay gelse nerde oynayacak?
28 Temmuz 2009 tarihli Vatan Gazetesi'nde "Hadi gel Tuncay" başlığıyla yer alan haber gerçek dışıdır.
Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman ile milli futbolcu Tuncay Şanlı arasında herhangi bir görüşme gerçekleşmemiştir.
Haberde Kocaman'ın ve Şanlı'nın ağzından yazılan telefon görüşmesi ifadeleri de tamamen hayal mahsulüdür.
Kamuoyuna duyurulur,
Saygılarımızla
Fenerbahçe Spor Kulübü
Güiza gidecek galiba. EAsport alt yazı geçmiş sanırım. Lyon'un yaptığı 12 m euroluk teklifi kabul ettiğimizi yazmış.
Guiza satılmaz Daum bu kadar övdükten sonra..
Güiza'yı gönderip Gignac'ı alsak 5 sene forvet istemem valla :D Güiza giderse yenisi gelir sorun degil,Daum isini bilir.
Tuncay gelse ah ah ne kadar özledik onu
Guiza'yı satacağımızı düşünmüyorum.Kalması lazım bence.
Yav Tuncay kalsın EPL'de. O da gelirse orada Türk kalmayacak :)
Bugün pek çok gazetenin yanı sıra Lig Tv'ye de Lugano ile konu olan Menajer Christian Butcher'ın Türkiye ziyaretiyle ilgili asılsız haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme gereği duyduk. Profesyonel Futbol Takımımızdaki bazı oyuncuların yanı sıra Lugano'nun da menajeri olan C.Butcher, menajerliğini üstlendiği bir başka kulübe ait oyuncu için ülkemizde bulunmuş ve iddiaların aksine yönetim kurulu üyelerimizden herhangi biriyle görüşme yapmadan da ülkemizden ayrılmıştır.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Coşkun olumsuz olma, elbet çalışma vardır. Ayrıca yabancı transferinin olması Edu'nun raporuna bağlı.
Edu'dan ne raporu istiyorlar Allah askina? adamin 1 senelik sözlesmesi kalmis versinler parasini yollasinlar zaten agustos ayinin sonlarina dogru antrenmanlara baslayacakmis kendini toparlamasi mac kondisyonunu yakalamasi 1-1,5 ay sürecek bizim o kadar zamanimiz yok.
Öyle hemen olmuyor iste..Yönetim bilir ne yapacagını..Lugano'nun kalmasını istiyorum kalır umarım..Olmazsa iyi bir defans gelir..Daum'a güveniyorum her zaman.
Lugano ile kesin olarak yollar ayrıldı demek oluyor bu açıklama. Zaten Daum basın toplantısında söylemişti.
Güiza satılmaz. Honved ve Beşiktaş maçlarına bir haftadan kısa bir süre kalmışken takım forvetsiz bırakılmaz.