robinho en iyi verimi drogba gibi uzun boylu bir süper golcünün yanında verir.
robinho ne standart bir kanat oyuncusu ne de bir santrafor.en iyi mevkisi yardımcı forvettir.
chelsea alırsa nokta transfer olur.agüerodan da vazgeçerler.:o
Printable View
robinho en iyi verimi drogba gibi uzun boylu bir süper golcünün yanında verir.
robinho ne standart bir kanat oyuncusu ne de bir santrafor.en iyi mevkisi yardımcı forvettir.
chelsea alırsa nokta transfer olur.agüerodan da vazgeçerler.:o
Real Madrid satmak istemeyecektir ama Robinho gitmek isterse teklif iyi,satılabilir.Chelsea içinde çok iyi transfer olur.Beğeniyorum ben Robinho'yu.
zamanında chelsea lennon için 20 milyon pound teklif etmişti ve tottenham bu paraya rağmen satmamıştı.(::)
tottenham modrice 25 milyon euro ver lennon'u 10 a sat çok akıllıca:icon_biggrin:
Çok ucuz bir fiyat gidip dışardan milyon euro lara oyuncu alıyorlar ellerindekilerin kıymetini bilmiyorlar
Lennon'dan bayağı beklenti vardı.Hatta Beckham'ım veliahtı olarak gösteriliyordu ama potansileyine ulaşamamış olması kötü bir durum.Umarım ulaşır potansiyeline..
Bir sezon daha sabredilmesi gerek kanımca yetenekli bir isim
Lennon iyi oyuncu 10m€ ideal ßir fiyat...
tam gs nın aradıgı adam.....
Sport.es sitesinin haberine göre West Ham United, Barcelonalı forvet Eidur Gudjohnsen ile yeniden ilgilenmeye başladı.
Geçtiğimiz günlerde Portsmouth’un İzlandalı oyuncuyu Premier Lig’e geri getirmek istediği iddia edilmişti ancak öyle görünüyor ki West Ham da bu yarışa katıldı. West Ham’ın Chelsea’nin eski oyuncusuyla yeniden ilgilenmeye başladığı iddia edildi. Katalan ekibinin yeni teknik direktörü Josep Guardiola da kadroda yeni bir yapılanmaya gitmesiyle Gudjohnsen’e yol verebileceği söyleniyor.
2010 yılına kadar İspanyol deviyle sözleşmesi bulunan oyuncu için iki İngiliz kulübünden de 6.3 milyon avro civarında bir teklif geldi. 15 Eylül’de 30 yaşına girecek olan oyuncu daha önce Chelsea ve Bolton formasıyla Premier Lig’de 6 sene oynamıştı.
goal.com
Bu adamda ne var hiç anlamış değilim Türkiyede dolu bunun gibi
fiziği kuvvetli birde dayanıklı bir futbolcu ama çokta ekstra özelliği yok.
barcelonada fazlalalık yapıyor ne kadar paraya satılırsa kardır.west hamda oynayabilir ama.
Gudjohnsen Barcelona'ya yakışmıyor sonunda gidecek olması iyi bir haber
Evet Barcelona düzeyinde değil.
Beklenen oldu ve Barcelona'da istenmeyen adam ilan edilen Deco, milli takımdaki hocasının peşinden Chelsea'ye imzayı attı.
Geçtiğimiz sezon Barcelona'nın gösterdiği başarısız performansından sonra istenmeyen oyunculardan biri olarak ilan edilen Portekizli yıldız Deco sonunda Chelsea'ye imzayı attı.
Rijkaard'ın gönderilmesi ve yerine Guardiola'nın getirilmesinin ardından yeniden yapılandırılma sürecine giren Barcelona'da Deco, bu sezonki planlar dahilinde görünmüyordu.
İsmi bir süre Inter'le anılan Deco, milli takımdaki hocası Luis Felipe Scolari'nin de Chelsea'nin başına geçmesiyle tercihini Londra'dan yana kullandı.
Chelsea'nin resmi sitesinden duyurulan transferle ilgili detayların daha sonra açıklanacağı belirtildi..
goal.com
Chelsea için iyi transfer olmuş.Ne diyelim hayırlı olsun..
Ne güzel oldu Chelsea'ye :D 1 maç oynar 10 maç yatar. Para da iyiymiş. Oooh...
Arsenal'ın hocası Arsene Wenger'e göre EURO 2008'in yıldızlarından Arshavin'in büyük liglerde oynabilip oynamayacağı şüphe konusu.
EURO 2008'de Rusya'nın ilk iki maçını cezası nedeniyle kaçıran, sonraki iki maçta da adeta yıldızlaşıp son maçta kayıplara karışan Arshavin bilndiği gibi devlerin listesine girdi. Yıldız oyuncuyu almak için Barcelona'nın ciddi olduğu biliniyor.
Arsenal'ın hocası Arsene Wenger, Arshavin'le ilgili şüpheleri olduğunu dile getirdi.
Dünya futboluna bir çok yıldız kazandıran ve topçunun potansiyelini gözünden anlayan Wenger Rus medyasına yaptığı açıklamada “Hiç şüphe yokki Arshavin birinci sınıf bir oyuncu. Ama bir futbolcunun, üç günde bir maç yapılan İngiltere veya İspanya'da oynayabilmesi için fizik olarak üst düzey hazır olması gerekiyor. Arshavin'i İspanya'yla oynanan yarı final maçında oldukça yorgun görünce, ister istemez büyük liglerde oynadığı her maçta potansiyelini ortaya koyabilir mi koyamaz mı diye şüpheye düştüm” diye konuştu
http://www.ajansspor.com/resim/deco_chelsea_imza.jpg
Lampard'ın yerini dolduracağını sanmıyorum, ama yine de kaliteli bir transfer. Scolari'nin belli ki kendi kafasında bir oyun şablonu var ve bu şablondaki kilit isim Deco olabilir.
Chelsea için güzel transfer. Orta sahada için ideal bir oyuncu
Aslında doğru bir şüphe İspanya maçında bunu gördük :)
wenger diyorsa doğrudur.adam çok kaliteli ama hala eksikleri var.eğer daha çok çalışırsa büyük takımlarda rahatlıkla oynayabilir.
Premier Lig oynayaßilceği tek yer aklını kullansın gelsin...
Hüseyin adam 27 yaşında,bu adamın daha çalışarak geliştirecek bir özelliği yok.Biraz keşfedilmekte geç kalınmış.Ama yinede iş yapar bence...
anıl ispanya ligine gelsin atıyorum öğreneceği ve göreceği daha farklı bir futbol olacak en azından mental açıdan bu onun gelişmesine yardımcı olabilir...bir ofansif orta sahnın en iyi dönemini 28-31 yaş arası geçireceğini düşünürsek potansiyeline daha üst seviyedeki liglerde ulaşabilir.
bu haliylede iş yapar zaten.
bu transfer ßitmiş galißa Gomes gelmiş Tottenham'a...
Florent Malouda Chelsea'ye gitmek istediğini ve Jose Mourinho'yla bu konu hakkında görüştüğünü söyledi.
Oyuncuyla ilgilenen ilk İngiliz kulübü Liverpool oldu. Yakın zaman önce devreye giren Londra temsilcisi Lyon'un yıldız ortasaha oyuncusunu transfer etmek üzere.
Yetenekli oyuncu Stamford Bridge'e gitmeyi kafasına koyduğunu çünkü eski takım arkadaşları Michael Essien ve Didier Drogba ile beraber oynamak istediğini söyledi.
Progres gazetesine konuşan Malouda "Transfer olmak istediğim kulüp Chelsea'dir. Seçimimi yaptım. Jose Mourinho ile konuştum ve kulüp yöneticileri ile kontakt kurdum. Liverpool'da çok fazla defans oyuncusu olduğu için gitmek istemiyorum, Chelsea'ye gitmek istiyorum. Lyon yöneticilerine durumu bildirdim" dedi.
Mücadelesi yüksek bir ligde top koşturmak isteyen Malouda için Lyon hedeflerine uygun bir takım değil. Eric Abidal'ın geçtiğimiz hafta içinde takımdan ayrılmasından sonra kulüp yöneticileri Malouda'nın ayrılmaması için her türlü girişimde bulundular ancak başarılı olamadılar: "Eric için transfer olmak en iyisiydi. Benim için ise çok fark etmiyor" dedi.
Darren Bent, Henry'den daha pahalı bir transfer olduğu için ortaya çıkan eleştirilere kulak asmıyor.
İki gün önceye kadar Charltonlu olan ancak Tottenham tarihinin en pahalı transferi olarak 23 Milyon Avro'ya Londra kulübünün yolunu tutan Darren Bent, sezon boyunca bu yüksek bonservis bedeli nedeniyle yakından takip edilecek isimler arasına şimdiden girdi. İngiliz golcünün performansına göre bu maliyeti hak edip etmediği de uzun süreler tartışılacağa benziyor.
Wimbledon Tenis Turnuvasını takip ettiği sırada BBC kameralarına yakalanıp bir anda mikrofonların hedefi olan Bent yüksek bedeli nedeniyle oluşan yorumlara kendince cevap vermeye çalıştı. Özellikle İngiliz basını 24 milyon € karşılığında Arsenal'den Barça'ya giden Premier Lig'in en başarılı isimlerinden Thierry Henry'den pahalı bir transfer olmasından dolayı genç golcü hakkındaki eleştirel pozisyonunu şimdiden almış durumda bulunuyor. Genç golcü yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Dürüst olmak gerekirse Barca Henry'yi ucuza kapattık bana göre Henry'nin fiyatı en az 45 milyon Avro'dur. Açıkçası onun 24 milyon € gibi düşük bir fiyata Arsenal'den ayrılmasına çok şaşırdım. Benim bonservis bedelim içinse benim yapabileceğim birşey yok. Charlton beni satmak için o fiyatı uygun gördü. Tottenham'da onların bu beklentilerine karşılık vererek beni mutluluktan uçuran transferi gerçekleştirdiler. Her zaman Avrupa kupalarında boy göstermek istemişimdir. Bunun için de Tottenham oldukça doğru bir tercih gibi görünüyor. Charlton'da güzel günler geçirdim. Oradaki arkadaşlarımdan ayrıldığım için üzgünüm. Her zaman onların yanında olacağım ve herşeyin istedikleri gibi olmasını diliyorum."
Spurs'un yeni transferi, önümüzdeki sezon ilk onbirde yer almak için Dimitar Berbatov, Robbie Keane, Mido ve Jermaine Defoe gibi önemli gölcülerle rekabet etmeye hazır olduğunu belirteren şu açıklamada bulundu:
"Burada ülkelerinin milli takımlarında oynayan oldukça deneyimli ve başarılı hücumcular bulunuyor. Ancak, bu isimlerle rekabet edebileceğimi düşünüyorum. Bizim aramızdaki rekabet hem kendi gelişimimizi hızlandıracak hem de Tottenham'ın daha yukarılara çıkışını sağlayacaktır. İşte bunlar düşündükçe yeni takımımla çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum. Şu anda ilerde Berbatov ile beraber oynayacağımı söylemek büyük haksızlık olur. Bunun nedeniyse, Defoe ve Keane'nin geçen yıl geçirdiği başarılı sezondur."
Ferguson transferde temkinli
Manchester United'ın teknik patronu Alex Ferguson, iyi oyuncuların pahalılığından şikayet ederek genç ve kaliteli isimlere Manchester formasını giydireceklerini dile getirdi.
EURO 2008'in sona ermesiyle beraber Manchester United'ın hocası Alex Ferguson, sepeti koluna taktı ve transfer pazarına adımını attı. “Avrupa Şampiyonası transfer piyasasını durağanlaştırdı” diyen Ferguson, “Turnuva boyunca transfer adına bir şey olmadı. Ama şimdi bitti ve menajerler kulüplerine döndü ve ilgilendiğiniz bir oyuncu varsa kendileriyle konuşabilirsiniz” diye konuştu.
En fazla bir veya iki oyuncu alacaklarını ifade eden Ferguson, “Doğru yere, doğru adamı, iyi bir fiyata alacağım. Bugünlerde insanlar, transfer yapmanın çok kolay olduğunu düşünüyor ama hiç öyle değil. Para büyük bir problem. Üst düzey kulüpler hiçbir oyuncusunu satmak istemiyor. Bu yüzden biz de genç ve yetenekli oyuncuları transfer etmek niyetindeyiz” diye konuştu.
Malouda kaliteli bir oyuncu... Chelsea ya gitmesi lazım bnce... Çok yararlı bir transfer olur...
Robben bile doğru dürüst oynayamıyor o sistemde,Malouda ne yapacak?
Robben doğru dürüst oynayamıyoki ztn sürekli sakat... Form tutamıyo...:D
Fulham hep Ingiltere'de parlamis veya oynamis oyunculari,Amerika'li oyunculari ki Amerika futbol acisindan geri kalmis bi ulke ve teknigi olmayan yeteneksiz Iskandinavlari (genelleme yapmiyorum Fulham'in aldiklarindan bahsediyorum) aliyor sadece belki Claus Jensen bir istisna veya eski Fulham'li Niclas Jensen.Bjorn Runstrom takima ne katti?Heidar Helguson cok parlayabildi mi?Fulham nasil 16.oldu?(17 de olabilir emin degilim)Bunlarin cevabi cok basit.Transfer politikalari cok kotu.Her sene kesin bir Amerikali takima geliyor.Dempsey,McBride,Bocanegra...Fulham bu politikasini degistirmezse hep oyle kalacak.Ayrica hep Ingiltere'de oynamis futbolculari tercih ediyorlar.Bu niye ben hala anlamis degilim.
malouda kaliteli biri nereye gitse oynar
Hargreaves Manchester'la imzaladı
Premier Lig takımlarından Manchester United, daha önce anlaşmaya vardığı Owen Hargreaves'le 4 yıllık sözleşme imzaladı.
http://www.ntvspor.net/Images/16124.jpg
Manchester United, Bayern Münih'in İngiliz ortasaha oyuncusu Owen Hargreaves'i renklerine kattı.
Net bir rakam verilmemekle birlikte United'la 4 yıllık sözleşme imzalayan 26 yaşındaki futbolcunun İngiliz kulübüne yaklaşık 26 milyon Euro'ya mal olduğu belirtiliyor.
İngiltere Milli Takımı’nda da forma giyen Hargreaves, transferiyle ilgili olarak, "Bayern Münih'te geçen 10 yıl rüya gibiydi. Onlar için herşeyin en iyisini diliyorum. Transferim biraz zaman aldı ama yeni kulübümde başarıyı en kısa sürede yakalamak istiyorum" dedi.
Bayern Münih'le 4 Bundesliga şampiyonluğu yaşayan genç futbolcu geçen sezon Alman kulübünde başarılı bir performans sergileyemedi. Sezon başında kaval kemiği kırılarak şanssız bir yıl geçiren Hargreaves, sadece 9 maçta forma şansı buldu.
NTVSpor
Koskoca bir sezonda 9 maç oynayan bir oyuncu için 26 milyon euro,Bayern işini biliyor
iyi oyuncu fakat para fazla geldi bana
26 milyon euro çok para ama başarılı olacağını düşünüyorum.....
Ferguson genç oyuncuları alıp yetiştirecek demekki sözleri bunu söylüyor.
Şüpheli olmakta haklı bu yaşa kadar kendini göstermemişse birşeyler aranabilir bunun altında.Ama bu turnuvada iyi oynadı büyük liglerde belki oynayabilir.