kalede Cech olması gerekirdi James iyi bir kaleci değil bence o kadar
Printable View
kalede Cech olması gerekirdi James iyi bir kaleci değil bence o kadar
Boro İÇİn KÖtÜ Haber ÇÜnkÜ Adam Gİbİ Kalecİlerİ Yok Turnbull Felaket Ötesİ
bencede finnan iyi ama arbeloa bitik degenide iyi diye biliyorum ama bakalım görecez
Raket gibisol ayak var aurelioda artı riise var ama bu adama hiç gerek yok
kadro iyi de lescott yerine sagna olmalıydı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca santacruzda olabilirdi ama kimin yerine onu bilmiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca santacruzda olabilirdi ama kimin yerine onu bilmiyorum
Bence Young'un olması sürpriz değil, herşeyiyle haketti bu sene burada olmayı..
Bence kadro güzel olmuş.Herkes haketmiş.
Başarısız olanlar niye böyle saçma sapan transfer yapar anlamam.Aurelio ve Riise varken gerenksiz bence.
2-3 oyuncu dışında doğru seçimler..
Liverpool bu sene çok saçma transferlerle anıldı, amaçları nedir anlamadım ?
Barca'dan Tottenham'a gitmek vizyonsuzluktan başka birşey değildir.Sonuçta Barca şampiyonluğa oynuyor Tottenham ise ilk 7'ye;)
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Carlos Vela’yı 2005 yılında transfer etmişti. Genç yıldız imzayı attığı günden bugüne kadar herhangi bir Premier Lig maçında forma giyemedi. Bunun nedeniyse çalışma izni kurallarıydı.
Vela, çalışma izni alamayınca İspanya’nın yolunu tuttu. Salamanca, Celta Vigo ve Osasuna’da forma giyen genç yıldız buradaki performansıyla futbolseverleri adeta büyüledi.
Sonunda hayaller gerçek oluyor
Arsene Wenger’in hücumu güçlendirmek için aldığı, ancak bir türlü yararlanamadığı golcü futbolcu, sonunda çalışma izni engelini aştı. Önümüzdeki Temmuz ayından itibaren Topçular’ın formasını giyebilecek olan Vela, iki yıldır beklediği hayale kavuşmuş olacak.
İspanya günleri onu Ada’ya hazırladı
Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Vela’nın menajeri Eduardo Hernandez şunları söyledi: “Her ne kadar onu İspanya’da oynattığımız için eleştirilsek de, biz kararımızın doğru olduğuna inanıyoruz. İspanya’da geçirdiği günler, onu Premier Lig serüvenine hazırladığını düşünüyoruz. İspanya kariyeri sona ermek üzere. Şu anda onun pasaportuna kavuşmasını bekliyoruz. Ondan sonra Premier Lig’de oynamaması için önünde bir engel kalmamış olacak. Temmuz ayından itibaren Arsenal maçlarına çıkabileceğini düşünüyoruz.”
Geçtiğimiz ay Rusya’da bulunan David Moyes, CSKA Moskova’da forma giyen Dudu’yu izledi.
The Sun gazetesinin haberine göre, İngiliz teknik adam, başarılı orta saha oyuncusunun performansından etkilendi. Bunun üzerine harekete geçen Everton teknik direktörü, Brezilyalı oyuncu için yaklaşık 10 milyon €’lu bir teklifte bulundu.
Gidenlerin yerini doldurur Orta sahada daha çok defansif bir pozisyonda görev yapan Dudu, 11 kez Brezilya milli takımının da formasını giydi.
Geçtiğimiz Everton orta sahasının defansif yükünü çeken Lee Carsley’in Birmingham’a gitmesi ve Valencia’dan kiralanan Manuel Fernandes’in takımına geri dönmesi, Moyes’i kara kara düşündürüyor. Gelecek sezon için daha üst sıraları hedefleyen lacivert beyazlılar, bu boşluğu açılan boşluğu doldurmak üzere Dudu’yu transfer etmeye oldukça sıcak bakıyorlar.
Dudu’ya bakarken Jo da olabilir David Moyes’in Rusya günlerinden aklında kalan tek isim Dudu değil. Everton teknik direktörü, CSKA’da forma giyen bir diğer futbolcu olan Jo’yu da transfer etmeyi düşünmüyor değil. 2006 yılında Corinthians’tan CSKA’ya gelen golcü futbolcu, Moskova temsilcisinde oynadığı 52 maçta 30 gol attı.
CSKA golcü oyuncu için 24 milyon € gibi bir rakam istemeyi planlıyor. Bu da transfer bütçesi 25 milyon € civarında olan Everton’ın pek işine gelecek bir şeye benzemiyor.
Moyes’in CSKA Moskovalı bu iki önemli isimlerle ilgili transfer serüveninde neler yaşanacağınıysa önümüzdeki günlerde göreceğiz...
Fransa’nın 1 numaralaı kalecisi Euro 2008’de önümüzdeki ay milli takımını temsil etmeye hazırlanıyor. Fransa’da bu yıl 7. kez şampiyonluk gören tecrübeli kaleci Lyon’da kalmak istemiyor.
35 yaşındaki kaleci için Milan dahil olmaz üzere birçok takım devreye girdi. Ancak Tottenham Coupet’e imza attırmaya en çok yaklaşan kulüp durumunda. Lyon yönetiminden önemli bir isim “Tottenham’ın Coupet ile ilgilendiği doğru. Önümüzdeki hafta bir açıklama olacaktır” diyerek transfere resmiyet kazandırdı. İngiliz ekibi Coupet için 2.5 milyon Pound ödemeye hazırlanırken oyuncuya da haftalık 35.000 Pound verecek.
Daha genç bir kaleci bulamamışlar mı yav :)
Wenger böyle bir oyuncuyu göndermez . . .
Vela sonunda olması gerektiği yerde, kesinlikle harikalar yaratacaktır Arsenal'de ilerledikçe..
Oh be en sonunda süper bir forvet izLeme şansımız oLacak.
Merak ediyorum bu adamı.
Baya merak ediyorum bakalım performansı nasıl olucak
Osasuna da 2-3 macını ızlemıstım harıka bı oyuncu
Fm serilerinde çok iyi bakalım gerçekte nasıl...
Arsenal kopacak!, Wenger kulüp tarihinin bir numaralı, premier'in sayılı menejerlerinden biri
coupet hoşuma giden bir kaleci, dilerim gideceği kulüpte başarılarını devam ettirsin
seçimlere katıldım
Güzel bir kadro olmuş.
Sonunda Vela'yı izleyebileceğiz.
Eto'o Tottenham'a gitmezdi zaten.
Dossena mı?Aurelio'dan bir fazlası varsa hemen alsınlar.